ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohandes_ali

عضو جدید
من بهمن ماه فارغ التحصیل میشم. این فرم صفحه 28 دفترچه ثبت نام جریانش چیه؟ باید الان ببرم دانشگاه امضاش کنن یا چی؟ یکم توضیح بدید ممنون میشم

اوه خوب شد گفتی یادم رفته بود اره لطفا راهنمایی کنیدجریانش چیه

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

یادش بخیر،قبلنا اینجا زیاد سر میزدم.حالا خودم دانشجوی ارشد شدم سرم خیلی شلوغه.....خیلی.

خب..خوبین بچه ها؟چه خبر؟

درسها خوب پیش میره؟

ناامید نشین،محکم با برنامه ریزی برین جلو.

ایشالله موفق میشین.

یاحق

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه خوب شد گفتی یادم رفته بود اره لطفا راهنمایی کنیدجریانش چیه

دوران ما یه فرم معدل آخر دفترچه بود، اگر منظورتون همون فرم باشه باید بگم که خیر. انشاالله بعد از قبولی در دانشگاه اون فرم رو می برین دانشگاه محل تحصیلی کارشناسیتون و امضا می کنین و از جمله مدارکیه که موقع ثبت نام باید تحویل بدین.

( دوستان یه زمانی من هم در همین انجمن کلی راهنمایی از دوستان به خصوص دوست عزیزم the great leader گرفتم که مدت هاست خبری ازش نیست، روی همین حساب اگر بتونم به کسی از بچه ها کمک کنم خوشحال می شم. می تونین هر سوالی داشتین برام پیام خصوصی کنین یا همین جا بگین، بنده در خدمتم. )

آخرین ویرایش:

shadowwalker

عضو جدید
سلام اتفاقا برعکسه ارشد شما حداقل چهار روز بایستی دانشگاه باشین
البته سه روز دیگش هم بستگی به استاد راهنماتون داره بعضی از استادا زمانی که بیرون از دانشگاه باشین هم تلفنی براتون کار میتراشن
دوم اینکه اشتغال هم زمان با ارشد خیلی خیلی خیلی سخته

کی گفته؟والله من هر دانشگاهی رو که دیدم سعی می کنند کلاسهای ارشد رو در 2 و نهایتا 3روز ببندن.3تا درس که بیشتر نیست.چه طوری مثلا 4روزه بیان؟؟؟؟؟؟همه می دونن ارشدها همزمان سرکار هم میرن.دانشکده ها با بچه های ارشد خیلی راه میان.

shadowwalker

عضو جدید
سلام اتفاقا برعکسه ارشد شما حداقل چهار روز بایستی دانشگاه باشی
البته سه روز دیگش هم بستگی به استاد راهنماتون داره بعضی از استادا زمانی که بیرون از دانشگاه باشین هم تلفنی براتون کار میتراشن
دوم اینکه اشتغال هم زمان با ارشد خیلی خیلی خیلی سخته
اشتغال همزمان با ارشد برای پیشرفت لازم و ضروریه.ضمنا بعضی ها مجبورند کار کنند.و اتفاقا اشتغال کار حرفه ای حساب میشه و برای رزومه بسیار عالیه.استادها درک می کنند.بار اولشون که نیست که همچین دانشجویی دارن.خیلی از بچه های ارشد کار می کنن.و کارهای پروژه هم تو همن 2 3 روزی که دانشگاهه می تونه انجام بده.

shadowwalker

عضو جدید
خوب شما راس میگی لزومی نداره . چون امتیازی هم نداری
تنها دلیل اینه که اگه الان اعلام نکنم ممکنه بعدش که متوجه شدن گیر بدن آخه .
به نظرتون سایر بزنم چطوره ؟
ینی مشکلی دانشگاه درست نمیکنه ؟

من از دوستانی که کارمند دولتی هستن پرسیدم.میگن اول مطمئن شو که محل کارت اجازه میده و حتما تیک رو بزن.

سحرخیز

عضو جدید
کی گفته؟والله من هر دانشگاهی رو که دیدم سعی می کنند کلاسهای ارشد رو در 2 و نهایتا 3روز ببندن.3تا درس که بیشتر نیست.چه طوری مثلا 4روزه بیان؟؟؟؟؟؟همه می دونن ارشدها همزمان سرکار هم میرن.دانشکده ها با بچه های ارشد خیلی راه میان.

چرا مهندس من الان دوستام علم و صنعتن 4 روز کلاس دارن تو هفته

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره دقیقا دانشگاه های بزرگ کشور همشون 4 روز کلاس میگذارن تبریز-تهران-امیرکبیر
اونم با بدترین زمان بندی ممکن
هدفشونم اینه که دانشجو فقط درس بخونه و نتونه بیرون کار کنه

ghazaleh_heidari

کاربر بیش فعال
بچه ها كسي خبر داره واسه روزانه يا شبانه مهندسي مكانيك تبديل انرژي دانشگاه گيلان چه رتبه هايي پارسال قبول شدن؟

reza2495

عضو جدید
بچه ها عكس را هم ميشه بعد از ثبت نام تغيير داد؟! ميخوام الان ثبت نام كنم اما عكسم واس 3 سال پيشه

sadegh1068

عضو جدید

دقیقا هر چیزی که گفتین برعکسش تو علم و صنعت داره رخ میده!!
با سه تا درس 4 روز تو هفته که خوبه!! اینجا هستن بچه هایی که با 2 تا درس (یعنی شیش واحد) باز هم 4 روز تو هفته کلاس دارن!!
به ندرت هم کسی رو پیدا میکنی که سر کار هم بره. در ضمن استاد پروژه ت هم معمولا همون اول کار بهت میگه که قید سر کار رفتن رو بزن و گرنه دردسر میشه واست!

sadegh1068

عضو جدید
چرا مهندس من الان دوستام علم و صنعتن 4 روز کلاس دارن تو هفته

اره دقیقا دانشگاه های بزرگ کشور همشون 4 روز کلاس میگذارن تبریز-تهران-امیرکبیر
اونم با بدترین زمان بندی ممکن
هدفشونم اینه که دانشجو فقط درس بخونه و نتونه بیرون کار کنه

دقیقا حرف دوستان تایید میشه. من الن ترم یک ارشد توی علم وصنعتم. با 9 واحد 4 روز در هفته (شنبه تا سه شنبه) کلاس دارم!! ماشالا انقد هم تمرین و پروژه میدن که بقیه هفته رو هم باید بشینی روی اونا کار کنی.

mohandes_ali

عضو جدید
دقیقا حرف دوستان تایید میشه. من الن ترم یک ارشد توی علم وصنعتم. با 9 واحد 4 روز در هفته (شنبه تا سه شنبه) کلاس دارم!! ماشالا انقد هم تمرین و پروژه میدن که بقیه هفته رو هم باید بشینی روی اونا کار کنی.

سلام گرایش شما چیه؟؟؟؟

r.mob

عضو جدید
سلام به مهندسای عزیز
کسایی که دینامیک رو خوندن میشه راهنمایی کنند. کتاب دینامیک پوران بهتره یا راهیان ارشد ؟ من هنوز دینامیک رو نخوندم تازه میخام شروع کنم به خوندنش.
یه سوال هم در مورد زبان که تا الان نصف 504 رو خوندم ولی تو آزمون آخر پارسه 25% تونستم زبان رو بزنم. به نظرتون ارزش داره 504 رو بیشتر بخونم با توجه به اینکه کلاس زبان هم میرم؟
:confused:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به مهندسای عزیز
کسایی که دینامیک رو خوندن میشه راهنمایی کنند. کتاب دینامیک پوران بهتره یا راهیان ارشد ؟ من هنوز دینامیک رو نخوندم تازه میخام شروع کنم به خوندنش.
یه سوال هم در مورد زبان که تا الان نصف 504 رو خوندم ولی تو آزمون آخر پارسه 25% تونستم زبان رو بزنم. به نظرتون ارزش داره 504 رو بیشتر بخونم با توجه به اینکه کلاس زبان هم میرم؟

504 و 1100 به درد کنکور نمی خورن، کتاب های تالیفی داخل ویژه کنکور خوبن.

reza2495

عضو جدید
سلام به مهندسای عزیز
سلام دوست عزيز ! به نظر من وقت خودتو با 504 تلف نكن ! اولا كه كلمات اين كتاب كاربردي نيستند و بيشتر بچه هايي هم كه اين كتابا پيشنهاد ميكنند ميگند كه تو ارشد ازش سوال مياد. من خودم زبانم بد نيست با اين وضعيتي كه من تو اين سوالاي زبان ديدم واقعا وكبيولريشا نميدونم از كجا ميارند كه اصلا به گوش من نخورده ! البته خب من يه 3-4 سال از زبان فاصله گرفتم ما به گفته همه وكب ارشد خيلي سخته! به نظرم كلوز تستا و پسيج ها را راحت تر ميشه زد . البته در مورد پسج ها بايد روش هاي ريدينگ را بلد باشي...
با آرزوي موفقيت

shadowwalker

عضو جدید
سلام
بله دوهفته اس شروع کردم
ترمو یک با یه سری تست جزئی
سیالات 3فصل
دینامیک بازم با تستای جزئی
انتقال یک فصل
همینا!!!!!!!!!!!!!!!

خوبه.می خوای تبدیل بخونی؟دینامیک رو ول کن.برو سر جامداتی ها و کنترل.جزوه ی ارتعاشات مهندس محمدپناه رو هم بخون.خیلی عالیه

r.mob

عضو جدید
دوست عزیز گفته شما در مورد زبان تخصصی درست هست ولی من در مورد زبان عمومی با توجه به این که خودم الان 2 تا کتاب پسیج فاصله دارم تا تافل کتابی کامل تر از 504 ندیدم.:cool:
وکب هایی که تو زبان عمومی میاد فکر می کنم از 504 میاد به شرطی که به کل کتاب مسلط باشی یعنی فقط به 504 کلمه اصلی کتاب 504 اکتفا نکنی و کل متون و ریدینگ های 504 رو بلد باشی.;)
البته میدونم مسلط بودن به کل 504 شاید سخت تر باشه از مسلط بودن به دینامیک.:cool:
اگه میشه در مورد کتاب دینامیک راهنمایی کنید ممنون میشم.:(

babakv

عضو جدید
خوبه.می خوای تبدیل بخونی؟دینامیک رو ول کن.برو سر جامداتی ها و کنترل.جزوه ی ارتعاشات مهندس محمدپناه رو هم بخون.خیلی عالیه

سلام
کسی از دوستان لینک دانلود
جزوه ی ارتعاشات مهندس محمدپناه رو داره ؟

nimaie

عضو جدید
سلام به مهندسای عزیز
برو اینجا رتبه‌های برتر راهنماییت می‌کنن.;)

fayyazjahani

عضو جدید
سلام به مهندسای عزیز

ببین دوست عزیز برای ارشد کتاب 504 و 1100 مزخرفه کتاب تافل رو بخون بعد از اون وکب های اسکول البته این دومی یعنی های اسکول به تنهایی همه لغت های تافل رو هم داره که کتابش فوق العادست و تقریبا 80 درصد لغت های ارشد تو های اسکول هست ولی خب حجمش خیلی زیاده و خیلی سنگینه باید بکوب بخونی . به پارسه اعتماد نکن من تو ماهان 45 درصد میزدم و تو کنکور گند زدم نشد دیگه.امسال با وکب و تافل میرم جلو .

اگه وقتش رو نداری کتاب زبان زیره ذره بین نوشته جهانشاهی رو بخون که مخصوص ارشده و کتاب خیلی خوبیه بخونش که یه راه میانبریه براتون

r.mob

عضو جدید
ممنون از راهنمایی همه دوستان . امروز که کلاس زبان بودم مدرس زبانم هم گفت اگه فقط قصدت زدن اون 10 تا تست عمومی هست اگه کامل به 504 مسلط شی(کل وکب ها و ریدینگ ها و تمرینات 504 )که خودتون بهتر میدونید تسلط به 504 اونم در این حد مثل حل کردن انتگرال sinx/x :D می مونه یعنی نشدنیه. میتونی همه اون 10 تا تست اول رو بزنی.
حالا خارج از بحث زبان . من خوب یا بد ریاضی رو از رو کتاب معتقدی می خونم . تو آزمون پارسه هم ریاضی رو 40% زدم. خوب درس داده فقط تنها مشکل اینه که کمبود تست و سوال داره یعنی بهتر بگم فقط درس داده یه چند تا هم سوال حل کرده.
کتاب تست ریاضی برای ارشد چیزی سراغ دارید که تست بزنم ؟

mohandes_ali

عضو جدید
ممنون از راهنمایی همه دوستان . امروز که کلاس زبان بودم مدرس زبانم هم گفت اگه فقط قصدت زدن اون 10 تا تست عمومی هست اگه کامل به 504 مسلط شی(کل وکب ها و ریدینگ ها و تمرینات 504 )که خودتون بهتر میدونید تسلط به 504 اونم در این حد مثل حل کردن انتگرال sinx/x :D می مونه یعنی نشدنیه. میتونی همه اون 10 تا تست اول رو بزنی.
حالا خارج از بحث زبان . من خوب یا بد ریاضی رو از رو کتاب معتقدی می خونم . تو آزمون پارسه هم ریاضی رو 40% زدم. خوب درس داده فقط تنها مشکل اینه که کمبود تست و سوال داره یعنی بهتر بگم فقط درس داده یه چند تا هم سوال حل کرده.
کتاب تست ریاضی برای ارشد چیزی سراغ دارید که تست بزنم ؟

کتاب اقاسی جلد دوم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا