میدونین انقدر جمعه بدشده من یکی ترجیح میدم تا آخر عمرم هیچ پسری توی زندگیم نباشه ....
مثلا دورو برتون نگاه کنید پسره زن میگیره ،اما قدر زنشو نمیدونه !روزای اول نامزدی پر از احساسو دم به دیقه دختره رو تحویل میگیره انقدر که طرف فکر میکنه چقدر خوشبخته ، بعد کم کم این محبتهاش کم میشه طوری که دیگه ازش فاصله میگیره ،بدبختی میدونین کجاست اینجاست که درصد بالای از خانومها معمولا همه چیو میریزن توی دلشون بجای اینکه به طرفشون بگنو به زبون بیارن که بابا چرا دیگه بهم محبت نمیکنی یا مثلا من دوستدارم بیشتر بهم توجه کنی (البته با مهربونی بگن) ،یا اگه مشکلی یا حرفیه مستقیم به همسرشون بگن و خواسته هاشونو به زبون بیارن ،میان چیکار میکنن؟ همه چیو میریزن توی دل کوچولوشون (الهی فدای دل خانومها) بعدم توی تنهایی گریه میکنن و از همه بدتر برای همسرشون حکم صادر میکن و ازش فاصله میگیرن یا برای جلب توجه اون شروع میکن به انجام کارهایی که تاحالا نکردن (مثلا برای اینکه شوهره حواس بهش باشه غر میزنن یا ساز مخالف میزنن ) دیگه نمیدون با این کارا زندگیشون خراب میشه و بدتر دارن از هم دور میشن . بنظرم ماها باید خواسته هامونو مستقیم بهم بگیمو تا جایی که میتونیم سوئ تفاهومهارو رفع کنیم.
بنظرم یکی از علتهایی که یه خانوم احساس خوشبختی نمیکنه اینه که فکر میکنه همسرش دوسشنداره ، من خیلی از خانومهارو دیدم که بنده خدا شوهره براش کم نمیذاره اما همش ناراحت میدونین چرا ؟ چون شما مردا بلد نیستین ما زنهارو درک کنین شما اگه بخاطر خانومتون دارین بیشتر کار میکنین یا چیزیو خریدن یا اگه دارین تمام سعیتونو میکنید که خوشبختش کنین بهتره که بهش بگین البته با کلماتی که با محبت همراه باشه بگین که عزیزم من این همه تلاشو بخاطر تو بخاطر زندگیمون بخاطر اینکه دوستدارم دارم انجام میدم ، میدونین وقتی به یه خانوم اینو بگینو بفهمه که برای همسرش مهمه چقدر خوشحال میشه و چقدر احساس خوشبختی میکنه ، پس بجای اینکه فقط با عمل بهش نشون بدین که دوسشدارین بیاینو درکنار اون کارهابا کلمات هم بهش بگین و براش وقت بذارین ، بهش توجه کنید مطمئن باشین اینطوری هیچوقت زندگیتون به چالش کشیده نمیشه ، بعدشم خانومها فوق العاده مهربونن جواب این همه عشق و محبت شما رو میدنو کانون خونتون همیشه گرم و آرومه .
ولی کو گوش شنوا همه تون بعد یه مدت فراموش میکنید نمیدونید چه فشارهای عصبی به یه خانوم در اثر اینهمه بی توجهی وارد میشه . خانومهاتونو دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتداشته باشیییییییییییییییین و همیشه بهش بگین ،آقایونی که فردا میخواین تشکیل زندگی بدین .
در کل بنظرم دونفری که میخوان باهم زندگی کنن باید یادبگیرن اکه بعضی جاها توی زندگی لازمه که آدم کوتاه بیاد هم پسر هم دختر، باید یاد بگیرن معذرت خواهی کنن در قبل اشتباهشون ، باید بدونن که دیگه شخص مهم نیست چون اونا دونفر شدن باید دوستداشتنو دوسداشته شدنو یاد بگیرن ، باید گذشتو یاد بگیرن .و از همه مهمتر نباید فراموش کنن که الان خانومه یا شوهره در واقع غریبه نیست الان بخشی از وجودشه و نباید از هم خجالت بکشن باید خواسته هاشون به زبون بیارن واگه از چیزی ناراحت شدن قبل از اینکه این ناراحتی توی وجودشون ریشه کنه و اونهارو ازهم دور کنه بهم بگن البته طریقه گفتن و حرف زدن هم مهمه ، هیچوقت نباید موضع بگیریم توی حرف زدن باید همیشه بهترین کلمات رو برای گفتن حرفها انتخاب کنیم تا کدورتی پیش نیاد .
در ضمن به چادری بودنو غیر چادر بودن ملاک قرار ندین ارزش آدمها به قلبهای بزرگشونو به انسانیت به حیاشونه و نجابتشون ، پس سعس کنید هم دخترا هم پسرها دنبال کسی که انسانیت حالیشه بگردین ....،بعدشم سعی کنید طرفتونو همین جوری که هست دوستداشته باشین نه اینکه مجبورش کنین تغییر کنه . ظاهر بینم نباشین
ولا غیر
خوب بسه دیگه هزینه مشاوره منو بریزین توی این شماره حساب...!

از خدا میخوام برای همه یه قسمت عالی و خوب در نظر بگیره ] کسی که همجوره درکتون کنه و جواب خوبیهاتونو بده ....خدا کنه همه خوشبخت بشن همه و اینکه توی زندگیون هیچوقت خدارو فراموش نکنیم و خدا همیشه درکنار هممون باشه و تنهامون نذاره .