ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shadowwalker

عضو جدید
اگه دوست داری بخونی پوران پژوهش بد نیست ولی روی کتابای تستی نظری ندارم نسبت به دینامیک---اون کنترلم که گفتی اگه یه مقدار می خوندی اینو نمی گفتی اگه آخر کتاب تستای برق هم می زدی می فهمیدی که از تستای برق تو کنکور مکانیک تکراری می دن ملومه که کتابو درست نخوندی به هر حال میل تو هست من نظرمو دادم
این فقط نظر من نیست.تمام ارشدهای دانشگاه ما می گفتن و بچه های تهران،اونایی که من می شناسم.اولین کتابی که واسه کنترل خوندم آریاز بود.آریاز خوب هست اما کافی نیست.من تعصبی رو یه کتاب خاص ندارم.هر کس سلیقه ای تو درس خوندن داره.من می گردم دنبال کتاب جامع تر.

shadowwalker

عضو جدید
کتاب تافل که میگی منم منظورم همین barrons-essentialwords for the toefl که شما میگی و همون کتابه .
کتاب اسکول کی گفته از کنکور سطحش بالاتره اتفاقا دقیقا هم سطح کنکور ماست و خیلی کتابه خوبیه ولی خودم میگم حجمش زیاده ولی خب همینه دیگه هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد.
کتاب جهانشاهی مخصوص کنکور ارشده و خودش میگه گلچین چندتا کنکوره و خیلی کتاب خوبیه و جهان شاهی یکی از رفرنس هاش همین های اسکول بوده ولی خب جهان شاهی تست های چند سال اخیرم جواب داده بخش وکبش رو میگم . و سر اخر کتابشم لغت داره و میگه بخونید. اگه بخوای برای ارشد بخونی هردو کتاب خوبن و میشه گفت وکب رفرنسیه و جهانشاهی کنکوریه ولی به نظر من هر دو مهم هستن.

در ضمن بهت بگم برای زبان خیلی زمان نیاز داری و باید بکوب بخونی حتی اگه سه ماه بخونی شاید شاید فقط 10 درصد رو بزنی . البته 60 درصد بقیه یعنی گرامر و بخش درک مطلب خیلی راحت تر هستن .

یه مسئله دیگه این که زبان خیلی تو رشته مکانیک کمک خاصی نمیکنه ها ولی اگه یه درصد خوب مثلا بالای 30 درصد بزنی یه فرجی میشه
من ریدینگ ها رو همیشه راحت جواب میدم.گرامر رو که اصلا نگاه نمی کنم.و معنی همه ی جمله های وکب رو می دونم.می دونم باید چی بذارم اما معنی گزینه ها رو نمی دونم.این یعنی باید وکب بخونم.شبی نیم ساعت می تونم رو وکب وقت بذارم.به نظرت همون اسنشیال رو بخونم یا های اسکول؟

alireza_mech

عضو جدید
سلام من تو تکمیل ظرفیت تبدیل انرژی روزانه گلپایگان قبول شدم کسی هست این دانشگاه الان ارشد بخونه یا قبول شده باشه ؟

saeid sadraei

عضو جدید
اگه کتاب آریاز رو نگاه کرده باشی مدرسان رو هم نگاه کرده باشی مقایسه انجام بدی می فهمی که مدرسان از رو اون مطالبی رو دزدیده -من عمرمو رو خوندن این کتابا گذاشتم به هر حال میل شماست هر چی می خونید کامل بخونید ب نظر بدین لطفا به 2-3 فصل اکتفا نکنید-کتابای آموزشی سعی میکنن با 2-3 فصل اول دانشجو رو جذب کنن که به بهو چهچه کنه می ری جولوتر شاید مطابق میلت نباشه-

دوسته عزیز با هم دعوا که نداریم شما چرا با کتابه سجادیان مشکل داری !!!
داری به وضوح توهین میکنی تا جایی که من میدونم کتابه مدرسان قدیمی ترین کتابه کنترله که چاپه 16 به بازار داده پس اگه دزدی هم باشه برعکسه.

mohandes_ali

عضو جدید
ی کتاب معرفی کنید از پایه توضیح داده باشه اساسی چون روی معادلات خیلی حساب باز کردم و نمیخوام هیچ کدوم از سوالاتش رو از دست بدم....معادلات گاج یا پوران یا معتقدی ؟؟؟/

r.mob

عضو جدید
ی کتاب معرفی کنید از پایه توضیح داده باشه اساسی چون روی معادلات خیلی حساب باز کردم و نمیخوام هیچ کدوم از سوالاتش رو از دست بدم....معادلات گاج یا پوران یا معتقدی ؟؟؟/

دوست عزیز من دارم الان معتقدی میخونم. کتاب خوبیه. خوب درس داده.ولی تست نداره. درس رو در قالب مثال های متنوع گفته. اینم لینک دانلودش.

http://dl.mohandesyar.com/90/6/Differential%20Equations/Differential%20Equations(www.mohandesyar.com).zip

safari.engineer

عضو جدید
واسه معادلات کتاب مهندس کریمی انتشارات نصیر فوق العاده اس البته طبق گفته دوستان کتاب گاج هم خیلی خوبه

maxy

عضو جدید
سلام دوستان

بچه ها طراحی اجرا رو می خواستم ازتون بپرسم چه فصلهایی رو بخونم؟

وقتم کمه می خوام 2 3تا فصل بخونم

دمتون گرم

fayyazjahani

عضو جدید
من ریدینگ ها رو همیشه راحت جواب میدم.گرامر رو که اصلا نگاه نمی کنم.و معنی همه ی جمله های وکب رو می دونم.می دونم باید چی بذارم اما معنی گزینه ها رو نمی دونم.این یعنی باید وکب بخونم.شبی نیم ساعت می تونم رو وکب وقت بذارم.به نظرت همون اسنشیال رو بخونم یا های اسکول؟

دقیقا منم مشکل تورو دارم . معنی جمله رو میدونم ولی نمیدونم کدوم کلمه رو بزارم چون لامصب بعضی کلمات هردوشون میخورن به جمله و باید خیلی تسلط بالایی داشته باشی .اگه کتاب های اسکول رو بخونی یعنی اشنتیال رو هم خوندی . البته اول اشنتیال که ساده تر هست رو بخونی بهتره و بعدش بری سراغ های اسکول چون های اسکول حجمش بیشتره و همچنین سخت تره ولی مجبوری چون یکی از اصلی ترین رفرنس هاست . سعی کن کتابی بخری که فارسیم داشته باشه که سرعت کارت بره بالا و تو ترجمه اشتباه نکنی .
زبان مهمترین نکتش تکرار و تمرینه که بره تو مغزت خودمم خیلی دارم تلاش میکنم لی حیف که سربازی 70 درصد وقتمو میگیره ولی نا امید نشو ;) راستی زبان درسیه که خوراک نا امید کردنه .

اگه کتاب جهانشاهی رو هم بخری و بخونی خیلی عالیه چون لغات هاشو که سوال های کنکور ارشد رو داده همرو معنی میکنه و سوال های لغت رو جواب میده . چون خیلی از لغت ها تکراریه خیلی بدرد میخوره

mojzar

عضو جدید
فقط واسه ما هم دعا کنید!!!

موفق باشید

عید همگی پیشاپیش مبارک

ممنون از جزه هایی که قرار دادین فقط می خواستم بدونم شما آزمون های آزمایشی پارسه یا مدرسان شریف یا نصیر سال های قبل رو هم برای دانلود دارید ؟ میشه لینک دانلود اونها رو هم به من بدید ؟ لینک هایی که دوستان گذاشتن از فطن رمز هاش عوض شده ....

mohandes_ali

عضو جدید
ممنون از جزه هایی که قرار دادین فقط می خواستم بدونم شما آزمون های آزمایشی پارسه یا مدرسان شریف یا نصیر سال های قبل رو هم برای دانلود دارید ؟ میشه لینک دانلود اونها رو هم به من بدید ؟ لینک هایی که دوستان گذاشتن از فطن رمز هاش عوض شده ....

