mohandes_ali
عضو جدید
من بهمن ماه فارغ التحصیل میشم. این فرم صفحه 28 دفترچه ثبت نام جریانش چیه؟ باید الان ببرم دانشگاه امضاش کنن یا چی؟ یکم توضیح بدید ممنون میشم
اوه خوب شد گفتی یادم رفته بود اره لطفا راهنمایی کنیدجریانش چیه
من بهمن ماه فارغ التحصیل میشم. این فرم صفحه 28 دفترچه ثبت نام جریانش چیه؟ باید الان ببرم دانشگاه امضاش کنن یا چی؟ یکم توضیح بدید ممنون میشم
اوه خوب شد گفتی یادم رفته بود اره لطفا راهنمایی کنیدجریانش چیه
سلام اتفاقا برعکسه ارشد شما حداقل چهار روز بایستی دانشگاه باشین
البته سه روز دیگش هم بستگی به استاد راهنماتون داره بعضی از استادا زمانی که بیرون از دانشگاه باشین هم تلفنی براتون کار میتراشن
دوم اینکه اشتغال هم زمان با ارشد خیلی خیلی خیلی سخته
سلام.سلام
بگین با استرسم چیکار کنم
خیلی دیر شروع کردم اما بیشترین چیزی که فعلا داره بازدهی ام رو کم میکنه استرسمه
اشتغال همزمان با ارشد برای پیشرفت لازم و ضروریه.ضمنا بعضی ها مجبورند کار کنند.و اتفاقا اشتغال کار حرفه ای حساب میشه و برای رزومه بسیار عالیه.استادها درک می کنند.بار اولشون که نیست که همچین دانشجویی دارن.خیلی از بچه های ارشد کار می کنن.و کارهای پروژه هم تو همن 2 3 روزی که دانشگاهه می تونه انجام بده.سلام اتفاقا برعکسه ارشد شما حداقل چهار روز بایستی دانشگاه باشی
البته سه روز دیگش هم بستگی به استاد راهنماتون داره بعضی از استادا زمانی که بیرون از دانشگاه باشین هم تلفنی براتون کار میتراشن
دوم اینکه اشتغال هم زمان با ارشد خیلی خیلی خیلی سخته
خوب شما راس میگی لزومی نداره . چون امتیازی هم نداری
تنها دلیل اینه که اگه الان اعلام نکنم ممکنه بعدش که متوجه شدن گیر بدن آخه .
به نظرتون سایر بزنم چطوره ؟
ینی مشکلی دانشگاه درست نمیکنه ؟
کی گفته؟والله من هر دانشگاهی رو که دیدم سعی می کنند کلاسهای ارشد رو در 2 و نهایتا 3روز ببندن.3تا درس که بیشتر نیست.چه طوری مثلا 4روزه بیان؟؟؟؟؟؟همه می دونن ارشدها همزمان سرکار هم میرن.دانشکده ها با بچه های ارشد خیلی راه میان.
دقیقا حرف امین خان فتحی درستهاره دقیقا دانشگاه های بزرگ کشور همشون 4 روز کلاس میگذارن تبریز-تهران-امیرکبیر
اونم با بدترین زمان بندی ممکن
هدفشونم اینه که دانشجو فقط درس بخونه و نتونه بیرون کار کنه
ممنون از توضیحات دوستانمن از دوستانی که کارمند دولتی هستن پرسیدم.میگن اول مطمئن شو که محل کارت اجازه میده و حتما تیک رو بزن.
واقعا؟وای این که خیلی بده.قبلا این طوری نبود.ارشد هم که شد مثل کارشناسی!چرا مهندس من الان دوستام علم و صنعتن 4 روز کلاس دارن تو هفته
سلام.
تازه شروع کردی؟الان تاکجا خوندی؟
کی گفته؟والله من هر دانشگاهی رو که دیدم سعی می کنند کلاسهای ارشد رو در 2 و نهایتا 3روز ببندن.3تا درس که بیشتر نیست.چه طوری مثلا 4روزه بیان؟؟؟؟؟؟همه می دونن ارشدها همزمان سرکار هم میرن.دانشکده ها با بچه های ارشد خیلی راه میان.
چرا مهندس من الان دوستام علم و صنعتن 4 روز کلاس دارن تو هفته
اره دقیقا دانشگاه های بزرگ کشور همشون 4 روز کلاس میگذارن تبریز-تهران-امیرکبیر
اونم با بدترین زمان بندی ممکن
هدفشونم اینه که دانشجو فقط درس بخونه و نتونه بیرون کار کنه
آره میشه دوست عزیزبچه ها عكس را هم ميشه بعد از ثبت نام تغيير داد؟! ميخوام الان ثبت نام كنم اما عكسم واس 3 سال پيشه
دقیقا حرف دوستان تایید میشه. من الن ترم یک ارشد توی علم وصنعتم. با 9 واحد 4 روز در هفته (شنبه تا سه شنبه) کلاس دارم!! ماشالا انقد هم تمرین و پروژه میدن که بقیه هفته رو هم باید بشینی روی اونا کار کنی.
سلام به مهندسای عزیز
کسایی که دینامیک رو خوندن میشه راهنمایی کنند. کتاب دینامیک پوران بهتره یا راهیان ارشد ؟ من هنوز دینامیک رو نخوندم تازه میخام شروع کنم به خوندنش.
یه سوال هم در مورد زبان که تا الان نصف 504 رو خوندم ولی تو آزمون آخر پارسه 25% تونستم زبان رو بزنم. به نظرتون ارزش داره 504 رو بیشتر بخونم با توجه به اینکه کلاس زبان هم میرم؟
![]()
سلام دوست عزيز ! به نظر من وقت خودتو با 504 تلف نكن ! اولا كه كلمات اين كتاب كاربردي نيستند و بيشتر بچه هايي هم كه اين كتابا پيشنهاد ميكنند ميگند كه تو ارشد ازش سوال مياد. من خودم زبانم بد نيست با اين وضعيتي كه من تو اين سوالاي زبان ديدم واقعا وكبيولريشا نميدونم از كجا ميارند كه اصلا به گوش من نخورده ! البته خب من يه 3-4 سال از زبان فاصله گرفتم ما به گفته همه وكب ارشد خيلي سخته! به نظرم كلوز تستا و پسيج ها را راحت تر ميشه زد . البته در مورد پسج ها بايد روش هاي ريدينگ را بلد باشي...سلام به مهندسای عزیز
کسایی که دینامیک رو خوندن میشه راهنمایی کنند. کتاب دینامیک پوران بهتره یا راهیان ارشد ؟ من هنوز دینامیک رو نخوندم تازه میخام شروع کنم به خوندنش.
یه سوال هم در مورد زبان که تا الان نصف 504 رو خوندم ولی تو آزمون آخر پارسه 25% تونستم زبان رو بزنم. به نظرتون ارزش داره 504 رو بیشتر بخونم با توجه به اینکه کلاس زبان هم میرم؟
![]()
سلام
بله دوهفته اس شروع کردم
ترمو یک با یه سری تست جزئی
سیالات 3فصل
دینامیک بازم با تستای جزئی
انتقال یک فصل
همینا!!!!!!!!!!!!!!!
خوبه.می خوای تبدیل بخونی؟دینامیک رو ول کن.برو سر جامداتی ها و کنترل.جزوه ی ارتعاشات مهندس محمدپناه رو هم بخون.خیلی عالیه
برو اینجا رتبههای برتر راهنماییت میکنن.سلام به مهندسای عزیز
![]()
سلام به مهندسای عزیز
![]()
ممنون از راهنمایی همه دوستان . امروز که کلاس زبان بودم مدرس زبانم هم گفت اگه فقط قصدت زدن اون 10 تا تست عمومی هست اگه کامل به 504 مسلط شی(کل وکب ها و ریدینگ ها و تمرینات 504 )که خودتون بهتر میدونید تسلط به 504 اونم در این حد مثل حل کردن انتگرال sinx/xمی مونه یعنی نشدنیه. میتونی همه اون 10 تا تست اول رو بزنی.
حالا خارج از بحث زبان . من خوب یا بد ریاضی رو از رو کتاب معتقدی می خونم . تو آزمون پارسه هم ریاضی رو 40% زدم. خوب درس داده فقط تنها مشکل اینه که کمبود تست و سوال داره یعنی بهتر بگم فقط درس داده یه چند تا هم سوال حل کرده.
کتاب تست ریاضی برای ارشد چیزی سراغ دارید که تست بزنم ؟