آقایون جواب بدن!!!

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
ممنون . واقعا که آدمای فهمیده رو آدم میبینه کیف میکنه!:gol:

ممنون از لطفتون.

بستگی به شرایط مختلف آدم باید تصمیم بگیره
اولیش اینه که کجا و چطوری این دختر خانوم این پیشنهاد رو میده یعنی دختر عمو باشه یه فرقی داره ( چون مطمئن میشی تا حدودی تو رو میشناسه و همینجوری الکی پیشنهاد نداده ) همکلاسی باشه یه وضعیت دیگه و تو کوچه و خیابون باشه یه جور دیگه

تازه بعد از اون نوبت میرسه به اینکه تو بخوای به عنوان شریک زندگی روش فکر کنی و از این زاویه اخلاق و رفتار و وضعیتش رو بسنجی
و ........

با کسب اجازه از مهسا خانوم.:redface:

خب دوست عزیز این موردی که شما فرمودید برعکسش هم صادقه. یعنی اگه پسری هم به یه دختری ابراز علاقه کنه ، دختر خانوم هم بررسی میکنه و باز هم بستگی به شرایط داره.
موضوع اینه که شما مشکلی با ابراز علاقه دختر به پسر ندارید؟:gol::gol:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودتون چطور از یک دختر خواستگاری میکنید!
شرایط دختر رو هم همونطور فرض کنید!

من اینکارو در مورد یه همکلاسی بعد از 2 سال شناخت انجام دادم ،

البته این تاپیک میتونه فرضیات مختلفی داشته باشه ، اینکه پسر چه خصوصیاتی داشته باشه و اینکه دختر چه خصوصیاتی داشته باشه
در صورتی که دختری اینکار رو بکنه درصد بیشترش همونی میشه که مصطفی گفته ، چرا که با شناختی که از پسرای این دور و زمانه دارم این اتفاق خواهد افتاد
درصد بیشتر این افراد با دروغ و دغل بازی همینجور هر روز با دخترهای زیادی رابطه دارن و نیازی به ازدواج نمیبینن در خودشون واسه همین اگر دختری چنین پیشنهادی بده یعنی اینکه خودشو به کمتر از حداقل ها هم راضی کرده به چیزایی مثل نداشتن پول و جدایی از خانواده و ...
به هرحال در اسلام که اصول خانواده ی سالم رو تشریح کرده یادم نمیاد چنین چیزی دیده باشم
ممکن هم هست باشه ولی خوب موفقیت چنین خانواده ای جزو استثنائات خواهد بود

ولی باز هم اگر شما دنبال جواب خاصی در تاپیک هستید بهتره سوال رو یه کم ریزتر کنید و شرایط دختر و پسر و شرایط دیگر رو هم بنویسید

به عمل کار برآید به سخنرانی نیست!

مطمئناً فردا سر یه قضیه ای پسره خواهد گفت: خودت خواستی! در 99 درصد موارد همینگونه خواهد شد، باتوجه به شماختی که از روحیات آقایون داریم...

از اونجایی که خانمها حساسترند و بر اساس ذاتشون تمایل دارن که دوست داشته بشن، این حرف که "خودت خواستی" بیشتر روشون اثر میگذاره و باعث رنجش میشه و این بدترین حس برای یک خانمه که فکر کنه دیگه شوهرش دوستش نداره، ولی آقایون تمایل دارن کسی رو دوست بدارند، پس اگر فردا هم خانمی به همسرش گفت خودت خواستی زیاد بهش برنمیخوره، چون خودشه که دوست داشته و پیشنهاد ازدواج داده و این برخلاف ذاتش نیست...
مطمئناً در این شرایط خانم نمیتونه بره ناز شوهرش رو بکشه بگه نه تو رو خدا بیا منو دوست داشته باش، ولی آقا میتونه بره ناز خانمش رو بخره و بگه بیا دوست دارم و این دقیقًا متناسب با روحیات مرد و زنه ولی حالت اول کاملاً برخلاف روحیات مرد و زنه...

برای همین میگم که در صورت چنین اتفاقی پسره باید بسیار صادق باشه و شرایط هم خیلی دخیل هست در این امر

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نخیر . همون آقایی که سرکوفت میزنه!
چون در همه حالت آقایون ناز میکشن!;)
راجب این تیکه آخر: عجــــــــــــــــب:biggrin: دیگه چیکار کنن:razz:

بستگی به روحیات هر شخص داره، من خودم به شخصه از دختری که خودش رو لوس کنه و شان خودش رو پایین بیاره تا یکی بهش توجه کنه ابداً خوشم نمیاد. دختر اگر کسی رو دوست داشته باشه، در اکثر موارد بلده چجوری غیر مستقیم پالس بفرسته برای فرد مورد نظر;) اینطور نیست؟
بله من اصلاً دوست ندارم دختری بهم پیشنهاد بده، چون لذتی که توی ابراز علاقه هست رو میگیره از آدم، قشنگترین قسمتش همون اولین ابراز علاقه یک مرد به یک خانمه. چون متناسب با روحیاتشونه...

و اما در مورد اون case، اکثر مردها در عصبانیت حرفهایی میزنن که بعداً خودشن پشیمون میشن ، برخلاف خانمها، من هم از این قاعده مستثنی نیستم و به احتمال 90 درصد اون حرف رو خواهم زد اگر خیلی عصبانی بشم...

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
به عمل کار برآید به سخنرانی نیست!

مطمئناً فردا سر یه قضیه ای پسره خواهد گفت: خودت خواستی! در 99 درصد موارد همینگونه خواهد شد، باتوجه به شماختی که از روحیات آقایون داریم...

از اونجایی که خانمها حساسترند و بر اساس ذاتشون تمایل دارن که دوست داشته بشن، این حرف که "خودت خواستی" بیشتر روشون اثر میگذاره و باعث رنجش میشه و این بدترین حس برای یک خانمه که فکر کنه دیگه شوهرش دوستش نداره، ولی آقایون تمایل دارن کسی رو دوست بدارند، پس اگر فردا هم خانمی به همسرش گفت خودت خواستی زیاد بهش برنمیخوره، چون خودشه که دوست داشته و پیشنهاد ازدواج داده و این برخلاف ذاتش نیست...
مطمئناً در این شرایط خانم نمیتونه بره ناز شوهرش رو بکشه بگه نه تو رو خدا بیا منو دوست داشته باش، ولی آقا میتونه بره ناز خانمش رو بخره و بگه بیا دوست دارم و این دقیقًا متناسب با روحیات مرد و زنه ولی حالت اول کاملاً برخلاف روحیات مرد و زنه...

ولی دوست من با این قسمت موافق نیستم.
چون زندگی مشترک یه چیز دو طرفه هست. وقتی دو نفر باهم ازدواج میکنن همه شرایط طرف مقابل رو در نظر میگیرن. به نظر من ناز کشیدن و این حرفا کار دوطرفه ایه و این نیست که خانومه فقط ناز کنه و آقاهه هم ناز بکشه. این زندگی پایدار نخواهد بود.
البته این نظر من بود و شاید هم درست نباشه.
ممنون:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی دوست من با این قسمت موافق نیستم.
چون زندگی مشترک یه چیز دو طرفه هست. وقتی دو نفر باهم ازدواج میکنن همه شرایط طرف مقابل رو در نظر میگیرن. به نظر من ناز کشیدن و این حرفا کار دوطرفه ایه و این نیست که خانومه فقط ناز کنه و آقاهه هم ناز بکشه. این زندگی پایدار نخواهد بود.
البته این نظر من بود و شاید هم درست نباشه.
ممنون:gol:
;) :gol:
قبلش توضیح دادم گفتم در اون شرایط که دعوا شده و مرد به زن گفته خودت خواستی، ذات و روحیات یک مرد اینه که دوست بداره و ذات و روحیه یک زن اینه که دوست داشته بشه، بله آقا هم واسه خانمش خودش رو لوس میکنه و خانم نازش رو میخره ولی در حالت کلی این مرده که باید ناز خانم رو بخره، چون مرد مظهر نیازه و زن مظهر نازه، در تمام طبیعت و بین تمام حیوانات هم همینطوره، انسانها هم از این قاعده مستثنی نیستند.

بله نظراتتون درسته، زندگی دو طرفه است و دو طرف باید همه شرایط رف مقابل رو رعایت کنن ولی این در عمل امکانش کمه، امروزه روز اینکه هر دوطرف همه شرایط طرف مقابل رو در نظر بگیرن نایاب شده....

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
میخواستم این تاپیکو بزنم دیدم یکی دیگه از بچه های قدیم چیزی مشابه اینو زده که چرا باید پسرا برن خواستگاری!
حالا من از شما پسرها میپرسم :
اگه یه روز دختری بیاد خواستگاریتون چه فکری میکنید و چه جوابی براش دارید؟
با توجه به اینکه دیگه از سن و سال ما گذشته اما بالاخره چون توی عنوان تاپیک نوشته آقایون جواب بدن جواب میدم!!
والله معمولا رسم بر این بوده که در خونه رو باید به روی خواستگار باز کرد و نباید خواستگار رو قبل از دیدن دست به سر کرد چون صورت خوشی نداره و یه وقت عیب رو آدم میزارن که خدای نکرده حتما پسرشون عیب و ایرادی داره که خواستگار رو ندیده و نشناخته همینجور قضا قورتکی جوابش کردن!پس خیلی خیلی خوش اومدن!
دوم اینکه مگه شهر هرته!؟! همینجوری دراز دراز پاشه بیاد خواستگاری؟ مگه پدر مادر نداره که خودش راه بیافته بیاد؟پس باید به اتفاق خونواده تشریف بیارن. قدمشون سر چشم!
سوما که ، مگه صف خواستگارارو نمیبینن که پاشنه در رو از جا در اوردن؟!خوب باید اول تشریف بیارن بعدش تحت نظارت بزرگ ترا یه چند جلسه ای با افکار هم آشنا بشیم و ببینیم هدفش از زندگی مشترک چیه!!خدای نکرده یه وقت فقط به خاطر عشق زود گذر و هوا و هوس نبوده باشه یه وقت!
بعدم هرچند که بالاخره ما زیاد به مال دنیا اعتقادی نداریم اما باید دستش به دهنش برسه حد اقل!یه خونه هر چند نقلی هم که باشه برای شروع کافیه.ماشین هم اگه آخرین مدل نبود نبود، ولی حداقل یه ماشین شیک قابل قبول داشته باشه. بالاخره شبه نصفه شبه، یه موقع کاره پیش میاد، آدم بتونه خودش رو تا یه درمانگاهی چیزی برسونه!!
حالا اینا رو میشه با جیب بابا هم صاحب شد و پزش رو داد. باید ببینیم وضعیت کسب و کارش چیه؟مدرک دانشگاهی داره یا نه؟ دانشگاه هم فقط دانشگاه دولتی!کسب و کار هم فقط کسب و کار آزاد.
چهارما باید قول بده اگه یه روز خواستیم بریم خونه مادرمون یا خواهرمون یا بالعکس اعتراضی نکنه. ما که بی بته نیستیم که! بالاخره کس وکار و داریم.
پنجما. حالا مهریه رو کی داده کی گرفته! اما من خودم دوستم که اومدن خواستگاریش، چون مهریه اش پایین بود یه عمره داره حرف میشنوه و تو سری میخوره!پس مهریه هم به همت عالی! هر چقدر کرمش بود قبوله. فقط کم نباشه!!
ضمنا حق طلاق هم با ما باشه بهتر. بهتره که توی سند ازدواج قید بشه!!!
ضمنا از مادر و 9تا خواهرام بعلاوه دوستاشون خواهش میکنم که وظیفه خطیر تحقیقات رو بعهده بگیرن. مبادا که کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.یه وقت دست بزن نداشته بازه، چمیدونم رفیق باز نباشه وهزار تا چیز دیگه که من نمیدونم وبزرگترا بهتر میدونن نباشه خدای نکرده.
بعدش باید یه صیغه محرمیت بخونیم تا رفت آمدمون مشکل نداشته باشه. یه چند سالی باید خوب همدیگه رو بشناسیم.

خوب اگه مشکلی نبود و آدم خوبی بود مگه آدم عاقل نه هم میگه؟؟؟!!!!؟؟؟http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از لطفتون.

خب دوست عزیز این موردی که شما فرمودید برعکسش هم صادقه. یعنی اگه پسری هم به یه دختری ابراز علاقه کنه ، دختر خانوم هم بررسی میکنه و باز هم بستگی به شرایط داره.

اگر شرایط مناسب باشه و دختره یقین به موفقیتش داشته باشه چرا که نه

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من نظرم اینه پیشنهاد مستقیم یه دختر به پسر کار زیادمنطقی نیست البته اگه با درایت باشه مشکلی نیست به نظر من بهتره توسط یک امین این خواسته مطرح بشه و در نظر بگیریم که یه دختر بدون گفتن مستقیم هم میتونه90درصدبه طرف نشون بده که دوستش داره من همکلاسی داشتم که رفت تو چشم طرف زل زد و قضیه رو گفت پسره گفت نه و برای حرص دادن به دختره بلافاصله رفت با س دیگه ای دوست شد البته من به پسره حق دادم;)

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
من نظرم اینه پیشنهاد مستقیم یه دختر به پسر کار زیادمنطقی نیست البته اگه با درایت باشه مشکلی نیست به نظر من بهتره توسط یک امین این خواسته مطرح بشه و در نظر بگیریم که یه دختر بدون گفتن مستقیم هم میتونه90درصدبه طرف نشون بده که دوستش داره من همکلاسی داشتم که رفت تو چشم طرف زل زد و قضیه رو گفت پسره گفت نه و برای حرص دادن به دختره بلافاصله رفت با س دیگه ای دوست شد البته من به پسره حق دادم;)

دیگه پسره هم خیلی بی جنبه بوده. یعنی خیلی بچه بوده که به خاطر در آوردن حرص یه نفر بره با یک دختر دیگه دوس بشه.:gol:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دیگه پسره هم خیلی بی جنبه بوده. یعنی خیلی بچه بوده که به خاطر در آوردن حرص یه نفر بره با یک دختر دیگه دوس بشه.:gol:

اره ولی شرایط دختره با اون اوضاش با پسری که سابقه نداشت تو چشم هیچ دختری نگاه کنه قابل قیاس نبود اما اره کارش مسخره بود و بچگانه

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب پس این نشون از بی جنبه بودن آقایونه!
ولی منظورت از اینکه (پسرک در نشیمنگاهش تالار عروسی باز خواهد کرد ) چیه؟

نه, نه. نشون از بی جنبه بودن آقایون نیست, به هیچ وجه. هز چیزی هر جایی خلاف عرف جامعه انجام بشه بعدها تبدیل میشه به یک چماق که هیچکس اونوقت از این چماق در امان نیست. تو این مورد خاص این چماق بر ملاج دخترک بیچاره میخوره.
در کل زمان میخواد تا ابراز علاقه اولیه یه دختر به یه پسر یا حتی خواستگاری یه دختر از پسر جا بیفته. البته تو این چند سال اخیر گامهایی به این سمت برداشته شده.

باز کردن تالار عروسی در نشینمنگاه کنایه از خوشحال شدن زیاده.

خودم بعدا" بهت میگم.اینجا نمیشه گفت

چیزه بدی نبود که اینجا نشه گفت,

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که کشته مرده این تاپیکاتم... بشین یکم فیلم ببین موسیقی گوش کن کتاب بخون، افرین دختر خوب... بچه های اینجا خودشون تو کاره خودشون موندن، پاش بیفته قتلم میکنه:D
ببین خودت یه کاری میکنی واست مثالای انچنانی بزنم دیگه، اون گربه قبلیه که فعلا باهامون قهره ما هم که فعلا نازشو میکشم:D
ولی در کل طبیعت جوریه که خروس میره دنبال مرغ، مرغه هم یکم خودشو میگیره یکم امرو فردا میکنه نازو عشوه و از این حرفا ، اخرشم با چن تا قد قد لبیک رو میگه و همه چی به خیرو خوشی تموم میشه البته امروزه ورژن مخ زنیه خروسا عوض شده، زیر ابرو بر میدارن ، پراشونو افشون میکنن، در بعضی موارد دیده شده که سرمه هم میزنن

کلا همین مدله سیخ سیخیه مو رو هم از خروس ورداشتن میدونستی ؟

یا مثلا اسب های وحشی هیچ وقت جفتشونو گم نمیکنن، اسبا کلا گله ای میرن و دو تا اسبه عاشق که با هم رفیق میشن به صدا و بویه همدیگه عادت میکنن و براحتی همدیگه رو پیدا میکنن، البته واسه شروع کلا شیهه اولو اسب نر میکشه و اسب ماده بعد از دو روز تاخیر با همون ضرب اهنگ جوابه اسبه رو میده و اینجوری میشه که این دوتا بهم میرسن:heart:

ولی وفادارترین حیوون به جفتش گرگه، اینو جانور شناسا ثابت کردن و حتی دیده شده که یه گرگه نر خودشو فدا میکنه تا مادهه از گوشتش بخوره و نمیره:cry: و حاضره هر کاری بخاطره عشقه ابدیش بکنه

یا مثلا نهنگ های اقیانوس ارام هزاران کیلومتر رو طی میکنن تا به جفتشون برسن

آخرین ویرایش:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من اینکارو در مورد یه همکلاسی بعد از 2 سال شناخت انجام دادم ،

البته این تاپیک میتونه فرضیات مختلفی داشته باشه ، اینکه پسر چه خصوصیاتی داشته باشه و اینکه دختر چه خصوصیاتی داشته باشه
در صورتی که دختری اینکار رو بکنه درصد بیشترش همونی میشه که مصطفی گفته ، چرا که با شناختی که از پسرای این دور و زمانه دارم این اتفاق خواهد افتاد
درصد بیشتر این افراد با دروغ و دغل بازی همینجور هر روز با دخترهای زیادی رابطه دارن و نیازی به ازدواج نمیبینن در خودشون واسه همین اگر دختری چنین پیشنهادی بده یعنی اینکه خودشو به کمتر از حداقل ها هم راضی کرده به چیزایی مثل نداشتن پول و جدایی از خانواده و ...
به هرحال در اسلام که اصول خانواده ی سالم رو تشریح کرده یادم نمیاد چنین چیزی دیده باشم
ممکن هم هست باشه ولی خوب موفقیت چنین خانواده ای جزو استثنائات خواهد بود

ولی باز هم اگر شما دنبال جواب خاصی در تاپیک هستید بهتره سوال رو یه کم ریزتر کنید و شرایط دختر و پسر و شرایط دیگر رو هم بنویسید

برای همین میگم که در صورت چنین اتفاقی پسره باید بسیار صادق باشه و شرایط هم خیلی دخیل هست در این امر

بله اما در اسلام بالاتر از پیامبرص و خدیجه س ؟؟البته همونطور ه گفتم ابراز این علاقه مستقیم نبوده

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
مخلص کلوم اینکه در پی این نباشید که کدوم اول بیاد جلو به این فک کنین که چجوری یه زندگی پایدارتری داشته باشین تا نی نی تون بتونه درست تربیت بشه و درست زندگی کنه ، الیته از مثالهایی که زدم معلومه کی اول میره جلو ولی هنو موندم چرا تو هند برعکسه

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
بله اما در اسلام بالاتر از پیامبرص و خدیجه س ؟؟البته همونطور ه گفتم ابراز این علاقه مستقیم نبوده

خب خانوم مهندس شما میشه چن تا از این راه های غیر مستقیم رو بفرمائید تا این بنده حقیر استفاده کنه؟:biggrin::biggrin::biggrin:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز

خواهش میکنم. میبینم که بین جمع دوستان یه نفر پیدا شد که بشه حرف حساب ازش شنید.

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که کشته مرده این تاپیکاتم... بشین یکم فیلم ببین موسیقی گوش کن کتاب بخون، افرین دختر خوب... بچه های اینجا خودشون تو کاره خودشون موندن، پاش بیفته قتلم میکنه:D
ببین خودت یه کاری میکنی واست مثالای انچنانی بزنم دیگه، اون گربه قبلیه که فعلا باهامون قهره ما هم که فعلا نازشو میکشم:D
شما نازشو بکش . من که جای اون باشم نگاتم نمیکنم! اصلا شمارشو بهم بده خودم واست بسازمششششش:D

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه, نه. نشون از بی جنبه بودن آقایون نیست, به هیچ وجه. هز چیزی هر جایی خلاف عرف جامعه انجام بشه بعدها تبدیل میشه به یک چماق که هیچکس اونوقت از این چماق در امان نیست. تو این مورد خاص این چماق بر ملاج دخترک بیچاره میخوره.
در کل زمان میخواد تا ابراز علاقه اولیه یه دختر به یه پسر یا حتی خواستگاری یه دختر از پسر جا بیفته. البته تو این چند سال اخیر گامهایی به این سمت برداشته شده.

باز کردن تالار عروسی در نشینمنگاه کنایه از خوشحال شدن زیاده.

چیزه بدی نبود که اینجا نشه گفت,
مرسی از نظرت . شما درست میگی .
ولی فک نمیکنی که همین ما جووناییم که میتونیم این عقاید و افکار عهد عتیق رو عوض کنیم؟:smile:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه به اینکه دیگه از سن و سال ما گذشته اما بالاخره چون توی عنوان تاپیک نوشته آقایون جواب بدن جواب میدم!!
والله معمولا رسم بر این بوده که در خونه رو باید به روی خواستگار باز کرد و نباید خواستگار رو قبل از دیدن دست به سر کرد چون صورت خوشی نداره و یه وقت عیب رو آدم میزارن که خدای نکرده حتما پسرشون عیب و ایرادی داره که خواستگار رو ندیده و نشناخته همینجور قضا قورتکی جوابش کردن!پس خیلی خیلی خوش اومدن!
دوم اینکه مگه شهر هرته!؟! همینجوری دراز دراز پاشه بیاد خواستگاری؟ مگه پدر مادر نداره که خودش راه بیافته بیاد؟پس باید به اتفاق خونواده تشریف بیارن. قدمشون سر چشم!
سوما که ، مگه صف خواستگارارو نمیبینن که پاشنه در رو از جا در اوردن؟!خوب باید اول تشریف بیارن بعدش تحت نظارت بزرگ ترا یه چند جلسه ای با افکار هم آشنا بشیم و ببینیم هدفش از زندگی مشترک چیه!!خدای نکرده یه وقت فقط به خاطر عشق زود گذر و هوا و هوس نبوده باشه یه وقت!
بعدم هرچند که بالاخره ما زیاد به مال دنیا اعتقادی نداریم اما باید دستش به دهنش برسه حد اقل!یه خونه هر چند نقلی هم که باشه برای شروع کافیه.ماشین هم اگه آخرین مدل نبود نبود، ولی حداقل یه ماشین شیک قابل قبول داشته باشه. بالاخره شبه نصفه شبه، یه موقع کاره پیش میاد، آدم بتونه خودش رو تا یه درمانگاهی چیزی برسونه!!
حالا اینا رو میشه با جیب بابا هم صاحب شد و پزش رو داد. باید ببینیم وضعیت کسب و کارش چیه؟مدرک دانشگاهی داره یا نه؟ دانشگاه هم فقط دانشگاه دولتی!کسب و کار هم فقط کسب و کار آزاد.
چهارما باید قول بده اگه یه روز خواستیم بریم خونه مادرمون یا خواهرمون یا بالعکس اعتراضی نکنه. ما که بی بته نیستیم که! بالاخره کس وکار و داریم.
پنجما. حالا مهریه رو کی داده کی گرفته! اما من خودم دوستم که اومدن خواستگاریش، چون مهریه اش پایین بود یه عمره داره حرف میشنوه و تو سری میخوره!پس مهریه هم به همت عالی! هر چقدر کرمش بود قبوله. فقط کم نباشه!!
ضمنا حق طلاق هم با ما باشه بهتر. بهتره که توی سند ازدواج قید بشه!!!
ضمنا از مادر و 9تا خواهرام بعلاوه دوستاشون خواهش میکنم که وظیفه خطیر تحقیقات رو بعهده بگیرن. مبادا که کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.یه وقت دست بزن نداشته بازه، چمیدونم رفیق باز نباشه وهزار تا چیز دیگه که من نمیدونم وبزرگترا بهتر میدونن نباشه خدای نکرده.
بعدش باید یه صیغه محرمیت بخونیم تا رفت آمدمون مشکل نداشته باشه. یه چند سالی باید خوب همدیگه رو بشناسیم.

خوب اگه مشکلی نبود و آدم خوبی بود مگه آدم عاقل نه هم میگه؟؟؟!!!!؟؟؟http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
بابابیخیال. حالا خوبه ازتون گذشته!!!!:eek:
وگرنه چه نظرات دیگه ای داشتید.

ashima

عضو جدید
اقا اين شتريه كه روي همه ميخابه واسه همين من هميشه ايتاده ميخابم تا شتره حالش گرفته شه و رو ما نخابه . پسرا تو زندگي يه بار خر ميشن و ازدواج ... تا حالا كه نشدم

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی اینجا ف . .ی .ل .ت .ز شکن سراغ نداره
p30wolrd واسه چی هیلتر شده اخه؟ اه

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا اين شتريه كه روي همه ميخابه واسه همين من هميشه ايتاده ميخابم تا شتره حالش گرفته شه و رو ما نخابه . پسرا تو زندگي يه بار خر ميشن و ازدواج ... تا حالا كه نشدم
ایشالا به زودی میشی!!!;):D
البته ببخشید خودتون گفتیداااا!!!:D

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
نتیجه اخلاقی:
پس اگه یه دختری به یه پسر ابراز علاقه کرد . پسره باید به جای فکرای دیگه قدر عشق و علاقه این دختر رو بدونه چون بر خلاف معمول همه چی رو زیر پا گذاشته و اومده جلو.
البته این به آن معنی نیست که حتما قبول کنه و از این حرفا. فقط از این فکرای قدیمی دس برداره و درس فکر کنه و تصمیم بگیره:gol::gol:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتیجه اخلاقی:
پس اگه یه دختری به یه پسر ابراز علاقه کرد . پسره باید به جای فکرای دیگه قدر عشق و علاقه این دختر رو بدونه چون بر خلاف معمول همه چی رو زیر پا گذاشته و اومده جلو.
البته این به آن معنی نیست که حتما قبول کنه و از این حرفا. فقط از این فکرای قدیمی دس برداره و درس فکر کنه و تصمیم بگیره:gol::gol:
آرهههههههههههه!
این هم نتیجه قصه ما!
حالا دوستم میخواد ازت خواستگاری کنه:D چی جواب میدی آقا سعید؟؟؟;)

بالا