ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

edram

عضو جدید
این یک فتنه بود که حق و ناحق اشتباه شناخته شدن
وگرنه من منظورم این برداشتایی که شما از کامنتام کردید نبود
توهین به شهرستانی ها در حالی که خودم تو شهرستانم و کهدکودک فرض کردن کارشناسای اینجا و....
اینا اصلا منظور من نبوده و نیست
متاسفانه با بکار بردن لفظ فتنه( که اصلا لفظ قشنگی نیست و ادمو یاد .... میندازه) باز هم به کاربران عزیز توهین کردی و ادعای اینو داری که کاربران و مهندسین فهیم سایت بد برداشت کردن درصورتی که به صراحت در پستات به مهد کودک رفتن مهندسان و توهین به دوستان اشاره داشتی.
Amirhj عزیز اگر از اول قصد توهین به منو داشتی ایکاش پی ام میذاشتی و خودتو سبک نمیکردی.مطمینا منم سکوت میکردم ولی وقتی دیدم داری به مهندسان فهیم سایت توهین میکنی نتونستم سکوت کنم دوست من.

در هر صورت موفق باشی

katolbashi

عضو جدید
سلام

تبریک به همه قبولی ها ی ارشد

کسی تهران هست بخواهد کارشناسی ارشد انرژی را با سیستم انرژی کاشون عوض کند؟

Amirhj

عضو جدید
مطمئنن سوئ تفاهم بحث رو به اینجا رسونده، هر دو از بچه های گل تاپیک هستید.
تو این بحث ها هیچ کی پیروز نیست حالا دیگه تموم شده با یه سوال تاپیکو به مسیر دیگه ای هدایت کنید
مهندس شما واقعا گلید مرسی از نظرتون .
امیدوارم این اتفاق دیگه تکرار نشه انشالله

Emad_Mousavi

عضو جدید
به نظرتون الان ادامه تحصیل باصرفه است با بعد ارشد برم سربازی؟ دکترا بگیرم بازم باید برم سربازی یا اینکه سربازی پروژه ای میشه؟

mostafa70

عضو جدید
کاشان زده واریز برای ثبت نام شبانه 1400 .حالا علی حسابه یا دقیق نمیدونم
یک دوستمم شاهرود قبول شده اونم نزدیک این عدد دراورده
حالا این عدد شما خیلی بالاست مظمنید 2500 این که از ازادم بیشتر میشه

آره حساب کردم با 625 تومن شهریه ثابت میشه 12.5 واحد درس! خیلی نامردی کردن. تا پارسال یه 500 میگرفتن واسه پیش پرداخت و حدود 1 میلیون وام میدادن و بقیه رو هم دانشجو زمان انتخاب واحد میداد

edram

عضو جدید
به نظرتون الان ادامه تحصیل باصرفه است با بعد ارشد برم سربازی؟ دکترا بگیرم بازم باید برم سربازی یا اینکه سربازی پروژه ای میشه؟
عماد جان من مدتی در نظام وظیفه خدمت کردم. روز به روز دارن پروژه ها رو کم میکنن به علت کاهش شدید مشمولین. بهترین کار اینه که بعد از ارشد برید سربازی م.مطمینا با تلاش زیاد میتونید 8 ماه کسری بگیرید. از طرفی اوضاع مملکت خیلی حساب و کتاب نداره هر چی زودتر برید بهتره. معلوم نیست مدت خدمت چقدر بشه مطمینا احتمالش کمه که کم کنن به علت کم شدن نیرو. .
موفق باشید.

Amirhj

عضو جدید
متاسفانه با بکار بردن لفظ فتنه( که اصلا لفظ قشنگی نیست و ادمو یاد .... میندازه) باز هم به کاربران عزیز توهین کردی و ادعای اینو داری که کاربران و مهندسین فهیم سایت بد برداشت کردن درصورتی که به صراحت در پستات به مهد کودک رفتن مهندسان و توهین به دوستان اشاره داشتی.
Amirhj عزیز اگر از اول قصد توهین به منو داشتی ایکاش پی ام میذاشتی و خودتو سبک نمیکردی.مطمینا منم سکوت میکردم ولی وقتی دیدم داری به مهندسان فهیم سایت توهین میکنی نتونستم سکوت کنم دوست من.

در هر صورت موفق باشی
بنده وقتی نیت و منظوری که دوستان از نظرات بنده داشتنو اشتباه استنباط کردن (البته نظرات شما در این سو برداشت موثر بوده است)
نمیتونم بگم کابران درس برداشت کردید .نخیر. من که گفتم بنده همیشه کوجکتر از همه بجه های این تاپیکم و به هیج عنوان ان برداشت های شما که منجر برداشت اشتباه دوستان از عرایض بنده شد را نداشتم
من موندم اگر ما یکی زدیم در گوش شما شما صد تا زدی در گوش ما ایا بازم میخوای بزنی ؟؟؟

ehsan-p30

عضو جدید
والا ما که کارشناسی تونجا بودیم هم استادا بپیجون بودن هم دانشجو هاشالانم استاداش باید همون حالتو داشته باشن البته ساختش خوب سختگیر ترن و خداییش استادای خیلی خوبی دارنکلا دانشگاه خوبی من اگر تبدیل داشت با کله میرفتم اونجا .البته از موقعی که از علم وصنعت خارج شد دیگه روش هیج کنترلی نیست و دستشون واسه کم کاری بازتره .این مشگل شما رو هم خیلیا دارن و میتونی با استاد راحت کنار اومد مخصوصا اگه خانم باشی اونم از نوع یکش اون قسمت سوال دومتون مربوط به دانشگاست .معمولا این دانشگاه توی فرایند های اینترنمتی کنده و جای نگرانی نیستمتاسفانه اینم بگم که دانشگاه علم و صنعت اراک یک خوابگاه خوب زمان ما داشت که با صنعتی شدن دانشگاه اونو تبدیل به ساختمون اداری کردنو بتون خوابگاه بیرون دانگاه که نصف خوابگاه قبلی هم نیست میدنکلا داشگاه اراک دانشگاه خوبی مخصوصا واسه پیجوندن نمره گرفتن .
ممنون داداش گلم.واقعا امیدوارم کردی.ایشالا تو تمام مراحل زندگی موفق و موید باشی

mm.caffee

عضو جدید
مهندسین و مهندسات! عزیز که شبانه قبول شدید. یکی جواب درخواست منو بده

میزان پیش پرداخت شهریه رو دانشگاه تون چقدر زده؟ صنعتی اصفهان زده 25,000,000 ریال! می خوام بدونم آیا این بخشنامه سراسری اجرا شده یا فقط واسه صنعتی اصفهانه

ممنون

اینا طبق قانون حداکثر باید شهریه ثابت رو اول بگیرن
یادمه موقع ثبت نام کارشناسیم هم همین رو بهم گفتن (شبانه بودم) بعدش رفتم گفتم چرا و .... و صحبت کردم، بعد گفتن خوب فعلا ثابت بریز و فیشش رو بیار :D

Amirhj

عضو جدید
آره حساب کردم با 625 تومن شهریه ثابت میشه 12.5 واحد درس! خیلی نامردی کردن. تا پارسال یه 500 میگرفتن واسه پیش پرداخت و حدود 1 میلیون وام میدادن و بقیه رو هم دانشجو زمان انتخاب واحد میداد
عدد ضهریه ثابت دوستم 350 بود پروزه هر واحد 200 سمیارم واحدی 150 هر واحد نظری 70 تومن عملی 100 تومن -32-33واحد ارشده که 6 واحدش پروزه سمیناره 26 واحد نظری هم حساب کنیم میشه 2600 با شهریه ثابت 1500 بعلاوه یک میل صد پروزه وسمینار میشه جمع دوره 2 ساله شبانه 5 تومن
البته من این عددراز دوستم شنیدم که میه ترمی حدود 1 میل و 300 - 400
البته ایشون میگفت دانشگاه با دانشگاه فرق داره و حساب کرد میارزه بره واینسه واسه سال بعد

Emad_Mousavi

عضو جدید
عماد جان من مدتی در نظام وظیفه خدمت کردم. روز به روز دارن پروژه ها رو کم میکنن به علت کاهش شدید مشمولین. بهترین کار اینه که بعد از ارشد برید سربازی م.مطمینا با تلاش زیاد میتونید 8 ماه کسری بگیرید. از طرفی اوضاع مملکت خیلی حساب و کتاب نداره هر چی زودتر برید بهتره. معلوم نیست مدت خدمت چقدر بشه مطمینا احتمالش کمه که کم کنن به علت کم شدن نیرو. .
موفق باشید.

راستش من هیچ کسری ندارم. شنیدم پروژه های کسر خدمت خیلی پارتی و رابطه میخواد.
واقعن تو این مملکت نمیشه گفت چه کاری درسته...
از الان باید مشخص باشه که میخوام ادامه بدم یا نه. چون اگه نخوام دیگه نمیخواد زیاد درس بخونم یه معدل خوب کافیه.

mm.caffee

عضو جدید
از الان باید مشخص باشه که میخوام ادامه بدم یا نه. چون اگه نخوام دیگه نمیخواد زیاد درس بخونم یه معدل خوب کافیه.

نه پارتی بزرگی نمیخواد
دو تا از دوستان من هم که خودشون بودن و خودشون پیگیری کردن الان هم تو مرحله ی دریافت پروژه هستن
معدل خوب بالای 17 تو ارشد داشته باشی و 2 تا مقاله راحتتر میتونی کار کنی
البته فکر کنم معدل بالای 16 هم میخواد واسه کارشناسی تا بتونی جزء بنیاد نخبگان بشی که راحت پروژه برداری نه برای کسری بلکه معافی
ولی همینطوری هم میتونی واسه کسری اقدام کنی

edram

عضو جدید
عماد جان اره موافقم همش پارتی بازی شده در پروژه ها. سعی کن معدل بالا بگیری و بعدش دوندگی کنی دنبال کسر پروژه چون 1 روز کسیرم ارزش داره. اینو منی دارم میگم که 17 ماه سخت در ناجا خدمت کردم. سعی کن اگر پارتی داری اصلا گذرت به ناجا نیوفته. چون ناجا= برده داری نوین

edram

عضو جدید
نه پارتی بزرگی نمیخواد
دو تا از دوستان من هم که خودشون بودن و خودشون پیگیری کردن الان هم تو مرحله ی دریافت پروژه هستن
البته فکر کنم معدل بالای 16 هم میخواد واسه کارشناسی تا بتونی جزء بنیاد نخبگان بشی که راحت پروژه برداری نه برای کسری بلکه معافی
مهندس جان دیگه به این راحتیا معاف نمیکنن.من هنوزم با سازمان در ارتباطم.
بنیاد نخبگان هم دارن روز بروز بیشتر سنگ میندازن جلو پاشون و بیگاری میکشن. الان دوستم از دانشگاه امیر کبیر ارشد عمران گرفته با معدل 18 و کارشناسی معدل 17 دانشگاه امام خمینی هنوز موفق به دریافت پروژه نشده چون پروژه رو اکثرا به اشناهای خودشون میدن.!!
هر چی زودتر خدمت کنید بهتره معلوم نیست فردای مملکت چی میشه.مطمینا بدتر میشه که بهتر نمیشه.

hsdanesh

عضو جدید
عماد جان اره موافقم همش پارتی بازی شده در پروژه ها. سعی کن معدل بالا بگیری و بعدش دوندگی کنی دنبال کسر پروژه چون 1 روز کسیرم ارزش داره. اینو منی دارم میگم که 17 ماه سخت در ناجا خدمت کردم. سعی کن اگر پارتی داری اصلا گذرت به ناجا نیوفته. چون ناجا= برده داری نوین

به نظر من به جای اینکه به فکر انجام پروژه و کسر سربازی باشیم بهتره از همین الان به دنبال امریه باشیم! هرچی زودتر این سربازی تموم بشه به نفعمونه

mm.caffee

عضو جدید
مهندس جان دیگه به این راحتیا معاف نمیکنن.من هنوزم با سازمان در ارتباطم.
بنیاد نخبگان هم دارن روز بروز بیشتر سنگ میندازن جلو پاشون و بیگاری میکشن. الان دوستم از دانشگاه امیر کبیر ارشد عمران گرفته با معدل 18 و کارشناسی معدل 17 دانشگاه امام خمینی هنوز موفق به دریافت پروژه نشده چون پروژه رو اکثرا به اشناهای خودشون میدن.!!
هر چی زودتر خدمت کنید بهتره معلوم نیست فردای مملکت چی میشه.مطمینا بدتر میشه که بهتر نمیشه.

درسته
همونطور که گفتید به خاطر کم شدن متولدین و ... که میخوان تعداد سربازا رو ببرن بالا سختتر پروژه میدن
پروژه ها رو اکثرا دانشجویان دانشگاه های نظامی یا وابسته به صنعت خاص میگیرن و غیر از اون به استادت و ارتباطش و ...... هم بستگی داره ولی خوب کسی منکر تاپیر بند پ هم نیست:D

mostafa70

عضو جدید
عدد ضهریه ثابت دوستم 350 بود پروزه هر واحد 200 سمیارم واحدی 150 هر واحد نظری 70 تومن عملی 100 تومن -32-33واحد ارشده که 6 واحدش پروزه سمیناره 26 واحد نظری هم حساب کنیم میشه 2600 با شهریه ثابت 1500 بعلاوه یک میل صد پروزه وسمینار میشه جمع دوره 2 ساله شبانه 5 تومن
البته من این عددراز دوستم شنیدم که میه ترمی حدود 1 میل و 300 - 400
البته ایشون میگفت دانشگاه با دانشگاه فرق داره و حساب کرد میارزه بره واینسه واسه سال بعد

دانشگاه با دانشگاه فرق داره درسته. امسال قیمت ها رو 25٪ اضافه کردن درسته. ولی خوب یه جا که نباید بکنن ... تو پاچه ما!
این قیمت ها فکر کنم واسه ورودی 91 باشه چون ورودی 92 شبانه دانشگاه های تهران 120 شهریه متغیر بود و امسال شده 150

ممنون

mm.caffee

عضو جدید
به نظر من به جای اینکه به فکر انجام پروژه و کسر سربازی باشیم بهتره از همین الان به دنبال امریه باشیم! هرچی زودتر این سربازی تموم بشه به نفعمونه

امریه الان خیلی خیلی کم شده
دیگه به این سادگیا نمیدن
امریه از استخدام هم انگار سختتر شده:razz:
امریه رو یه جورایی به نظرم نباید زیاد روش فکر کرد اونم تا 2 سال دیگه که مطمئنا باز کمتر میشه:(

Amirhj

عضو جدید
در باب سرباری که از هر مرضی بدتر است ولی ناجارا دجارش میشید بهترین جا سپاه و بدترین جا ناجا ست .در اینده نزدیک پیجوندن سربازی مثل معافیت ها و امریه گرفتن ها و پروزه گرفتن سخت تر و سخت تر میشه .جای خوب پارتی میخواد .بهترین کار برای افراد عادی عضویت در بسیج لاا اقل توی دانشگاه و گرفتن کسر خدمت هست رفتن دوره تکمیلی هم خوبه جون شما به راحتی وارد سپاه میشید. هرجه سریع ترم سربازی رو تمومش کنید به نفعتونه جون همه جا واسه سر کار رفتن کارت پایان خدمت میخواد
الان بسیج سالی 1 ماه کسر خدمت میدن و با رفتن دوره تکمیلی از اموزشی سپاه معاف میشید.
دعا کنید من یک کاره ای مثل رییس جمهور بشم جون مخالف سر سخت سربازی ام و تا حدفش نکنم راحت نمیشم.

Amirhj

عضو جدید
نه پارتی بزرگی نمیخواد
این کارو یکی از دوستان من با شرایط بالا یعنی معدل و داشتن مقاله انجام داده منتها شرایط داره سخت تر و سختر میشه .یکی از فواید قبول شدن تو دانشگاه تاپ گرفتن بروزه برای فرار از سربازیه به شکل سنتیه .جون بیشتر پروزه ها میان توی دانشگاه های تاپ قسمت بنیاد نخبگان
.

سحرخیز

عضو جدید
نه پارتی بزرگی نمیخواد
پروژه هم فرض کن به زور گرفتی طرف آشنا نباشه یه پروژه بهت میدن تا 100 سال دیگه هم نشه انجام داد

mojtaba_mbs

عضو جدید
کسی بابل قبول نشده؟
شهریه های شبانه اونجا چطوره؟
اگه کسی خبر داشت برام پ خ کنه ممنون میشم

dianabole

عضو جدید
با سلام
من از شبانه تبدیل خواجه قبول شدم.احیانا از بچه های سایت کسی شرایط منو داشت و قصد هم خانه ای یا هم پانسیون شدن داشت تماس بگیره.
09351830947

1mobin1

عضو جدید
سلام
من رفتم دانشگاه اما ریز نمرات لیسانس رو ندادن
الان مشکلی برام پیش میاد؟

(M&M)

کاربر بیش فعال
سلام
من رفتم دانشگاه اما ریز نمرات لیسانس رو ندادن
الان مشکلی برام پیش میاد؟

با سلام

هیچ مشکلی پیش نمیاد!فقط باید گواهی موقت کارشناسی رو داشته باشین.

نمرات تایید شده دانشجو جزء موارد محرمانه ست که به دست دانشجو نمیدن!

آموزش دانشگاه مقصد از دانشگاه کارشناسیتون نمرات رو درخواست میکنه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا