میخواستم این تاپیکو بزنم دیدم یکی دیگه از بچه های قدیم چیزی مشابه اینو زده که چرا باید پسرا برن خواستگاری!
حالا من از شما پسرها میپرسم :
اگه یه روز دختری بیاد خواستگاریتون چه فکری میکنید و چه جوابی براش دارید؟
با توجه به اینکه دیگه از سن و سال ما گذشته اما بالاخره چون توی عنوان تاپیک نوشته آقایون جواب بدن جواب میدم!!
والله معمولا رسم بر این بوده که در خونه رو باید به روی خواستگار باز کرد و نباید خواستگار رو قبل از دیدن دست به سر کرد چون صورت خوشی نداره و یه وقت عیب رو آدم میزارن که خدای نکرده حتما پسرشون عیب و ایرادی داره که خواستگار رو ندیده و نشناخته همینجور قضا قورتکی جوابش کردن!پس خیلی خیلی خوش اومدن!
دوم اینکه مگه شهر هرته!؟! همینجوری دراز دراز پاشه بیاد خواستگاری؟ مگه پدر مادر نداره که خودش راه بیافته بیاد؟پس باید به اتفاق خونواده تشریف بیارن. قدمشون سر چشم!
سوما که ، مگه صف خواستگارارو نمیبینن که پاشنه در رو از جا در اوردن؟!خوب باید اول تشریف بیارن بعدش تحت نظارت بزرگ ترا یه چند جلسه ای با افکار هم آشنا بشیم و ببینیم هدفش از زندگی مشترک چیه!!خدای نکرده یه وقت فقط به خاطر عشق زود گذر و هوا و هوس نبوده باشه یه وقت!
بعدم هرچند که بالاخره ما زیاد به مال دنیا اعتقادی نداریم اما باید دستش به دهنش برسه حد اقل!یه خونه هر چند نقلی هم که باشه برای شروع کافیه.ماشین هم اگه آخرین مدل نبود نبود، ولی حداقل یه ماشین شیک قابل قبول داشته باشه. بالاخره شبه نصفه شبه، یه موقع کاره پیش میاد، آدم بتونه خودش رو تا یه درمانگاهی چیزی برسونه!!
حالا اینا رو میشه با جیب بابا هم صاحب شد و پزش رو داد. باید ببینیم وضعیت کسب و کارش چیه؟مدرک دانشگاهی داره یا نه؟ دانشگاه هم فقط دانشگاه دولتی!کسب و کار هم فقط کسب و کار آزاد.
چهارما باید قول بده اگه یه روز خواستیم بریم خونه مادرمون یا خواهرمون یا بالعکس اعتراضی نکنه. ما که بی بته نیستیم که! بالاخره کس وکار و داریم.
پنجما. حالا مهریه رو کی داده کی گرفته! اما من خودم دوستم که اومدن خواستگاریش، چون مهریه اش پایین بود یه عمره داره حرف میشنوه و تو سری میخوره!پس مهریه هم به همت عالی! هر چقدر کرمش بود قبوله. فقط کم نباشه!!
ضمنا حق طلاق هم با ما باشه بهتر. بهتره که توی سند ازدواج قید بشه!!!
ضمنا از مادر و 9تا خواهرام بعلاوه دوستاشون خواهش میکنم که وظیفه خطیر تحقیقات رو بعهده بگیرن. مبادا که کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.یه وقت دست بزن نداشته بازه، چمیدونم رفیق باز نباشه وهزار تا چیز دیگه که من نمیدونم وبزرگترا بهتر میدونن نباشه خدای نکرده.
بعدش باید یه صیغه محرمیت بخونیم تا رفت آمدمون مشکل نداشته باشه. یه چند سالی باید خوب همدیگه رو بشناسیم.
خوب اگه مشکلی نبود و آدم خوبی بود مگه آدم عاقل نه هم میگه؟؟؟!!!!؟؟؟http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif