آقا پسرای گل جواب بدن

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا داداش شهرام آدم از روی کار چند نفر یه قشرو محکوم نمیکنه خیلی از زنا هم هستن که تو زندگیشون میسوزنو میسازن دلیل نمیشه منم بیام تموم مردا رو محکوم کنم
دوما پ ن پ میخوای رای زن نصف رای مرد باشه عین قصاص و ارث
سوما تو دیدی یه زن بیوه با چند تا بچه رو که توی کارگاه کار میکنه که همشون مردن و مردا چه جوری اذیتش میکنن؟ این حرفت خیلی بی دلیل بود کجا ما جای شمارو تو مشاغل گرفتیم اگه هم گرفتیم به این دلیله که یه نفر یه مرد خونه نمیتونه واقعا نمیتونه از پس خرج خونه بربیاد با این گرونی میتونه؟

محکوم نکردم بد برداشت کردی قصدم از اوردن همچین مثالهایی این بود که محدودیت فقط واسه زن نیست.

خواهشا دیگه تموم کنید این دیدگاهای فمینیستی رو

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب رو رعايت كنه !!!

به نظرم مانتوي باحجاب خيلي شيك تر و بهتره تا چادر / آخه چادر خيلي دست و پا گيره ، همش بايد حواسش باشه گير نكنه به اين طرف اون طرف

بقيش دست خودش ، هر جور راحته ، چادر يا مانتو ، هر طور خودش راحته

فقط حجاب !!!

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز

محکوم نکردم بد برداشت کردی قصدم از اوردن همچین مثالهایی این بود که محدودیت فقط واسه زن نیست.

خواهشا دیگه تموم کنید این دیدگاهای فمینیستی رو

خدابیامرزه این پستمو
خیلی قدیمیه
اگه نظر منو بخوای من فمنیست نیستم و از اولم اگه دقت کرده باشی میفهمی حرفم چی بوده
خواهشا هم شما انقدر خودخواهانه قضاوت نکنید تا یه حرفی میشه میگی فمنیستیش کردی
یکی از بچه ها گفت آزادیتون نسب به ما بیشتره همتون جبهه گرفتید و پای مهریه و طلاق و .......کشیدین وسط حالا ما فمنیستیم یا شما؟

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
باید چادری باشه نه که چادرشو سفت بگیره فقط چادر داشته باشه.

و اینم بگم فقط چادر ساده باشه از مدلای دیگه نمیدونم عربی....خفاشی....محلی.....و...........خوشم نمیاد.

اینم بگم میدونم مهم عقایده و خیلی مانتویی ها از خیلی چادری ها بهترند ..........
ولی چادری میخوام باشه .

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدابیامرزه این پستمو
خیلی قدیمیه
اگه نظر منو بخوای من فمنیست نیستم و از اولم اگه دقت کرده باشی میفهمی حرفم چی بوده
خواهشا هم شما انقدر خودخواهانه قضاوت نکنید تا یه حرفی میشه میگی فمنیستیش کردی
یکی از بچه ها گفت آزادیتون نسب به ما بیشتره همتون جبهه گرفتید و پای مهریه و طلاق و .......کشیدین وسط حالا ما فمنیستیم یا شما؟

فمینیست کسیه که دایم از برابری حقوق زن و مرد و محدودیت های زن صحبت می کنه.

من نظرم این بود که زن و مرد تفاوتی ندارن و برخی از نظر شما محدودیت ها محدودیت نیست.

می دونی چرا چون محدودیت واسه چیزیه که ناقصه من میگم( البته اسلام میگه) زن جنسش نسبت به مرد نقص نداره که اینا واسش محدودیت به حساب بیاد حالا اگه بعضی ها اصرار به ناقص بودن جنس زن در برابر مرد دارند حرفی نیست ما دیگه حرفی نداریم.

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز

من نظرم این بود که زن و مرد تفاوتی ندارن و برخی از نظر شما محدودیت ها محدودیت نیست.

می دونی چرا چون محدودیت واسه چیزیه که ناقصه من میگم( البته اسلام میگه) زن جنسش نسبت به مرد نقص نداره که اینا واسش محدودیت به حساب بیاد حالا اگه بعضی ها اصرار به ناقص بودن جنس زن در برابر مرد دارند حرفی نیست ما دیگه حرفی نداریم.

میدونم که حوصله بحث ندارین و منم امروز بیشتر از حد خودم حرف زدم ولی همینو بگم که اصل حرفتونو قبول ندارم گاهی داشتن چیزی محدودیت ایجاد میکنه مثل ادب که برا ادم محدویت ایجاد میکنه که هر حرفیو نزنه و هر کاریو نکنه.

3erERFAN

عضو جدید
دلش پاک باشه.... چادریم خودم میکنمش

کیمیا جونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
یالله... اقایون یه حرف هم از مادر عروس:
هر چی میخواد باشه باشه.... ولی با زنی ادواج کنید که اگه پسر بود بهترین دوستتون میشد...

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز

ناقص بودن و استدلالی که گفتیو قبول دارم اما صحبت من با دوستانی بود که یه سری حرف زدن بی دلیل من داشتم اونا رو از نظر خودم براتون تحلیل میکردم
حالا یا قبول دارید یا ندارید
اگه حرف از محدودیت زدیم چون واقعا هست نه محدودیت به معنای اجازه نداشتن بلکه محدودیتی که توش مقبولیت در جامعه هنوز جانیفتاده
آره زنا میتونن کار کنن این اجازه بهشون داده شده ولی خیلی از کارا(نمونش اکثر رشته های مهندسی) براشون یا خطر داره یا اذیت شدنش خیلی زیاده
تا حالا فکر کردی اگه یه مهندس مثل من تک و تنها بره سر یه ساختمون چقدر کارکردن تو اون شرایط براش دشواره
شما فیلمای تلوزیون خودمونو نبینید که یه مهندس زن میره سر ساختمون بدون هیچ مشکلی
شما که ماشالله با تجربه اید میبینید واقعا چقدر شرایط سخت شده برای زنا تو جامعه

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
ناقص بودن و استدلالی که گفتیو قبول دارم اما صحبت من با دوستانی بود که یه سری حرف زدن بی دلیل من داشتم اونا رو از نظر خودم براتون تحلیل میکردم
حالا یا قبول دارید یا ندارید
اگه حرف از محدودیت زدیم چون واقعا هست نه محدودیت به معنای اجازه نداشتن بلکه محدودیتی که توش مقبولیت در جامعه هنوز جانیفتاده
آره زنا میتونن کار کنن این اجازه بهشون داده شده ولی خیلی از کارا(نمونش اکثر رشته های مهندسی) براشون یا خطر داره یا اذیت شدنش خیلی زیاده
تا حالا فکر کردی اگه یه مهندس مثل من تک و تنها بره سر یه ساختمون چقدر کارکردن تو اون شرایط براش دشواره
شما فیلمای تلوزیون خودمونو نبینید که یه مهندس زن میره سر ساختمون بدون هیچ مشکلی
شما که ماشالله با تجربه اید میبینید واقعا چقدر شرایط سخت شده برای زنا تو جامعه

خوب گفتم که اینارو قبول دارم ولی مقصر من و شماییم وقتی شما هم دایم بهش دامن بزنی که ما محدودیم واقعا من پسر هم واسم ملکه میشه دخترا محدودن پس بهتره عوض کردن طرز فکر از خود شما خانمها باشه. ما یه همشهری داریم زنه راننده اوتوبوسه هیچ مشکلی هم نداره چون خودش خواسته با این طرز فکر مقابله کنه.

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما کلا نظرای منو میگی...نکنه داری مغزمو حک میکنی؟؟؟؟

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب گفتم که اینارو قبول دارم ولی مقصر من و شماییم وقتی شما هم دایم بهش دامن بزنی که ما محدودیم واقعا من پسر هم واسم ملکه میشه دخترا محدودن پس بهتره عوض کردن طرز فکر از خود شما خانمها باشه. ما یه همشهری داریم زنه راننده اوتوبوسه هیچ مشکلی هم نداره چون خودش خواسته با این طرز فکر مقابله کنه.

این چیزی که شما گفتی جواب مسئله است من با نظر کسیا مخالفم که صورت مسئله رو عوض میکنن
اونایی که میگن شما زنا جای مارو گرفتید خب بنظرت این حرف درسته؟

تبسم44

عضو جدید
مهمترین و اولین معیار ازدواج تقواست .

اینو نمی گم که بگم من دیندار کار درستم ولی رزوگار بهم ثابت کرده مرد و زن با تقوا بیشتر به زندگیشون متعهد و پایبند هستن. ادم با تقوا کمتر خیانت می کنه یعنی که مومن واقعی باشه اصلا خیانت نمی کنه.

داداشی من عاشقتم خفن!

panjareh_hossein

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست دارید همسرتون یا همسر آیندتون چادری باشه یا مانتویی؟؟؟چرا؟آیا ملاکی برای ازدواجتون هست؟
عفت داشته باشه . یه چیز جالب کسایی که چادری هستن ملاکی برای عفیف بودن شون نیست از نظر من .

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا من با بعضی از این چادریا مشکل دارم(پارازیت)
ادامه بدید برادرا

m.r119

عضو جدید
کاربر ممتاز
bebakhshid finglish minevisam........be nazaram bahse chador va manto mesle bahse kot shalvar ya sporte......har do ,sare jaaye khodeshon,mofidan
man khodam ham mantoee am,ham chadori.....een nabaayad melaak bashe,albate be nazare man
.
.
.
az nazarate aghaye shahram59 ham tashakor mikonam

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
کاش استارتر محترم مینوشت هدف اصلیش از شروع تاپیک چیه این طوری بهتر میشد نظر داد!!!!!!!!!!!!

اگه نه که همه ی ما ها میدونیم چادری بودن یک خانم دلیل بر خوب بودن یا نبودنش نیست و دیگه تو این دوره زمونه دیگه کسی پیدا نمیشه که بخواد کسی رو صرفا به خاطر چادری بودن با تقوا و با ایمان بدونه از بس که با همین چادر سو استفاده شده

یا مثلا ریش واسه اقایون الان طوری شده تا یکی یکم ریش میزاره میگن این مذهبیه کارش خیلی درسته خب نتیجش این میشه که شما کافیه تو اخبار نگاه کنید اکثر کسایی رو که میگرند و دزد و خلاف کارند ریش دارند یه هوا واسه این که کسی بهشون شک نکنه

در عوض طرف اطلاعاتیه ولی چون تو کسی بهش شک نکنه شیش تیغه صورتشو صاف میکنه

من اون همه پر حرفی کردم بگم فکر نکنم منظور استارتر این بوده باشه که چادرو ملاک ایمان میدونیم یا نه

من فکر کنم بیش تر جنبه ی نظر سنجی داره که اقایون نظر بدن چادری میخوان باشه همسراشون یا مانتویی و این دلیل نمیشه که کسی که زن چادری دوست داره از بین مانتویی ها همسرشو انتخواب نکنه چون خیلی از خانم های مانتویی به خاطر احترام به خواسته همسراشون چادری شدند و در معدودی موارد بالعکس.

بالا