ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
اگه متوسط رو به خوبه خوب بخونید بد نیست ولی اگه متوسط رو به پایینه وقشو بذارین برای بقیه دروس ولی یه نگاهی هم بکنین ببینین می تونین چیزی تست بزنین سر جلسه یا نه

خودمم نظرم همینه میگم چند روز بخونم اگه دیدم برام سخت نیس ادامه اش بدم
ولی میخوام فقط روی یه بخش زبان وقت بذارم و نمیدونم کدوم بخش رو انتخاب کنم
حس میکنم گرامر بهتر از همشون باشه

amir-mehrizi

عضو جدید
سلام خیلی ممنونم جناب
بله سیالاتی ام
بالاخره من از حرفاتون متوجه نشدم زبان بخونم یا نه
آخه اولش گفتین گرامر بخونم
من خودمم بهش فک کردم که گرامر بخونم احتمالش خیلی زیاده نتیجه بگیرم
چون توی کارشناسی بیشتر گرامرارو زدم
بعدش آخرشم گفتین وقت نذارم!!!!
اره.اگه نخوني بهتره.چون گرامراش تو قالب cloze test هستش.اونجا هم با كلمات ناجوري مواجه ميشي.نخوني بهتره

mojzar

عضو جدید
خودمم نظرم همینه میگم چند روز بخونم اگه دیدم برام سخت نیس ادامه اش بدم
ولی میخوام فقط روی یه بخش زبان وقت بذارم و نمیدونم کدوم بخش رو انتخاب کنم
حس میکنم گرامر بهتر از همشون باشه

تعداد تست گرامر کمه ولی خب خوب اگه خونده بشه احتمال بیشتر میشه زدشون

mech.shima

کاربر ممتاز
بچه ها ممنونم ازتون
شبتون خوش
موفق باشید;)

r.mob

عضو جدید
بچه ها کسی کتاب انتقال راهیان دم دستش هست؟ یه سوال رو گیر کردم. :confused:

r.mob

عضو جدید
سلام.اميدوارم كه خوب خونده باشي.از پست هايي كه ميزاري متوجه شددم سيالاتي هستي.واسه زبان نه فقط براي تو و واسه هركسي كه اين پست و ميخونه ميگم.من ساخت و توليد هستم.وزبان رو ميزنم.ولي الان حدود 10 ساله دارم زبان ميخونمو و 5 سالم هست كه دارم درس ميدم تو اموزشگاه هاي زبان.ادعا ندارم اصلا ولي به نظرم تو زبان خيلي قوي هستم.يه توصيه بهت ميكنم و نمي دونم سواد زبانيت چه قدره.ولي اگه يه جزوه گرامر دبيرستان و پيش دانشگاهي گير بياري و خوب بخونيش از 5 تا تست گرامر كم كم 4 تا شو ميتوني بزني كه حدود 13 درصد ميشه.بعد شماها سيالاتي هستيد و تعداد درسايي كه بايد جواب بديد به مراتب بيشتر از ما ساختي هاست.حالا نظر منو اگه بخواي اينه كه اصلا سمته زبان نرو.و درس هاي خودتو جمع كن.چون زبان واقعا سخته تو كنكور.من با ايين همه سوادم پارسال 33 زدم شما يه وقت ميزني و خدايي نكرده منفي ميشه و زحماتت داغون ميشه.پس اصلا . ابدا سمته زبان نيا;)اميدوارم حرفام مفيد بوده واست.موفق باشي
من با خوندن 504 تو آزمون پارسه 30% زبان میزدم.

60600

عضو جدید
به نظرم سر جلسه نباید روی زبان بیشتر از 20min وقت گذاشت.من اون بیست min میذارم روی ریدینگ و 25 تا 30 درصد میزنم.کتاب زبان تخصصی راهیان و کنکورای سالای قبل برای تقویت ریدینگ خوبه.

آخرین ویرایش:

r.mob

عضو جدید
برای خوندن ریدینگ باید به کلمات کاملا مسلط باشی. وقت گیر هم هست. مثلا سوال میاد it در فلان جا یعنی چی ؟ یا میگن کدام عبارت متن بالا را تعریف میکند. به نظر من همون 10 تا سوال اول رو جواب بدیم بهتره. البته باید دایره وکب بالایی رو داشته باشیم.

60600

عضو جدید
بچه ها درسای سیالاتی ی چند سالیه تو کنکور بیشتر مفهومی شده مخصوصا مکانیک سیالات.بهتره که بیس معادلات ناویراستوکس-اولر-برنولی-انرژی-اندازه حرکت-پیوستگی-و اندازه حرکت در جریان داخلی رو بلد باشیم.

60600

عضو جدید
برای خوندن ریدینگ باید به کلمات کاملا مسلط باشی. وقت گیر هم هست. مثلا سوال میاد it در فلان جا یعنی چی ؟ یا میگن کدام عبارت متن بالا را تعریف میکند. به نظر من همون 10 تا سوال اول رو جواب بدیم بهتره. البته باید دایره وکب بالایی رو داشته باشیم.
برای ۱۰ تا سوال اول باید رو کلمات کاملا مسلط باشی.اتفاقا ریدینگ تسلط زیاد روی کلمات نمیخواد.فقط کافیه درک کلی از متن داشته باشی.

r.mob

عضو جدید
برای ۱۰ تا سوال اول باید رو کلمات کاملا مسلط باشی.اتفاقا ریدینگ تسلط زیاد روی کلمات نمیخواد.فقط کافیه درک کلی از متن داشته باشی.

آخه اینم حساب کن که کلمات ریدینگ تخصصی هست یا یهو میبینی مثل پارسال ریدینگا همه طولانی بودن اون وقت کلی باید وقت بزاری براش. ولی کلمات اون 10 تا سوال عمومی هست.

60600

عضو جدید
بچه ها ی پیشنهاد میکنم هر کسی تو هر درسی که میخونه و ی نکته خوب پیدا میکنه بیاد بذاره اینجا تا بقیه ام یاد بگیرن اینطوری هم ثواب داره هم اینکه خودمونم ی نکته جدید از بقیه یاد میگیریم.اولیشم خودم شروع میکنم.آیا میدانید ضریب شکل یک کره نسبت به صفحه ای که روی آن قرار گرفته چنده؟صفره.0

arsalan_totti

عضو جدید
دوستان کسی یه منبع واسه تست ریاضی میشناسه که معرفی کنه؟! میخوام بیشتر (یا همش) تست کنکور سراسری باشه و فصل به فصل هم تفکیک شده باشه،ممنون

shadowwalker

عضو جدید
مرسی از روحیت دادنت دوست گرامی :w16:
من از 20 مهر شروع کردم به خوندن. خیلی دیر شروع کردم. تا الان ریاضی 1 و ریاضی 2 و معادلات و استاتیک رو تموم کردم. مقاومت 3 فصل آخر مونده و اجزا هم 4 فصل مهمش رو خوندم. انتقال 6 فصل خوندم، سیالات هم 2 فصل دینامیک و ارتعاشات هم کلا 1 فصل خوندم. زبان هم 30 تا درس 504 رو خوندم. هر چقدر هم خوشبین باشم امسال قبول بشو نیستم. :w05:
اتفاقا بدبینی.تا20دی تموم کن.لازم نیست 100درصد مطابو بخونی.60درصد رو به تسلط کامل برس

r.mob

عضو جدید
اتفاقا بدبینی.تا20دی تموم کن.لازم نیست 100درصد مطابو بخونی.60درصد رو به تسلط کامل برس
ok
تو این 40 روز باقیمونده 10 روز باکس سیالات رو میخونم . 10 روز هم باکس دینامیک ارتعاشات. بقیش رو هم مرور میکنم.

mojzar

عضو جدید
سوالات دینامیک

سوالات دینامیک

سلام برای حل سریع این سوال چه راه حل هایی به ذهنتون می رسه ؟
dynamic.jpg

nafas..

کاربر فعال
.

.

مخاطب من شما نبودی من کلا گفتم خانوما اسمی از شما نیاوردم که بعدشم ی شوخی بود که با جواب تند شما مواجه شد و البته دامن زدن ی عده دوستان .بعدشم حرف بدی نزدم یکی از بچه ها نوشته بود شما به فکر کنکور خودت باش بعدا دارم برات رفتارش عادی بود نه ناراحت شد نه دعوایی نه توهینی اینکه شما بهت بر خورده مشکل من نیس یا اینکه بچه ها منتظرن یکی ی چیزی بگه سریع خودشیرینی کنن به من مربوط نیس...فقط ی شوخی بود

سلام
دوستان منم با کسی دعوا ندارم
فقط دوس داشتم بهتر حرف زده شه.
به هر حال تموم شد.
اگه کسی ناراحت شد معذرت می خوام

nafas..

کاربر فعال
برای مرور مقاومت و استاتیک و طراحی هیچ مشکلی ندارم با تست زدن کل مطالب و فرمولا یادم میفته
اما برای مرور سیالات و ترمودینامیک یه مشکلی هست نکات و فراموش کردم و سخته واسم
دوباره درسنامه هارو مرور کنم
شما واسه مرور باکس سیالات چه ایده ای دارید؟
مسلما تست زدن کافی نیست

chego

کاربر فعال
بچه ها ی پیشنهاد میکنم هر کسی تو هر درسی که میخونه و ی نکته خوب پیدا میکنه بیاد بذاره اینجا تا بقیه ام یاد بگیرن اینطوری هم ثواب داره هم اینکه خودمونم ی نکته جدید از بقیه یاد میگیریم.اولیشم خودم شروع میکنم.آیا میدانید ضریب شکل یک کره نسبت به صفحه ای که روی آن قرار گرفته چنده؟صفره.0

باسلام خدمت شما دوست گرامی
افرین به این ایده باحالتون ولی به نظرم درمورداین نکته ضریب شکل شما یه اشتباه کوچک کردین و اونم اینه که در صورتی ضریب شکل صفره که صفحه خیلی بزرگ باشه (البته به نظر من)

chego

کاربر فعال
برای مرور مقاومت و استاتیک و طراحی هیچ مشکلی ندارم با تست زدن کل مطالب و فرمولا یادم میفته
مسلما تست زدن کافی نیست

سلام خدمت شما دوست عزیز
بهترین راه حل خلاصه نویسیه مثل تقلب نویسی عمل کنین(البته ببخشین که این لفظ رو به کار میبرم) جوری که فقط خودتون ازش سر دربیارین توی دوتا برگه نهایتش جا میشه این جوری تمام نکات مهم مثل فرمولای کاربردی رو به خاطر میسپارین

shadowwalker

عضو جدید
سلام خدمت شما دوست عزیز
بهترین راه حل خلاصه نویسیه مثل تقلب نویسی عمل کنین(البته ببخشین که این لفظ رو به کار میبرم) جوری که فقط خودتون ازش سر دربیارین توی دوتا برگه نهایتش جا میشه این جوری تمام نکات مهم مثل فرمولای کاربردی رو به خاطر میسپارین
آره دقیقا.بعدشم همونو باید بزنه به دیوار یا همیشه همراهش باشه که مدام مرور کنه.فرمول هایی هم که بیشتر فراموش می کنه بهتره با نوت استیک رنگی بزنه به دیوار.از طرفی بهترین راه به خاطر سپردن فرمول ها اینه که بهشون نظم بده.حتی اگر به نظر بقیه اون نظم مسخره و مضحک باشه.اینا تکنیک های یادگیریه.

mech.shima

کاربر ممتاز
مسلما تست زدن کافی نیست

سلام
من خودم این کارو میکنم واسه سیالاتیا:
برای زدن تست هر فصل شروع میکنم خلاصه اون فصل و بعلاوه فصلایی رو که قبلا تست زدم(فصلای قبلی)رو میخونم اینجوری شاید در طول یک هفته فصل اول مثلا ترمو 3بار مرور میشه
وقت گیره ولی به نظر من قابل اعتمادتر از روش های دیگه اس
بعد از تموم کردن اون کتاب یعنی اگه ترمو 10فصل باشه فصل اولش ده بار مرور شده به فاصله یک هفته یه مرور مختصر میکنم و تستای جامعش رو میزنم وقت گیره ولی به نظرم راه حل خوبیه;)

mech.shima

کاربر ممتاز
بچه ها بهم بگین با باکس ارتعاشات چیکار کنم امروز که ارتعاشات میخوندم واقعا ناامید شدم
کسی هست راهیان بخونه ارتعاشات رو؟باهاش مشکل ندارین؟

mech.shima

کاربر ممتاز
بچه ها میخوام از امشب زبان بخونم
بعضیا میگن ریدینگ بخون بعضیا میگن گرامر بهم بگین برای اینکه فقط دو سه تا تست بزنم کدومو بخونم؟در سطح متوسطم هستم:(

r.mob

عضو جدید
بچه ها میخوام از امشب زبان بخونم
بعضیا میگن ریدینگ بخون بعضیا میگن گرامر بهم بگین برای اینکه فقط دو سه تا تست بزنم کدومو بخونم؟در سطح متوسطم هستم:(

ببین برای اینکه تست بزنی یا باید معنی بلد باشی یا باید گرامر بلد باشی. خوب چیزی که معلومه معنی و وکب وقت زیادی رو میبره و برای ریدینگ خوندن هم باید دایره وکبت بالا باشه با توجه به اینکه ریدینگ ها تخصصی هم هستن. پس به نظر من ریدینگ رو نمیتونی. 10 تا سوال اول هم که عمومی هست و باز هم وکب عمومی رو باید بلد باشی که احتیاج به خوندن کتاب های وکب مثل 1100 و 504 و world of word هست که اینم تو این مدت باقیمونده نمیتونی بخونی چون هم متون سنگینی داره هم کلمات سختی داره.
پس فقط میمونه گرامر که وکب هاش در حد دبیرستان هست و میشه با خوندن گرامر های دبیرستان یا گرامر کتاب هایی مثل four corrner - headway - interchange بهشون جواب داد. که این گرامر ها هم وقت می برن ولی از دو قسمت بالایی زودتر نتیجه میدن.
البته همه موارد بالا به توانایی شما تو زبان هم بستگی داره. من 2 سال کلاس زبان میرم زبان رو 30 % میزنم تو آزمون پارسه.
موفق باشید

r.mob

عضو جدید
بچه ها بهم بگین با باکس ارتعاشات چیکار کنم امروز که ارتعاشات میخوندم واقعا ناامید شدم
کسی هست راهیان بخونه ارتعاشات رو؟باهاش مشکل ندارین؟
http://r-hosseini.ir/post/123

از لینک بالا استفاده کن و از مولف خود کتاب سوال کن. بهترین روش مطالعه کتاب هاشو بهتون میده.
درخاستتون رو براش بنویسید و فرداش جوابتون رو میده.کلا هر سوالی داشته باشید جواب میده.

آخرین ویرایش:

60600

عضو جدید
باسلام خدمت شما دوست گرامی افرین به این ایده باحالتون ولی به نظرم درمورداین نکته ضریب شکل شما یه اشتباه کوچک کردین و اونم اینه که در صورتی ضریب شکل صفره که صفحه خیلی بزرگ باشه (البته به نظر من)
سلام.تشکر.بدیهیه که مساحت صفحه باید به سمت بینهایت میل کنه.

mech.shima

کاربر ممتاز
http://r-hosseini.ir/post/123

از لینک بالا استفاده کن و از مولف خود کتاب سوال کن. بهترین روش مطالعه کتاب هاشو بهتون میده.
درخاستتون رو براش بنویسید و فرداش جوابتون رو میده.کلا هر سوالی داشته باشید جواب میده.
خیلی ممنونم پیام گذاشتم براشون
البته به ذهنم میرسه که دوباره کتاب و جزوه دوره دانشگاه رو بخونم شاید مفید باشه
اینجور پیش بره باکس ارتعاشات میشم صفردرصد خیلی دصد بالاییه:surprised:

r.mob

عضو جدید
خیلی ممنونم پیام گذاشتم براشون
البته به ذهنم میرسه که دوباره کتاب و جزوه دوره دانشگاه رو بخونم شاید مفید باشه
اینجور پیش بره باکس ارتعاشات میشم صفردرصد خیلی دصد بالاییه:surprised:
دقیقا قبل شما هم من در مورد باکس دینامیک ازشون پرسیدم که گفتن کجاها رو بخونم. شما هم هموجاهایی که به من گفتن بخونم رو بخون ایشاالله که نتیجه میگیری.
منم مثل شما بودم تو دانشگاه با اینکه همه از ارتعاشات میترسیدن من خیلی راحت بود برام. و کل تمرینای کتاب محجوب مقدس رو حل کردم برای امتحان. اما الان میترسم برم سراغ ارتعاشات.
جزوه دانشگاهیمو پیدا کردم میخوام از روی اون بخونم. فقط برای تست برم سراغ کتاب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا