نگاه کن مارو دلمون به چی خوشه
کلی نشستین مردم رو سر کار گذاشتید
ول کنید برید به کاراتون برسید

ما اگه کار داشتیم که الان اینجا نبودیم !!

مردم باید بدونن که دیب چی هست و چه استفاده هایی داره ...
نگاه کن مارو دلمون به چی خوشه
کلی نشستین مردم رو سر کار گذاشتید
ول کنید برید به کاراتون برسید
از شما دیگه بعیده ! از شما انتظار نداشتم !ای بابا!!!من خیلی کنجکاو شدم بدونم چیه
منم جزئی از مردم!!!خب بگوچی چیو سرکار ؟!!!!!!!
ما اگه کار داشتیم که الان اینجا نبودیم !!
مردم باید بدونن که دیب چی هست و چه استفاده هایی داره ...
منم جزئی از مردم!!!خب بگو
خوب جدا خسته نباشین !!بابا دستخوش !!
هنوز متوجه نشديد اينا همش سركاريه !![]()
بچه ها خیلی سر کاریه توپی بود ها
این مازیار استاده سرکار گذاشتن بخدا
اینقد که جدی حرف میزنه یکان فک کردم واقا دیب وجود داره![]()
ای ول خوب سر کارمون گذاشتی[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]یارو زبونش میگرفته میره داروخونه میگه: آقا دیب داری؟ میگه: دیب دیگه چیه؟ میگه: دیب دیگه. اینورش دیب داره، اونورش دیب داره.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]طرفش میگه: والا ما تا حالا دیب نشنیدیم. چی هست این دیب؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]یارو میگه: بابا دیب. دیب.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]طرف میبینه نمیفهمه، میره به رییس داروخونه میگه. اون میاد میپرسه: چی میخوای عزیزم؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]یارو میگه: «دیب!»[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]رییس میپرسه: دیب دیگه چیه؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]یارو میگه: بابا دیب دیگه. اینورش دیب داره، اونورش دیب داره.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]رییس داروخونه میگه: تو مطمئنی که اسمش دیبه؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]یارو میگه: آره بابا. خودم دائم مصرف دارم. شما نمیدونید دیب چیه؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]رییس هم هر کاری میکنه نمی تونه سر در بیاره و کلافه میشه.. یکی از کارکنای داروخونه برای خودشیرینی میاد جلو و میگه: یکی از بچههای داروخونه مثل همین زبونش میگیره. فکر کنم بفهمه این چی میخواد. اما الان شیفتش نیست.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]رییس داروخونه که خیلی مشتاق شده بود بفهمه دیب چیه، گفت: اشکال نداره. یکی بره دنبالش، سریع برش دارین بیارینش.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]میرن اون کارکنه رو میارن. وقتی میرسه از یارو میپرسه: چی می خوای؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]یارو میگه: دیب.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]کارکنه میگه: دیب؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]یارو: آره[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]کارکن: که اینورش دیب داره، اونورش دیب داره؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]یارو: آره.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]کارکن: داریم! چطور نفهمیدن تو چی میخوای؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]همه خیلی خوشحال شدن که بالاخره فهمیدن یارو چی میخواد. کارکنه سریع میره توی انبار و دیب رو میذاره توی یه مشمع مشکی و میاره میده به یارو و اونم میره پی کارش.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]همه جمع میشن دور اون کارکن و با کنجکاوی میپرسن: چی میخواست این؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]کارکن میگه: دیب![/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]میپرسن: دیب؟ دیب دیگه چیه؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]میگه: بابا اینورش دیب داره، اونورش دیب داره![/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]رییس شاکی میشه و میگه: اینجوری فایده نداره. برو یه دونه دیب ور دار بیار ببینیم دیب چیه؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]کارکن میگه: تموم شد. آخرین دیب رو دادم به این بابا رفت![/FONT]![]()
بچه ها خیلی سر کاریه توپی بود ها
این مازیار استاده سرکار گذاشتن بخدا
اینقد که جدی حرف میزنه یکان فک کردم واقا دیب وجود داره![]()
هنوز نگرفتی؟زده به سرتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
دیب چی چیه؟
ای بابا خوب به منم بگین چیه؟؟؟
پس جداسرکاری بودا
وگرنه تا الان یه کدوم ازاین مردمردستانها جواب داده بود![]()
برو داروخونه بخرمنم دیب میخواااااااااااااااااااااااااااااااام![]()
یعنی جدا نمی دونی دیب چیه؟شماها که همتون بلدید. حالا دیب چی هست؟![]()
هنوز نگرفتی؟
بابا دیب دیگه
مگه چیزه سختیه؟
تا حالا ندیدی؟
چند سالته؟
عججججججب
بابا دیب
دیبببببببب
از این چیزا که اینورش دیب داره اونورش دیب داره دیگه
اه
جواب چیو؟
برو داروخونه بخر
ارزونه
دیب : چیزی است که خیلی خوب است و هم اینورش دارای دیب میباشد و هم آن طرفش دیب دارد !!!!!!شماها که همتون بلدید. حالا دیب چی هست؟![]()
منم نمیدونم ولی میخوام بدونم این دیب یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟خوب حالا ديب يعني چي؟؟
dib in oxford dictionary:
it is a nice tools that it has 2 side
left side has dib and right side has dib too.
we can find it in drug store.
dib in wikipedia:
in 1987 armstrong discoverd dib in the strange area in the atlantic ocian.when he fund it he saw that it has 2 side.
becouse of that he called it "dib".armstrong said.
بگو زن منیره حونمن میدونم دیب چیه هر کس میخواد بپرسه تا جوابشو بدم شوخیم ندارم
![]()
بگو زن منیره حون![]()
الان میگم عزیزم>>>بگو زن منیره حون![]()
هنوزم فک میکنی دیب معنی خاصی داره؟