آيا اومدن به اين باشگاه براي وقت تلف كردن است لطفا نترسيد جواب بديد

آيا اومدن به اين باشگاه براي وقت تلف كردن است لطفا نترسيد جواب بديد

• كاملا درسته

رای: 29 42.0%
  • درست نيست

رای: 19 27.5%
  • من مي ترسم راي بدم

رای: 2 2.9%
  • ممتنع

رای: 19 27.5%

• مجموع رای دهندگان
    69
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ha_23

عضو جدید
همه چیز نسبیه.هر کس با هدفی که تو ذهنش داره میاد .
یکی واسه وقت تلف کردن.یکی واسه استفاده از مباحث علمی.یکی برای فرار از تنهایی......
یکی برای اینکه نمی تونه تو دنیای واقعی خودش تواناییهاش ابراز کنه به دلیل شرایط محیطی میاد.
قانون هم باید باشه.وگرنه هرج و مرج اتفاق می افته ولی به اندازه ی لازم.واسه هر دو طرف.هم اعضا هم مدیران

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جواب من به سوالتون ممتنع بود
چون فرق میکنه، بعضی وقتها برای وقت تلف کردنه و بعضی وقتها برای کسب اطلاعات و تبادل نظر...
نه فقط اومدن اینجا، استفاده از نت این دو تا هدفو با هم داره که خب در هر کس میزانش فرق میکنه.

امير3000

اخراجی موقت
سلام دوستان هدف من از ايجاد اين تاپيك اين است كه باشگاه مهندسان

مشكلي از دوش اين كشور حل ميكنه يا اضافه ميكنه

چون هر كسي يك حرفي مي زنه يا فورا اخراج ميشه يا اخطار ميگيره:warn:
سلام دوست عزيز
واقعا جرات ميخاد كه راي بدهيد

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان هدف من از ايجاد اين تاپيك اين است كه باشگاه مهندسان

مشكلي از دوش اين كشور حل ميكنه يا اضافه ميكنه

چون هر كسي يك حرفي مي زنه يا فورا اخراج ميشه يا اخطار ميگيره:warn:
سلام مهندس .
میگم مثل اینکه دوران اخراجی بهتون خوش گذشتهااا!!!(مزاح)
اومدن به ایننن باشگاه وقت تلف کردنه ایننن باشگاه هیچ رنگو بویی ازون باشگاه قدیمی پربار که همش روی بحثای اختصاصی رشتها میگشتو نداره!
البته تنها مزیتی که الان این باشگاه داره فقط همین آشناییه که با چن نفر پیدامیکنی هست (از تمام دوستان عذر خواهی میکنم.)
نمیدونم چرا اینطوریه؟!ولی اصلا سروته بعضی چیزا اینجا معلوم نی،مخصوصا تو بعضی تاپیکا،بعضیا میان هر چی از دهنشون در میاد میگنو با هیچ حرف منطقییم قانع نمیشن.اصلا تالارهایی مثل زنگ تفریحو گفتگوی آزاد که همه چیو زدن بهم.
اینجا افراد میان بار علمیشون بیشتر شه بایه سری چیزای دیگه وقتشون الکی هدر میشه.(شاید الان پیش خودتون میگید که خب طرف تو اون تاپیکا نره،من میگم اگه تو اون تاپیکا نره کجا بره؟بعدشم جوون جماعتو کنجکاویو ... نمیذاره وارد بعضی مسائل نشه.)
بنظر من اصلا باید تالارهایی مثل تالارهای مذکور باید تعطیل شن و هرکی هرسوالی یا چیزی داره توی تالارهای رشتهای مربوطه مطرح کنهو جواب بگیره.این بهترین راهه.اگه هرکی میتونه چیزیو به اشتراک بذاره خب با کمال میل،بذاره اگه نه بیاد یه چیزی یاد بگیره.یعنی چی که من رفتم توتالار معماری 90در صد تاپیکا مال 3چارسال پیش بوده .یعنی چی ؟یعنی اینکه دیگه ازین باشگاه مهندسان فقط یه اسم باقی مونده.
من یواش یواش دیگه دارم میرم،اگرم موندم فقط بخاطر همین رفقام بوده (امیدوارم دوستام ناراحت نشن.)مگه اینکه تو این مدت فرجی حاصل بشه.:cool:

rozmary3000

اخراجی موقت
سلام مهندس .
اومدن به ایننن باشگاه وقت تلف کردنه ایننن باشگاه هیچ رنگو بویی ازون باشگاه قدیمی پربار که همش روی بحثای اختصاصی رشتها میگشتو نداره!
البته تنها مزیتی که الان این باشگاه داره فقط همین آشناییه که با چن نفر پیدامیکنی هست (از تمام دوستان عذر خواهی میکنم.)
نمیدونم چرا اینطوریه؟!ولی اصلا سروته بعضی چیزا اینجا معلوم نی،مخصوصا تو بعضی تاپیکا،بعضیا میان هر چی از دهنشون در میاد میگنو با هیچ حرف منطقییم قانع نمیشن.اصلا تالارهایی مثل زنگ تفریحو گفتگوی آزاد که همه چیو زدن بهم.
اینجا افراد میان بار علمیشون بیشتر شه بایه سری چیزای دیگه وقتشون الکی هدر میشه.(شاید الان پیش خودتون میگید که خب طرف تو اون تاپیکا نره،من میگم اگه تو اون تاپیکا نره کجا بره؟بعدشم جوون جماعتو کنجکاویو ... نمیذاره وارد بعضی مسائل نشه.)
بنظر من اصلا باید تالارهایی مثل تالارهای مذکور باید تعطیل شن و هرکی هرسوالی یا چیزی داره توی تالارهای رشتهای مربوطه مطرح کنهو جواب بگیره.این بهترین راهه.اگه هرکی میتونه چیزیو به اشتراک بذاره خب با کمال میل،بذاره اگه نه بیاد یه چیزی یاد بگیره.یعنی چی که من رفتم توتالار معماری 90در صد تاپیکا مال 3چارسال پیش بوده .یعنی چی ؟یعنی اینکه دیگه ازین باشگاه مهندسان فقط یه اسم باقی مونده.
من یواش یواش دیگه دارم میرم،اگرم موندم فقط بخاطر همین رفقام بوده (امیدوارم دوستام ناراحت نشن.)مگه اینکه تو این مدت فرجی حاصل بشه.:cool:

دوست عزيز
من به خاطر اين حرفهام حدود پنج باري اخراج شدم
واقعا بي انصافي اون كسي كه به من توهين ميكنه نمي دونم
چرا باهاش كاري ندارن و فقط منو اخراج ميكنند
در ضمن از شجاعت شما ممنون كه نظرت را گفتي

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس .
کاملا" باهات موافقم
منم به خاطر چند تا از دوستام اینجا میام;)
اینجا مثل قدیم نیست
خیلی تغییر کرده

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيز
من به خاطر اين حرفهام حدود پنج باري اخراج شدم
واقعا بي انصافي اون كسي كه به من توهين ميكنه نمي دونم
چرا باهاش كاري ندارن و فقط منو اخراج ميكنند
در ضمن از شجاعت شما ممنون كه نظرت را گفتي
خواهش میکنم.ممنون.
من روز یکه بتونم به این باشگاه کمک کنم دریغ نمیکنم و البته میتونم ،>ولی الان رو چه حسابی اینکارو بکنم؟

آخرین ویرایش:

Nilpar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ههوووممم....اوهوم...هوم.....

سلام...
من میخوام یه شعری راجع به این باشگاه بخونم.....لطفا در ذهن خود به صورت رپ بخوانید:

اینجا باشگاه مهندسانه ... یعنی سایتی که ... هر پستی که توش میبینی باعث تحریکه

عزیزان علاقمند که الان هی اصرار میکنن بقیش کو بدونن که بقیش تو راهه میاد زود.....البته در صورت اخراج نشدن موقت!!

Nilpar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا" باهات موافقم
اینجا مثل قدیم نیست
خیلی تغییر کرده

خوب منم دیگه مثل سابق دوست ندارم بیام....اگه بیکار باشم...یا حوصلم سر رفته باشه....یا با agent_47 کار داشته باشم!! واسه اینا میام....بعد به یه دوست عزیزی گفتم به نظر تو باشگاه کسل کننده نشده...خیلی بی مزه شده دیگه، اون یه جواب دندان شکن داد و فرمود : اگه با هدف بیای واست شادی اور هم هست!! الانه هدف من تخلیه قر کمرمه!!

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب منم دیگه مثل سابق دوست ندارم بیام....اگه بیکار باشم...یا حوصلم سر رفته باشه....یا با agent_47 کار داشته باشم!! واسه اینا میام....بعد به یه دوست عزیزی گفتم به نظر تو باشگاه کسل کننده نشده...خیلی بی مزه شده دیگه، اون یه جواب دندان شکن داد و فرمود : اگه با هدف بیای واست شادی اور هم هست!! الانه هدف من تخلیه قر کمرمه!!
هدفت خوبه دنبالش کن به یه جایی میرسی

jigsaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا قرررر تو كمرش فراوونه !!!

omid_66_23

عضو جدید
این تاپیک برا من خیلی مفید بوده (با اینکه تا حالا دوبار اخطار گرفتم)

از وقتی در این باشگاه عضو شدم:
1)فعال تر شدم
2)سر نخهای از هر موضوعه درسی که بخوام در آن هست.
3)روابط عمومیم بهتر شده
4)عتش علمم تقویت شده
5)دوستای گلی پیدا کردم
6)حقایقه جامع رو راحت میشه بیان کرد(البته در این مورد بعضی موقعه ها با بیمهریه مدیران مواجه میشم) و...................

شاهزاده ایران

اخراجی موقت
خب شمام خودتو معرفی کن تا بقیه بشناسنت به جای اینکه قایم شی پشت این نام کاربری ها:D
ممنون که برام متاسفید:gol:

از نام کاربریم مشخصه.یا بهتر بگم عاقلان دانند.

خواهش میکنم اگه میخوایید تا دلم براتون هم بسوزه؟

ilili

عضو جدید
لولوفر خانم

لولوفر خانم

به نظر م در كل خوبه. درسته كه معمولا اوقات بيكاري ميام باشگاه ولي خيلي وقتا كه سوالي داشتم يا دنبال يه مطلب علمي بودم تو باشگاه پيدا كردم.بعضي از مقاله هايي و كه مييخواستم اينجا پيدا كردم يا بعضي از كتاب ها يا حتي رمان هايي و كه دوست داشتم تو همين سايت خوندم
هميشه هم به تالار گفت و گوي آزاد سرميزنم شايد فايده ي زيادي برام نداشته باشه ولي ميشه گفت ضرري هم نداره:gol:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوسال و اندی هست عضو اینجام اوایل خیلی بهتر بود ولی مدتیه سخگیری ها خیلی بیشر شده و پست زدن تا حدودی مشکل شده
البته به نظر من مدیریت سایت اصلا مقصر نیست و سیاست ها و سختگیری ها از جایی دیگه اعمال میشه و مدیریت یا باید به قوانین صادره از بالا عمل کنه و یا سایت ***** بشه و کلا مهندسینی نباشه
بهرحال من دوسش دارم و نمیتونم از اینجا و دوستانم دور باشم

sama jooon

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا" باهات موافقم
اینجا مثل قدیم نیست
خیلی تغییر کرده
دوستای عزیز میشه به ما بگین قدیما اینجا چطور بوده. که همه میگن
:surprised:

خواهش میکنم.ممنون.
من روز یکه بتونم به این باشگاه کمک کنم دریغ نمیکنم و البته میتونم ،>ولی الان رو چه حسابی اینکارو بکنم؟
رو حساب اینکه علمتون و به بقیه هم منتقل کنین..کمک کردن و ادم واسه دل خودش میکنه مهندس نه واسه چیز دیگه.

.با کمک کردنتون خیلی دعای خیر واستون میکنن

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوسال و اندی هست عضو اینجام اوایل خیلی بهتر بود ولی مدتیه سخگیری ها خیلی بیشر شده و پست زدن تا حدودی مشکل شده
البته به نظر من مدیریت سایت اصلا مقصر نیست و سیاست ها و سختگیری ها از جایی دیگه اعمال میشه و مدیریت یا باید به قوانین صادره از بالا عمل کنه و یا سایت ***** بشه و کلا مهندسینی نباشه
بهرحال من دوسش دارم و نمیتونم از اینجا و دوستانم دور باشم
ژاااان؟!؟!؟!؟:surprised:

felor

عضو جدید
با این که این جا بیش از حد گیر میدن و خیلی وقت ها رو نرو بعضی از دوستان میرن ، در حالت کلی به من زیاد گیر ندادن و بد نیست !!!
سایت بدی نیست اما من ترجیح میدم ***** شه تا این که جوونایی که باید این مملکتو بسازن نتونن حرفشونو بزنن... چیزایی که دم خروسه و میگن نیست!!!

felor

عضو جدید
با این که این جا بیش از حد گیر میدن و خیلی وقت ها رو نرو بعضی از دوستان میرن ، در حالت کلی به من زیاد گیر ندادن و بد نیست !!!
سایت بدی نیست اما من ترجیح میدم ***** شه تا این که جوونایی که باید این مملکتو بسازن نتونن حرفشونو بزنن... چیزایی که دم خروسه و میگن نیست!!!
اه نمیدونستم خود به خود ***** میشه *****!!!!:eek::eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.