آرهههههههههههه!
این هم نتیجه قصه ما!
حالا دوستم میخواد ازت خواستگاری کنهچی جواب میدی آقا سعید؟؟؟
![]()

با توجه به پست هایی که دادم بگید بیاد حرف حسابشو بگه ببینم چی میگه!! (عجب جمله ای گفتم من!!!

آرهههههههههههه!
این هم نتیجه قصه ما!
حالا دوستم میخواد ازت خواستگاری کنهچی جواب میدی آقا سعید؟؟؟
![]()
میخواستم این تاپیکو بزنم دیدم یکی دیگه از بچه های قدیم چیزی مشابه اینو زده که چرا باید پسرا برن خواستگاری!
حالا من از شما پسرها میپرسم :
اگه یه روز دختری بیاد خواستگاریتون چه فکری میکنید و چه جوابی براش دارید؟
خب مگه چی گفتم! شوخی نبود!با ما هم بلهههههههههههههه ؟ از این شوخیا داشتیم مهسا خانوم؟؟؟!
با توجه به پست هایی که دادم بگید بیاد حرف حسابشو بگه ببینم چی میگه!! (عجب جمله ای گفتم من!!!)
فرضاً همه رو داره !!!
اونوقت بیاد نیگی چه دختر سبکی بود و ....؟؟؟؟
خوووو ! ای که گفتی یعنی چه؟؟؟به ائمه پناه ميبرم من شر مومنات![]()
از حالا شروع کردی داداش؟؟؟بگو بیاد غمت نباشه. نمیگم سبک بود. البته حداقل فک کنم 60 یا 70 کیلویی باشه نه؟ همچین هم سبک نستا!!!!![]()
خب مگه چی گفتم! شوخی نبود!
خواستم در یک آزمایش عملی بسنجم!!!
اگه نمیخوای بگم نیاد؟؟؟
از حالا شروع کردی داداش؟؟؟
سبک ، سنگین چیه؟
مهسا خانم واسه من کسی رو سراغ نداری؟![]()
مهسا خانوم هيچ وقت به بد كسي راضي نشو چرا به زودي بشم نفرين ميكني منو بي معرفت . تازه در مورد من يكي با چند نفر ديگه صدق نميكنه خدا رو شمر تا حالا كه نشدم اميد بر اين باشد كه تا اخراي عمر هم خر نشمایشالا به زودی میشی!!!
البته ببخشید خودتون گفتیداااا!!!![]()
نه دوست من تو اين كارو نميكني به جون خودم بعد از يه سال ميگي ... و پشيمون ميشي حالا خود دانيبحثتون که منحرف شده....
من ترجیح میدم با کسی که خودم خوشم میاد ازدواج کنم ولی اگه طرفت ارزششو داشته باشه چرا که نه؟
نه دوست من تو اين كارو نميكني به جون خودم بعد از يه سال ميگي ... و پشيمون ميشي حالا خود داني
یه خانم مهربون و خوشگل و با خانواده ی خوب و با کلاس و ....
چرا نه؟ تازه وقتی کیس خاصی هم نداری ؟ چرا نه ....
راستی طرف بایستی بنظرم هم سطحم و بالاتر ترجیحا باشه. در ضمن باید قبلش هم باید با هم صحبت کنیم شاید....
شما به درست برس زیاد هم خودتو ناراحت نکن.من فعلا درس دارم. بعدشم باید برم خدمت.
من فرار نکردم آق سعید.بابا کجای کاری!!! دید که من آخر جنبه ام. فرار رو به قرار ترجیح داد![]()
بی معرفت منم؟؟؟مهسا خانوم هيچ وقت به بد كسي راضي نشو چرا به زودي بشم نفرين ميكني منو بي معرفت . تازه در مورد من يكي با چند نفر ديگه صدق نميكنه خدا رو شمر تا حالا كه نشدم اميد بر اين باشد كه تا اخراي عمر هم خر نشم
واقعاً که!!!بازم سلام
میگم بعضی از دختر های امروزی از ترس ت ر ش ی د گ ی چه کارا که نمیکنن
براتون دعا میکنم یه شوهر خوب گیرتون بیاد![]()
چرا یه کم صبر کن فعلا زوده خودم یه کاری واست میکنم!مهسا خانم واسه من کسی رو سراغ نداری؟![]()
بی معرفت منم؟؟؟
نفرین کجابود؟ خب واست یه دعا کردم! اگه تو نخوای که نمیشه!!!
ولی بعداً که پیر پسر شدی پشیمون میشی![]()
کولی چیه!!!خدا كنه پير پسر بشم ولي ازدواج نكنم 100 سال تن به اين ذلت نميدم كه بخام تا اخر عمر كولي بدم
چرا پیش میاد!!!پیش نمیاد اگه هم بیاد به بین دوختره چه قدر اون پسرو دوست داشته که اومده خواستگاری پس لحظه ای نباید درنگ کرد
همين الان برين تو هند ببينين كي از كي خواستگاري ميكنهمیخواستم این تاپیکو بزنم دیدم یکی دیگه از بچه های قدیم چیزی مشابه اینو زده که چرا باید پسرا برن خواستگاری!
حالا من از شما پسرها میپرسم :
اگه یه روز دختری بیاد خواستگاریتون چه فکری میکنید و چه جوابی براش دارید؟
شما به درست برس زیاد هم خودتو ناراحت نکن.
خودم واست یه کاری میکنم!!!![]()