ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

n!hat

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من علم و صنعت روزانه افتادم :D

مجموعه مهندسي مكانيك -دانشگاه علم وصنعت ايران-روزانهعنوان رشته قبولی و نام دانشگاه32946کد رشته قبولی

تبريك ميگم
هم رشته اي شديم، شما مگه سيالاتي نبودي؟ :surprised:

مجموعه مهندسي مكانيك -دانشگاه علم وصنعت ايران-نوبت دومعنوان رشته قبولی و نام دانشگاه 33002کد رشته قبولی

طراحي كاربردي 562 .

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب بچه ها من که به آرزوم رسیدم:Dبا رتبه 2239 تبدیل سبزوار روزانه قبول شدم،با این که رتبه طراحیم 1475 شده بود ترجیح دادم تبدیل بخونم چون لیسانسم سیالات بود،من بچه شمالم سبزوار زیادم از شهرم دور نیست خدار رو شکر؛دوست داشتم رشته خودمو بخونم که شد،اصلا انتظار نداشتم با این رتبه تبدیل انرژی روزانه قبول شم.خدا رو شکر خیلی خوشحالم

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی بچه ها تبدیل سبزوار خوبه؟از نظر سطح علمی چطوره؟سخت میگیرن؟

mm.caffee

عضو جدید
منم با رتبه 193 همون دانشكده نفت اهواز كه خواستم قبول شدم
كيا ديگه اينجا قبول شدن؟

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تبريك ميگم

مجموعه مهندسي مكانيك -دانشگاه علم وصنعت ايران-نوبت دومعنوان رشته قبولی و نام دانشگاه 33002کد رشته قبولی

من علم و صنعت روزانه افتادم :D

مجموعه مهندسي مكانيك -دانشگاه علم وصنعت ايران-روزانهعنوان رشته قبولی و نام دانشگاه32946کد رشته قبولی

تبریک میگم موفق باشید:D

newuser

عضو جدید
تبريك ميگم

بله سیالاتی بودم ولی فقط روزانه های علم و صنعت رو زده بودم رتبه جامداتم هم از سیالاتم بهتر بود افتادم کنترل دیگه :D

newuser

عضو جدید
تبريك ميگم

طراحي كاربردي 562 .
ببخشید فراموش کردم منم به شما تبریک عرض میکنم

Arman_awn

عضو
پس چرا من با 660 نه علمو صنعت نه خواجه نه مدرسو نیاوردم؟ لطفاً یکی جواب بده حتی صنعتی اصفهانم نیاوردم جریان چیه؟

p.abdollahi

عضو جدید
بزرگترین دانشگاه خاورمیانه هستش از لحاظ وسعت ولی هنوز خیلی جا واسه پیشرفت داره اکثر اساتیدش هم از دانشگاه تبریز میان بهت تبریک میگم

n!hat

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله سیالاتی بودم ولی فقط روزانه های علم و صنعت رو زده بودم رتبه جامداتم هم از سیالاتم بهتر بود افتادم کنترل دیگه :D

من دوست داشتم جامدات قبول شم پرسيدم هم گفتند ارتعاشات زودتر از جامدات پر ميشه ولي الان فهميدم برعكس بوده :D

آقا جزوه بهم بديا منم مقاله هاتو تامين مي كنم :)
من ديناميكم تعريفي نداره، ارتعاشات دوست دارم، كنترل هم هر جا فهميدم دوست دارم :biggrin:

پس چرا من با 660 نه علمو صنعت نه خواجه نه مدرسو نیاوردم؟ لطفاً یکی جواب بده حتی صنعتی اصفهانم نیاوردم جریان چیه؟

منم انتظار بيشتري داشتم سال پيش آمار گرفته بودم با 600 شبانه جامدات علم و صنعت قبول شده بودن.
امسال مثل اينكه قبوليا بدتر شده.

pakmojtaba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من به همه شما قبولی های امسال تبریک میگم به نظر شما من اشتباه کردم تربیت مدرس رو بالاتر از علم وصنعت انتخاب کردم چجور دانشگاهی هست کسی میدونه؟

mostafanejabat

عضو جدید
سلام دوستان
منم بیومکانیک علم وصنعت قبول شدم!
همین جوری انتخابش کرده بودم ولی انگار قسمت همین بوده.

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یکی منو تحویل بگیره دانشگاه سبزوار چطوریه؟اساتیدش خوبن؟سطح علمی؟منم تحویل بگیرین:Dآن آقا گفت بزرگترین دانشگاه خاورمیانه هست و اساتیدش تبریزی هستن با من بود؟؟:surprised:

shadowwalker

عضو جدید
بچه ها من قبول شدم ولی خیلی ناراحتم آخه بارتبه 59 دانشگاه تهران قبول نشدم انتخاب اولم، انتخاب دوم دانشگاه تربیت مدرس قبول شدم...بدجوری حالم گرفته نمیشه اعتراض کرد.....

وااااااااااا!!مگه میشه؟امکان نداره.حتما اعتراض بزن.چرا امیرکبیر و شریف نزدی؟؟؟؟؟؟؟

n!hat

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من به همه شما قبولی های امسال تبریک میگم به نظر شما من اشتباه کردم تربیت مدرس رو بالاتر از علم وصنعت انتخاب کردم چجور دانشگاهی هست کسی میدونه؟

منم به شما تبريك ميگم

دانشگاه خوبي هست فقط ارشد و دكتري داره براي همين استاد بيشتر روي دانشجو وقت ميذاره

اين 3 تا دانشگاه علم و صنعت و تربيت و خواجه نصير تقريبا تو يه سطح هستند.
موفق باشيد.

newuser

عضو جدید
من دوست داشتم جامدات قبول شم پرسيدم هم گفتند ارتعاشات زودتر از جامدات پر ميشه ولي الان فهميدم برعكس بوده :D

آقا جزوه بهم بديا منم مقاله هاتو تامين مي كنم :)
من ديناميكم تعريفي نداره، ارتعاشات دوست دارم، كنترل هم هر جا فهميدم دوست دارم :biggrin:

منم انتظار بيشتري داشتم سال پيش آمار گرفته بودم با 600 شبانه جامدات علم و صنعت قبول شده بودن.
امسال مثل اينكه قبوليا بدتر شده.

ما که سیالاتی بودیم دیگه ته ارتعاشات و کنترلیم! نه منم آمار گرفته بودم گروه کنترل ارتعاشاتش از همه قویتره :D کنترل سیستم های سیالاتی باید بدن به من!

shadowwalker

عضو جدید
آقا یکی منو تحویل بگیره دانشگاه سبزوار چطوریه؟اساتیدش خوبن؟سطح علمی؟منم تحویل بگیرین:Dآن آقا گفت بزرگترین دانشگاه خاورمیانه هست و اساتیدش تبریزی هستن با من بود؟؟:surprised:

نه با شما نبود.سبزوار یکی از دانشگاههای مسخره ی ایرانه.از شاهرود خیلی بدتره.سطح علمیشم پایینه.دوستم اونجا می خوند.به نظرم به نفعته دوباره بخونی.فقط اگر مجبوری برو.

pakmojtaba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وااااااااااا!!مگه میشه؟امکان نداره.حتما اعتراض بزن.چرا امیرکبیر و شریف نزدی؟؟؟؟؟؟؟

منم به شما تبريك ميگم

دانشگاه خوبي هست فقط ارشد و دكتري داره براي همين استاد بيشتر روي دانشجو وقت ميذاره

اين 3 تا دانشگاه علم و صنعت و تربيت و خواجه نصير تقريبا تو يه سطح هستند.
موفق باشيد.

پشیمون نمیشیدانشگاه خوبیه
خیلی ممنونم از شماها .....خیلی حالم گرفته هست فقط تو فکرم دانشگاه تهران بود امیرکبیرم هم رفیقام گفتن نزن .....بچه ها اعتراض چجوری بزنم ...... بدبختیم این بود که دوتا از استادام که علم وصنعت هستن به من گفتن ممکن تا 4 روز کلاس ممکنه بزاره......
بعدش همه ترتیب پرشدن ظرفیت رو گفتن اول تهران وامیر کبیر پر میشه بعد مدرس بعدش علم وصنعت..........ولی فکر کنم خیلی خریت کردم...

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه با شما نبود.سبزوار یکی از دانشگاههای مسخره ی ایرانه.از شاهرود خیلی بدتره.سطح علمیشم پایینه.دوستم اونجا می خوند.به نظرم به نفعته دوباره بخونی.فقط اگر مجبوری برو.

دیوانم مگه،اتفاقا من عاشق دانشگاه های مسخرم:Dتفریحم بیشتره:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا