آيا اومدن به اين باشگاه براي وقت تلف كردن است لطفا نترسيد جواب بديد

آيا اومدن به اين باشگاه براي وقت تلف كردن است لطفا نترسيد جواب بديد

• كاملا درسته

رای: 29 42.0%
  • درست نيست

رای: 19 27.5%
  • من مي ترسم راي بدم

رای: 2 2.9%
  • ممتنع

رای: 19 27.5%

• مجموع رای دهندگان
    69
وضعیت
موضوع بسته شده است.

arch.mi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولش واسم جذابیت داشت ولی اینجا تا دلت بخواد پارتی بازی میشه.....
مرررسی از تاپیک خوبت ولی کجاست گوش شنوا.
تحمل بعضی مدیرا واقعن کمه.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا خیلی گیر میدن ...
بعضی وقتا واقعا حوصلمون سر میره، وقتی نتونی نظر خودت رو بدون سانسور بدی که ارزشی نداره
بابت هر نظری مجبوری یه یوز جدید بزنی ........
حتما مشکل داری که بهت گیر میدن .چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای عزیز میشه به ما بگین قدیما اینجا چطور بوده. که همه میگن
:surprised:

رو حساب اینکه علمتون و به بقیه هم منتقل کنین..کمک کردن و ادم واسه دل خودش میکنه مهندس نه واسه چیز دیگه.

.با کمک کردنتون خیلی دعای خیر واستون میکنن
باید قدیم میبودی تا میفهمیدی
یه سال پیش و قبلتر

*باران*

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره بعضی وقتا سخت گیری میکنن به خاطر بعضیا هم بهشون حق میدم
من که تا حالا دو تا اخطار گرفتم اونم واس خاطر اسپم:دی!!

اما من از اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم

???zendegi

عضو جدید
میشه گفت من بیشتر واسه گذروندن وقتم میام ولی اینو اتلاف وقت نمیدونم چون با تالارای مختلفی که این سایت داره حداقلش این بوده که جدا از رشته خودم تونستم تو هر زمینه ای که میخواستم اطلاعات مفیدی کسب کنم و با دوستایی آشنا شدم که بعضی اوقات دیدگاه و طرز فکرشون کمکی بوده واسه حل مشکلاتم.ولی واسه اخراجی هم به نظرم بعضی ها واقعا حقشون هست اخطار بگیرن یا اخراج بشن با وجود اینکه بیشتر قشر اینجا تحصیل کرده هست من بارها توهین ها وبحث هایی دیدم که از یه بی سواد هم توقع چنین برخوردی نمیشه داشت چه برسه به تحصیل کردش.پس کسی که حد خودشو نمیشناسه باید باشن کسایی که بهش گوش زد کنن.

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره بعضی وقتا سخت گیری میکنن به خاطر بعضیا هم بهشون حق میدم
من که تا حالا دو تا اخطار گرفتم اونم واس خاطر اسپم:دی!!

اما من از اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم
من از اون اخطارا تا دلت بخاد دارم

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زیاد از عضویتم نمیگذره اصلا وارد شدنم به این سایت جالب بود خبری از وجود این سایت نداشتم اومدم یه سرچی تو گوگل واسه پایان نامه ام داشتم که این سایت جز اولین سایت های سرچ گوگل بود بعد عضو شدم الانم این سایت هواییم کرده به پایان نامهام نمیرسم:biggrin:

*باران*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از اون اخطارا تا دلت بخاد دارم
یکی شو حمید:gol: بهم داد یکی شو پیر جو:razz:
البته مهم نیس یکیش که غیر فعال شده اون یکیم میشه:دی
ولی الآنا دیگه خیلی مراقبم
خداییش من خیلیم شانس آوردما وگرنه اگر بعضی پستامو میدیدن.........!

نارگول

عضو جدید
مدیرای این سایتم مثل سران مملکتن تفاوتشون اینه که سران ممکلته مشت ولگد میزنن و ادم میکشن اینا کاری از دستشون بر نمیاد اخطار میدن و اخراج میکنن مخصوصا نمیدونم چرا بد جور با بچه های ترک مشکل دارن همه رو یا اخراج کردن یا فراری دادن ماشالله به مدیرای مقتدرمون.....

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

یکی شو حمید:gol: بهم داد یکی شو پیر جو:razz:
البته مهم نیس یکیش که غیر فعال شده اون یکیم میشه:دی
ولی الآنا دیگه خیلی مراقبم
خداییش من خیلیم شانس آوردما وگرنه اگر بعضی پستامو میدیدن.........!
عیب نداره ی ماه بعد پاک میشه

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من بعضی تالارها ،گفتگوی آزادو زنگ تفریحو ... هویت این باشگاهو زیر سوال بردن.
اخراجیها بخاطر چیه؟بخاطر کل کل کردن بچها باهم ،تازشم ماهایی که در مورد خیلی چیزا اطلاعات کافی نداریم ،نباید وارد بعضی بحثابشیم اگه فقط بیایم اینجا سرمون به تالار مربوطمون گرم باشه اون تالارها هم پویاتر شده و باعث رشد علمی کلی میشه ولی تاپیکای مذکور سر بچهارو به خلی چیزا گرم میکنه که افراداگه بخوان میتونن تو وب همون مطالبو ببینن.
بنظر من باید تالارهای زنگ تفریحو گفتگوی آزاد باید محدود شه و هر مطلبو نذارن که مطرح شه.
من نمیدونم <<با اینکه خیلیا(مدیرا و...) اینو میدونن که خیلی از بچها خیلی چیزارو نمیدونن(اطلاعات کافی از بعضی مسائل ندارن)>>چرا بازم اجازه ء مطرح شدن بعضی مسائلو میدن؟؟؟
خیلی جالبه همیشه بالای سایت میزنه ارسال تاپیک سیاسی ممنوع!ولی با این وجود براحتی خیلی از تاپیکای سیاسی مطرح میشه و هموناهم باعث اخراج افراد میشه.
امیدوارم مدیران و بالادستای این باشگاه به این موضوع رسیدگی کنن،الان کاملا مشخصه این باشگاه تو بعضی چیزا مشکل اساسی داره کمک علمیش کم شده و... نمیدونم مدیرا این چیزارو میبینن آیا؟؟؟
نمیدونم شایدم میبیننو ...
پیشنهاد : بعضی تالارها محدود شه(زنگ تفریحو آزاد).بعضی مسائل اصلا(بهیچ عنوان) مطرح نشه(مسائل سیاسی).
نمیدونم اگه بچها موافق باشن یه نظر سنجی بذاریم.البته مهندسای واقعی این باشگاه حتما ازین موضوع(بارعلمی) شاکین و حتما کاربرای آزاد دیگه با این موضوع (حذف یا محدود کردن تالارهای تفریحو ...)مخالفن چون دیگه جایی ووسه کل کلای الکیو ... نمیمونه.البته استثناء هم داره.باعرض معذرت از تمامی اعضا.
اگه بچها موافق باشن یه نظر سنجی رابندازیم.همینجا موافقتتونو اعلام کنید. ببینیم چی میشه.

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من بعضی تالارها ،گفتگوی آزادو زنگ تفریحو ... هویت این باشگاهو زیر سوال بردن.
اخراجیها بخاطر چیه؟بخاطر کل کل کردن بچها باهم ،تازشم ماهایی که در مورد خیلی چیزا اطلاعات کافی نداریم ،نباید وارد بعضی بحثابشیم اگه فقط بیایم اینجا سرمون به تالار مربوطمون گرم باشه اون تالارها هم پویاتر شده و باعث رشد علمی کلی میشه ولی تاپیکای مذکور سر بچهارو به خلی چیزا گرم میکنه که افراداگه بخوان میتونن تو وب همون مطالبو ببینن.
بنظر من باید تالارهای زنگ تفریحو گفتگوی آزاد باید محدود شه و هر مطلبو نذارن که مطرح شه.
من نمیدونم <<با اینکه خیلیا(مدیرا و...) اینو میدونن که خیلی از بچها خیلی چیزارو نمیدونن(اطلاعات کافی از بعضی مسائل ندارن)>>چرا بازم اجازه ء مطرح شدن بعضی مسائلو میدن؟؟؟
خیلی جالبه همیشه بالای سایت میزنه ارسال تاپیک سیاسی ممنوع!ولی با این وجود براحتی خیلی از تاپیکای سیاسی مطرح میشه و هموناهم باعث اخراج افراد میشه.
امیدوارم مدیران و بالادستای این باشگاه به این موضوع رسیدگی کنن،الان کاملا مشخصه این باشگاه تو بعضی چیزا مشکل اساسی داره کمک علمیش کم شده و... نمیدونم مدیرا این چیزارو میبینن آیا؟؟؟
نمیدونم شایدم میبیننو ...
پیشنهاد : بعضی تالارها محدود شه(زنگ تفریحو آزاد).بعضی مسائل اصلا(بهیچ عنوان) مطرح نشه(مسائل سیاسی).
نمیدونم اگه بچها موافق باشن یه نظر سنجی بذاریم.البته مهندسای واقعی این باشگاه حتما ازین موضوع(بارعلمی) شاکین و حتما کاربرای آزاد دیگه با این موضوع (حذف یا محدود کردن تالارهای تفریحو ...)مخالفن چون دیگه جایی ووسه کل کلای الکیو ... نمیمونه.البته استثناء هم داره.باعرض معذرت از تمامی اعضا.
اگه بچها موافق باشن یه نظر سنجی رابندازیم.همینجا موافقتتونو اعلام کنید. ببینیم چی میشه.
نظر خوبی
راستش اینجا اونقدرام که بعضی میگن محدود نیست فقط باید خط قرمزها رو رعایت کنی و پاتو اونور نذاری
مدیریت یه سایت خیلی سخته و اگه جلوی بعضی از مسائل گرفته نشه به هرج و مرج کشیده میشه
من فقط میگم باشگاه مثل قبل نیست اونم به اعضاش ربط داره چون من اصلا" با مدیراش برخوردی نداشتم و نمیشناسمشون
شاید واسه من اینطوریه چون بشتر دوستام دیگه باشگاه نمیان و یه جور باشگاه کسل کننده شده

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام... اگه وقت تلف کردن باشه پس واسه چی باید بیایم اینجا و وقتمونو هدر بدیم:surprised:؟!!!! بنظرم مونده به اینکه با چه هدفی میایم اینجا من که از وقتی که اومدم اینجا کلی چیزای خوب در مورد رشته م یاد گرفتم، یعنی واسم مفید بوده... امیدوارم واسه همه همینطور باشه!

rgho

عضو جدید
من از قوانین اینجا زیاد خبری ندارم ولی اینو میدونم اینجور نارضایتی ها در خیلی از سایتا هست نمونش سایتی بود که من سه سال عضوش بودم ولی مثل اینجا زیاد بهش سر نمیزدم تا امسال مهر که هرروز تو سایت بودم چند روز پیش که رفتم دیدم بچه ها کلی شاکین از اخراجها من باخودم گفتم چرااااا؟امروز که رفتم دیدم خودم بی دلیل مسدود شدم فهمیدم چرا!جالب اینجاست که آخرین پست من مربط به خیلی وقت پیش میشد و من بعدش فقط هر چندروز یه بار به سایت سر میزدم.برام مهم نیست که مسدود شدم ولی جالبه که بی سر و صداتر از من کاربری نبود

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
جریان چیه که تا یه نظرسنجی داخل باشگاه راه میافته کلی یوزر تازه وارد میان نظر میدن . :cool: :cool::cool:

انگار یه عده منتظرن تاپیک نظر سنجی به راه بیافته بعد عضو بشن ... :eek: :eek::eek:

arash_441

متخصص انرژی های نو
به نظر من بیشتر بچه های اینجا برا وقت تلف کردن میان، تالارهای فنی مهندسی بار علمی لازم نداره بیشتر کپی از سایت های دیگه ، البته نقش یه تعداد محدودی از دوستان را نمیشه نادیده گرفت واقعاً زحمت میکشن از وقت مطالعه میزنن تازه کلیم خرج میزارن تا یه مطلب را در اختیار سایر دوستان قرار بدن .

روی هم رفته بیشتر طرفدار تاپیک های جنجالی و عاشقانه هستن کسی اصلاً حال بحث علمی نداره بعضی ،وقتها به مهندس بودن بعضی ها واقعاً شک میکنم!

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم اهل رفیق بازی وووووووو. این حرفا نیستم ............وهیچ دوستی ندارم اوقات فراغتم رو میام باشگاه ............... و از این اوقات فراغت هم استفاده بهینه می کنم.......

Sarp

مدیر بازنشسته
سلام دوستان هدف من از ايجاد اين تاپيك اين است كه باشگاه مهندسان

مشكلي از دوش اين كشور حل ميكنه يا اضافه ميكنه

چون هر كسي يك حرفي مي زنه يا فورا اخراج ميشه يا اخطار ميگيره
سلام
اين دليل بايد مورد قبول همه باشد
تاپيك خيلي عالي و خوبي
سلام به همه دوستان شجاع كه حقيقت را گفتيد
ولي احتمال داره اين تاپيك هم حذف بشه
ولي حقيقت بايد گفته بشه
بذار هر چي ميخاد بشه
خودش تاپیک میزنه و خودش هم خودش رو تایید میکنه
:biggrin:

حالا راستشو بگو دختری یا پسر ؟ :warn:

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای من که بیهوده نبوده،خیلی چیزا یاد گرفتم ،دوستای خیلی خوبی پیدا کردم.

silver-light

اخراجی موقت

بازم میبینم بعضی از دوستان علی رقم اتفاقات افتاده بازهم اینجا تشریف میارن!!

تکنو کرات

اخراجی موقت
جناب abolfaZZz خان این چه لحن صحبت کردنه (حتما مشکل داری که بهت گیر دادن) خوی دیکتاتور بودنو بردارید شما به اون مقام نرسیدید که برا مردم تعیین و تکلیف کنید همه خوبن شما بدید! یه جا دیگه صحبت از این کردید چه مواردی مثل بحث سیاسی ... تو سایت نباشه نکنه مدیر سایت هستید!!!!!! ما نباید تو فضای مجازی حرف دل خودمونو بزننیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟شعور مردم انقدر بالا هست که بدونن چی خوبه خواهش می کنم کاسه داغ تر از اش نشید مدیران ما بخوبی وسریع اخراج می کنند!!!!!!! لازم به گفتن شما نیت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.