آقایون جواب بدن!!!

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
آرهههههههههههه!
این هم نتیجه قصه ما!
حالا دوستم میخواد ازت خواستگاری کنه:D چی جواب میدی آقا سعید؟؟؟;)

:eek::surprised::eek::surprised: با ما هم بلهههههههههههههه ؟ از این شوخیا داشتیم مهسا خانوم؟؟؟!

با توجه به پست هایی که دادم بگید بیاد حرف حسابشو بگه ببینم چی میگه!! (عجب جمله ای گفتم من!!!:surprised:)

Saman007Spy

عضو جدید
میخواستم این تاپیکو بزنم دیدم یکی دیگه از بچه های قدیم چیزی مشابه اینو زده که چرا باید پسرا برن خواستگاری!
حالا من از شما پسرها میپرسم :
اگه یه روز دختری بیاد خواستگاریتون چه فکری میکنید و چه جوابی براش دارید؟

به ائمه پناه ميبرم من شر مومنات

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek::surprised::eek::surprised: با ما هم بلهههههههههههههه ؟ از این شوخیا داشتیم مهسا خانوم؟؟؟!

با توجه به پست هایی که دادم بگید بیاد حرف حسابشو بگه ببینم چی میگه!! (عجب جمله ای گفتم من!!!:surprised:)
خب مگه چی گفتم! شوخی نبود!
خواستم در یک آزمایش عملی بسنجم!!!;)
اگه نمیخوای بگم نیاد؟؟؟

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
خب مگه چی گفتم! شوخی نبود!
خواستم در یک آزمایش عملی بسنجم!!!;)
اگه نمیخوای بگم نیاد؟؟؟

حالا غیر از من موش ببخشید پسر آزمایشگاهی دیگه ای پیدا نکردید؟:biggrin: شوخی کردم

خب از صبح تا الان که شعار الکی ندادم که. بگو بیاد. ولی اگه نیاد منم یه آزمایش جالب تر از این دارم براتون:biggrin::biggrin:;)

ashima

عضو جدید
ایشالا به زودی میشی!!!;):D
البته ببخشید خودتون گفتیداااا!!!:D
مهسا خانوم هيچ وقت به بد كسي راضي نشو چرا به زودي بشم نفرين ميكني منو بي معرفت . تازه در مورد من يكي با چند نفر ديگه صدق نميكنه خدا رو شمر تا حالا كه نشدم اميد بر اين باشد كه تا اخراي عمر هم خر نشم

mahan 2

عضو جدید
بحثتون که منحرف شده....:cool:

من ترجیح میدم با کسی که خودم خوشم میاد ازدواج کنم ولی اگه طرفت ارزششو داشته باشه چرا که نه؟

ashima

عضو جدید
بحثتون که منحرف شده....:cool:

من ترجیح میدم با کسی که خودم خوشم میاد ازدواج کنم ولی اگه طرفت ارزششو داشته باشه چرا که نه؟
نه دوست من تو اين كارو نميكني به جون خودم بعد از يه سال ميگي ... و پشيمون ميشي حالا خود داني

mahan 2

عضو جدید
نه دوست من تو اين كارو نميكني به جون خودم بعد از يه سال ميگي ... و پشيمون ميشي حالا خود داني

یه خانم مهربون و خوشگل و با خانواده ی خوب و با کلاس و ....
چرا نه؟ تازه وقتی کیس خاصی هم نداری ؟ چرا نه ....

راستی طرف بایستی بنظرم هم سطحم و بالاتر ترجیحا باشه. در ضمن باید قبلش هم باید با هم صحبت کنیم شاید....

ashima

عضو جدید
یه خانم مهربون و خوشگل و با خانواده ی خوب و با کلاس و ....
چرا نه؟ تازه وقتی کیس خاصی هم نداری ؟ چرا نه ....

راستی طرف بایستی بنظرم هم سطحم و بالاتر ترجیحا باشه. در ضمن باید قبلش هم باید با هم صحبت کنیم شاید....

اول اينكه همچين خانومي تا حالا افريده نشده بعدش خانوما قلبشون فقط واسه سوار شدن باهات حرف ميزنه ميدوني قلب خانوما چي ميگه ؟؟/ ميگه عزيزم نفسم و ...... خر شو تا من سوارت شم بعد قلب تو هم چاره اي نداره كه جواب منفي بده اونوقته كه مجبور ميشي تن به اين ذلت بدي واي از اون روز بترس . خودتو بيچاره نكن من از روي دوستي ميگم

امین قیاسی 1986

عضو جدید
بازم سلام
میگم بعضی از دختر های امروزی از ترس ت ر ش ی د گ ی چه کارا که نمیکنن
براتون دعا میکنم یه شوهر خوب گیرتون بیاد :w42:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا کجای کاری!!! دید که من آخر جنبه ام. فرار رو به قرار ترجیح داد:biggrin:
من فرار نکردم آق سعید.:(
چون صبح زود عازم سفر بودم ترجیحاً خوابیدم.
شما هم ناراحت نکن خودتو! اگه من این تاپیکو نمیزدم میخواستی چه کنی؟؟؟
زودتر میگقتی واست آستین بالا بزنم!;)
هستم در خدمتتون!:D

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهسا خانوم هيچ وقت به بد كسي راضي نشو چرا به زودي بشم نفرين ميكني منو بي معرفت . تازه در مورد من يكي با چند نفر ديگه صدق نميكنه خدا رو شمر تا حالا كه نشدم اميد بر اين باشد كه تا اخراي عمر هم خر نشم
بی معرفت منم؟؟؟:(
نفرین کجابود؟ خب واست یه دعا کردم! اگه تو نخوای که نمیشه!!!
ولی بعداً که پیر پسر شدی پشیمون میشی:D;)

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم سلام
میگم بعضی از دختر های امروزی از ترس ت ر ش ی د گ ی چه کارا که نمیکنن
براتون دعا میکنم یه شوهر خوب گیرتون بیاد :w42:
واقعاً که!!!
یه سوال پرسیدم !
خواستم جنبه شما آقایون رو بسنجم!
بعضی ها که خیلی منطقی برخورد کردن و ازشون ممنونم! البته امیدوارم که در واقعیت هم اینگونه باشه;):D
ولی شما ....!!!!:mad:

ashima

عضو جدید
بی معرفت منم؟؟؟:(
نفرین کجابود؟ خب واست یه دعا کردم! اگه تو نخوای که نمیشه!!!
ولی بعداً که پیر پسر شدی پشیمون میشی:D;)

خدا كنه پير پسر بشم ولي ازدواج نكنم 100 سال تن به اين ذلت نميدم كه بخام تا اخر عمر كولي بدم

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا كنه پير پسر بشم ولي ازدواج نكنم 100 سال تن به اين ذلت نميدم كه بخام تا اخر عمر كولي بدم
کولی چیه!!!
این وظیفه ای است بر گردن تمامی آقایون!!!;)
میبینم اون روزو آقا!:D:biggrin:
اما به این شرط که اون روز یاد من بیافتی بیای خبرم کنی تا بهت بقیه اش رو بگم!:surprised:

GILMARD

عضو جدید
پیش نمیاد اگه هم بیاد به بین دوختره چه قدر اون پسرو دوست داشته که اومده خواستگاری پس لحظه ای نباید درنگ کرد

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیش نمیاد اگه هم بیاد به بین دوختره چه قدر اون پسرو دوست داشته که اومده خواستگاری پس لحظه ای نباید درنگ کرد
چرا پیش میاد!!!
یکی رو سراغ داشتم ولی متاسفانه به خاطر بعضی از مسائل که تو این تاپیک دوستان زحمت کشیدن و گفتند نتونست قدمی پیش بذاره!!!:(
این در صورتی بود که پسره هم دختره رو میخواست ولی اونم ...!:redface:

sjoon

عضو جدید
میخواستم این تاپیکو بزنم دیدم یکی دیگه از بچه های قدیم چیزی مشابه اینو زده که چرا باید پسرا برن خواستگاری!
حالا من از شما پسرها میپرسم :
اگه یه روز دختری بیاد خواستگاریتون چه فکری میکنید و چه جوابی براش دارید؟
همين الان برين تو هند ببينين كي از كي خواستگاري ميكنه;)

بالا