فطن که گذاشتخ واسه فروش

سحرخیز

عضو جدید
دوستان یه سوال
اگه کسی یکسال فراغت از تحصیلش آذر تموم بشه می تونه اعزامش بندازه بعد کنکور ؟

m.r.devil

عضو جدید
دوستان یه سوال
اگه کسی یکسال فراغت از تحصیلش آذر تموم بشه می تونه اعزامش بندازه بعد کنکور ؟
تا جایی که من میدونم!
نه داداش به محضی که از تاریخ فراقت از تحصیل تموم شه و نره خدمت غایب حساب میشه!
اگه تا اخرای آذر وقت داشته باشه که اونموقع بفرسته اسفند اعزام میشه!
اگر نه که دی اعزام میشه!

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
خسته نباشید همگی
امیدوارم همه نتیجه دلخواهتون رو بگیرید
بچه ها یه سوال:شما روند درس خوندنتون چطوریه؟هرفصل درسی رو که میخونید تست میزنید پشت سرش یا نه اول کل کتاب یعنی متنش رو میخونید با سوالای همون متن و بعد از اتمام کل کتاب برمیگردید و شروع میکنید به تست
کلا بگید چطوری یه کتاب رو جلو میبرید؟بعدش اینکه چندتا کتاب با هم میخونید؟از هرباکسی یه دونه برمیدارید؟گیج نمیشید؟
کلا سوالات را با رسم شکل توضیح دهید;)

mohandes_ali

عضو جدید
سلام
خسته نباشید همگی
بچه ها یه سوال:شما روند درس خوندنتون چطوریه؟هرفصل درسی رو که میخونید تست میزنید پشت سرش یا نه اول کل کتاب یعنی متنش رو میخونید با سوالای همون متن و بعد از اتمام کل کتاب برمیگردید و شروع میکنید به تست
کلا بگید چطوری یه کتاب رو جلو میبرید؟بعدش اینکه چندتا کتاب با هم میخونید؟از هرباکسی یه دونه برمیدارید؟گیج نمیشید؟

سلام من در روز سه درس تخصصی میخونم و ی درس جامداتی و ی درس ریاضی....متن رو میخونم بعد تست هاشو نمیزنم بررسی میکنم .کلا تست زدن رو گذاشتم واسه ده روز اخر

maysam_n2005

کاربر فعال
در روز 4 تا درس حد ال امکان پوشش داده بشه بهتره از ریاضی جامدات سیالاتی ارتعاشاتی-تست بعد از خوندن درس زده نشه چون که تاثیر نداره-روز بعد زده بشه خوبه این نظر من بود-با تشکر
سلام من در روز سه درس تخصصی میخونم و ی درس جامداتی و ی درس ریاضی....متن رو میخونم بعد تست هاشو نمیزنم بررسی میکنم .کلا تست زدن رو گذاشتم واسه ده روز اخر

maysam_n2005

کاربر فعال
بعضی تستا که تو متن درس نامست برا درک مطلب زده بشه بهتره کمک می کنه-ولی تست تالیفیو تست کنکور روز بعد زده بشه-اون دوستمونم گفت تا 10 روز آخر تست نمی زنم اشتباه نکن پسر خوب-12 تا تست تکراری مشابه تو کلیه باکسا در مجموع حداقل می یاد تکرار تست کن لاقل اونا رو فقط بزنی رتبت می شه 1200 تا 1500 یعنی فقط تکراری بزنی!!!!!
سلام
خسته نباشید همگی

angel2020

عضو جدید
سلام بچه ها
کسی اطلاعی در مورد دوره های کارشناسی ارشد مجازی مثلا تبدیل انرژی خواجه نصیر که سال قبلم تو دفترچه انتخاب رشته اومده بود داره؟ برگزاری کلاسها و امتحانات چجوریه؟با چه رتبه ای میشه قبول شد؟ و در نهایت اینکه تو مدرکی که بعد فارغ تحصیلی میدن قید "مجازی" هم داره؟ هر کدوم از دوستان اطلاعاتی دارن بذارن ممنون میشم

fayyazjahani

عضو جدید

چی چی ده روز اخر بابا اینقدر سخته که یک ماهه آخر هم بزننی بازم وقت کم میاری . منم از زدن تست میترسم ولی بازم میرم طرفش همین حالا برو طرف تست ها ازشون نترس و تست زدن همزمان هم بهت یه چیزی یاد میده و هم ازت آزمون میگیره . در روز آخر خیلی وقت بدیه

r.mob

عضو جدید
من که از ساعت 9 صبح استارت درس رو میزنم.که اکثرا صبح ها ریاضی میخونم تا ظهر. بعدش میخونم تا ساعت 3 بعدظهر. یعنی روزی 5 ساعت ریاضی می خونم. اونم فقط جزوه
بعدش 1 ساعت زبان می خونم.
بعد تا ساعت 7 استراحت می کنم.
ساغت 7 هم یه درس سیالاتی میخونم تا ساعت 11 شب.
ساعت 11 هم تا هر وقت که بتونم یه درس جامداتی میخونم.
دینامیک و ارتعاشات رو هم گذاشتم ریاضیم تموم شه شروع کنم به خوندن.
تست های دروس تخصصی رو هم معمولا بعد از خوندن هر فصل یه نگاهی میندازم.
بهترین زمان برای درس خوندن. از ساعت 9 صبح تا 12 و از ساعت 7 شب تا 11 شب هست.;)
انشاء الله همه رتبه هامون زیر 1000 میشه

mojzar

عضو جدید
سلام
من دانشجو رشته مکاترونیکم و همون جور که می دونین برای این رشته ساخت و تولید هم ضریب دو داره ، می خواستم از دوستان ساختی بپرسم از اون جایی که من درسهای علم مواد ،هیدرولیک و پنوماتیک،طراحی قالب و سی ان سی رو پاس کردم و شنیدم که برای کنکور میشه تست های سی ان سی و طراحی قابل و علم مواد رو راحت زد چه جزوه هایی واسه خوندن کنکوری به معرفی می کنین ؟، ممنون از راهنماییتون ، موفق باشید

Amin1992

عضو جدید
من که از ساعت 9 صبح استارت درس رو میزنم.که اکثرا صبح ها ریاضی میخونم تا ظهر. بعدش میخونم تا ساعت 3 بعدظهر. یعنی روزی 5 ساعت ریاضی می خونم. اونم فقط جزوه
بعدش 1 ساعت زبان می خونم.
بعد تا ساعت 7 استراحت می کنم.
ساغت 7 هم یه درس سیالاتی میخونم تا ساعت 11 شب.
ساعت 11 هم تا هر وقت که بتونم یه درس جامداتی میخونم.
دینامیک و ارتعاشات رو هم گذاشتم ریاضیم تموم شه شروع کنم به خوندن.
تست های دروس تخصصی رو هم معمولا بعد از خوندن هر فصل یه نگاهی میندازم.
بهترین زمان برای درس خوندن. از ساعت 9 صبح تا 12 و از ساعت 7 شب تا 11 شب هست.;)
انشاء الله همه رتبه هامون زیر 1000 میشه

خیلی خلاصه بخوام بگم این ترم 16 واحد دارم ، یک روز کامل سر کارم هفته ای 12 ساعت (3روز تو هفته) هم تدریس میکنم ، شب ها اگر خوابم نبره از 11 تا 4 میخونم . ریاضی ها فقط ریاضی 2 نخوندم هنوز . جامدات وضعم بد نیست با مرور و تست مسلط میشم. فقط یک شنبه ها منزل هستم ، که اگر جایی نگن بیا مشکل داریم ، 10 ساعت میخونم . سعی میکنم روزایی که درس میخونم اول ریاضی بخونم چون سخت تره و بعد هم جامدات . هر از گاهی هم لغت هایی از1100 حفظ میکنم. بقیه درسا رو هم هنوز وقت نکردم بخونم. با چیدمان برنامتون حال کردم. انشاالله که همه هر جایی میخوان قبول بشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا