ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r.mob

عضو جدید
داداش انتقال از رو چي ميخوني؟! اين راهيان ك 100 تا فرمول فقط فصل 3 داره با هزارتا تست ! چي جوري بايد بخونيمش؟!
سلام رضا جان
بهترین کتاب همین راهیان هست. فرمول رو بیخیال هر قسمت نهایتش 2 تا فرمول داره من 6 تا فصلش رو خوندم. بجز فصل 3 بقیه فصل هایی که خوندم 3-4 تا از فرمولای هر فصل به کار میاد. فصل 3 هم مختصات کارتزین اصلا بیشتر مفهومیه یعنی نکته ص 57 رو حتما یاد بگیر. بقیه قسمتای این فصل هم زیاد فرمول نداره .مختصات کروی 3 تا فرمول و استوانه ای هم 3 تا فرمول اون مقاومت ها هم که همش 1 دونه فرموله دیگه.
من خودم همیشه اول هر فصلی که میخام بخونم. یه دور همینجوری میخونم و یعنی فقط رو خونی میکنم. بعد میرم تستاشو نگاه میکنم ببینم کدوم فرمولا به کار میاد دور بعدی که میخام بخونم اون فرمولا رو حفظ میکنم. :victory::victory:

آخرین ویرایش:

r.mob

عضو جدید
اقايون يه سوال يا راهنمايي.تو فصل كارمجازي چندتا سوال رو نايي اومده باروش پتانسيل حل كرده ولي اصلا توضيحي راجبش نداده.شما خونديد اونجا رو؟؟؟چيزي متوجه ميشيد؟؟؟

کتاب حسینی راهیان . از این پتانسیل 3-4 تا حل کرده و توضیح داده. الان کتاب پیشم نیست. کتاب که رسید دستم عکس میگیرم میفرستمش برات.

reza2495

عضو جدید
سلام رضا جان
بهترین کتاب همین راهیان هست. فرمول رو بیخیال هر قسمت نهایتش 2 تا فرمول داره من 6 تا فصلش رو خوندم. بجز فصل 3 بقیه فصل هایی که خوندم 3-4 تا از فرمولای هر فصل به کار میاد. فصل 3 هم مختصات کارتزین اصلا بیشتر مفهومیه یعنی نکته ص 57 رو حتما یاد بگیر. بقیه قسمتای این فصل هم زیاد فرمول نداره .مختصات کروی 3 تا فرمول و استوانه ای هم 3 تا فرمول اون مقاومت ها هم که همش 1 دونه فرموله دیگه.
من خودم همیشه اول هر فصلی که میخام بخونم. یه دور همینجوری میخونم و یعنی فقط رو خونی میکنم. بعد میرم تستاشو نگاه میکنم ببینم کدوم فرمولا به کار میاد دور بعدی که میخام بخونم اون فرمولا رو حفظ میکنم. :victory::victory:
مرسي عزيز اما صفحه 75 ك فصل 2 ميشه و نكته ايم نداره؟!البته من چاپ 8ام را دارم

mojzar

عضو جدید
من اجزا رو از رو كتب متعدد خونده بودم.اما دوسه روزه جزوه شريعت پناهي دارم مرور ميكنم.خداااااايييي عجب جزوه مشتيه.تموم مشكلات منو كه بهش جواب داده

سلام میشه لینک دانلودش رو برای من هم بذاری ؟ ممنون :)

chego

کاربر فعال
سلام میشه لینک دانلودش رو برای من هم بذاری ؟ ممنون :)

سلام دوست عزیز اگه یه سری به قسمت جزوات دستنویس میزدی اقای فتحی اونجا زحمتشو کشیدن ولی اینم لینکش تقدیم شما با تشکر از اقای فتحی
http://http://s3.picofile.com/file/74051331...C5%92.pdf.html

60600

عضو جدید
به نظرم کسی که هم کار میکنه و هم درس میخونه و یه دانشگاه خوب قبول میشه کار بزرگی کرده ولی خیلی سخته.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
حواستون به این خانوما باشه هااااااا اینا میگن وای من نخوندم مشکل دارم سخته نمیدونم حذف کردم خواستگار اومد اصن نخوندم و...یهو از جلسه میای بیرون میبینی دفترچه سوالات رو جویده از ما گفتن بود

درست حرف زدن یه جور هنره که هرکسی از پسش بر نمیاد
و متاسفانه یا خوشبختانه همین هنر از هزارتا مدرک تحصیلی و اصل ونسب باارزشتره

آخرین ویرایش:

r.mob

عضو جدید
اون نیم ساعت هم بیداربمون بعد بخواب.سرعت یادگیری5برابره.

نه دیگه چشام رو اون موقع با دست هم نگه دارم بازم بسته میشن.:w47:
معمولا اون آخرا حدود ساعت 4 صبح زبان میخونم. بعد میخوابم ساعت 9 بیدار میشم.

shadowwalker

عضو جدید
نه دیگه چشام رو اون موقع با دست هم نگه دارم بازم بسته میشن.:w47:
معمولا اون آخرا حدود ساعت 4 صبح زبان میخونم. بعد میخوابم ساعت 9 بیدار میشم.
آخی نازی!چوب کبریت بذار بین پلکهات.:D
ایول :w17:چه اراده ای داری.ایشالا تو شریف هم کلاسی شیم به شرط اینکه قول بدی اون جا دیگه این قدر نخونی.به جوونا هم میدون بدی:)

reza2495

عضو جدید
بابا اين انتقال حرارت لامصبو چه جوري ميخونيد؟! اين راهيان 2تا تستش را مثل هم حل نكرده!!!!!!!! شماها چطور خوندينش؟! فقط تستاي مكانيكا خونديد؟! همه تستاشا زديد؟!

r.mob

عضو جدید
آخی نازی!چوب کبریت بذار بین پلکهات.:D
ایول :w17:چه اراده ای داری.ایشالا تو شریف هم کلاسی شیم به شرط اینکه قول بدی اون جا دیگه این قدر نخونی.به جوونا هم میدون بدی:)

ممنون از پیشنهادت از امشب ... :D
امسال شما برو اگه خوب بود سال بعد منم میام.
امسال حتی شبانه محقق اردبیلی هم قبول نمیشم.

r.mob

عضو جدید
بابا اين انتقال حرارت لامصبو چه جوري ميخونيد؟! اين راهيان 2تا تستش را مثل هم حل نكرده!!!!!!!! شماها چطور خوندينش؟! فقط تستاي مكانيكا خونديد؟! همه تستاشا زديد؟!

اگه فصل انتقال هدایتی گیر کردی . برو فصول بعدی رو بخون . سطوح گسترش یافته و هدایت چند بعدی. اونا راحت ترن . یه خورده روحیت در مورد انتقال عوض شد ، برگرد سراغ هدایت یک بعدی

reza2495

عضو جدید
اگه فصل انتقال هدایتی گیر کردی . برو فصول بعدی رو بخون . سطوح گسترش یافته و هدایت چند بعدی. اونا راحت ترن . یه خورده روحیت در مورد انتقال عوض شد ، برگرد سراغ هدایت یک بعدی
خب شما اين مشكل منو نداريد ك هرتستو يه جوري حل كرده؟! بعدم شما كدوم تستاشا ميزنيد؟!

r.mob

عضو جدید
خب شما اين مشكل منو نداريد ك هرتستو يه جوري حل كرده؟! بعدم شما كدوم تستاشا ميزنيد؟!
ببین داداش ، من مثلا مختصات کارتزین رو امروز خوندم و شب نشستم 15 تا تست اولش رو نگاه کردم، از 15 تا تست 10 تاشو راه حلش رو بلد بودم 2 تاش رو هم وقتی جواب رو نگاه کردم فهمیدم ، 3 تاش رو هم اصلا نفهمیدم.یا تو مختصات استوانه ای اصلا از سال 85 تا الان سوال ازش نیومده، خودت سوال سال 85 رو نگاه کن برای مکانیک هست اولین سوال مختصات استوانه ای. به نظرت کسی میتونه اونو حل کنه ؟ یا سوال بعدیش که برای سال 81 هست . ولی سوال 4 رو باید حل کنی . چیزایی که فکر میکنی قابل حل هستن رو حل کن. منم الان دارم دقیقا هدایت 1 بعدی مختصات کروی رو میخونم.

reza2495

عضو جدید
ببین داداش ، من مثلا مختصات کارتزین رو امروز خوندم و شب نشستم 15 تا تست اولش رو نگاه کردم، از 15 تا تست 10 تاشو راه حلش رو بلد بودم 2 تاش رو هم وقتی جواب رو نگاه کردم فهمیدم ، 3 تاش رو هم اصلا نفهمیدم.یا تو مختصات استوانه ای اصلا از سال 85 تا الان سوال ازش نیومده، خودت سوال سال 85 رو نگاه کن برای مکانیک هست اولین سوال مختصات استوانه ای. به نظرت کسی میتونه اونو حل کنه ؟ یا سوال بعدیش که برای سال 81 هست . ولی سوال 4 رو باید حل کنی . چیزایی که فکر میکنی قابل حل هستن رو حل کن. منم الان دارم دقیقا هدایت 1 بعدی مختصات کروی رو میخونم.
مرسي از اينكه جواب ميدي داداش ! اون سوال سال 85 آسونه كتاب چرت حلش كرده! 4-5 خط سعي كرده هم ارزي استفاده كنه آخرشم غلط حل كرده! چون ايكس=(ln(1+x وقتي x به سمت صفر ميل ميكنه، پس (ln(a وقتي a به سمت 1 ميل ميكنه ميشه a-1 . از اين استفاده كن راحت حل ميشه
تستاي مكانيكا بزنيم كافيه به نظرتون؟

shadowwalker

عضو جدید
ممنون از پیشنهادت از امشب ... :D
امسال شما برو اگه خوب بود سال بعد منم میام.
امسال حتی شبانه محقق اردبیلی هم قبول نمیشم.
ببین مثل من باش.سرشار از اعتماد به نفس.نخوندم می خوام رتبه 1 هم بشم.:)کی گفته قبول نمیشی؟حاضرم شرط ببندم رتبه ات خوب میشه.می دونی چرا؟چون زحمت کشیدی.چون تلاش کردی.فقط با این روحیه جلو نرو،کسی که خونده قبول نشه پس کی قراره قبول شه؟تو داری کارت رو ب نحو احسنت انجام میدی.چرا نگرانی؟نتیجه رو رها کن.از ارتفاعی به بعد دیگه ابری وجود نداره.تو به اون ارتفاع رسیدی.پس نگران نباش.

r.mob

عضو جدید
مرسي از اينكه جواب ميدي داداش ! اون سوال سال 85 آسونه كتاب چرت حلش كرده! 4-5 خط سعي كرده هم ارزي استفاده كنه آخرشم غلط حل كرده! چون ايكس=(ln(1+x وقتي x به سمت صفر ميل ميكنه، پس (ln(a وقتي a به سمت 1 ميل ميكنه ميشه a-1 . از اين استفاده كن راحت حل ميشه
تستاي مكانيكا بزنيم كافيه به نظرتون؟
سلام . قربونت وظیفه هست.
ببین من اگه بخام تستاشو حل کنم نصف تستاشو نگاه میکنم. کاری ندارم مکانیک هست یا مهندسی انرژی. بعدشم نگاه کنی ، بعضی از تمرینا برای اون مقاومت و اون قسمتای آخر فصل هست که آورده گذاشته تو قسمت مختصات ها. نظر من اینه که مختصات کارتزین رو کامل یاد بگیر کروی و استوانه ای رو در همون حدی که درس داده یاد بگیر. یعنی در همون حدی که از فرمولا استفاده کنی تو آزمون پارسه هم یا از اون مقاومت ها اکثرا سوال میومد یا از مختصات کارتزین . مخصوصا نمودار دما . K , T نقطه ماکزیمم و مینیمم و اکسترمم اینا آسون هستن و سوال هم ازشون زیاد اومده.

r.mob

عضو جدید
ببین مثل من باش.سرشار از اعتماد به نفس.نخوندم می خوام رتبه 1 هم بشم.:)کی گفته قبول نمیشی؟حاضرم شرط ببندم رتبه ات خوب میشه.می دونی چرا؟چون زحمت کشیدی.چون تلاش کردی.فقط با این روحیه جلو نرو،کسی که خونده قبول نشه پس کی قراره قبول شه؟تو داری کارت رو ب نحو احسنت انجام میدی.چرا نگرانی؟نتیجه رو رها کن.از ارتفاعی به بعد دیگه ابری وجود نداره.تو به اون ارتفاع رسیدی.پس نگران
نباش.
مرسی از روحیت دادنت دوست گرامی :w16:
من از 20 مهر شروع کردم به خوندن. خیلی دیر شروع کردم. تا الان ریاضی 1 و ریاضی 2 و معادلات و استاتیک رو تموم کردم. مقاومت 3 فصل آخر مونده و اجزا هم 4 فصل مهمش رو خوندم. انتقال 6 فصل خوندم، سیالات هم 2 فصل دینامیک و ارتعاشات هم کلا 1 فصل خوندم. زبان هم 30 تا درس 504 رو خوندم. هر چقدر هم خوشبین باشم امسال قبول بشو نیستم. :w05:

mohandes_ali

عضو جدید
[از ارتفاعی به بعد دیگه ابری وجود نداره.تو به اون ارتفاع رسیدی.پس نگران نباش.[/QUOTE]

حواست باشه وارد جو نشی:D:D

mohandes_ali

عضو جدید
مرسی از روحیت دادنت دوست گرامی :w16:
من از 20 مهر شروع کردم به خوندن. خیلی دیر شروع کردم. تا الان ریاضی 1 و ریاضی 2 و معادلات و استاتیک رو تموم کردم. مقاومت 3 فصل آخر مونده و اجزا هم 4 فصل مهمش رو خوندم. انتقال 6 فصل خوندم، سیالات هم 2 فصل دینامیک و ارتعاشات هم کلا 1 فصل خوندم. زبان هم 30 تا درس 504 رو خوندم. هر چقدر هم خوشبین باشم امسال قبول بشو نیستم. :w05:

خوب خوندی که گل پسر اگه درسست خونده باشی و بتونی سر جللسه تسست بزنی رتبه خوبی میاری
:smoke:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا