حتما مشکل داری که بهت گیر میدن .چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.اینجا خیلی گیر میدن ...
بعضی وقتا واقعا حوصلمون سر میره، وقتی نتونی نظر خودت رو بدون سانسور بدی که ارزشی نداره
بابت هر نظری مجبوری یه یوز جدید بزنی ........
باید قدیم میبودی تا میفهمیدیدوستای عزیز میشه به ما بگین قدیما اینجا چطور بوده. که همه میگن
رو حساب اینکه علمتون و به بقیه هم منتقل کنین..کمک کردن و ادم واسه دل خودش میکنه مهندس نه واسه چیز دیگه.
.با کمک کردنتون خیلی دعای خیر واستون میکنن
حالا نمیشه یکمشو بگی؟!!!!باید قدیم میبودی تا میفهمیدی
یه سال پیش و قبلتر
طولانی حوصلشو ندارمحالا نمیشه یکمشو بگی؟!!!!
من از اون اخطارا تا دلت بخاد دارمآره بعضی وقتا سخت گیری میکنن به خاطر بعضیا هم بهشون حق میدم
من که تا حالا دو تا اخطار گرفتم اونم واس خاطر اسپم:دی!!
اما من از اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم
یکی شو حمیدمن از اون اخطارا تا دلت بخاد دارم
 بهم داد یکی شو پیر جو
 بهم داد یکی شو پیر جو 
      عیب نداره ی ماه بعد پاک میشه
یکی شو حمیدبهم داد یکی شو پیر جو

البته مهم نیس یکیش که غیر فعال شده اون یکیم میشه:دی
ولی الآنا دیگه خیلی مراقبم
خداییش من خیلیم شانس آوردما وگرنه اگر بعضی پستامو میدیدن.........!
نظر خوبیبنظر من بعضی تالارها ،گفتگوی آزادو زنگ تفریحو ... هویت این باشگاهو زیر سوال بردن.
اخراجیها بخاطر چیه؟بخاطر کل کل کردن بچها باهم ،تازشم ماهایی که در مورد خیلی چیزا اطلاعات کافی نداریم ،نباید وارد بعضی بحثابشیم اگه فقط بیایم اینجا سرمون به تالار مربوطمون گرم باشه اون تالارها هم پویاتر شده و باعث رشد علمی کلی میشه ولی تاپیکای مذکور سر بچهارو به خلی چیزا گرم میکنه که افراداگه بخوان میتونن تو وب همون مطالبو ببینن.
بنظر من باید تالارهای زنگ تفریحو گفتگوی آزاد باید محدود شه و هر مطلبو نذارن که مطرح شه.
من نمیدونم <<با اینکه خیلیا(مدیرا و...) اینو میدونن که خیلی از بچها خیلی چیزارو نمیدونن(اطلاعات کافی از بعضی مسائل ندارن)>>چرا بازم اجازه ء مطرح شدن بعضی مسائلو میدن؟؟؟
خیلی جالبه همیشه بالای سایت میزنه ارسال تاپیک سیاسی ممنوع!ولی با این وجود براحتی خیلی از تاپیکای سیاسی مطرح میشه و هموناهم باعث اخراج افراد میشه.
امیدوارم مدیران و بالادستای این باشگاه به این موضوع رسیدگی کنن،الان کاملا مشخصه این باشگاه تو بعضی چیزا مشکل اساسی داره کمک علمیش کم شده و... نمیدونم مدیرا این چیزارو میبینن آیا؟؟؟
نمیدونم شایدم میبیننو ...
پیشنهاد : بعضی تالارها محدود شه(زنگ تفریحو آزاد).بعضی مسائل اصلا(بهیچ عنوان) مطرح نشه(مسائل سیاسی).
نمیدونم اگه بچها موافق باشن یه نظر سنجی بذاریم.البته مهندسای واقعی این باشگاه حتما ازین موضوع(بارعلمی) شاکین و حتما کاربرای آزاد دیگه با این موضوع (حذف یا محدود کردن تالارهای تفریحو ...)مخالفن چون دیگه جایی ووسه کل کلای الکیو ... نمیمونه.البته استثناء هم داره.باعرض معذرت از تمامی اعضا.
اگه بچها موافق باشن یه نظر سنجی رابندازیم.همینجا موافقتتونو اعلام کنید. ببینیم چی میشه.
 ؟!!!! بنظرم مونده به اینکه با چه هدفی میایم اینجا من که از وقتی که اومدم اینجا کلی چیزای خوب در مورد رشته م یاد گرفتم، یعنی واسم مفید بوده... امیدوارم واسه همه همینطور باشه!
؟!!!! بنظرم مونده به اینکه با چه هدفی میایم اینجا من که از وقتی که اومدم اینجا کلی چیزای خوب در مورد رشته م یاد گرفتم، یعنی واسم مفید بوده... امیدوارم واسه همه همینطور باشه!زمان که به عقب بر نمیگرده..باید قدیم میبودی تا میفهمیدی
یه سال پیش و قبلتر

آره راست میگیزمان که به عقب بر نمیگرده..بگو نمیگم خودت و راحت کن دیگه

نترسیدم آمدم امتحان کنم ببینم همه گزینه ها کار می کنهحالا چرا مي ترسي راي بدي
سلام دوستان هدف من از ايجاد اين تاپيك اين است كه باشگاه مهندسان
مشكلي از دوش اين كشور حل ميكنه يا اضافه ميكنه
چون هر كسي يك حرفي مي زنه يا فورا اخراج ميشه يا اخطار ميگيره
سلام
اين دليل بايد مورد قبول همه باشد
تاپيك خيلي عالي و خوبي
سلام به همه دوستان شجاع كه حقيقت را گفتيد
ولي احتمال داره اين تاپيك هم حذف بشه
ولي حقيقت بايد گفته بشه
خودش تاپیک میزنه و خودش هم خودش رو تایید میکنهبذار هر چي ميخاد بشه

منم همین طوربرای من که بیهوده نبوده،خیلی چیزا یاد گرفتم ،دوستای خیلی خوبی پیدا کردم.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ | 
|---|---|---|---|---|
|   | هدفتون از اومدن به باشگاه چیه؟ | گفتگوی آزاد | 27 | |
| I | هدف شما از اومدن به نت چیه؟ | گفتگوی آزاد | 24 | |
|   | یه زوجی اومدن کلینیک واسه مشاوره قبل ازدواج | گفتگوی آزاد | 20 | |
|   | دلیل اومدن و رفتن!!! | گفتگوی آزاد | 1 | |
|   | یه مشت یوزر جدید از کجا اومدن یه دفعه؟ | گفتگوی آزاد | 42 |