آقایون جواب بدن!!!

مسیح 110

عضو جدید
میخواستم این تاپیکو بزنم دیدم یکی دیگه از بچه های قدیم چیزی مشابه اینو زده که چرا باید پسرا برن خواستگاری!
حالا من از شما پسرها میپرسم :
اگه یه روز دختری بیاد خواستگاریتون چه فکری میکنید و چه جوابی براش دارید؟
1 - دختر خانم , چرا خودت را کوچک کردی وخواستگاری آمدید؟
2 - دختر خانم , دیگران سراغ گل :gol:می آیند نه خود گل :gol:سراغ دیگران
3 - اگر فرضاً من به شما ای دختر خوب ؛ جواب رد دهم , شخصیت والای شما شکسته میشود ودخترهای ناز هرگز توقع ندارند که به درخواستشان جواب رد بشنوند..........پس عزیزتر از جان برو آن بالا بالا بنشین همچون فرشته , تا دیگران به دست بوس تو آیند :gol:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
1-من فرار نکردم آق سعید.:(
چون صبح زود عازم سفر بودم ترجیحاً خوابیدم.
2-شما هم ناراحت نکن خودتو! اگه من این تاپیکو نمیزدم میخواستی چه کنی؟؟؟
3-زودتر میگقتی واست آستین بالا بزنم!;)
هستم در خدمتتون!:D

1-سفر بی خطر.
2- ناراحت؟!!! چرا باید ناراحت بشم؟!!! :eek:
مگه قرار بود که من کاری بکنم که شما این تاپیکو زدید؟!
3- مگه من چی گفتم؟!! شما یه چیزی گفتین. منم جواب دادم

واقعاً که!!!
یه سوال پرسیدم !
خواستم جنبه شما آقایون رو بسنجم!
بعضی ها که خیلی منطقی برخورد کردن و ازشون ممنونم! البته امیدوارم که در واقعیت هم اینگونه باشه;):D
ولی شما ....!!!!:mad:

:biggrin: منظورشون من نبودم هااااااااااااا:biggrin:

چرا پیش میاد!!!
یکی رو سراغ داشتم ولی متاسفانه به خاطر بعضی از مسائل که تو این تاپیک دوستان زحمت کشیدن و گفتند نتونست قدمی پیش بذاره!!!:(
این در صورتی بود که پسره هم دختره رو میخواست ولی اونم ...!:redface:

خب اینکه چیزی نیست. بگو من با پسره صحبت میکنم. غمت نباشه. کار رو بسپار به من حله;):gol:

ashima

عضو جدید
کولی چیه!!!
این وظیفه ای است بر گردن تمامی آقایون!!!;)
میبینم اون روزو آقا!:D:biggrin:
اما به این شرط که اون روز یاد من بیافتی بیای خبرم کنی تا بهت بقیه اش رو بگم!:surprised:
اشتباه به ذهنت خورده اون روز فقط زماني مياد كه منو بذارن تو خاك . من هميشه عادت دارم همه چي رو از بازار ازاد تهيه كنم اينم مثل ساير چيزا :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: من ايستاده ميميرم ، نشسته زندگي نميكنم :D عجب جمله اي گفتم ها دمم گرم

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 - دختر خانم , چرا خودت را کوچک کردی وخواستگاری آمدید؟
2 - دختر خانم , دیگران سراغ گل :gol:می آیند نه خود گل :gol:سراغ دیگران
3 - اگر فرضاً من به شما ای دختر خوب ؛ جواب رد دهم , شخصیت والای شما شکسته میشود ودخترهای ناز هرگز توقع ندارند که به درخواستشان جواب رد بشنوند..........پس عزیزتر از جان برو آن بالا بالا بنشین همچون فرشته , تا دیگران به دست بوس تو آیند :gol:
باشه بهش میگم!!!;)

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-سفر بی خطر.

خب اینکه چیزی نیست. بگو من با پسره صحبت میکنم. غمت نباشه. کار رو بسپار به من حله;):gol:
ممنون .یک کیلومتر سربالایی رفتم، 400تا پله رو رفتم بالا بعد هم برگشتم!!! سفر جالبی بود!!!;) جاتون خالی:D
به شمال دسترسی داری ؟
من خودم خواستم اینکارو بکنم ولی مشکل اینجا بود که نمیشد برم !!!:(

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
ممنون .یک کیلومتر سربالایی رفتم، 400تا پله رو رفتم بالا بعد هم برگشتم!!! سفر جالبی بود!!!;) جاتون خالی:D
به شمال دسترسی داری ؟
من خودم خواستم اینکارو بکنم ولی مشکل اینجا بود که نمیشد برم !!!:(

ممنون.
به شمال؟!! نه از امضام مشخصه بچه کجام. حالا چطور مگه؟؟؟؟:surprised:
ولی من میتونم با پسره حرف بزنم.:gol:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی.:D

چرا به بچه هایی که پست دادن میگید که منتظر باشن؟؟؟ قراره اتفاقی بیفته؟؟؟!!!:eek::surprised:
شما هم منتظر باشد!!!;)
چون با وجود این تغییراتی که داره تو فرهنگ جوامع ایجاد میشه چیزی نمیمونه که این تغییر تو این قضیه هم به وجود بیاد!:D
با وجود آدمای فهیمی چون شما زودتر هم پیش خواهد رفت!!!;)
خدا رو چه دیدید:D

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
نه !
به قلعه حسن صباح!:D
آخه پسره شمالیه! دوستم هم بچه تهران و دانشجوی شماله!:D

میمیرم واسه این داستانای عاشقانه. ایول دختره. :biggrin:
پدر عشق بسوزه. :cry:
یعنی هم دانشگاهین؟؟ اگه اینطور باشه که موضوع حله. من یه روش میگم که با اجرای اون قضیه حل بشه. اگه خواستی میگم.:gol:
بادا بادا مبارک بادا ....:D

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
میمیرم واسه این داستانای عاشقانه. ایول دختره. :biggrin:
پدر عشق بسوزه. :cry:
یعنی هم دانشگاهین؟؟ اگه اینطور باشه که موضوع حله. من یه روش میگم که با اجرای اون قضیه حل بشه. اگه خواستی میگم.:gol:
بادا بادا مبارک بادا ....:D
مرسییییی!
شما هم این کاره ای هااااا!:D
بگید ببینم!;)

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
شما هم منتظر باشد!!!;)
چون با وجود این تغییراتی که داره تو فرهنگ جوامع ایجاد میشه چیزی نمیمونه که این تغییر تو این قضیه هم به وجود بیاد!:D
با وجود آدمای فهیمی چون شما زودتر هم پیش خواهد رفت!!!;)
خدا رو چه دیدید:D

چی بگم والا.:eek:
ممنون:gol::gol:

مرسییییی!
شما هم این کاره ای هااااا!:D
بگید ببینم!;)

من؟؟!!!!!! نه بابا ، این کاره کجا بود.
نخوردیم نون گندم . دیدیم که دست مردم:gol:
این دوست شما باید بره یه کتاب شعر یا کتاب داستان های کوتاهی چیزی که کوچیکن بخره و در صفحه اول یه چیزی بنویسه مثلا تقدیم به دانشجوی نمونه ، آقای ... و تو یه مناسبت خوب مثلا تولد یه دانشمندی چیزی یا روز دانشجویی و... بده به پسره.
اگه پسره قبول کرد و توی مناسبت دیگه یه هدیه واسه دختره آورد که حله و دختره میتونه بره جلو و یا اینکه خود پسره میاد جلو.
ولی اگه دنبال قضیه رو نگرفت و ... یعنی دختره باید بی خیال بشه.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقایونی که میگن مهم نیست دختر بره جلو فک میکنم بیشترشون فقط حرف میزنن تو عمل جور دیگست...یه دختر اگه خودش بیاد درخواست دوستی یا ازدواج بده هرچقدم خوب باشه پسره با خودش فک میکنه طرف حتما یه ایرادی داره!!!!1

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقایونی که میگن مهم نیست دختر بره جلو فک میکنم بیشترشون فقط حرف میزنن تو عمل جور دیگست...یه دختر اگه خودش بیاد درخواست دوستی یا ازدواج بده هرچقدم خوب باشه پسره با خودش فک میکنه طرف حتما یه ایرادی داره!!!!1
ممنونم.
و متاسفانه باید بگم که این موضوع حقیقت داره:(

Saman007Spy

عضو جدید
مهسا چه خبر؟ تاپيك به كجا رسيد ؟

ما وقت نداريم بخونيم پست هارو ، يه گزارش كوچيك بده

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهسا چه خبر؟ تاپيك به كجا رسيد ؟

ما وقت نداريم بخونيم پست هارو ، يه گزارش كوچيك بده
هیچ کجا!!!:(
مثل همیشه آراء مخالف و موافق هست که آراء مخالف بیشتر از آراء موافقه!!!:confused:
البته به قول دوستان اگه پای عمل برسه بعید میدونم که اون آراء موافق هم به گفته شون عمل کنن:redface:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادت نره درضمن دخترها طاقچه بالا می گذارند وغرور بی مورد نیز دارند ;)
غرورشون بیمورد نیست!
چون شخصیتشون باید اینطوری باشه و اینطوری آفریده شدن!!!
اگه غرور نداشتن که دیگه نیازی به این تاپیک نبود که بخوایم عکس العملتون رو بپرسیم:redface:
میومدن رک میگفتن اگه از ده نفر هم جواب رد میشنیدن باز پیش میرفتن !مثل شما آقایون;)

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی بگم والا.:eek:
ممنون:gol::gol:

من؟؟!!!!!! نه بابا ، این کاره کجا بود.
نخوردیم نون گندم . دیدیم که دست مردم:gol:
این دوست شما باید بره یه کتاب شعر یا کتاب داستان های کوتاهی چیزی که کوچیکن بخره و در صفحه اول یه چیزی بنویسه مثلا تقدیم به دانشجوی نمونه ، آقای ... و تو یه مناسبت خوب مثلا تولد یه دانشمندی چیزی یا روز دانشجویی و... بده به پسره.
اگه پسره قبول کرد و توی مناسبت دیگه یه هدیه واسه دختره آورد که حله و دختره میتونه بره جلو و یا اینکه خود پسره میاد جلو.
ولی اگه دنبال قضیه رو نگرفت و ... یعنی دختره باید بی خیال بشه.
آفرین:smile:
عجب ایده ای!
مشکل اینجاست که دختره ترم آخریه و پسره دانشجو سال دوم و هم رشته ای هم نیستن:eek:
بعدشم اینکه چند روز دیگه دفاع داره و دیگه باید برگرده و تموووووم:(

shahidi721

اخراجی موقت
هیچ کجا!!!:(
مثل همیشه آراء مخالف و موافق هست که آراء مخالف بیشتر از آراء موافقه!!!:confused:
البته به قول دوستان اگه پای عمل برسه بعید میدونم که اون آراء موافق هم به گفته شون عمل کنن:redface:
البته ما پسرها هم غرور داریم خانم مهندس:gol:

بالا