ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r.mob

عضو جدید
مرسي از اينكه جواب ميدي داداش ! اون سوال سال 85 آسونه كتاب چرت حلش كرده! 4-5 خط سعي كرده هم ارزي استفاده كنه آخرشم غلط حل كرده! چون ايكس=(ln(1+x وقتي x به سمت صفر ميل ميكنه، پس (ln(a وقتي a به سمت 1 ميل ميكنه ميشه a-1 . از اين استفاده كن راحت حل ميشه
تستاي مكانيكا بزنيم كافيه به نظرتون؟
20130125_102435.jpg

شاید این به کارت بیاد .

mojzar

عضو جدید
مرسی از روحیت دادنت دوست گرامی :w16:
من از 20 مهر شروع کردم به خوندن. خیلی دیر شروع کردم. تا الان ریاضی 1 و ریاضی 2 و معادلات و استاتیک رو تموم کردم. مقاومت 3 فصل آخر مونده و اجزا هم 4 فصل مهمش رو خوندم. انتقال 6 فصل خوندم، سیالات هم 2 فصل دینامیک و ارتعاشات هم کلا 1 فصل خوندم. زبان هم 30 تا درس 504 رو خوندم. هر چقدر هم خوشبین باشم امسال قبول بشو نیستم. :w05:

چقدر نا امیدی تو ! من از 4 آبان شروع کردم به خوندن ... فقط من ارتعاشات کنترلم خوب بود زیاد وقت نذاشتم روشون تا توسنتم بقیه رو هم بخونم طراحی اجزا سه فصل خوندم و فصل آخر ریاضی مهندسی رو هم نخوندم ، زبان هم نخوندم بخاطر گرایشم به جاش طراحی پرس و هیدرولیک و CNC خوندم ، این یه ماه رو بچسب تا رتبه بترکونی :)

r.mob

عضو جدید
به دلیل برداشت اشتباه و

ناراحت شدن
دوستان

این پست ویرایش شد.

آخرین ویرایش:

mohandes_ali

عضو جدید
یادمان باشد چیزی نگوییم که به کسی بر بخورد

نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد

چیزی ننویسیم که آزار دهد کسی را

یادمان باشد روز و روزگار خوش است ، همه چیز بر وفق مراد است و جز این اگر باشد دل ما ، دل نیست.

دوستان اینجا تاپیک ارشد 93 هست نه دروازه غار و چاله میدون. چاقو کش های میدون شوش هم چاقوهاشونو جمع کردن ، کتاب گرفتن دستشون.شما که دیگه تحصیل کرده اید. چرا ؟

کسی نه چاله میدونی حرف زد نه چاقو کشید نه قصد دعوا داشته انقد خودتونو لوس نکنید لطفا در ضمن اتفاقی نیوفتاده که حالا همه شدید اسوه ی اخلاق...جنبه نداریدااااااااااا...ی سری هم که فقط منتظرن ی چی بشه خودشیرینی رو آغاز کنن

r.mob

عضو جدید
کسی نه چاله میدونی حرف زد نه چاقو کشید نه قصد دعوا داشته انقد خودتونو لوس نکنید لطفا در ضمن اتفاقی نیوفتاده که حالا همه شدید اسوه ی اخلاق...جنبه نداریدااااااااااا...ی سری هم که فقط منتظرن ی چی بشه خودشیرینی رو آغاز کنن
دوست گلم .نمیدونم چرا به شما انقدر بر خورد.
منظور شما رو هم از خود شیرینی و اسوه اخلاق و لوس کردن، نمیفهمم:surprised:
حرف من این بود که اینجا بحث بر سر کنکور 93 هست. این رویه ای که شما به پیش گرفته بودید مشخص بود از پست هایی که رد و بدل به بحث و دعوا منجر میشد.
حالا اگه ناراحت شدید معذرت میخام.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
من حرفی نزدم که به کسی بربخوره فقط نمیدونم چرا اینجا بعضیا روند تاپیک رو منحرف میکنن و متاسفانه نمیتونم نسبت به پستایی که مخاطبشون منم بی تفاوت باشم
بخاطر پستام معذرت میخوام اما اینجا یه جوریه و واکنش هایی میبینم که واقعا دیگه راغب نیستم نظراتم رو یا مشکلاتم رو بنویسم چون واقعا نمیدونم بعدش قراره چی بشه و چه نظراتی ببینم
از دوستان عذر میخوام و سعی میکنم این بار راجع به این موضوع بی تفاوت باشم و سکوت کنم چون میدونم راه درستتری باشه

mech.shima

کاربر ممتاز
بابا اين انتقال حرارت لامصبو چه جوري ميخونيد؟! اين راهيان 2تا تستش را مثل هم حل نكرده!!!!!!!! شماها چطور خوندينش؟! فقط تستاي مكانيكا خونديد؟! همه تستاشا زديد؟!

سلام
من فصل سه انتقال رو دارم تست میزنم نسبت به دوفصل اول خیلی گسترده تره
و نکات بیشتری دارن
من اینطوری میخونم که هر قسمت انتقال حرارت استوانه ای و صفحه ای رو جدا تست میزنم چون اینطوری تسلط بیشتری پیدا میکنم روش
و فک میکنم همین فصلش انقدر گسترده و پرنکته باشه و فصلای بعدیش روند معمولی تری داره البته نمیدونم منظور شمام همین فصله یا نه
موفق باشید

mohandes_ali

عضو جدید
سلام
من حرفی نزدم که به کسی بربخوره فقط نمیدونم چرا اینجا بعضیا روند تاپیک رو منحرف میکنن و متاسفانه نمیتونم نسبت به پستایی که مخاطبشون منم بی تفاوت باشم
بخاطر پستام معذرت میخوام اما اینجا یه جوریه و واکنش هایی میبینم که واقعا دیگه راغب نیستم نظراتم رو یا مشکلاتم رو بنویسم چون واقعا نمیدونم بعدش قراره چی بشه و چه نظراتی ببینم
از دوستان عذر میخوام و سعی میکنم این بار راجع به این موضوع بی تفاوت باشم و سکوت کنم چون میدونم راه درستتری باشه

مخاطب من شما نبودی من کلا گفتم خانوما اسمی از شما نیاوردم که بعدشم ی شوخی بود که با جواب تند شما مواجه شد و البته دامن زدن ی عده دوستان .بعدشم حرف بدی نزدم یکی از بچه ها نوشته بود شما به فکر کنکور خودت باش بعدا دارم برات رفتارش عادی بود نه ناراحت شد نه دعوایی نه توهینی اینکه شما بهت بر خورده مشکل من نیس یا اینکه بچه ها منتظرن یکی ی چیزی بگه سریع خودشیرینی کنن به من مربوط نیس...فقط ی شوخی بود

chego

کاربر فعال
مخاطب من شما نبودی من کلا گفتم خانوما اسمی از شما نیاوردم که بعدشم ی شوخی بود که با جواب تند شما مواجه شد و البته دامن زدن ی عده دوستان .بعدشم حرف بدی نزدم یکی از بچه ها نوشته بود شما به فکر کنکور خودت باش بعدا دارم برات رفتارش عادی بود نه ناراحت شد نه دعوایی نه توهینی اینکه شما بهت بر خورده مشکل من نیس یا اینکه بچه ها منتظرن یکی ی چیزی بگه سریع خودشیرینی کنن به من مربوط نیس...فقط ی شوخی بود

با سلام خدمت دوستای عزیز
من فکر کنم ازشمابزرگتر باشم البته از لحاظ سنی و ازتون اجازه میخوام که به عنوان برادر کوچک شما پا در میونی بکنم و با همدیگه اشتیتون بدم و با هم بهتر باشیم چون این سایت به خیلیا مثل من که بعد از 4سال دوری از درس دوباره میخوان شروع کنن و به کسای دیگه خیلی کمک کرده و میکنه پس به سلامتی خودتون و دوستانتون صلوات بفرستین

reza2495

عضو جدید
کسی نه چاله میدونی حرف زد نه چاقو کشید نه قصد دعوا داشته انقد خودتونو لوس نکنید لطفا در ضمن اتفاقی نیوفتاده که حالا همه شدید اسوه ی اخلاق...جنبه نداریدااااااااااا...ی سری هم که فقط منتظرن ی چی بشه خودشیرینی رو آغاز کنن[/QUOTE
بيخيال حاجي فكرتو مشغول نكن;)

r.mob

عضو جدید
با سلام خدمت دوستای عزیز
من فکر کنم ازشمابزرگتر باشم البته از لحاظ سنی و ازتون اجازه میخوام که به عنوان برادر کوچک شما پا در میونی بکنم و با همدیگه اشتیتون بدم و با هم بهتر باشیم چون این سایت به خیلیا مثل من که بعد از 4سال دوری از درس دوباره میخوان شروع کنن و به کسای دیگه خیلی کمک کرده و میکنه پس به سلامتی خودتون و دوستانتون صلوات بفرستین

اللهم صل علی محمد و آل محمد
بودن یه بزرگتر توی جمع این جاها خیلی به درد میخوره :D
برای اینکه همه امسال اون رشته و دانشگاهی که میخوایم قبول شیم دومی رو بلند تر بفرست.

reza2495

عضو جدید
سلام
من فصل سه انتقال رو دارم تست میزنم نسبت به دوفصل اول خیلی گسترده تره
و نکات بیشتری دارن
من اینطوری میخونم که هر قسمت انتقال حرارت استوانه ای و صفحه ای رو جدا تست میزنم چون اینطوری تسلط بیشتری پیدا میکنم روش
و فک میکنم همین فصلش انقدر گسترده و پرنکته باشه و فصلای بعدیش روند معمولی تری داره البته نمیدونم منظور شمام همین فصله یا نه
موفق باشید
مرسي خواهرم:D! اره منم منظورم فصل 3 بود الان يكم وضعم بهتره ولي در كل من خيلي با سيالات حال نميكنم

mech.shima

کاربر ممتاز
مرسي خواهرم:D! اره منم منظورم فصل 3 بود الان يكم وضعم بهتره ولي در كل من خيلي با سيالات حال نميكنم

خواهش میکنم
ولی باکس سیالات که امیدوار کننده تر از باکسای دیگه اس
با خوندن ترمو و انتقال میشه امیدوار بود
من نقطه ضعفم باکس ارتعاشاته شدیدا

mech.shima

کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستای عزیز
اللهم صل علی محمد و آل محمد

reza2495

عضو جدید
خواهش میکنم
باكس ارتعاشاتا ك من كلا بوسيدم گذاشتم كنار خواهرم . من كلا با رياضي از همه راحت ترم

mojzar

عضو جدید
خواهش میکنم

منکه نقطه قوتم ارتعاشات و کنترله و شدیدا توی جامدات و کمی ه توی سیالات لنگ می زنم از رو نایی می خونم ولی نمی دونم چرا نمی تونم خوب تست بزنم !!

mech.shima

کاربر ممتاز
منکه نقطه قوتم ارتعاشات و کنترله و شدیدا توی جامدات و کمی ه توی سیالات لنگ می زنم از رو نایی می خونم ولی نمی دونم چرا نمی تونم خوب تست بزنم !!

با اینکه توی دانشگاه هیچ مشکلی با ارتعاشات نداشتم الان اصلا نمیتونم برم سراغش
اصلا فهمیدن ساده ترین تست برام سخت شده

mojzar

عضو جدید
با اینکه توی دانشگاه هیچ مشکلی با ارتعاشات نداشتم الان اصلا نمیتونم برم سراغش
اصلا فهمیدن ساده ترین تست برام سخت شده
از رو پوران بخون دو سه تا تست رو راحت می تونی بزنی تو ارتعاشات یکم وقت بذاری حل میشه همشون

mech.shima

کاربر ممتاز
کنترل رو نمیدونم بخونم یا نه
اصلا من توی دانشگاه انقدر با درسای جامداتی خوب راه میومدم با این نتیجه رسیدم کاش میرفتم جامدات اما الان دقیقا برعکس شده
واقعا دارم میترسم نکنه سر جلسه هیچ تستی رو نتونم بزنم

mech.shima

کاربر ممتاز
از رو پوران بخون دو سه تا تست رو راحت می تونی بزنی تو ارتعاشات یکم وقت بذاری حل میشه همشون

من راهیان دارم به نظرتون زیاد با هم تفاوت دارن؟یعنی منبع رو عوض کنم مشکلم حل میشه؟
میخوام یه کم راجع به کنترل هم بدونم اگه لطف کنید

mojzar

عضو جدید
من راهیان دارم به نظرتون زیاد با هم تفاوت دارن؟یعنی منبع رو عوض کنم مشکلم حل میشه؟
میخوام یه کم راجع به کنترل هم بدونم اگه لطف کنید

من خودم قبلا خوب ارتعاشات رو خیلی خوب بلد بودم ولی برای کنکور کتاب پوران خیلی خوب توضیح داده به خصوص قسمت فرکانس طبیعی های یک درجه آزادی، هر چند این جلدی که من دارم ارتعاشات اجباری تحت نیروی دلخواه رو نداره ولی خوب احتیاج نیست اونو بخونید همون بقیه اش کافیه ، چند درجه آزادی ها رو هم می تونید نخونید کفایت می کنه برای دو سه تا تست
برای کنترل جزوه پارسه خوبه هم کم حجم هم جامع ، ولی وقتی به قسمت روت لوکاث و نایکوئیست و بود می رسین از رو آریاز بخونید بهتره ، قسمت شبیه سازی ها و حساسیت رو هم نمی خواد بخونید تو این باکس هم دو سه تا تست می تونید بزنید :)

amin 1990

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز انشاا... همه موفق باشن
به نظرم دیگه نرو سراغ دروسی که باید تحلیل کنی چون وقت رو باید تواین مدت طوری استفاده کنی که بهترین نتیجه روبگیریم پس بهترین کار اینه که به داشته هات خوب توجه کنی مطمئن باش اگه دینامیک هیچ نزنی ولی اون باکس ها روخوب بزنی جای عالی در میایید،به نظرم اگر خواستی بخونی چند فصل مهم رو تنها بخون.بسیار محتاج دعای دوستان هستم .

mech.shima

کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال دیگه زبان رو شما میخونید؟به نظرتون اگه از فردا تو برنامه بذارمش خوبه؟
یعنی میتونم امیدوار باشم یا اینکه نه وقتم رو نذارم براش

amir-mehrizi

عضو جدید
اي بابا دعوا رو بذاريد كنار;)خيلي ديگه وقت كم مونده هاااااا.خوب و تند و سريع فقط مرور حرفه اي كنيد;)

mech.shima

کاربر ممتاز
وضعیت زبانتون چطوره ؟

درحد متوسط
اگه فقط رو ریدینگ کار کنم نمیدونم نتیجه میده یا نه اصلا هیچ دیدی نسبت به زبان ندارم که با خوندن زیاد میشه تست زد یا نه درحد معمولی

amir-mehrizi

عضو جدید
بچه ها یه سوال دیگه زبان رو شما میخونید؟به نظرتون اگه از فردا تو برنامه بذارمش خوبه؟
یعنی میتونم امیدوار باشم یا اینکه نه وقتم رو نذارم براش

سلام.اميدوارم كه خوب خونده باشي.از پست هايي كه ميزاري متوجه شددم سيالاتي هستي.واسه زبان نه فقط براي تو و واسه هركسي كه اين پست و ميخونه ميگم.من ساخت و توليد هستم.وزبان رو ميزنم.ولي الان حدود 10 ساله دارم زبان ميخونمو و 5 سالم هست كه دارم درس ميدم تو اموزشگاه هاي زبان.ادعا ندارم اصلا ولي به نظرم تو زبان خيلي قوي هستم.يه توصيه بهت ميكنم و نمي دونم سواد زبانيت چه قدره.ولي اگه يه جزوه گرامر دبيرستان و پيش دانشگاهي گير بياري و خوب بخونيش از 5 تا تست گرامر كم كم 4 تا شو ميتوني بزني كه حدود 13 درصد ميشه.بعد شماها سيالاتي هستيد و تعداد درسايي كه بايد جواب بديد به مراتب بيشتر از ما ساختي هاست.حالا نظر منو اگه بخواي اينه كه اصلا سمته زبان نرو.و درس هاي خودتو جمع كن.چون زبان واقعا سخته تو كنكور.من با ايين همه سوادم پارسال 33 زدم شما يه وقت ميزني و خدايي نكرده منفي ميشه و زحماتت داغون ميشه.پس اصلا . ابدا سمته زبان نيا;)اميدوارم حرفام مفيد بوده واست.موفق باشي

mojzar

عضو جدید
درحد متوسط
اگه فقط رو ریدینگ کار کنم نمیدونم نتیجه میده یا نه اصلا هیچ دیدی نسبت به زبان ندارم که با خوندن زیاد میشه تست زد یا نه درحد معمولی

اگه متوسط رو به خوبه خوب بخونید بد نیست ولی اگه متوسط رو به پایینه وقشو بذارین برای بقیه دروس ولی یه نگاهی هم بکنین ببینین می تونین چیزی تست بزنین سر جلسه یا نه

mech.shima

کاربر ممتاز
سلام.اميدوارم كه خوب خونده باشي.از پست هايي كه ميزاري متوجه شددم سيالاتي هستي.واسه زبان نه فقط براي تو و واسه هركسي كه اين پست و ميخونه ميگم.من ساخت و توليد هستم.وزبان رو ميزنم.ولي الان حدود 10 ساله دارم زبان ميخونمو و 5 سالم هست كه دارم درس ميدم تو اموزشگاه هاي زبان.ادعا ندارم اصلا ولي به نظرم تو زبان خيلي قوي هستم.يه توصيه بهت ميكنم و نمي دونم سواد زبانيت چه قدره.ولي اگه يه جزوه گرامر دبيرستان و پيش دانشگاهي گير بياري و خوب بخونيش از 5 تا تست گرامر كم كم 4 تا شو ميتوني بزني كه حدود 13 درصد ميشه.بعد شماها سيالاتي هستيد و تعداد درسايي كه بايد جواب بديد به مراتب بيشتر از ما ساختي هاست.حالا نظر منو اگه بخواي اينه كه اصلا سمته زبان نرو.و درس هاي خودتو جمع كن.چون زبان واقعا سخته تو كنكور.من با ايين همه سوادم پارسال 33 زدم شما يه وقت ميزني و خدايي نكرده منفي ميشه و زحماتت داغون ميشه.پس اصلا . ابدا سمته زبان نيا;)اميدوارم حرفام مفيد بوده واست.موفق باشي
سلام خیلی ممنونم جناب
بله سیالاتی ام
بالاخره من از حرفاتون متوجه نشدم زبان بخونم یا نه
آخه اولش گفتین گرامر بخونم
من خودمم بهش فک کردم که گرامر بخونم احتمالش خیلی زیاده نتیجه بگیرم
چون توی کارشناسی بیشتر گرامرارو زدم
بعدش آخرشم گفتین وقت نذارم!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا