من خودم اگه پسر بودم (که خوشبختانه نیستم)به زنم میگفتم که چادر بپوشه چون خودم چادر رو دوست دارم
مگه ما پسرا چمونه که میگی خوشبختانه نیستم؟
من خودم اگه پسر بودم (که خوشبختانه نیستم)به زنم میگفتم که چادر بپوشه چون خودم چادر رو دوست دارم
اولا داداش شهرام آدم از روی کار چند نفر یه قشرو محکوم نمیکنه خیلی از زنا هم هستن که تو زندگیشون میسوزنو میسازن دلیل نمیشه منم بیام تموم مردا رو محکوم کنم
دوما پ ن پ میخوای رای زن نصف رای مرد باشه عین قصاص و ارث
سوما تو دیدی یه زن بیوه با چند تا بچه رو که توی کارگاه کار میکنه که همشون مردن و مردا چه جوری اذیتش میکنن؟ این حرفت خیلی بی دلیل بود کجا ما جای شمارو تو مشاغل گرفتیم اگه هم گرفتیم به این دلیله که یه نفر یه مرد خونه نمیتونه واقعا نمیتونه از پس خرج خونه بربیاد با این گرونی میتونه؟
مهم نیس فقط سیبیل نداشته باشه حله...دوست دارید همسرتون یا همسر آیندتون چادری باشه یا مانتویی؟؟؟چرا؟آیا ملاکی برای ازدواجتون هست؟
زن بودن خیلی محدودیت ایجاد میکنه ولی مزدشو از کسی جز خدا نمیخوایم ...
محکوم نکردم بد برداشت کردی قصدم از اوردن همچین مثالهایی این بود که محدودیت فقط واسه زن نیست.
خواهشا دیگه تموم کنید این دیدگاهای فمینیستی رو
به خدا دیگه حوصله بحث ندارم
به خدا دیگه حوصله بحث ندارم
داداش شهرام منو اذیت نکنید
اهش میگیرتتون، همگی باهم میترشیدا
خدابیامرزه این پستمو
خیلی قدیمیه
اگه نظر منو بخوای من فمنیست نیستم و از اولم اگه دقت کرده باشی میفهمی حرفم چی بوده
خواهشا هم شما انقدر خودخواهانه قضاوت نکنید تا یه حرفی میشه میگی فمنیستیش کردی
یکی از بچه ها گفت آزادیتون نسب به ما بیشتره همتون جبهه گرفتید و پای مهریه و طلاق و .......کشیدین وسط حالا ما فمنیستیم یا شما؟
الان طرف از ما دیگه سکه نمیخواد
شمش طلب میکنه
یکی بود اینجا با 2تا باکس آّب معدنی مهریه راضی میشد
من اونو میخوام
فمینیست کسیه که دایم از برابری حقوق زن و مرد و محدودیت های زن صحبت می کنه.
من نظرم این بود که زن و مرد تفاوتی ندارن و برخی از نظر شما محدودیت ها محدودیت نیست.
می دونی چرا چون محدودیت واسه چیزیه که ناقصه من میگم( البته اسلام میگه) زن جنسش نسبت به مرد نقص نداره که اینا واسش محدودیت به حساب بیاد حالا اگه بعضی ها اصرار به ناقص بودن جنس زن در برابر مرد دارند حرفی نیست ما دیگه حرفی نداریم.
چادری اگه میخواد باشه، مثل آزاده نامداری
فمینیست کسیه که دایم از برابری حقوق زن و مرد و محدودیت های زن صحبت می کنه.
من نظرم این بود که زن و مرد تفاوتی ندارن و برخی از نظر شما محدودیت ها محدودیت نیست.
می دونی چرا چون محدودیت واسه چیزیه که ناقصه من میگم( البته اسلام میگه) زن جنسش نسبت به مرد نقص نداره که اینا واسش محدودیت به حساب بیاد حالا اگه بعضی ها اصرار به ناقص بودن جنس زن در برابر مرد دارند حرفی نیست ما دیگه حرفی نداریم.
ناقص بودن و استدلالی که گفتیو قبول دارم اما صحبت من با دوستانی بود که یه سری حرف زدن بی دلیل من داشتم اونا رو از نظر خودم براتون تحلیل میکردم
حالا یا قبول دارید یا ندارید
اگه حرف از محدودیت زدیم چون واقعا هست نه محدودیت به معنای اجازه نداشتن بلکه محدودیتی که توش مقبولیت در جامعه هنوز جانیفتاده
آره زنا میتونن کار کنن این اجازه بهشون داده شده ولی خیلی از کارا(نمونش اکثر رشته های مهندسی) براشون یا خطر داره یا اذیت شدنش خیلی زیاده
تا حالا فکر کردی اگه یه مهندس مثل من تک و تنها بره سر یه ساختمون چقدر کارکردن تو اون شرایط براش دشواره
شما فیلمای تلوزیون خودمونو نبینید که یه مهندس زن میره سر ساختمون بدون هیچ مشکلی
شما که ماشالله با تجربه اید میبینید واقعا چقدر شرایط سخت شده برای زنا تو جامعه
خوب گفتم که اینارو قبول دارم ولی مقصر من و شماییم وقتی شما هم دایم بهش دامن بزنی که ما محدودیم واقعا من پسر هم واسم ملکه میشه دخترا محدودن پس بهتره عوض کردن طرز فکر از خود شما خانمها باشه. ما یه همشهری داریم زنه راننده اوتوبوسه هیچ مشکلی هم نداره چون خودش خواسته با این طرز فکر مقابله کنه.
آخه طلا داره گرون میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
مهمترین و اولین معیار ازدواج تقواست .
اینو نمی گم که بگم من دیندار کار درستم ولی رزوگار بهم ثابت کرده مرد و زن با تقوا بیشتر به زندگیشون متعهد و پایبند هستن. ادم با تقوا کمتر خیانت می کنه یعنی که مومن واقعی باشه اصلا خیانت نمی کنه.
عفت داشته باشه . یه چیز جالب کسایی که چادری هستن ملاکی برای عفیف بودن شون نیست از نظر من .دوست دارید همسرتون یا همسر آیندتون چادری باشه یا مانتویی؟؟؟چرا؟آیا ملاکی برای ازدواجتون هست؟