سلام دوستان...خسته نباشید....
یه سوال دارم شاید زیاد ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی چون دیدم یه بحثایی در مورد سربازی داره میشه اینجا دارم بیانش میکنم....همین الان از همتون معذرت میخوام و شرمندتون هستم...راستش من دانشجوی ارشد تبدیل انرژی(ترم دوم رو تموم کردم-روزانه هستم)..ممنون میشم تا آخرش داستان منو بخونین،،سعی میکنم زیاد نگم چون داستان زندگی من از یه کتاب 1000 صفحه ای هم بیشتره ،..،اصل کلام اینه که میخوام ازدواج کنم.....و الان دغدغه زیاد دارم برای سربازی و زندگیم....میخوام یه طوری خدمت سربازیمو کمتر کنم....دنبال پروژه کسری رفتم و اگه خدا بخواد داره جور میشه.....در ضمن من عضو بسیج هم بودم ...مشکلم الان اینه خیلی دارن سختگیری میکنن بابت کسری بسیج.....ماجرا ازین جا شروع شد که من تو دوره کارشناسی نتونستم فعالیتی آنچنانی تو بسیج دانشگاه بکنم،البته دنبالش رفتم و یه مقداری هم فعالیت کردم ولی بدلیل بی کفایتی مسولین بسیج دانشگاه بهم کارت فعال رو ندادن....درواقع پرونده آنجا دارم و مسول آنجا همش میگفت ما هنوز کارتشو نداریم و بعدا براتون کارت فعال با همون تاریخی که بودین صادر میکنیم.....خلاصه کارشناسی تموم شد و بعد آمدیم ارشد امتحان دادیم و همه چی رو داشتم جور میکردم برم سربازی و دفترچه رو گرفتم و واکسن و و همه چی تموم شده بود که برم سربازی.....ولی نشد!
چون تو ورزش پام دچار پارگی شد و من خونه نشین شدم......روزای سختی بود.....طوری شد که من رو به سمت ارشد سوق بده..... ماجرا زیاد بود ....ولی خلاصه ما رفتیم دانشگاه...
حالام تمام هدفم اینه هم از رشته مورد علاقم(مکانیک) استفاده ببرم و هم سربازیم رو که یه معضل واسه ازدواجمه حل کنم.......قبلا دوست داشتم برم امریه بگیرم ولی دیدم من عضو بسیج هستم و میتونم کسری بگیرم و اگه امریه بگیرم باید تمام 24 ماه رو خدمت کنم انم با حقوق ناچیز....به این نتیجه رسیدم که دنبال کمتر کردن سربازیم از طریق بسیج و پروژه های کسری باشم که برام به صرفه تره....الانم کارت فعال محله رو دارم و تا تاریخ مهر 92 تمدید بود....امسال رو هنوز تمدید نکردم...چون رو هوا معلق شدم به خاطر ماجرای زیر:
خلاصه پیش فرضم همین پاراگراف بالایی بود!!!
ماجرای اصلی از اینجا شروع شد که چند روز پیش من رفتم با فرمانده حوزه محلمون حرف زدم و ان گفت چون تو در آن چهار سال کاری نکردی و فعالیتی نداشتی ما نمیتونیم برات کاری کنیم...چون قطع ارتباط به حساب میاد....مگر این که بتونی برشتو آنجا نشون بدی و بری آنجا و باهاشون حرف بزنی تا برات ساعت بزنن و کارت فعال رو بگیری و برامون نامه بیاری و کسری رو درست کنیم برات......خب منم آن لحظه شکه شده بودم که پیش خودم گفتم بابا من که این همه اینجا عضو بود و خداییشم تا قبل دانشگاه تو تمام مسابقات و دعوتا بودم ......هیچی آمدیم بیرونو گفتیم بزار مهر بشه بریم دانشگاه کارشناسی ببینم چکار میتونم بکنم.
ولی خب اینم بعید به نظر میرسه درست بشه. ولی دنبالش میرم...
ماجرای دیگه این که من برای دانشگاه ارشدم برای بسیج دانشگاه اقدام کردم گواهی بسیج از سپاه شهرستانم براشون بردم و تو آن گواهی نوشته بود که من از سال 80 تا 85 عضو عادی بسیج بودم و از سال 85 تا 92 عضو فعال...
البته این گواهی ارزشی نداره چون پایینش نوشته بود هیچ سنوات مثبت خدمتی برای این گواهی وجود ندارد..
حالا میخواستم از شما دوستان راهنمایی بگیرم که من که این همه تو بسیج بودم و واقعا هم از دل و جونم بودم و مثل بعضی بسیجیا نیستم که نامرد باشم و آن موقع به خاطر سربازی نرفتم و الانم فقط به خاطر ازدواجم دارم این کار رو میکنم... من فقط به خاطر این جمع شدن ها و مسابقات ورزشی، بسیج رو دوست داشتم.....
اینم بگم پروژه کسری به احتمال زیاد به دستم میرسه ولی خب خداییش تو زندگیم بدشانسی(شاید بهش گفت تقدیر،شانس به نظرم غلطه) زیاد آوردم، شاید پروژه باز به دستم نرسه.....میخوام بدونم ارزش داره برم دنبال کارای بسیجم در این یکسال باقیمونده ارشدم؟....اگه ذره ای امید هم وجود داره میرم دنبالش.
من کلا میخوام همه راه ها رو برم....
از همتون به خاطر این پستم که فک کنم طولانی شد معذرت میخوام.....
ممنون، باتشکر...
.........................................................................
ببینید دوست من متاسفانه الان بسیج شده مسخره بازی و هیج نظارتی توش نیست در واقع کسر خدمت ها و برنامه ها مشخص نیست به یکی نباید بدن میدن به یکی باید بدن نمیدن
واسه همین کسری 11 ماه بسیجو کردن 6 ماه
بسیج دانشگاه و محلات از همه بدتره خیلی از اینایی هم که میرن تو دانشگاه میشن مسول بسیج واسه اینه که ساعت خوابشونم فعالیت حساب شه وگرنه اگر کارت پایان خدمت داشتن عمرا تو بسیج سبز میشدن
لزوم سابقه بسیج اصلا دلیل بر بسیجی بودن نیست مهم ساعن هایی که فعالیت داشتی
اگر شما بسیج فعال باشی الزاما یک پرونده باید توش داشته باشی و تو اون پرونده لیست برنامه ها و ساعت حضورتون مشخصه
اول سعی کنید پروندتونو کامل کنید یعنی یک جوری پرش کنید
باید از اول که بسیج فعال بودید پیگیر پر بودن پروندتون میبودید به هر حال به ازای هر سال بسیج فعال 45 روز کسر خدمت که نهایت کسر خدمت 6 ماهه و باید توی هر ماه یک حجم ساعت خاصی مثلا 45 ساعت پر کرده باشی
البته مهمترین مزیت بسیج فعال پدیرش توی سپاه که 6 ماه کسر خدمتم نکنن خیلی بهتر از ارتش و ناجاست