آقایون حاضرید حق طلاق را بدید به خانوم هاتون؟؟؟؟

ehsan_l

عضو جدید
سلام دوستان

سلام دوستان

سلام به دوستان و مهندسان عزیز:gol:
یه نظر دارم میگم جواب هم نمیخوام
اولا که من هنوز زن نگرفتم و دغدغه فکری الآنم هم این نیست(حالا ممکنه علاقه ای باشه:heart:)
دوم اینکه به نظر شما هرکی به حق خودش برسه بهتر نیست تا اینکه بخوایم حق همدیگه رو بخوریم
یا به زور یا علاقه یا چیزای دیگه حق طرف مقابلمون رو مطالبه کنیم!
مهریه مال زنه حق طلاق هم مال مرده. حالا من هم یه سوالی از خانومای محترم دارم
آیا حاضرین مهریتون رو با حق طلاق عوض کنین؟

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا که من هنوز زن نگرفتم و دغدغه فکری الآنم هم این نیست(حالا ممکنه علاقه ای باشه:heart:)
دوم اینکه به نظر شما هرکی به حق خودش برسه بهتر نیست تا اینکه بخوایم حق همدیگه رو بخوریم
خیلی از خانوم ها پیر هم شدن ولی این حقو هنوز نگرفتن پس خیلی اوقات مهریه مثال همون کی داده کی گرفته هستش
اگه عشق و محبت واقعی باشه مهریه به چه درد میخوره . من در این شرایط حاضرم.

sinasolhy

عضو جدید
به هیچ وجههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه نمیدم.

چرا انقد از این مدل تایپیکا زیاد شده؟

roukh

عضو جدید
من که دخترم ولی اگه پسر بودم و اگه طرف مقابلم این حرفو می زد،بیشتر در موردش فکر می کردم بعد باهاش ازدواج می کردم.اگه دوطرف به همدیگه اعتماد کامل و شناخت داشته باشن.هیچوقت از این حرفا نمی زدن.اگرم ندارن،بیخود میکنن با هم ازدواج می کنن بعدش 50 نفرم گرفتار خودشون می کنن.
ولی به نظر من این منصفانه است که حق طلاق با مرد باشه مهریه هم برا زن برا روز مبادا

h_gheybi

عضو جدید
این حق و حقوقی که تو قانون اومده , حتما دلیل قانع کننده ای داشته که قانونی شده. خیلی از دخترا هستند که فقط بخاطر پول یا سایر امتیازات طرف باهاش ازدواج میکنند. اگه این حق رو هم داشته باشند دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه. باید حق رو گفت هر چند بر خلاف عقیده ات باشه. و حرف حق من همین بود که گفتم. به خیلی از دختر های این روزگار نمیشه اعتماد کرد. اینو من هر روز بعینه میبینم.

خوب به پسرها هم نمیشه اعتماد کرد!! وقتی قانون حق طلاق و چند همسری و سرپرستی بچه ها و اجازه مسافرت زن و اجازه اشتغال زن رو به مردها داده من فکر میکنم حق طلاق کمترین حقی باشه که یک زن باید ازش برخوردار بشه. به هر صورت حق زن به عنوان یک انسان باید محترم شمرده بشه. زنی رو که از زندگیش راضی نیست به زور که نمیشه وادار به ادامه زندگی کرد

h_gheybi

عضو جدید

وقتی مرد اجازه چند همسری نداشته باشه، حق زن برای طلاق و سرپرستی فرزند به اندازه مرد باشه،برای اشتغال و مسافرت و هر چیز دیگه احتیاج به اجازه شوهر نداشته باشه (یعنی به عنوان یک انسان کامل به رسمیت شناخته بشه) در این صورت مهریه قابل حذفه.

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه --- زن متوجه نیست داره چیکار می کنه --- ولی مهریه عند المطالبه

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که دخترم ولی اگه پسر بودم و اگه طرف مقابلم این حرفو می زد،بیشتر در موردش فکر می کردم بعد باهاش ازدواج می کردم.اگه دوطرف به همدیگه اعتماد کامل و شناخت داشته باشن.هیچوقت از این حرفا نمی زدن.اگرم ندارن،بیخود میکنن با هم ازدواج می کنن بعدش 50 نفرم گرفتار خودشون می کنن.
ولی به نظر من این منصفانه است که حق طلاق با مرد باشه مهریه هم برا زن برا روز مبادا[/QUOTE]

دقیقا همینه

scutcher

عضو جدید
به نظر من احمق کسیه که حرف شما را تایید بکنه.

زن از روی احساسات حرف نزن. حرف من کاملا درسته. فراوون دیدم که میگم.
استاد اعتماد بنفست کیههه
پولام, مدرک و سوادم, هیکل و قیافه ام.

دوست گرامی این تفکراته قرون وسطایی را نگه دار برای خاطر مشوشت اینجا جاش نیست.بحث تاپیک را منحرف نفرمایید.
این صحبتها صرفا برای جلب توجه هستش ودوستان اشتباه میکنن که دنبال جواب براتون میگردن.
ممنون.

هر چی مرد امروز میکشه از فکر بچه سوسولای امروزیه.
ضمنا من نظرم رو گفتم دیگران تحمل نکردند و در جوابش حرف منطقی زدم حرف احساسی زدند و زدید پس شمایید که تاپیک رو منحرف میکنید. جنبه نداری تاپیک نزن تو بحث شرکت نکن.

چه اعتماد به نفسی.

ممنونم. همه میگن

آخرین ویرایش:

neda angel

کاربر بیش فعال
منم اگه پسر بودم این اجازه رو میدادم...چون به اجبار موندن پیشم هیچ ارزشی نداره و اگر کسی رو به من ترجیح داده پس همون بره بهتره

scutcher

عضو جدید
آ شیخ میرزا کاذب اعتماد الدوله بنفسه هپروتی بوده:biggrin:
حسین جون بیخیال درخت هرچی پربارتره سر به زیرتره.معلومه که طبلیست بسی تو خالی:biggrin:

زنها طبل های تو خالی واقعی هستند. قرنهاست از ظاهر خود برای خودنمایی استفاده می کنند . ظاهری که برایش سر سوزنی تلاش نکردند و فقط بر اثر تصادم ژن ها برایشان فراهم شده.

اما همین که مردی توانایی هایی را که با زحمت و فکر و هوش و استعدادش بدست آورده رو بیان کنه متهم میشه به طبل تو خالی بودن.

اون دوره که تواضع بزرگی میورد تموم شد.

scutcher

عضو جدید
منم اگه پسر بودم این اجازه رو میدادم...چون به اجبار موندن پیشم هیچ ارزشی نداره و اگر کسی رو به من ترجیح داده پس همون بره بهتره

چرا به اجبار موندن ارزشی نداره؟ خوب غذامو که آماده میکنه, لباسم رو که اوتو میکنه, بچه هام رو که تر و خشک میکنه. اینا همش فایده هس دیگه. واسه تغذیه احساسم هم چیزی که بیرون زیاده زنای بیوه و آماده صیغه هستن که دوس دارن به درد دل آدم گوش بدن.

neda angel

کاربر بیش فعال
چرا به اجبار موندن ارزشی نداره؟ خوب غذامو که آماده میکنه, لباسم رو که اوتو میکنه, بچه هام رو که تر و خشک میکنه. اینا همش فایده هس دیگه. واسه تغذیه احساسم هم چیزی که بیرون زیاده زنای بیوه و آماده صیغه هستن که دوس دارن به درد دل آدم گوش بدن.
خب برای این چیزایی که میگی میتونی یک کلفت یا نوکر از بیرون بگیری مثل همون زنای صیغه ای که نیاز های دیگه ات رو رفع میکنه اونم برات انجام بده

scutcher

عضو جدید
خب برای این چیزایی که میگی میتونی یک کلفت یا نوکر از بیرون بگیری مثل همون زنای صیغه ای که نیاز های دیگه ات رو رفع میکنه اونم برات انجام بده

خب زن کلفت هم که بیاری تو خونه برای اینکه از لحاظ شرعی مشکل نداشته باشه باید عقدش کنی دیگه. خب یه راست میرم یه زن میگیرم که هم کلفت باشه هم بچه بزاد

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
خب زن کلفت هم که بیاری تو خونه برای اینکه از لحاظ شرعی مشکل نداشته باشه باید عقدش کنی دیگه. خب یه راست میرم یه زن میگیرم که هم کلفت باشه هم بچه بزاد

:biggrin::biggrin: زهی خیال باطل.. دیگه گذشت اون زمون:biggrin:

neda angel

کاربر بیش فعال
اره خب اگه یک زن کلفت صفت بگیری که خودشم کلفت شدنشو قبول داشته باشه...نوش جونت!

scutcher

عضو جدید
:biggrin::biggrin: زهی خیال باطل.. دیگه گذشت اون زمون:biggrin:

اتفاقا عصر عصر همین چیزاس. از قم شهر مذهبی بگیر تا دوبی و لاس وگاس پر زنه کلفت هست که میشه خریدشون.

اره خب اگه یک زن کلفت صفت بگیری که خودشم کلفت شدنشو قبول داشته باشه...نوش جونت!

مگه زن غیر کلفتی وظیفه ی دیگه هم داره؟ حالا چون اسمش کلفتی شده بد شده؟ باشه بجای کلفتی میگیم مادری, همسری و ...

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلم براتون میسوزه :D
حرفای شما همش از روی بغض و کینه ایه که به احتمال زیاد هم از یک شکست یا تجربه تلخ نشات گرفته
سر و کله زدن با شما کار بیهوده ایه

neda angel

کاربر بیش فعال
من طرف همه ی زن هارو نمیگیرم چون رفتارای اشتباه خودشونه که باعث شده شما الان اینارو اینقدر راحت بگی...ولی اینو بدون اگر درست انتخاب کنی هستن کسانی که از حتی یک مادر و همسر مقامشون بالاتره و با ارزش تر....همه جا هم خوب هست هم بد...

scutcher

عضو جدید
دلم براتون میسوزه :D
حرفای شما همش از روی بغض و کینه ایه که به احتمال زیاد هم از یک شکست یا تجربه تلخ نشات گرفته
سر و کله زدن با شما کار بیهوده ایه
چی میگی تو؟
داریم گپ می زنیم. سوال میکنن جواب میدم . باز احساسی شدین !

scutcher

عضو جدید
من طرف همه ی زن هارو نمیگیرم چون رفتارای اشتباه خودشونه که باعث شده شما الان اینارو اینقدر راحت بگی...ولی اینو بدون اگر درست انتخاب کنی هستن کسانی که از حتی یک مادر و همسر مقامشون بالاتره و با ارزش تر....همه جا هم خوب هست هم بد...

دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی. منم میخواستم به این برسم.

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
اتفاقا عصر عصر همین چیزاس. از قم شهر مذهبی بگیر تا دوبی و لاس وگاس پر زنه کلفت هست که میشه خریدشون.

مگه زن غیر کلفتی وظیفه ی دیگه هم داره؟ حالا چون اسمش کلفتی شده بد شده؟ باشه بجای کلفتی میگیم مادری, همسری و ...

اون لطفه خانومای عزیزه که میکنه، اگرم نکنه( که واقف هستید هیچ وظیفه و بایدی نیست) شما نمیتونی زورش کنی.:biggrin:(منظورم زنه)

کلفت هم اسمش روشه، نمیشه اسم خانوم روش گذاشت..

پس شما کلفت میخوای نه زن... :biggrin:

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی میگی تو؟
داریم گپ می زنیم. سوال میکنن جواب میدم . باز احساسی شدین !
احساس چیه بابا
حرفات بوی کینه میده :)
درست نیست همه رو با یه چوب بزنیم
اگه شما تجربه ی بدی داشته دلیل نمیشه اینو به همه خانمها بسط بدید

scutcher

عضو جدید
اون لطفه خانومای عزیزه که میکنه، اگرم نکنه( که واقف هستید هیچ وظیفه و بایدی نیست) شما نمیتونی زورش کنی.:biggrin:(منظورم زنه)

کلفت هم اسمش روشه، نمیشه اسم خانوم روش گذاشت..

پس شما کلفت میخوای نه زن... :biggrin:

زن که میگیرم سکه میریزم به پاش باس بیاد خونه کلفتی کنه, پ نه پ زن ببرم, واسش خرج کنم بخوره بخوابه؟

scutcher

عضو جدید
احساس چیه بابا
حرفات بوی کینه میده :)
درست نیست همه رو با یه چوب بزنیم
اگه شما تجربه ی بدی داشته دلیل نمیشه اینو به همه خانمها بسط بدید

تجربه بد چیه؟ چی میگی تو؟ آره آخرین باری که دختره به پام گریه میکرد دلم یه ذره واسه بدبختیش سوخت. منظورت اینه؟

دختر ها دو دسته هستند یا زیبا یا مهربون. دختران زیبا رو که با پول میشه خرید. مهربونهای زشت رو هم که لازم نیس کاریشون بکنی. خودشون میان طرفت.

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
زن که میگیرم سکه میریزم به پاش باس بیاد خونه کلفتی کنه, پ نه پ زن ببرم, واسش خرج کنم بخوره بخوابه؟

نه که خیلی سکه رو میدین:biggrin: کی داده کی گرفته:biggrin:

شما فک کنم یه سکه هم مهر نکنین. بعدشم خانومای مهربون و گل خودشون دلشون براتون میسوزه غذا میپزن که از گشنگی نمیرید خدایی نکرده:biggrin:

scutcher

عضو جدید
نه که خیلی سکه رو میدین:biggrin: کی داده کی گرفته:biggrin:

شما فک کنم یه سکه هم مهر نکنین. بعدشم خانومای مهربون و گل خودشون دلشون براتون میسوزه غذا میپزن که از گشنگی نمیرید خدایی نکرده:biggrin:

باز پرت و پلا گفتی؟ چیزی که زیاده زن و فست فود و رستوران.