hooman8855
عضو جدید
من جواب میدمبا رتبه 400 خورده ای
روزانه قبول شدن ایشون،البته با اجازه اقا صادق
![]()
مطمئنی؟!! من با 336 تبدیل علم و صنعت رو نیاوردم!!!افتادم خواجه نصیر!
من جواب میدمبا رتبه 400 خورده ای
روزانه قبول شدن ایشون،البته با اجازه اقا صادق
![]()
آره مطمئنمبرو از خودش بپرس،من بی تقصیرم
![]()
آقایی کردی که جوابمو دادیولی خب الان یخورده ذهنم مشغول شد،باید چیکار کنم اعتراض بزنم!!!؟
خواهش میکنم،کاری نکردم،برو از سایت سنجش قسمت درخواست سوالات عضو شو و اعتراض بزن،معمولا دوستان میگن خودتون حضوری برین تهران و سنجش بهتر نتیجه میگیرن،بیشتر مشورت کن در این باره....من زیاد اطلاع ندارم....یاعلی
مهندس این قسمت زیری که به من ربطی نداره!!!!!======================================================هر آدمی تو زندگیش شرایطی براش پیش میاد که ممکنه با چالش روبرو شه مهم اینه که راه درست رو انتخاب کنه. روی حرفم با اونایی که میگن به حقشون نرسیدن. دوست عزیز من 8 ماه از 6 صبح تا 8 شب درس خوندم. به عشق روزانه طراحی کاربردی دانشگاه تهران یا علم و صنعت. ولی نشد. روز کنکور با مریضی روبرو شدم که 2 سال یکبار سرم میاد. کلا 40 دقیقه تونستم سر کنکور بمونم. من برای رتبه 1 ساخت و رتبه 2 رقمی طراحی درس خوندم. ولی نشد. من روزانه ساخت خواجه نصیر قبول شدم. من حقم این نبود ولی شد! خدا رو شکر میکنم و میگم درسته طراحی نشد ولی من ساختی هم هستم و چند سال عمرمو گذاشتم تو این رشته برای اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب رویکرد پایان نامم رو گذاشتم کوپل کردن این دو گرایش نه بی حرمتی به دیگران. این درست نیست که برای اینکه به حقمون نرسیدیم بیاییم به کلی آدم بی حرمتی کنیم... واقعا تحصیلات شعور نمیاره... فحش هم آزاده اگه خواستید منم مورد لطف قرار بدید!!!!======================================================من منظورم این بودش توی نمره منطقی اند لااقل توی دانشگاه تهران جنوب اینطوری بودند!نمره مثل هلو نمیدن :دی اشتباه به خدمتتون رسوندن. 2-3 سالی هم هست که به شدت افتضاح نمره میدن. ولی جدا این مرد با سواده. باسواد ترین و شیک ترین و جنتلمن ترین آدمی که تو عمرم دیدم. از دست ندین فرصت کار کردن با دکتر حسینی هاشمی رو. موفق باشید.هر آدمی تو زندگیش شرایطی براش پیش میاد که ممکنه با چالش روبرو شه مهم اینه که راه درست رو انتخاب کنه. روی حرفم با اونایی که میگن به حقشون نرسیدن. دوست عزیز من 8 ماه از 6 صبح تا 8 شب درس خوندم. به عشق روزانه طراحی کاربردی دانشگاه تهران یا علم و صنعت. ولی نشد. روز کنکور با مریضی روبرو شدم که 2 سال یکبار سرم میاد. کلا 40 دقیقه تونستم سر کنکور بمونم. من برای رتبه 1 ساخت و رتبه 2 رقمی طراحی درس خوندم. ولی نشد. من روزانه ساخت خواجه نصیر قبول شدم. من حقم این نبود ولی شد! خدا رو شکر میکنم و میگم درسته طراحی نشد ولی من ساختی هم هستم و چند سال عمرمو گذاشتم تو این رشته برای اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب رویکرد پایان نامم رو گذاشتم کوپل کردن این دو گرایش نه بی حرمتی به دیگران. این درست نیست که برای اینکه به حقمون نرسیدیم بیاییم به کلی آدم بی حرمتی کنیم...واقعا تحصیلات شعور نمیاره... فحش هم آزاده اگه خواستید منم مورد لطف قرار بدید!!!!
حتما 2يا3روزي يه بار برو سيريششون بشو.نتيجه ميگيري100%من درصدام درست شد (عتراض زده بودم)امروز پاسخش اومده و تو نتايج تاثيرش دادنخیلی ممنونمامیدوارم هرچی خیره پیش بیاد!
اونا سهم دستمال دارنسوال اخر من هم جواب بده: چرا این شاگرد اولا اگثرشون رتبه های بالا دارن.سوال عجیبی تو ذهنم.اگه شاگرد اوله که باید رتبش خوب باشه![]()
كاش يه بلا نسبت ميزدياونا سهم دستمال دارن
تو دانشگاه![]()
تو باشعور
تو خوب
تو اخرش
تو ارباب حلقه ها من واشر پيكنيك
بابا بلندفكر تو عالي جلو اسمت ستاره*
سلام ب همه
عزيزان واقعا معذرت ميخام اكر ب كسي بي احترامي كردم.شرمندم بمولا.ببخشيد.
ولي اون پست ك جوابشو بد دادم خيلي از ج من بدتر بود
بازم شرمنده.رفاقتي حلال كنيد
اومديد شريف كاري داشتيد من در خدمتم(09385212472)
ي ناهار دانشجوي هست باهم ميزنيم و نمكم توش نميريزم
همه تونو دوست دارم يه دونه ولي مردونهچاكرخاه همه هستيم بيست چاري
سلام ب همه
جواب این رو که نمیدم !
امیدوارم تو هیچ یک از مراحل زندگیم , چه فبل از مرگ ! چه بعد از مرگ . کارم پیش شما گیر نکنه
جوری که شما زخم زبون میزنی , اسید هم نمیتونه نابود کنه ! نمک پیش کش !
یا حق
نمك نزن بيا خودمو بزنجواب این رو که نمیدم !
امیدوارم تو هیچ یک از مراحل زندگیم , چه فبل از مرگ ! چه بعد از مرگ . کارم پیش شما گیر نکنه
جوری که شما زخم زبون میزنی , اسید هم نمیتونه نابود کنه ! نمک پیش کش !
یا حق
داخونهغلط املایی زیاد داریاکیبوردت خرابه؟؟؟
سلام چی قبول شدین؟همه تبدیلی های علم و صنعت زیر 300 بودن امسال!
مهندسا كمك
ب نظرتون با رتبه 2200طراحي+سهميه شاگرد اولي كجا قبول ميشم؟؟؟؟
روز يا شب تبريز ميارم؟؟؟؟؟؟
تر خدا نظر بديد خخخخخخخخخخخخخيلي استرس دارم
كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممك![]()
من این دو تا پستو کنار هم گذاشتم فکم تا یه ربع همین طور باز مونده بودسلام ب همه
من این دو تا پستو کنار هم گذاشتم فکم تا یه ربع همین طور باز مونده بود!!!!!!!عجب سهمیه ایه این سهمیه شاگر د اولی رو سنگ بذاری سنگ و ا ب میکنه
همین امسال یه بنده خدایی با 58 حتی دانشگاه تهرانم نیاورد و تربیت مدرس قبول شده اونوقت یکیم با 2200 رفته شریف .خدا یا عدالتتو شکر!!!!
یعنی این همه تاثیر داره واقعا؟من این دو تا پستو کنار هم گذاشتم فکم تا یه ربع همین طور باز مونده بود!!!!!!!عجب سهمیه ایه این سهمیه شاگر د اولی رو سنگ بذاری سنگ و ا ب میکنه
همین امسال یه بنده خدایی با 58 حتی دانشگاه تهرانم نیاورد و تربیت مدرس قبول شده اونوقت یکیم با 2200 رفته شریف .خدا یا عدالتتو شکر!!!!
سلام بچه ها این فایل راهنمای ثبت نام اینترنتیه .ببینید چقدر دنگ و فنگ داره؟!!https://exam.yu.ac.ir/manuals/Paziresh-Online.pdf
فکرکنم اول بلهپس من اول باید تو سبزوار ثبت نام کنم همکلاسی
شما تو صنعتین الان؟
سلام تبریک میگم قبولیتو
روزانه یا شب؟
و اینکه لطف میکنی رتبه گرایش تبدیلت رو بگی؟ممنون میشم
ممنون رفیق منم تبریک میگم متقابلا. 480 تبدیل شدم و شبانه رو آوردم