آقایون جواب بدن!!!

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه ، حالا که دخترا میان خواستگاری، پس مهریه هم میشه واسه مردا، جهنمو ضرر جهیزیه رو هم ما میدیم ولی خرج عروسی پایه شما
باشه!!!!
قبول ! ولی چیزای دیگه که مربوط به خانمهاست هم پای شما!!!!!!!!
مثل بارداری ، و.........!!!:biggrin:
چطوره؟؟؟معامله خوبیه نه؟؟؟

• Like
واکنش ها: IMDB

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه!!!!
قبول ! ولی چیزای دیگه که مربوط به خانمهاست هم پای شما!!!!!!!!
مثل بارداری ، و.........!!!:biggrin:
چطوره؟؟؟معامله خوبیه نه؟؟؟

بقیه شم بگو دیگه...
مشکلی نیست ، در مورد این مسائل باس بری با خدا صحبت کنی:D
ولی هر جور حساب میکنم، زن بودنم مکافاتیه واسه خودش
خدارو صد هزار مرتبه شکر:D

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
بقیه شم بگو دیگه...
مشکلی نیست ، در مورد این مسائل باس بری با خدا صحبت کنی:D
ولی هر جور حساب میکنم، زن بودنم مکافاتیه واسه خودش
خدارو صد هزار مرتبه شکر:D
دوستمون قبول کرد!!!!!!!!
اینو شنیدی که مردی به خاطر اینکه زنش نمیتونسته باردار بشه قبول میکنه که خودش به جاش باردار بشهههه؟؟؟؟ که البته این اتفاق هم میافته!!!

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
ienja jash nist...faghat ieno bedonid ke tabehal vase bazi moshkelatam chand bar ta marze sekte raftamo bimarestan bastari shodam:crying2:

:razz::razz::razz:
این دیگه ربطی به دخترا نداره، مشکل از خودته عزیز من، که با چن تا مشکل کله پا میشی، ناسلامتی مردی گفتن زنی گفتن

r4g2001

عضو جدید
:razz::razz::razz:
این دیگه ربطی به دخترا نداره، مشکل از خودته عزیز من، که با چن تا مشکل کله پا میشی، ناسلامتی مردی گفتن زنی گفتن

are aziam midonam....tanha moshkele man ien bood ke ya zamani karayy mikardam ke bozogtara joratesho nadashtan

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
are aziam midonam....tanha moshkele man ien bood ke ya zamani karayy mikardam ke bozogtara joratesho nadashtan

:D
خیلی تو لفافه حرف میزنی، یه جور بگو ما هم بفهمیم، اخه پسر خاله منم همینو میگفت، ازش پرسیدم چیکار میکردی میگفت ریسکایه انچنانی میگفتم چی، میگفت فلان قد چک میدادم به طرف ازش پول نزول میکردم ولی نقشه م نمیگرفتو بدبخت میشدم
چه حرفیه شما میزنی؟ من نه شما رو میشناسم نه از مشکلاتت اگاهم، ولی همه مشکل دارن تو ایران ولی اینکه ربطش بدیم به خانوما زیاد کار درستی نیست، وگرنه منم خانومایی میشناسم که با سیلی صورتشو سرخ نگه داشته ولی بچه هاش به همه جا رسیدن
کلا از مردایی که زیاد ناله میکننو مشکلاتشونو جار میزنن زیاد حال نمیکنم، چه شما خوشت بیاد چه نیاد.. در ضمن فک نکن تو خونه بابام پامو انداختم رو اون پام با لپ تاپم دارم واست پست میزنم، نه داداش از این خبرا نی

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
javabe manfi dad fkr kard man dokhtare paiieni hastam ama intor nist diroz ba ye bmw obor movaghat tasadof kardam pesare hichi behem nagoft taze shomarasham dad goft menat mizarin tel konin:w09: vali mashinam daghon shod

• Like
واکنش ها: IMDB

r4g2001

عضو جدید
:D
خیلی تو لفافه حرف میزنی، یه جور بگو ما هم بفهمیم، اخه پسر خاله منم همینو میگفت، ازش پرسیدم چیکار میکردی میگفت ریسکایه انچنانی میگفتم چی، میگفت فلان قد چک میدادم به طرف ازش پول نزول میکردم ولی نقشه م نمیگرفتو بدبخت میشدم
چه حرفیه شما میزنی؟ من نه شما رو میشناسم نه از مشکلاتت اگاهم، ولی همه مشکل دارن تو ایران ولی اینکه ربطش بدیم به خانوما زیاد کار درستی نیست، وگرنه منم خانومایی میشناسم که با سیلی صورتشو سرخ نگه داشته ولی بچه هاش به همه جا رسیدن
کلا از مردایی که زیاد ناله میکننو مشکلاتشونو جار میزنن زیاد حال نمیکنم، چه شما خوشت بیاد چه نیاد.. در ضمن فک نکن تو خونه بابام پامو انداختم رو اون پام با لپ تاپم دارم واست پست میزنم، نه داداش از این خبرا نی
gosh begir bebin chi migam ...man aslan khodam ahle nale kardan nistam...in harfaro zadam ta baziya bedonan ke ghaziya az che gharare .,,,va ieno bedon ke be ien addat kardam ke ke to zendegim harroz baye moshkele jadid robero besham azsh oobor konam...shoma ham nemikhad ziyad jedi begiri..ienja mahaliye vase sargarmi..behtare beien harfa be oon vane ye sargarmi negah koni..;)

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
gosh begir bebin chi migam ...man aslan khodam ahle nale kardan nistam...in harfaro zadam ta baziya bedonan ke ghaziya az che gharare .,,,va ieno bedon ke be ien addat kardam ke ke to zendegim harroz baye moshkele jadid robero besham azsh oobor konam...shoma ham nemikhad ziyad jedi begiri..ienja mahaliye vase sargarmi..behtare beien harfa be oon vane ye sargarmi negah koni..;)

البته مشخصه اهل ناله کردن نیستین:D
مارو که اینجا همه بعنوان یه اسپمر پرفشنال میشناسن:D

بالا