ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mojzar

عضو جدید
سلام کسی خبر داره آزمون های پارسه در چه حدی نسبت به کنکور سراسری هستن ؟ سوالات کنکور سخت تر باید باشند درسته ؟

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید
بچه ها من توی باکس دینامیک و ریاضیات شدیدا استرس دارم
احساس میکنم هرچی میخونم بی فایده اس
ارتعاشات که ساده ترین درس بوده برام الان برام سخت و سنگین شد از رو راهیان میخونم
میخواستم بدونم چیکار کنم و چطوری بخونم که نقطه ضعفای این دو باکسم برطرف بشه؟

طوری ریاضی رو بخونم که بیشترین تاثیر رو داشته باشه
ممنونم

60600

عضو جدید
سلام و خسته نباشیدبچه ها من توی باکس دینامیک و ریاضیات شدیدا استرس دارماحساس میکنم هرچی میخونم بی فایده اسارتعاشات که ساده ترین درس بوده برام الان برام سخت و سنگین شد از رو راهیان میخونممیخواستم بدونم چیکار کنم و چطوری بخونم که نقطه ضعفای این دو باکسم برطرف بشه؟طوری ریاضی رو بخونم که بیشترین تاثیر رو داشته باشهممنونم
سلام شما هم خسته نباشید.ارتعاشات ۱ درجه آزادی ۲ درجه آزادی(آزاد و اجباری)رو حتما از کتاب جباری پوران بخونید.در مورد ریاضی عمومی اگر درسای دیگرو خوب خوندید روش وقت بذارید و فقط فصلای مهمشو بخونید.من از کتاب آقاسی میخونم،به نظرم اول مثالها و تست های داخل درسنامشو بزنید و بعد تستهای سال های قبل از جلد دوم کتاب بزنید.در مورد معادلات کتاب گاج عالیه،خودم تو کنکور آزمایشیا هر 5 6 تا سوال معادلاتشو جواب میدم.در مورد ریاضی مهندسیم اگر وقت ندارید فقط فصلای (انتگرال مختلط‏)‏ (سری انتگرال تبدیل فوریه‏) (مشتقات جزئی‏)‏ بخونید.موفق باشید.

60600

عضو جدید
سلام بچه ها کسی کتاب ارتعاشات گراهام کلی داره به همراه حلالش بذاره واقعا ممنون میشم.

mohandes_ali

عضو جدید
حواستون به این خانوما باشه هااااااا اینا میگن وای من نخوندم مشکل دارم سخته نمیدونم حذف کردم خواستگار اومد اصن نخوندم و...یهو از جلسه میای بیرون میبینی دفترچه سوالات رو جویده از ما گفتن بود

mohandes_ali

عضو جدید
یک دو سه پارسهه

یک دو سه پارسهه

من پارسه شرکت کردم رتبه هاش ب کنکور خیلی نزدیکه:w02:

amir-mehrizi

عضو جدید
نه دوست عزيز اتفاقا نكتش همينجاست ك باعث ميشه اون روشي ك بعضي جاها گفتند و شما هم اشاره كرديد درست نباشه! همون جوري ك شمام گفتيد اگه تو فرم قطبي به مساله نگاه كنيم ميشه (rcos2/sin+cos) اما (cos2/sin +cos) در تتا=p/4- مخرجش صفر ميشه و كراندار نيست . بنابراين تابع تو (0و0) حد نداره;)

با سلام.خب من با همين روش اكثر تست ها رو حدود 90 درصدشو درست ج ميدم.حالا ببينيم چي ميشه ديگه.

amir-mehrizi

عضو جدید
سلام و خسته نباشید
ارتعاشات که ساده ترین درس بوده برام الان برام سخت و سنگین شد از رو راهیان میخونم

ممنونم

واسه رياضيات به نظرم حل كردن تعداد زيادي سوال و پي در پي مرور كردن جواب ميده.من خودم اينكا رو ميكنم و واقعا جواب ميده.چون پارسال ضعفم رو رياضيات يود و الان واقعا به نظرم خيلي بهتر شدم

r.mob

عضو جدید
یه درس مزخرف به اسم مقاومت . :book:
یه قسمت مزخرف به اسم کرنش :twisted:
هر بخش کرنش یه راه حل جداگونه :wallbash:
آخه چرا مکانیک انقدر سخته ؟ :w10:

amir-mehrizi

عضو جدید

خدايي قبول دارم.خيلي مزخرفه.البته من كلا با مقاومت حال ميكنم ولي اين كرنش پدر........(چيه::فحش؟؟؟؟آقا ما از اون خانواده هاش نيستيم.اين تسبيح من كوووو؟؟؟)
يكم شوخي كردم حال و هوامون عوض شه:biggrin:
اره.كرنش خيلي بيخوده.هر سال هم به صورت مستقيم يه سوال ازش مياد اااااخه

r.mob

عضو جدید
آقااااا
کتاب دکتر نایی اول فصل خیز تیر گفته توصیه میشود از روش سوپرپوزیشن حل کنید سوالا رو .
پس چرا خودش از سوپرپوزیشن حل نکره ؟:evil:

reza2495

عضو جدید
سلام و خسته نباشید

ممنونم
خانم من نظرم شايد يكم با بچه ها متفاوت باشه! ما تو دوران دبيرستان يه استاد فيزيك داشتيم خيلي آدم باسوادي بود. حرفي گفت ك من هميشه تو ذهنمه! ميگفت اگه يه مفهومو ياد گرفتي هرچي سوال ازش بياد ميتوني جواب بدي! اما اگه 100 تا مثالا ياد گرفتي حل كني دليلي نداره ك سوال 101ام هم بتوني حل كني! ب نظر من روش بهتر وقت گذاشتن براي درك مفهومه بجاي حل سوال زياد! بخصوص تو رياضي . من تا الان تست كار نكردم اما همين آزمون هاي پارسه معمولا قسمت هايي ك خوندمو جواب ميدم . البته ميدونم ك شايد نظرم با خيليا متفاوت باشه و نظر هركسيم محترمه
موفق باشيد

nafas..

کاربر فعال
حواستون به این خانوما باشه هااااااا اینا میگن وای من نخوندم مشکل دارم سخته نمیدونم حذف کردم خواستگار اومد اصن نخوندم و...یهو از جلسه میای بیرون میبینی دفترچه سوالات رو جویده از ما گفتن بود

شما حواستون به خودتون باشه............

r.mob

عضو جدید
به نظر من اجزا همون 3 فصل اول و فصل 10 رو یاد بگیریم 2-3 تا تست اجزا رو میتونیم بزنیم. و ارزش نداره اون همه مطلب رو بخونیم برای چند تا تست. 2-3 تا تست یعنی 17-18 درصد . 3-4 تا هم استاتیک بزنیم اونم 20 درصد . مقاومت هم 2-3 تا بزنیم میشه اونم 17-18 درصد .
کاش عمل کردن به این درصدا هم مثل حرف زدن در موردشون راحت بود :razz:

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
بعد از مدت ها اومدم تالار یاد و خاطره دوستان 91,92 و 93 بخیر
همگی موفق باشید;)

shadowwalker

عضو جدید
اقا من با يه مشكل بزرگ مواجه شدم.من تموم درسا رو خوندم.خوبم خوندم.ولي وقتي ميام مرور كنم يهو يه سردرد يا يه بي حوصلگي شديد مياد سراغم.البته تو درس رياضي مهندسي اينجوري نيستم.ولي تو بقيه درسا اينجوري شدم.صبح ها ساعت 9:30 شروع ميكنم.ولي تا 5 دقيقه يه چيزي ميخونم يهو كتابو پرت كنم اونور.به نظرتون چه كار كنم.و بعدش بهترين راه مرور چيه:cry:
استرس داری.خسته شدی.درکت می کنم.آروم باش.چیزی نمونده.آخرشه.وقتی یه دانشگاه توپ قبول شی هیچ کدوم از این سختی ها به چشمت نمیاد.فقط یه کم مونده.کم بیاری اونایی که تا الان به اندازه ی تو تلاش نکردن ازت جلو می زنن.تو اینو می خوای؟نه نمی خوای پس آروم و صبور باش.اگر این اتفاق دوباره افتاد 5دقیقه تو هوای آزاد قدم بزن.به آؤزوهات به دانشگاه های خوب تو تهران فکر کن.و مطمئن باش که بهش می رسی.بعدش سریع کتابتو بازکن و روع کن به خوندن.اگ می تونی 20 دقیقه قبل از طلوع آفتاب که دو تا نیم کره ی مغز باهم کار می کنه شروع کن.موفق باشی

shadowwalker

عضو جدید
:w24:چرا فرمولها رو نمی ذاری تویه جدول و بهشون یه نظمی بدی که بتونی راحت به یاد بیاری.اگر این کار رو انجام بدی به جای :wallbash: این شکلی بودی:w42::w14:

r.mob

عضو جدید
:w24:چرا فرمولها رو نمی ذاری تویه جدول و بهشون یه نظمی بدی که بتونی راحت به یاد بیاری.اگر این کار رو انجام بدی به جای :wallbash: این شکلی بودی:w42::w14:

آخه عزیز من فرمول حفظ کردن که دردی رو دوا نمیکنه.راه حل مسائلش گوناگونه. شما همون فصل کرنش رو ببین یا فصل پیچش، 2 تا مثال رو نمیبینی با یه راه، حل کرده باشه.
:w06:
فعلا انتقال میخونم. باز انتقال قابل حضم هست. :w01::w01:

reza2495

عضو جدید
آخه عزیز من فرمول حفظ کردن که دردی رو دوا نمیکنه.راه حل مسائلش گوناگونه. شما همون فصل کرنش رو ببین یا فصل پیچش، 2 تا مثال رو نمیبینی با یه راه، حل کرده باشه.
:w06:
فعلا انتقال میخونم. باز انتقال قابل حضم هست. :w01::w01:
داداش انتقال از رو چي ميخوني؟! اين راهيان ك 100 تا فرمول فقط فصل 3 داره با هزارتا تست ! چي جوري بايد بخونيمش؟!

amir-mehrizi

عضو جدید
بعد از مدت ها اومدم تالار یاد و خاطره دوستان 91,92 و 93 بخیر
همگی موفق باشید;)

اااااا سلام ايمااان جان.اقا چه عجب از اين ورا.به خدا من خوشحال ميشم وقتي پست ميزاري:smile:.بيشتر بيا راستي يه سوال.واسه مرور كردن خوب درساي ساخت توصيت چيه؟؟؟؟:)

amir-mehrizi

عضو جدید
من اجزا رو از رو كتب متعدد خونده بودم.اما دوسه روزه جزوه شريعت پناهي دارم مرور ميكنم.خداااااايييي عجب جزوه مشتيه.تموم مشكلات منو كه بهش جواب داده

amir-mehrizi

عضو جدید
استرس داری.خسته شدی.درکت می کنم.آروم باش.چیزی نمونده.آخرشه.وقتی یه دانشگاه توپ قبول شی هیچ کدوم از این سختی ها به چشمت نمیاد.فقط یه کم مونده.کم بیاری اونایی که تا الان به اندازه ی تو تلاش نکردن ازت جلو می زنن.تو اینو می خوای؟نه نمی خوای پس آروم و صبور باش.اگر این اتفاق دوباره افتاد 5دقیقه تو هوای آزاد قدم بزن.به آؤزوهات به دانشگاه های خوب تو تهران فکر کن.و مطمئن باش که بهش می رسی.بعدش سریع کتابتو بازکن و روع کن به خوندن.اگ می تونی 20 دقیقه قبل از طلوع آفتاب که دو تا نیم کره ی مغز باهم کار می کنه شروع کن.موفق باشی
خيلي مردي.;)چشم.حتما كاراتو انجام ميدم.دستت درد نكنه داداش;)

amir-mehrizi

عضو جدید
اقايون يه سوال يا راهنمايي.تو فصل كارمجازي چندتا سوال رو نايي اومده باروش پتانسيل حل كرده ولي اصلا توضيحي راجبش نداده.شما خونديد اونجا رو؟؟؟چيزي متوجه ميشيد؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا