ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mojzar

عضو جدید
صرفا جهت امید دادن به مهندسای تاپیک

درصد و رتبه های سال 92 که خودم با بدبختی اینا رو از این سایت و اون سایت و بچه های پارسال و .... پیدا کردم و بهتر از الان فکر نکنم زمان دیگه برای گفتن اینا باشه
متاسفانه اون لیستی که پارسه هر سال منتشر میکرد از قبولی های مکانیک برای سال 92 رو پیدا نکردم.

زبان ریاضی جامدات سیالات ارتعاشات رتبه طراحی رتبه تبدیل
6.6 30 18.33 18.33 20 1423 1426
5.5 55 56 65 40 6 5
24 61 41 38 13 60 62
10 30 30 38 25 270 241
3 25 43 25 15 562
22 12 36 18 8 1170 1480
0 21 45 35 38 139 178
0 20 45 40 21 297 342
50 6 43 21 3 622 920
0 42 28 28 13 547
0 36 45 36 18 193 223
0 26 28 28 0 1274 1292
22 5 45 45 0 510 504
0 2 27 56 10 805 510
0 45 53 76 25 19 13
9 22 25 28 3 1700 1600

من امروز تو زمان زدم پارسال رو زبان 0 ریاضی 35 سیالات 28 جامدات 46 دینامیک 43 ساخت 5
البته شرایط کنکور با شرایط بدون استرس خیلی فرق داره

r.mob

عضو جدید
من امروز تو زمان زدم پارسال رو زبان 0 ریاضی 35 سیالات 28 جامدات 46 دینامیک 43 ساخت 5

تو که اوضاعت خیلی خوبه . با این رتبه ها شریف و تهران حتما قبولی.من که به این کنکور به دید کنکور آزمایشی نگاه میکنم. نه تونستم درست حسابی تست بزنم. نه چیزایی که خوندم رو مرور کنم. احتمالا بمونم برای سال بعد. فقط به سیستم مهستان اطمینان نکن. مهستان 1000 تا رتبه ها رو بالاتر میگه

آخرین ویرایش:

mojzar

عضو جدید
تو که اوضاعت خیلی خوبه . با این رتبه ها شریف و تهران حتما قبولی.من که به این کنکور به دید کنکور آزمایشی نگاه میکنم. نه تونستم درست حسابی تست بزنم. نه چیزایی که خوندم رو مرور کنم. احتمالا بمونم برای سال بعد. فقط به سیستم مهستان اطمینان نکن. مهستان 1000 تا رتبه ها رو بالاتر میگه

نه مهم ترین اصل سر کنکور خود رو نباختنه ، آره اون که خیلی بالا می گه

amir-mehrizi

عضو جدید

منم امروز زدم 92 رو.زبان 20 .رياضي 48.جامدات 50.ساخت 40.سوالاروهم نگاه نكرده بودم جدان

amin 1990

عضو جدید
سلام بر دوستان
منم این چند روز آخر گند زدم هرچی قبلش خوب خوندم آخرش خراب کردم. برا امسال دیگه فکرنکنم در بیام برام دعاکنید برا سال بعد.

mojzar

عضو جدید
فردا همچین ساعتی کنکور شروع شده .... تو هوای یخ زده ی این روز ها یه رقابت گرم

mojzar

عضو جدید
ممکنه لغو بشه؟!! چون تو برخی نقاط کشور اصلا نمیشه تردد کرد مخصوصا گیلان و مازندران.

فکر نمی کنم ولی هیچ چیزی بعید نیست ، چون راه های ارتباطی باز هستن بخاطر برف یه آزمون رو لغو نمی کنن

r.mob

عضو جدید
سلام دوستان
کسی میدونه منی که تو آزمون پارسه رتبم 500-700 میشد تو کنکور چند میشم ؟ البته من زیاد تست کار نکردم تو آزمون پارسه هم همه تستا رو نمیرسیدم حل کنم.احتمالش هست زیر 1000 بشم ؟

nafas..

کاربر فعال
آرزوی موفقیت میکنم واسه همتون و خودم.
مطمئن باشید قد زحمتهاتون نتیجه میگیرید.

fayyazjahani

عضو جدید
دوستان شرق مازندران که محل آزمون تو بابله کاملا آفتابی شده و برق وصل شده و غرب هم بهتر شده پس امتحان لغو نمیشه .برف ها هم 80 درصدش آب شده تا فردا چیزی ازش نمیمونه .
==================================================================================

:D
چرا آقای فردوسی پور میدید درصد رو میخندید .

آقای عادل پور فر دی پوس

آخرین ویرایش:

bage_aseman

عضو جدید
آخرین پست...

آخرین پست...

تو کارت رو بکن نتیجه ای که خدا رقم میزنه برات بهترین نتیجش ولو اگر ظاهرش هم تلخ باشه مثه دارو نتیجش شفاست.
اصن شمابیا فقط پنش تا صفت خدارو در نظر بیاربااینکه خدا هزارتا صفت داره .
خداهم دانای مطلق و بی نهایته ! یعنی همه نیازها رو میدونه.
هم دارای مطلقه ! چیزی کم نداره که.
هم توانای مطلقه ! اگه به کسی بخواد بده هیشکی جلوشو نمی تونه بگیره.
هم این خدای دانای دارای توانا ،مهربان هست بی نهایت. ارحم راحمینه ! کینه از کسی نداره که بخواد یه کسی رو بچزونه
و هم هیچ بخلی نداره بی نهایت بخشنده هست!

خدایی که میدونه من چی میخوام ،داره که بده،میتونه بده،هیچ کینه ای هم از من نداره از همه برمن مهربانتره ،هیچ بخلی هم نداره بخشنده محضه ! اونوخت شما اگه اینو باور داشته باشی، اگه چیزی رو خواستی بهت نداد، دوستت داشته بهت نداده. البته این با فرض اینه که ما تنبلی نکرده باشیم، مثه بچه ای که کلی گریه و التماس میکنه که این چاقوی خیلی تیز رو بدین من بازی کنم اون موقع پدر ومادر دلسوز اونو بهش نمیدن اون بچه شاید پیش خودش بگه عجب پدرومادر بی رحمی! من دارم خودمو میکشم ولی اینا به من نمیدن .حالا آیا اون پدرومادر واقعا بی رحمن یا اتفاقن خیلی هم دوسش دارن.

به همین دلیل اونایی که میدونن همچین خدایی داره عالم رو اداره میکنه همیشه خوشحالن اینا در زندگی مشکل دارن ولی با زندگی مشکل ندارن!

amir-mehrizi

عضو جدید
مشاهده پیوست 192879

مشاهده پیوست 192880

دوستان اسن 3 تا سوال ارشد 92 هست یکی که دستش تو کاره یه توضیحی بده ....

مهندس من خودم دارم رو 112 فك ميكنم كه هنوز به جواب نرسيدم.ولي 113 خيلي سادست.اينه فرمولش.قطر بزرگ منهاي قطر كوچك ضربدر طول ميله تقسيم بر دوبرابر طول مخروط.ميشه 6

m.r.devil

عضو جدید
معلوم نیست چرا رو سایت سازمان سنجش هنوز چیزی نیومده!!!

www.isna.ir
آزمون ارشد یک هفته به تعویق افتاد

» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
کد خبر: 92111510955
سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰

مدیر روابط عمومی وزارت علوم گفت: آزمون کارشناسی ارشد 93 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی یک هفته به تعویق افتاد.

دکتر مهدخت بروجردی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 93 گفت: با توجه به شرایط بد جوی در استان‌های شمالی کشور آزمون ارشد 93 به تعویق افتاد.

وی افزود: آزمون مذکور در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، 23، 24 و 25 بهمن ماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

reza2495

عضو جدید
دکتر مهدخت بروجردی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 93 گفت: با توجه به شرایط بد جوی در استان‌های شمالی کشور آزمون ارشد 93 به تعویق افتاد.
وی افزود: آزمون مذکور در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، 23، 24 و 25 بهمن ماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

mojzar

عضو جدید

www.isna.ir

مدیر روابط عمومی وزارت علوم گفت: آزمون کارشناسی ارشد 93 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی یک هفته به تعویق افتاد.

انتهای پیام

رو سنجشم گذاشت
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه !!!!!!!!!!!!! :((((((((((

آخرین ویرایش:

fayyazjahani

عضو جدید
اینم از سایت ایرنا

http://irna.ir/fa/News/81027116/دانشگاه/آزمون_کارشناسی_ارشد_یک_هفته_به_تعویق_افتاد

تابناک

http://www.tabnak.ir/fa/news/376211/آزمون-ارشد-یک-هفته-به-تعویق-افتاد

عصر ایران

http://www.asriran.com/fa/news/318875/آزمون-کارشناسی-ارشد-یک-هفته-به-تعویق-افتاد

دیگه اوکی شده و مونده خوده سنجش بزنه

safari.engineer

عضو جدید
سلام به همگی
بچه ها یه هفته دیگه فرصت داریم واسه دوره کردن این خودش یه فرصت استثنایی هستش هر چند یه جورایی ضد حاله ولی اینو یه فال نیک بگیرید
انشالا همه به اندازه زحمتشون نتیجه بگیرن و به اون چیزی که می خوان برسن ;)

arsalan_totti

عضو جدید

www.isna.ir

انتهای پیام

اخبارم خبر فوری اعلام کرد! من که دیگه واقعا نمیتونم بخونم :( بسته بودم همه چیو :cry:

amir-mehrizi

عضو جدید
ه علت شدت برف
آزمون کارشناسی ارشد به تعویق افتاد
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تعویق آزمون کارشناسی ارشد به علت شدت برف در سراسر کشور خبر داد.

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: آزمون کارشناسی ارشد به علت شدت برف و باران در سراسر کشور یک هفته به تعویق افتاد.
وی افزود: آزمون کارشناسی ارشد قرار بود چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه شانزدهم، هفدهم و هیجدهم بهمن‌ماه برگزار شود.
انتهای پیام/

m.r.devil

عضو جدید
اینم اطلاعیه سازمان سنجش:
www.sanjesh.org
طلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص تعويق زمان برگزاري آزمون كارشناسي ارشد سال 1393

1392/11/15

براساس گزارشات واصله در رابطه با شرايط نامساعد جوي در اغلب استانهاي كشور و درخواست داوطلبان و خانواده­ هاي محترم آنان، مسؤولين محترم استاني، نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي و هماهنگي بعمل آمده با وزارت محترم كشور در رابطه با عدم امكان حضور داوطلبان يا مشكلات حضور به موقع در حوزه­ هاي امتحاني، سازمان سنجش آموزش كشور به منظور رفاه حال داوطلبان ترتيبي اتخاذ نمود تا آزمون كارشناسي ارشد سال 1393 به ترتيب طي روزهاي چهارشنبه 23 ، پنج­شنبه 24 و جمعه 25 بهمن­ ماه برگزار گردد. اطلاعيه تكميلي اين سازمان ساعت 14 روز شنبه 19 بهمن­ ماه از طريق سايت سازمان به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

fayyazjahani

عضو جدید
من تازه مونده بودم چجوری جمش کنم داشم میترکیدم . 5 تا درس مونده بود :D که شروع کنم بخونم و باید تا صبح میخوندم

http://www.asriran.com/fa/news/318875/آزمون-کارشناسی-ارشد-یک-هفته-به-تعویق-افتاد

http://www.tabnak.ir/fa/news/376211/آزمون-ارشد-یک-هفته-به-تعویق-افتاد

http://irna.ir/fa/News/81027116/دانشگاه/آزمون_کارشناسی_ارشد_یک_هفته_به_تعویق_افتاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا