بنظر من بعضی تالارها ،گفتگوی آزادو زنگ تفریحو ... هویت این باشگاهو زیر سوال بردن.
اخراجیها بخاطر چیه؟بخاطر کل کل کردن بچها باهم ،تازشم ماهایی که در مورد خیلی چیزا اطلاعات کافی نداریم ،نباید وارد بعضی بحثابشیم اگه فقط بیایم اینجا سرمون به تالار مربوطمون گرم باشه اون تالارها هم پویاتر شده و باعث رشد علمی کلی میشه ولی تاپیکای مذکور سر بچهارو به خلی چیزا گرم میکنه که افراداگه بخوان میتونن تو وب همون مطالبو ببینن.
بنظر من باید تالارهای زنگ تفریحو گفتگوی آزاد باید محدود شه و هر مطلبو نذارن که مطرح شه.
من نمیدونم <<با اینکه خیلیا(مدیرا و...) اینو میدونن که خیلی از بچها خیلی چیزارو نمیدونن(اطلاعات کافی از بعضی مسائل ندارن)>>چرا بازم اجازه ء مطرح شدن بعضی مسائلو میدن؟؟؟
خیلی جالبه همیشه بالای سایت میزنه ارسال تاپیک سیاسی ممنوع!ولی با این وجود براحتی خیلی از تاپیکای سیاسی مطرح میشه و هموناهم باعث اخراج افراد میشه.
امیدوارم مدیران و بالادستای این باشگاه به این موضوع رسیدگی کنن،الان کاملا مشخصه این باشگاه تو بعضی چیزا مشکل اساسی داره کمک علمیش کم شده و... نمیدونم مدیرا این چیزارو میبینن آیا؟؟؟
نمیدونم شایدم میبیننو ...
پیشنهاد : بعضی تالارها محدود شه(زنگ تفریحو آزاد).بعضی مسائل اصلا(بهیچ عنوان) مطرح نشه(مسائل سیاسی).
نمیدونم اگه بچها موافق باشن یه نظر سنجی بذاریم.البته مهندسای واقعی این باشگاه حتما ازین موضوع(بارعلمی) شاکین و حتما کاربرای آزاد دیگه با این موضوع (حذف یا محدود کردن تالارهای تفریحو ...)مخالفن چون دیگه جایی ووسه کل کلای الکیو ... نمیمونه.البته استثناء هم داره.باعرض معذرت از تمامی اعضا.
اگه بچها موافق باشن یه نظر سنجی رابندازیم.همینجا موافقتتونو اعلام کنید. ببینیم چی میشه.
نظر خوبی
راستش اینجا اونقدرام که بعضی میگن محدود نیست فقط باید خط قرمزها رو رعایت کنی و پاتو اونور نذاری
مدیریت یه سایت خیلی سخته و اگه جلوی بعضی از مسائل گرفته نشه به هرج و مرج کشیده میشه
من فقط میگم باشگاه مثل قبل نیست اونم به اعضاش ربط داره چون من اصلا" با مدیراش برخوردی نداشتم و نمیشناسمشون
شاید واسه من اینطوریه چون بشتر دوستام دیگه باشگاه نمیان و یه جور باشگاه کسل کننده شده