ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir-mehrizi

عضو جدید
يعني خدايي قزبون تاپيك برم من.مثل خونه اموات ميمونه.بابا پارسال بچه ها خيلي فعال تر بودند.به نظرم يكي از دلايلي كه پارسال بچه ها وب نتيجه گرفتن اين بود كه اطلاعاتشونو باهم چك ميكردند.بابا يه نگاهي به دورو برتون بنداااازيد

r.mob

عضو جدید
آره منم موافقم.بچه های ارشد 92 فعال تر بودن.
نمیدونم بقیه اوضاعشون چطوره من که ریاضی 1 و تموم کردم.
ریاضی 2 و معادلات رو 70 % خوندم.
استاتیک 50 % خوندم
مقاومت 50 % خوندم
اجزا 40 % خوندم
سیالات 20 % خوندم
انتقال 40 % خوندم
دینامیک و ارتعاشات و هم دیگه باید شروع کنم.

fayyazjahani

عضو جدید
آره منم موافقم.بچه های ارشد 92 فعال تر بودن.
نمیدونم بقیه اوضاعشون چطوره من که ریاضی 1 و تموم کردم.
ریاضی 2 و معادلات رو 70 % خوندم.
استاتیک 50 % خوندم
مقاومت 50 % خوندم
اجزا 40 % خوندم
سیالات 20 % خوندم
انتقال 40 % خوندم
دینامیک و ارتعاشات و هم دیگه باید شروع کنم.

مام که سربازی امون مارو بریدن وقتی میایم خونه دیگه جون نداریم .کلا هم روزی 3 ساعت بیشتر وقت نداریم خیلی هم عقبیم .:):):):):D
کاش وقت داشتیم . البته من ساختی هستم که باید تلاشمونو بیشتر کنیم ولی خدایی وقتمون در حد 3 ساعته که خیلی کمه ولی توکل به خدا

SEA HAWK

عضو جدید
سلام،يه سؤال داشتم خيلى برام مهمه اگه كسى ميدونه لطفا جواب بده،ميخواستم بدونم كه ميشه درس مكانيك سيالات ١ و ديناميك رو با هم توي يك ترم أخذ كرد؟ به عبارت ديگه ديناميك رو به عنوان همنياز با سيالات ١ انتخاب واحد بكنيم،يا اينكه نه حتما بايد اول ديناميك رو گذروند بعد ترم بعد سيالات ١ رو انتخاب كرد؟ خواهشن زودتر جواب بديد خيلى مهمه.پيشاپيش ممنون

r.mob

عضو جدید
سلام،يه سؤال داشتم خيلى برام مهمه اگه كسى ميدونه لطفا جواب بده،ميخواستم بدونم كه ميشه درس مكانيك سيالات ١ و ديناميك رو با هم توي يك ترم أخذ كرد؟ به عبارت ديگه ديناميك رو به عنوان همنياز با سيالات ١ انتخاب واحد بكنيم،يا اينكه نه حتما بايد اول ديناميك رو گذروند بعد ترم بعد سيالات ١ رو انتخاب كرد؟ خواهشن زودتر جواب بديد خيلى مهمه.پيشاپيش ممنون

سلام دوست عزیز. والا دقیقا چارت الان یادم نیست ولی فکر کنم این دو تا همنیاز نبودن. ولی اگه یه بار دینامیک رو افتاده باشی یا حذف کرده باشی میتونی جفتش رو برداری.

r.mob

عضو جدید
مام که سربازی امون مارو بریدن وقتی میایم خونه دیگه جون نداریم .کلا هم روزی 3 ساعت بیشتر وقت نداریم خیلی هم عقبیم .:):):):):D
کاش وقت داشتیم . البته من ساختی هستم که باید تلاشمونو بیشتر کنیم ولی خدایی وقتمون در حد 3 ساعته که خیلی کمه ولی توکل به خدا
من 1 سال هست درسم تموم شده ولی از همون ترم 1 دانشگاه هم سرکار میرفتم و درس می خوندم. ولی به خاطر این کنکور ارشد فعلا قید کار رو زدم . با این وضعیت بعید میدونم قبول شم چون خیلی عقب هستم. فقط شانسی که آوردم هم زود درسم تموم شد هم سربازی معاف شدم :redface: :D

SEA HAWK

عضو جدید
سلام دوست عزیز. والا دقیقا چارت الان یادم نیست ولی فکر کنم این دو تا همنیاز نبودن. ولی اگه یه بار دینامیک رو افتاده باشی یا حذف کرده باشی میتونی جفتش رو برداری.
دوست عزيز ممنون از پاسختون،أره درست ميگيد توى چارت درسى به صورت هم نياز نيست ولى اخه من الان ترم ٣ هستم ولى يك اشتباه بزرگ كردم و اونم اين بود كه اين ترم زياد واحد برداشتم ولى الان به مشكل برخوردم و ميبينم كه وقت واسه ى درس خوندن كم ميارم به خصوص الان كه امتحاناى ميان ترم شروع شده،واسه همين تصميم گرفتتم كه كه ديگه ديناميك رو كلاس نرم،ولى از يه طرف وقتى چارت درسى رو ديدم متوجه شدم كه درس ديناميك پيشنياز درس سيالات ١ هم هست كه من ميخواستم سيالات ١ رو ترم بعد بر دارم،حالا اينطورى كه شما ميگيد اگه ديگه كلاس ديناميك رو نرم و خود به خود حذف بشه ميتونم ترم بعد هم ديناميك رو هر دو با هم انتخاب كنم؟ اخه سر اين موضوع خيلى استرس گرفتتم.بازم ممنون

r.mob

عضو جدید
دوست عزيز ممنون از پاسختون،أره درست ميگيد توى چارت درسى به صورت هم نياز نيست ولى اخه من الان ترم ٣ هستم ولى يك اشتباه بزرگ كردم و اونم اين بود كه اين ترم زياد واحد برداشتم ولى الان به مشكل برخوردم و ميبينم كه وقت واسه ى درس خوندن كم ميارم به خصوص الان كه امتحاناى ميان ترم شروع شده،واسه همين تصميم گرفتتم كه كه ديگه ديناميك رو كلاس نرم،ولى از يه طرف وقتى چارت درسى رو ديدم متوجه شدم كه درس ديناميك پيشنياز درس سيالات ١ هم هست كه من ميخواستم سيالات ١ رو ترم بعد بر دارم،حالا اينطورى كه شما ميگيد اگه ديگه كلاس ديناميك رو نرم و خود به خود حذف بشه ميتونم ترم بعد هم ديناميك رو هر دو با هم انتخاب كنم؟ اخه سر اين موضوع خيلى استرس گرفتتم.بازم ممنون
آره دوست عزیز. زیاد عجله نکن برای زود تموم کردن ترماتو هم سنگین نکن الکی ;)
دلم برای دانشگاه تنگ شده همش 1 ساله فارغ التحصیل شدم. درسای سختت رو توی کل ترمها تقسیم کن . یه کاری کن مثل من نشی که ترم آخر ارتعاشات و کنترل و مواد مرکب و برق 2 و پروژه و موتور احتراق رو مجبور شی با هم برداری.اصلا ا سمت مواد مرکب نرو :D

SEA HAWK

عضو جدید
دلم برای دانشگاه تنگ شده همش 1 ساله فارغ التحصیل شدم. درسای سختت رو توی کل ترمها تقسیم کن . یه کاری کن مثل من نشی که ترم آخر ارتعاشات و کنترل و مواد مرکب و برق 2 و پروژه و موتور احتراق رو مجبور شی با هم برداری.اصلا ا سمت مواد مرکب نرو :D
ممنون از اينكه راهنمايى كردين ،به جوابم رسيدم. استرس زيادى داشتم ، راستى من گرايشم سيالاته اخه ما مواد مركب نداريم توى چارتمون ،فكر كنم شما جامدات باشيد

SEA HAWK

عضو جدید
البته اشكال نداره ،انشا الله ارشد قبول بشيد دوباه برگرديد به اون روز هاى خوب دانشگاه رفتن شيرينيشم به ما بديد

انیشتن

عضو جدید
ناناجون

ناناجون

سلوم منم امروز دکتراثبت نام کردم .خیلی دوس دارم قبول شم ولی انگیزه ندارم انگار حوصلم سرمی ره درس بخونم انگیزه می خوام:(

انیشتن

عضو جدید
مبارکه ایشالا قبول شی. میگن دکتری مصاحبش سخت تر از کنکورشه

آره بایس مقاله داشته باشی ولی انگیزه ندارم لیسانس اومدم ارشدم هم داره تموم میشه حالا دکترا آخر این همه درس چی میشه ناامید نمی کنم ولی درس خوندن انگیزه نداده بهم نمی دونم چیکارکنم:redface:

r.mob

عضو جدید
خوب درس علاقه میخواد. چیزیه که انتها نداره هرچی میخونی بازم هست. :D
انقدر درس برام مهم بوده که کارمو فعلا بیخیال شدم و چسبیدم به درس. مکانیک واقعا رشته خوبیه ;)

انیشتن

عضو جدید
براشما آقایون خوبه.دکترادوسدارم برم خارج ولی نمیشه.شمابه سن من که برسین خسته میشین

انیشتن

عضو جدید
خوب درس علاقه میخواد. چیزیه که انتها نداره هرچی میخونی بازم هست. :D
انقدر درس برام مهم بوده که کارمو فعلا بیخیال شدم و چسبیدم به درس. مکانیک واقعا رشته خوبیه ;)

الان کار مهمه نه درس مگراین که پول داشته باشی

r.mob

عضو جدید
من چند تا از استادام خانم بودن.خیلی هم خوب مسلط بودن به درس.همه چیز به شرایط وابسته هست. شما هم اگه خسته شدی از درس یه مدت استراحت کن یا تدریس کن .خارج هم فکر خوبیه برای دکتری به قول یکی از استادام که استاد تمام بودن.آدم لیسانس و فوق لیسانس رو تو ایران بخونه دکتری رو بره خارج .

انیشتن

عضو جدید
زندگی بدون عشق معنی نداره من که غصه هایم راسروقت می خورم نمی دانم چرا تنهاییم خوب نمی شود.

انیشتن

عضو جدید
من چند تا از استادام خانم بودن.خیلی هم خوب مسلط بودن به درس.همه چیز به شرایط وابسته هست. شما هم اگه خسته شدی از درس یه مدت استراحت کن یا تدریس کن .خارج هم فکر خوبیه برای دکتری به قول یکی از استادام که استاد تمام بودن.آدم لیسانس و فوق لیسانس رو تو ایران بخونه دکتری رو بره خارج .

تنهایی نمیتونم برم خارج.برا پسراشرایطش هس دخترسخته اینقد دارم سختی میکشم 6سال از خونه دورم خسته ام از دوری.چندماه خونه نرفتم.بهترین سالای عمرم توسختی گذشته

r.mob

عضو جدید
آره برای دخترا شرایط متاسفانه سخت تره. ولی خب معلومه برای رسیدن به سراشیبی باید سربالایی رو طی کرد. حالا هرچقدر سربالایی بیشتر باشه از اونور سراشیبی راحت تر و لذت بخش تره. زندگی با امید رسیدن به نوک قله در جریانه وگرنه زندگی لذتی نداره.

انیشتن

عضو جدید
آره برای دخترا شرایط متاسفانه سخت تره. ولی خب معلومه برای رسیدن به سراشیبی باید سربالایی رو طی کرد. حالا هرچقدر سربالایی بیشتر باشه از اونور سراشیبی راحت تر و لذت بخش تره. زندگی با امید رسیدن به نوک قله در جریانه وگرنه زندگی لذتی نداره.

همیشه فکرمی کردم درس تنهاچیزی که هس دوسش دارم ولی الان می بینم که بعضی چیزایی از دست دادم که نمی شه جبران کرد من هیچ وقت نمی ذارم بچم شهردور درس بخونه.

r.mob

عضو جدید
دیگه انقدرا هم سخت نیست. منم 4 سال خونه دانشجویی بودم. بهترین سال های عمرم رو اونجا با دوستام بودم.الان هم آرزو داشتم بر میگشتم به پارسال. ما تا وقتی چیزی رو داریم قدرشو نمی دونیم وقتی از دست میدیم متوجه ارزشش میشیم.درس بهترین دوست آدم هست ولی همه چیزه آدم درس نیست. زندگی بدون درس هم ادامه داره

fayyazjahani

عضو جدید
یادش بخیر پارسال که خیلی وقت داشتم واسه درس خوندن فاز یک نا امیدی از خوندن این موقع کلید خورد بعد دوباره جو میگیریم میخونیم یه ماه دیگه فاز دومش شروع میشه بعد 15 روز قبل کنکور خوب میشه

سحرخیز

عضو جدید
بچه ها کسی اینجا نیروگاه رو پاس کرده تو کارشناسی؟
اسم منبعتون چی بوده ؟
من هفته دیگه امتحان دارم

babakv

عضو جدید
سلام دوستان
میخوام ترمو 2 رو شروع کنم
اما بعضی فصل هاش خیلی حجیمه به نظرتون نیاز هست همش رو خوند ؟؟؟
سیالات2 هم کتاب راهیان 2 فصل انتهاش که جریان در کانال باز + بسترهای پر شده هستش رو حذف کردم
کسی هست که خونده باشه ؟

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوستان
میخوام ترمو 2 رو شروع کنم
اما بعضی فصل هاش خیلی حجیمه به نظرتون نیاز هست همش رو خوند ؟؟؟
سیالات2 هم کتاب راهیان 2 فصل انتهاش که جریان در کانال باز + بسترهای پر شده هستش رو حذف کردم
کسی هست که خونده باشه ؟
سلام جناب
ترمو 2از رو راهیان که حجمش زیاد نیست
البته حجمش کمه ولی هرخطش یه نکته داره
منم تازه اولین فصلش رو خوندم
سیالات 2رو من هم قصد دارم یه فصلاییش رو حذف کنم اما کدوما رو نمیدونم
به نظرم این وسط انتقال حرارت از همشون مهربونتره
یعنی احساس میکنم اگه روش کار کنی حتما نتیجه میبینی ولی سیالات اینطور نیست همیشه نه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا