ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

joey

عضو جدید
سلام بله من ثبت نام کردم
سوالتونو نمیدونم حقیقتش
یک سوالم من داشتم از دوستان
تو ردیف وضعیت اشتغال زدم کارمند دولتی . چیزی که نگرانم کرد این بود که تو دفترچه نوشته کارمندان سازمانهای دولتی باید موافقت کتبی ادامه تحصیل از محل کار رو قبل از ثبت نام ارایه کنن !!!:redface:
اگه بزنیم مثلا شغل آزاد چی میشه ؟؟
اصلا پیشنهاد چیه ؟؟

من زدم سایر ... نمیدونم والا ....
نمیدونم خیلی بعضی جاهاش ابهام داره .... مثلا همون المپیاد یا اون اشتغال که شما گفتین یا ... اگه کسی اطلاع داره لطفا بفرمایید

n!hat

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
کسی ثبت نام کرده یا نه؟
برا شرکت در المپیاد لازمه تیک "28- منحصرا متقاضی شرکت در المپیاد هستم " رو زد؟ یا نه؟ آخه تناقض داره کسی میتونه کمک کنه؟؟؟

سلام
براي كسي كه به طور حتم در ترم بعدي نميتونه فارغ التحصيل بشه، اين گزينه را بايد تيك بزنه.

سلام بله من ثبت نام کردم
سوالتونو نمیدونم حقیقتش
تو ردیف وضعیت اشتغال زدم کارمند دولتی . چیزی که نگرانم کرد این بود که تو دفترچه نوشته کارمندان سازمانهای دولتی باید موافقت کتبی ادامه تحصیل از محل کار رو قبل از ثبت نام ارایه کنن !!!:redface:
اصلا پیشنهاد چیه ؟؟

سلام

حتما بپرس شايد براتون در طول تحصيل مشكل درست كنند يا در صورت فارغ التحصيلي، مدرك شما را ارتقا ندهند.
سر سري نگير.

hsn157134

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان

می خواستم ببینم لینکی یا فایلی هست که بشه لیست دانشگاههای کلیه گرایشهای ارشد مکانیک رو دید( اعم از دولتی و پیام نور و....)
یعنی مثلا فلان گرایش رو این دانشگاهها دارند.

با تشکر

joey

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان

می خواستم ببینم لینکی یا فایلی هست که بشه لیست دانشگاههای کلیه گرایشهای ارشد مکانیک رو دید( اعم از دولتی و پیام نور و....)
یعنی مثلا فلان گرایش رو این دانشگاهها دارند.

با تشکر
دفترچه لنتخاب رشته سالهای قبلو ببین

joey

عضو جدید
سلام
براي كسي كه به طور حتم در ترم بعدي نميتونه فارغ التحصيل بشه، اين گزينه را بايد تيك بزنه.

سلام

حتما بپرس شايد براتون در طول تحصيل مشكل درست كنند يا در صورت فارغ التحصيلي، مدرك شما را ارتقا ندهند.
سر سري نگير.

ممنون اما تو قسمت المپیاد خودش گفته اونایی که مایلن تو المپیاد شرکت کنن قسمت 28 رو تیک بزنن .؟؟؟ پس اگه من تیک نزنم به خودی خود تو المپیاد شرکت داده میشم؟

shadowwalker

عضو جدید
سلام بله من ثبت نام کردم
سوالتونو نمیدونم حقیقتش
اصلا پیشنهاد چیه ؟؟

سلام.بزنید کارمند دولتی.اگر متوجه بشن براتون دردسر ساز میشه.کلاسهای ارشد که زیاد نیست.اداره تون قبول می کنه.دوست من از تمام دوران ارشد و دکتراش رو کارمند دولتی بوده و هست.هیچ مشکلی هم براش پیش نیومد.تازه محل کارش تهران بود دانشگاهش شهرستان.نگران نباشید.اداره های دولتی برای این که گریدشون بره بالا با ادامه تحصیل کارمندا موافقت می کنند.

babakv

عضو جدید
سلام.بزنید کارمند دولتی.اگر متوجه بشن براتون دردسر ساز میشه.کلاسهای ارشد که زیاد نیست.اداره تون قبول می کنه.دوست من از تمام دوران ارشد و دکتراش رو کارمند دولتی بوده و هست.هیچ مشکلی هم براش پیش نیومد.تازه محل کارش تهران بود دانشگاهش شهرستان.نگران نباشید.اداره های دولتی برای این که گریدشون بره بالا با ادامه تحصیل کارمندا موافقت می کنند.

ممنون از راهنماییت دوست عزیز

parandme

کاربر بیش فعال

سلام اتفاقا برعکسه ارشد شما حداقل چهار روز بایستی دانشگاه باشین
البته سه روز دیگش هم بستگی به استاد راهنماتون داره بعضی از استادا زمانی که بیرون از دانشگاه باشین هم تلفنی براتون کار میتراشن
دوم اینکه اشتغال هم زمان با ارشد خیلی خیلی خیلی سخته

parandme

کاربر بیش فعال
سلام بله من ثبت نام کردم
سوالتونو نمیدونم حقیقتش
اصلا پیشنهاد چیه ؟؟

سلام
دوست عزیز
این کار شما اشتباه به نظر می رسه لزویم نداره شما شاغل بودن خوتونو اعلام کنید

اگه الان بزنید کارمند دولتین اولا بایستی موقع ثبت نام از شرکت معرفی نامه ببرین که بعضی جاها اصلا نمی دن

دوما اگه شرکتتون به شما به شما معرفی نامه بده از شما تعهد خدمت دو برابر مدت تحصیل می گیره که در مواقعی حتی می تونه شما رو به محل دیگری هم منتقل کنن یعنی درکل شرکت بعدا از شما امتیازاتی خواهد گرفت

سوما اگه تو دانشگاه استادا بفهمن شاغلین خیلی سخته که قبول کنن با هاشون پروزه بگیرین و شما مجبورین با استادای ضعیف تر کار کنین

در آخر مگه کارمند دولت بودن چه امتیازی داره که شما برا ثبت نام قیدش کردین؟؟؟ جواب : هیچی

البته این بند شامل کارمندان رسمی میشه

باتشکر

babakv

عضو جدید
سلام
دوست عزیز
این کار شما اشتباه به نظر می رسه لزویم نداره شما شاغل بودن خوتونو اعلام کنید

اگه الان بزنید کارمند دولتین اولا بایستی موقع ثبت نام از شرکت معرفی نامه ببرین که بعضی جاها اصلا نمی دن

دوما اگه شرکتتون به شما به شما معرفی نامه بده از شما تعهد خدمت دو برابر مدت تحصیل می گیره که در مواقعی حتی می تونه شما رو به محل دیگری هم منتقل کنن یعنی درکل شرکت بعدا از شما امتیازاتی خواهد گرفت

سوما اگه تو دانشگاه استادا بفهمن شاغلین خیلی سخته که قبول کنن با هاشون پروزه بگیرین و شما مجبورین با استادای ضعیف تر کار کنین

در آخر مگه کارمند دولت بودن چه امتیازی داره که شما برا ثبت نام قیدش کردین؟؟؟ جواب : هیچی

البته این بند شامل کارمندان رسمی میشه

باتشکر
خوب شما راس میگی لزومی نداره . چون امتیازی هم نداری
تنها دلیل اینه که اگه الان اعلام نکنم ممکنه بعدش که متوجه شدن گیر بدن آخه .
به نظرتون سایر بزنم چطوره ؟
ینی مشکلی دانشگاه درست نمیکنه ؟

babakv

عضو جدید
باقی دوستان ثبت نام نکردن ؟

دوستانی که شاغل هستن این گزینه رو چی زدن ؟

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
بگین با استرسم چیکار کنم
خیلی دیر شروع کردم اما بیشترین چیزی که فعلا داره بازدهی ام رو کم میکنه استرسمه

mohandes_ali

عضو جدید
و انگاه که مغز شما سوت میکشد از بس درس خواندید و آن زمان که مباحث را حذف میکنید اگاه باشید که از شانس تخم مرغی شما طراح بی پدر و مادر درست از همان مباحث همه ی سوالات را طرح میکند و شما غافل از اینکه طراح عمه ندارد...
ای توو روح من که تابستون معلوم نبود چ غلطی میکردم....

mech.shima

کاربر ممتاز
و انگاه که مغز شما سوت میکشد از بس درس خواندید و آن زمان که مباحث را حذف میکنید اگاه باشید که از شانس تخم مرغی شما طراح بی پدر و مادر درست از همان مباحث همه ی سوالات را طرح میکند و شما غافل از اینکه طراح عمه ندارد...
ای توو روح من که تابستون معلوم نبود چ غلطی میکردم....

شمام مثل من معلومه کلی حذفیات دارین
دیگه با توکل به خدا میریم سر امتحان;)

mohandes_ali

عضو جدید
شمام مثل من معلومه کلی حذفیات دارین
دیگه با توکل به خدا میریم سر امتحان;)

ایشالا همه بچه های اینجا قبول شن انصافا همه فکرمون ارشد شده....کیه که حذفیات نداشته باشه البته من چون ساخت هستم فقط باکس ریاضی و جامدات و ساخت میخونم ولی خب بازم ی حذفیاتی دارم

mohandes_ali

عضو جدید
اقا ایمان معصومی دیگه اینجا نمیاد؟ مارو با کتاب دکتر بشارتی تنها گذاشت رفت

mohandes_ali

عضو جدید
هرکسی واسه اینکه الان داره زحمت میکشه که ارشد بخونه دلیل خوبی داره واسه خودش ..اینجا بچه ها اومدن ارشد قبول شن خوب یا بد بودن تصمیمشون به خودشون مربوطه لطفا در جهت کمک به بچه ها در قبولی کنکور صحبت کینم

mech.shima

کاربر ممتاز
تعجب کردم تاپیک مکانیکا انقد شلوغ باشه نگو اینجا بحث و کشمکش راه انداختین
آقایون لطفا آروم باشید
احترام گذاشتن و به نظرات و تفکراتو تلاش همدیگه شرط اول یه زندگی اجتماعیه

mech.shima

کاربر ممتاز
یه سوال معدل چی رو بزنیم تو ثبت نام؟:que:

Vpy

عضو جدید
دوستان کتاب تست ریاضیات که هم شامل تست های عمومی هم مهندسی و هم معادلات باشه سراغ دارین؟

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
از دوستان عزیز خواهش میکنم با حفظ احترام متقابل و بدور از هرگونه توهین و اسپم در تاپیک مشارکت داشته باشن
با تشکر

Gooner

عضو جدید
من بهمن ماه فارغ التحصیل میشم. این فرم صفحه 28 دفترچه ثبت نام جریانش چیه؟ باید الان ببرم دانشگاه امضاش کنن یا چی؟ یکم توضیح بدید ممنون میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا