ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقایی کردی که جوابمو دادی:)ولی خب الان یخورده ذهنم مشغول شد،باید چیکار کنم اعتراض بزنم!!!؟

خواهش میکنم،کاری نکردم،برو از سایت سنجش قسمت درخواست سوالات عضو شو و اعتراض بزن،معمولا دوستان میگن خودتون حضوری برین تهران و سنجش بهتر نتیجه میگیرن،بیشتر مشورت کن در این باره....من زیاد اطلاع ندارم....یاعلی

hooman8855

عضو جدید
خواهش میکنم،کاری نکردم،برو از سایت سنجش قسمت درخواست سوالات عضو شو و اعتراض بزن،معمولا دوستان میگن خودتون حضوری برین تهران و سنجش بهتر نتیجه میگیرن،بیشتر مشورت کن در این باره....من زیاد اطلاع ندارم....یاعلی

خیلی ممنونم:smile: امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد!

mehrz67

عضو جدید
نمره مثل هلو نمیدن :دی اشتباه به خدمتتون رسوندن. 2-3 سالی هم هست که به شدت افتضاح نمره میدن. ولی جدا این مرد با سواده. باسواد ترین و شیک ترین و جنتلمن ترین آدمی که تو عمرم دیدم. از دست ندین فرصت کار کردن با دکتر حسینی هاشمی رو. موفق باشید.هر آدمی تو زندگیش شرایطی براش پیش میاد که ممکنه با چالش روبرو شه مهم اینه که راه درست رو انتخاب کنه. روی حرفم با اونایی که میگن به حقشون نرسیدن. دوست عزیز من 8 ماه از 6 صبح تا 8 شب درس خوندم. به عشق روزانه طراحی کاربردی دانشگاه تهران یا علم و صنعت. ولی نشد. روز کنکور با مریضی روبرو شدم که 2 سال یکبار سرم میاد. کلا 40 دقیقه تونستم سر کنکور بمونم. من برای رتبه 1 ساخت و رتبه 2 رقمی طراحی درس خوندم. ولی نشد. من روزانه ساخت خواجه نصیر قبول شدم. من حقم این نبود ولی شد! خدا رو شکر میکنم و میگم درسته طراحی نشد ولی من ساختی هم هستم و چند سال عمرمو گذاشتم تو این رشته برای اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب رویکرد پایان نامم رو گذاشتم کوپل کردن این دو گرایش نه بی حرمتی به دیگران. این درست نیست که برای اینکه به حقمون نرسیدیم بیاییم به کلی آدم بی حرمتی کنیم...واقعا تحصیلات شعور نمیاره... فحش هم آزاده اگه خواستید منم مورد لطف قرار بدید!!!!
مهندس این قسمت زیری که به من ربطی نداره!!!!!======================================================هر آدمی تو زندگیش شرایطی براش پیش میاد که ممکنه با چالش روبرو شه مهم اینه که راه درست رو انتخاب کنه. روی حرفم با اونایی که میگن به حقشون نرسیدن. دوست عزیز من 8 ماه از 6 صبح تا 8 شب درس خوندم. به عشق روزانه طراحی کاربردی دانشگاه تهران یا علم و صنعت. ولی نشد. روز کنکور با مریضی روبرو شدم که 2 سال یکبار سرم میاد. کلا 40 دقیقه تونستم سر کنکور بمونم. من برای رتبه 1 ساخت و رتبه 2 رقمی طراحی درس خوندم. ولی نشد. من روزانه ساخت خواجه نصیر قبول شدم. من حقم این نبود ولی شد! خدا رو شکر میکنم و میگم درسته طراحی نشد ولی من ساختی هم هستم و چند سال عمرمو گذاشتم تو این رشته برای اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب رویکرد پایان نامم رو گذاشتم کوپل کردن این دو گرایش نه بی حرمتی به دیگران. این درست نیست که برای اینکه به حقمون نرسیدیم بیاییم به کلی آدم بی حرمتی کنیم... واقعا تحصیلات شعور نمیاره... فحش هم آزاده اگه خواستید منم مورد لطف قرار بدید!!!!======================================================من منظورم این بودش توی نمره منطقی اند لااقل توی دانشگاه تهران جنوب اینطوری بودند!

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستانی که قبول شدن و آنایی که به آن چیزی که میخواستن نرسیدنو قبول نشدن و کلا کسایی که ناراضین.

دوستان بیاین با هم رفیق باشیم،این تاپیک داره بد تموم میشه،این تاپیک داره با خصومت تموم میشه،آزمون ارشد دیگه چیز خاصی نیست که زیادیش بزرگ کنیم،انصاف رو اگه رعایت کنیم هر کی یه جورایی ازین آزمون با توچه به شرایطش ناراضی هست،بزارین به حساب حکمت خدا و لاغیر......نزارین به حساب این که یه سری دارن راحت قبول میشن،این بی انصافیه،به نظر من کسی تو ارشد راحت قبول نشده چون براش زحمت کشیده حتی آن شاگرد اول.....بدون زحمت نمیشه،کم یا زیاد هممون زحمت کشیدیم دیگه با هم خوب باشین و بزارین به خوبی این تاپیک به سرانجام برسه و حداقل خاطرات خوبی از هم داشته باشیم.هرطور مایلین

یاعلی

133646

اخراجی موقت
سلام ب همه
عزيزان واقعا معذرت ميخام اكر ب كسي بي احترامي كردم.شرمندم بمولا.ببخشيد.
ولي اون پست ك جوابشو بد دادم خيلي از ج من بدتر بود
بازم شرمنده.رفاقتي حلال كنيد :(
اومديد شريف كاري داشتيد من در خدمتم(09385212472)
ي ناهار دانشجوي هست باهم ميزنيم و نمكم توش نميريزم
همه تونو دوست دارم يه دونه ولي مردونه:smile:چاكرخاه همه هستيم بيست چاري

تو باشعور
تو خوب
تو اخرش
تو ارباب حلقه ها من واشر پيكنيك
بابا بلندفكر تو عالي جلو اسمت ستاره*

جواب این رو که نمیدم ! :D

سلام ب همه

امیدوارم تو هیچ یک از مراحل زندگیم , چه فبل از مرگ ! چه بعد از مرگ . کارم پیش شما گیر نکنه
جوری که شما زخم زبون میزنی , اسید هم نمیتونه نابود کنه ! نمک پیش کش !

یا حق

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ب همه

سلام دیگه شمارتو که گذاشتی گرایشت چیه؟اگه تبدیل باشه بهت زنگ بزنم شاید کمکای درسی بهم دادی:)اسم و فامیلیت چی بود؟:D

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

امیدوارم تو هیچ یک از مراحل زندگیم , چه فبل از مرگ ! چه بعد از مرگ . کارم پیش شما گیر نکنه

یا حق

آقا دیگه ادامه ندین بس کنین خدایی،هممنون ناسلامتی دانشجوی ارشد مملکت میخوایم بشیم.

133646

اخراجی موقت

یا حق
نمك نزن بيا خودمو بزن
چقد كينه اي؟؟؟؟؟؟؟؟:D
داش حلال كن:(
تو نميري حالم گرفتست ك................
ماهم بجه پايينيم زير پونز نشقه

mori1365

عضو جدید
مهندسا كمك
ب نظرتون با رتبه 2200طراحي+سهميه شاگرد اولي كجا قبول ميشم؟؟؟؟
روز يا شب تبريز ميارم؟؟؟؟؟؟
تر خدا نظر بديد خخخخخخخخخخخخخيلي استرس دارم
كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممك:cry::(:cry::(
سلام ب همه
من این دو تا پستو کنار هم گذاشتم فکم تا یه ربع همین طور باز مونده بود :eek:!!!!!!!عجب سهمیه ایه این سهمیه شاگر د اولی رو سنگ بذاری سنگ و ا ب میکنه:eek: همین امسال یه بنده خدایی با 58 حتی دانشگاه تهرانم نیاورد و تربیت مدرس قبول شده اونوقت یکیم با 2200 رفته شریف .خدا یا عدالتتو شکر!!!!

babakv

عضو جدید
من این دو تا پستو کنار هم گذاشتم فکم تا یه ربع همین طور باز مونده بود :eek:!!!!!!!عجب سهمیه ایه این سهمیه شاگر د اولی رو سنگ بذاری سنگ و ا ب میکنه:eek: همین امسال یه بنده خدایی با 58 حتی دانشگاه تهرانم نیاورد و تربیت مدرس قبول شده اونوقت یکیم با 2200 رفته شریف .خدا یا عدالتتو شکر!!!!

واقعا چرا باید همه جا بی عدالتی باشه آخه !!!
آخه چطور میشه شاگرد اول یک دانشگاه پایین رو با یک دانشگاه سطح بالا یکی فرض کرد !!
خدا ازشون نگذره

سحرخیز

عضو جدید
یعنی این همه تاثیر داره واقعا؟

pakmojtaba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه بچه ها واقعا خیلی سخته برام این صحبتهارو میخونم .من بدبخت با رتبه 59 نتونستم دانشگاه تهران قبول بشم مجبورم برم تربیت مدرس ولی بعضی ها با چه رتبه هایی کجا میرن داغون میشم .مشکل از من بوده چون دانشگاه ازادی هستم تازه من کاردانی گرفتم باز رفتم لیسانس جفتش هم آزاد بوده ولی خداییش ناحقی هست که نتونستم به آرزوم برسم برم دانشگاه تهران همین الان هم اینقدر اعصابم خورده شاید بیخیال تحصیل بشم.....

student.product

عضو جدید
سلام مهندسان مکانیک.یه سوال خیلی فوری و ضروری داشتم من پیام نور قبول شدم اونم از نوع اموزش محور می خواستم ببینم اگه امسال برم بخونم و دوباره کنکور بدم یه دولتی قبول بشم درسامو تطبیق میدن اخه خداییش حال و حوصله استرس کنکور ندارم اگه یکی که اطلاع داره راهنماییم کنه یه دنیا ازش ممنون میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا