آزمون نظام مهندسی مرداد 94

mahmood5

عضو جدید
مهندسین سوال 53 مربوط به پمپ را در صفحات قبل توضیح دادم دقیقا در کتاب داریوش هادی زاده نوشته . مطمئن باشید دقیقا درست.

انیشتن

عضو جدید
وشته اصلي بوسيله انیشتن نمايش پست
نوشته اصلي بوسيله sadeghjalilian

با سلام مجدد.اینجانب نیز مثل شما این مراحل رو طی کردم (سال91)و میدونم که چه حالی دارید.....لذا اگه لایق بدونید چند مطلب رو عرض کنم.اولا برا سوالاتی که اکثرتون بهش اعتراض دارید و به قول معروف(متفق القول) هستید که مشکلدارندموارد زیر را مد نظر داشته باشید....*****-برا سوالایی که کاملا مشخص اند که یا دو گزینه ای یا جواب مشکلداریا عدم وجود جواب صحیح درگزینه ها اولین مطلبی که مینویسیداثبات ادعاتون از خود مباحث اصلی باشه ولی باید بگم اگه بتونید به عنوان دومین اثبات ادعاتون از کتابهای راهنما و منابع تاسیساتی تایید شده استفاده کنید و به دو طریق علمی ثابت کنید سوال باید حذف بشه خیلی موثره(اخرهر کدام از این موارد بنویسیدکه لطفا اجازه ندهید حق قبولی ما با ردشدن نابجا و در اثر اشتباه سهوی پیش امده در طرح سوال توسط طراح محترم که قصد بالابردن سطح سوال(پیچاندن علمی)را داشته ولی به صورت سهوی ابهامی در سوال افتاده است(یا در اینجا به مورد اون سوال اشاره کنید)پایمال شود و حق از بین رفته را به ما برگردانید(باور کنید این جمله اخر باعث میشه حتی اگه خود طراح هم بخونتش واگه لبهام کوچکی داشته باشه اون سوال حتما زیر بار میره و حذفش میکنه(البته میگن یه گروه به غیر از طراح های اون سال به اعتراضا رسیدگی میکنند تا عادلانه تر باشه و تعصب رو سوالش نداشته باشه..)و لطفا جمله دیگری که در این نوع از سوالات مینویسید این باشه که (رسیدگی کننده به اعتراض محترم حتما اعتراضات زیادی که به این سوال شده است را در سایتهای علمی ومعتبر شنیده اید ویا اگر نشنیده اید احتمالا در همین متنها ی اعتراض به دستتان رسیده است...لطفا ترتیب اثر دهید.(حداقل 3یا4 سوال (یا بیشتر)را در این گروه قرار دهید
در مورد سوالاتی که برخی از دوستان برداشتهای مختلفی دارند و...بیان کنید که این سوال به این دلیل مستند فلان وفلان و....ذهن برخی داوطلبان را به سمت فلان مطلب و...کشانده است و ما بر مبنای فلان کتاب و بر مبنای کاملا علمی فلان گزینه را به عنوان جوای صحیح اعلام کرده ایم و... و این نوع اعتراضات شخصی است ونیازی به اوردن انها در مورد اول(اعتراض مشترک)نیست......در مورد برخی سوالات هم میتوان ذکر کرد که در هیچ کدام از مباحث منبع امکان حل این سوال موجود نیست و این سوال خارج از منبع خود به تنهایی باعث از بین رفتن حق اینجانب و بسیاری از داوطلبان شده است به این دلیل که ممکن بود اگر به جای این سوال یک سوال از منابع معرفی شده امده بود ان را حل میکردیم(لذا لطفا نگزارید اینجانبان که از لحاظ سطح علمی لیاقت اخذ پروانه اشتغال را داریم با این اشتباهات سهوی پیش امده حقمان ضایع شود .....نمونه ای دیگر هم امدن سوال از مباحث مربوط به رشته های دیگر بود که اتفاقا یادم می اید یکی از سوالات ما از مباحث گروه تاسیسات برقی بود و ان سوال یکی از حذف شده های نهایی بود........موفق باشید و امیدوار(توجه کنید که در زمان ما حتی کارتامه با نمره مردودی برای من و تهداد زیادی از داوطلبان صادر شده بود ولی کاری کردیم(کل داوطلبان ایران که حتی مجس هم خبردار شد و کارنامه ها اصلاح گردیدوتعداد زیادی به حق خودمان رسیدیماینجانب حتی برای ازمون بعدی که با فاصله 5ماه برگزار میشد(به دلیل اعتراضات فراوان به ازمون قبلی(شهریور 91)واسفند91)نیز شرکت کرده بودم که اعلام قبولیم بعد از ثبت نامم در مرحله بعد بود..(پس ناامید نباشیدحتما رسیدگی میشود)موفق باشید.سوالی داشتید در خدمتم(پیرمرد گروه مکانیک)...ایجانب نامه ای دستی را در زمان اعتراضم(ان زمان نامه نگاری بود و سایت نبود و..)با خط قرمز رنگ برایشان نوشتم که اگر خودم ان را میخواندم حتما نمره صاحب نامه را به قبولی میرساندم..(سعی کنید متنهای تاثیر گذار بنویسید و از حق ضایع شده زیاد حرف بزنیدو....

بچه ها لطفا جواب بدید.سوالات
۳
19
۲۹
32
۴۸
۵۰
۵۳

موافقید اینارو اعتراض کنیم لطفا همه اگه بخوایم اعتراض کنیم سوالامون یکی باشه
بچه ها موافقین؟
بچه ها لطفا سوالایی که حل نکردیم و احتمال اشتباه داره مثه سوال 41 و 42 و 49رو پیگیری کنیم.مسایلا مطمنین درسته؟

سوال (3A) جواب در گزینه ها وجود ندارد.
با توجه به جدول شماره 4 صفحه 31 مبحث 2 نظامات اداری چون هر دو مهندس هم پایه و هم رشته هستند 10 درصد به ظرفیتشون اضافه میشه، و برای صرف احداث 10 درصد دیگه اضافه میشود و چون گفته پاره وقت کارمیکنه با توجه به بند 6-3-5 صفحه 32مبحث 2 نظامات اداری ، 50 درصد دیگه هم اضافه میشه و نهایتاً 70 درصد ظرفیت مهندس پایه یک زیاد میشه، یعنی 70 درصد 16000، که میشه 0.7* 16000= 11200 و ازنظر ما مهندسان مطمئن هستیم که منظور طراح نزدیکترین جواب نبوده و این سوال دقیقاً حداکثر ظرفیت اشتغال را می خواهد و در نتیجه ،گزینه صحیح که 11200 در گزینه ها باشد، وجود ندارد.پس غلط می باشد.رسیدگی کننده به اعتراض محترم ،حتما اعتراضات زیادی که به این سوال شده است را در سایتهای علمی ومعتبر شنیده اید ویا اگر نشنیده اید احتمالا در همین متنها ی اعتراض به دستتان رسیده است...لطفا ترتیب اثر دهید.

سوال (19A) جواب در گزینه ها وجود ندارد.
متاسفنه سوال ۱۹ مکانیک کاملا اشتباه و دچادر ابهام است به این دلیل که در این سوال
1- ظرفیت واقعی و مجازی در متن سوال گفته نشده است. 2-اگر ظرفیت خواسته شده از نظر طراح سوال مشابه سوال 4 آذر 92 بوده و واقعی در نظر گرفته است .چرا که طراح سوال ذکر نکرده است در این مساله واقعی بودن ظرفیت را و ما به طور معمول مسایل حل شده و مشابه سوالات گذشته نظام مهندسی که ظرفیت واقعی را همیشه مورد بررسی قرار میدهند.بررسی کردیم.
پس طبق این فرمول (v>Q/(177*R
مساله حل می شود. که (v=حجم ) و(Q = ظرفیت) و (R = ظرفیت) می باشد. چرا که حداکثر(۱۰۰درصد) Q می شود ۴٫۵*۶*۶*۱۷۷مساوی ۲۸۶۷۴ کیلو کالری بر ساعت و وقتی می گوید راندمان ۸۰ در صد باید ضربدر ۸۰ درصد کنیم که می شود ۲۲۹۳۹ کیلو کالری بر ساعت و با ضرب در تبدیل واحد ۱٫۱۶۴۱ به وات تبدیل می شود و با تقسیم بر ۱۰۰۰ به کیلو وات تبدیل می شود که جواب می شود ۲۶٫۷و تفریبا ۲۷کیلو وات.بر چه اساسی دستگاه با ظرفیت ۴۰ کیلو وات را انتخاب کرده است؟؟؟؟؟ وقتی حداکثر ظرفیت ما با راندمان ۸۰ درصد ۲۷ کیلو وات می تواند باشد..واین سوال دچار مشکل است. رسیدگی کننده به اعتراض محترم ،حتما اعتراضات زیادی که به این سوال شده است را در سایتهای علمی ومعتبر شنیده اید ویا اگر نشنیده اید احتمالا در همین متنها ی اعتراض به دستتان رسیده است...لطفا ترتیب اثر دهید.و در اثر اشتباه سهوی پیش امده در طرح سوال توسط طراح محترم که قصد بالابردن سطح سوال(پیچاندن علمی)را داشته ولی به صورت سهوی ابهامی در سوال افتاده است و حتی گزینه صحیح وجود ندارد. حق ما مهندسان پایمال شود و لطفاحق از بین رفته را به ما برگردانید و رسیدگی کنید

سوال (29A )جواب صحیح گزینه 3 می باشد، کلید نظام مهندسی برای این سوال اشتباه است.

در صفحه ۱۲کتاب هادی زاده آمده است. در فضاهایی که خنک کاری توسط کولرهای گازی انجام می شود می توان در زمستان با معکوس کردن سیکل تبرید گرمایش فضا را نیز تامین کرد،بدین صورت که اواپراتوری که در تابستلن هوارا خنک میکرده است در زمستان و ماه های سرد سال نقش کندانسور را ایفا میکند این روش برای مکان هایی که زمستانهای سرد دارد و نیز فضاهایی که محیط مرطوب است مناسب نیست، و بنابراین اختلاف اصلی پمپ گرمایی و کولر گازی اواپراتور می باشد. نه شیر چهار راهه. این سندی هست که غلط بودن کلید را نشان می دهد. رسیدگی کننده به اعتراض محترم ،حتما اعتراضات زیادی که به این سوال شده است را در سایتهای علمی ومعتبر شنیده اید ویا اگر نشنیده اید احتمالا در همین متنها ی اعتراض به دستتان رسیده است...لطفا ترتیب اثر دهید.

سوال (32A )غلط می باشد.وباید حذف شود.و صورت سوال کلا غلط است
گزینه صحیح که نظام مهندسی اعلام کرده است گزینه 1 که 8.42 می باشد را گزینه صحیح اعلام کرده که کلا صورت سوال دچار مشکل است وغلط است.
روش حل:
اگر به طور معکوس حساب کنین از گزینه به انتخاب زاویه برسیم.چنین میشود.
اگر از ۸٫۴۲، یک متر معروف(بند 12-7-3-1 قسمت چ)طول نردبان باید 1متر از کفی که برای رسیدن به آن مورد استفاده قرار میگیرد،بلندتر بوده و این قسمت اضافی فاقد پله باشد) را کم کنیم میشود ۷٫۴۲
حالا اگه زاویه نردبان را حساب کنیم بظوریکه نردبان وتر مثلث می باشد و ارتفاع، ضلع مقابل مثلث باشد در این صورت زاویه بدست می آید طبق فرمول (76.01=(7.2/7.42)Arcsin) می شود یعنی معکوس سینوس ۷٫۲ تقسیم بر ۷٫۴۲
میشود 76.01 درجه، که به وضوح توی مبحث 12 ، ۱۲-۷-۳-۷ اومده است که اگر زاویه بین ۷۵ تا ۹۰ باشه باید نردبان با اتصلات به دیوار متصل شود که در تضاد با صورت سوال می باشد. چون تو صورت سوال گفته شده است نردبان بدون اتصال وصل بشودکه وقتی نردبان بدون اتصال وصل میشود برای زاویه ای کمتر از 75 کمتر می باشد.
مورد چ-3-7-12-صفحه 52 مبحث 12:طول نردبان باید 1 متر بالاتر از کفی باشد.
مورد7-3-7-12-صفحه 53 مبحث 12:اگر زاویه بین 75 و 90 باشه نردبان باید دارای اتصال باشد.
از نظر ما مهندسان شایسته ی اعتراض می باشد!لطفا اجازه ندهید حق قبولی ما با ردشدن نابجا و در اثر اشتباه سهوی پیش امده در طرح سوال توسط طراح محترم که قصد بالابردن سطح سوال(پیچاندن علمی)را داشته ولی به صورت سهوی ابهامی در سوال افتاده است(یا در اینجا به مورد اون سوال اشاره کنید)پایمال شود و حق از بین رفته را به ما برگردانیدلطفا رسیدگی کنید

سوال (48A )ا :این سوال باید حذف شود.
این سوال با اطلاعات مباحث و نشریات قابل حل نمی‌باشد.
در هیچ کدام از مباحث منبع امکان حل این سوال موجود نیست و این سوال خارج از منبع خود به تنهایی باعث از بین رفتن حق اینجانب و بسیاری از داوطلبان شده است به این دلیل که ممکن بود اگر به جای این سوال یک سوال از منابع معرفی شده امده بود ان را حل میکردیم(لذا لطفا نگزارید اینجانبان که از لحاظ سطح علمی لیاقت اخذ پروانه اشتغال را داریم با این اشتباهات سهوی پیش امده حقمان ضایع شودلطفا رسیدگی کنید.

سوال (50A )این سوال ابهام آمیز است و باید حذف شود.

این سوال بسیار گیج کننده بود و در داده سوال نوع شهر نهبندان ذکرنشده است. و جمعیت آن داده نشده است. و آیا نوع شهرها برای همه افراد مشخص است؟آیا همه باید نوع شهرها را میدانستند؟این امتحان نظام مهندسی می باشد نه امتحان یک جغرافی دان. و دانستن اینکه جمعیت نهبندان از یک میلیون نفر بیشتره یا نه سر جلسه آزمون واقعا کار دشوار بود به علت اینکه نوع شهر وتعدادجمعیت آن مشخص نشده بود. این تفاوت منجر به تغییر گروه از 2 به 3 می شود که در گزینه ها موجوده. این سوال از نظر ما مهندسان شایسته ی اعتراض می باشد!لطفا اجازه ندهید حق قبولی ما با ردشدن نابجا و در اثر اشتباه سهوی پیش امده در طرح سوال توسط طراح محترم که قصد بالابردن سطح سوال(پیچاندن علمی)را داشته ولی به صورت سهوی ابهامی در سوال افتاده است(یا در اینجا به مورد اون سوال اشاره کنید)پایمال شود و حق از بین رفته را به ما برگردانیدلطفا رسیدگی کنید
ما هم حتما این مسایل و قید کنیم تو اعتراض:
متن اعتراض که به دفتر مقررات ملی توی سایت inbr.ir فرستادم : با سلام احتراما در خصوص ازمون تاسيسات مکانیکی 2مرداد ٩٤ تعداد زيادي از شركت كنندگان در همه استانها و تهران نسبت به طرح سوالات و استاندارد نبودن سوالات و نبود وقت كافي براي اين نوع سوالات اعتراض داريم و همچنين نحوه تغيير ازمون و تكيه دادن به مباحث غيرمکانیکی حق دوستان و تحصيلكرده هاي شركت كننده در اين ازمون را به نحوه قابل چشمگيري ضايع و هدر داد و اين ازمون سر شار از نااميدي براي همه ما بوده بدينوسيله از مسولين ذيربط خواهشمنديم نسبت به بررسي مشكلات ما در زمينه اعتراض به ازمون و حداقل کاهش نمره قبولی اقدامات لازم را مبذول فرماييد با تشكر
آپدیت شد

آخرین ویرایش:

sadeghjalilian

عضو جدید
متنت فوق العادست انیشتن ..دقیقا همونطور که گفتم نوشتی .عذر میخوام این دو روزه درگیر یه مسئله بودم ونتونستم متنت رو بخونم.....اگه بتونی تو تمام سایتها که سر میزنی همین متن رو بنویسی عالیه ازشون درخواست کنید که این موارد رو بفرستند(چون تاثیر اینکه شما مثلا10نفر اینو بفرستید یا مثلا60 نفر این متن رو بفرسته متفاوته.....باور کن یه دوره یادم میاد که یه سوال زیاد هم مبهم نبود(ابهام داشت ولی کمی ابهام ولی بدلیل اینکه تعداد افراد زیادی بهش اعتراض کرده بودند که با اطلاعات موجود قابل حل نیست ...حذف شد.....).به نظر من متن عالیه....از تمام راههای ممکن حذف شدن یه سوالها استفاده کردید(فکر نمیکردم که از تمام مواردی که نوشتم در امتحان شما بشه اشکال پیدا کرد ولی مثل اینکه ازمون واقعا مشکلداری بوده و در این موارد به دلیل اعتراضات بیشتر از حد معمول حتما رسیدگیها جدیتر میشه.......(اخرین خطش رو این جمله رو اضافه کنید که متن مورد نظر مورد قبول و تایید مهندسان پایه 1 وپایه2زیادی که حداقل قرارگرفته است و اینجانبان اعتراضات را کاملا وارد دانسته اند(البته اگه برخیش رو مطمئن نیستید(متفق القول نیستید) بنویسید که بیشتر سوالات این متن رو مورد بررسی مهندسان پایه 1 و2 و......ولذا برای بار چندم در همین متن خواهشمند هستیم که ترتیب اثردهید و حق از دست رفته را برگردانیدچون نیاز زیادی به اخذ این پروانه در این تاریخ داریم..با تشکراز حسن توجه شما...

دیاکو95

عضو جدید
دوستان نارحت نشید ولی سوال 19 باید بر راندمان تقسیم بشه نه ضرب،
این سوتی بزرگیه به نظرم...

دیاکو95

عضو جدید
با توجه به توضیحی که برا سوال 29 نوشته اید فک نکنم موقر باشه اعتراضتون، این متن که نشون نمیده فرق اون دوتا سیکلو، باید دلیل محکمتری بیاریم، ولی من دلیلی ندارم....:smile:

baranj

عضو جدید
بچه ها اگه حل ۵۳رو نمیذارین من متن اعتراضمو بفرستم فک کنم بچه ها ی دیگه نمیخوان همکاری کنن من دیگه وقت ندارم امتحان دارم اگه مشکلی نداره و سوالی نیس که مشکل نداشته باشه من این متنو بفرستم

انیشتن جان من همونظور که گفنم سفرم امشب می رم خونه ایشالله.شماره صفحاتی که می زارم مباحث و دانلود می کنم و چک می کنم رو گوشی کتابی پیشم نیست امشب کتاب هادیزاده رو برای سوال پمپ چک می کنم می زارم

sadeghjalilian

عضو جدید
انیشتن جان..با توجه به توضیحاتی که دیاکوعزیر و بقیه دادند سوال مثلا سوال 19 رو حذف نمیکنی.....البته من خودم نه فرمولها یادمه و نه این اطلاعات کتابها بجز سه چهار تا از مباحث به دردم نمیخوره(تو کار نظارت و.بازرسی گازمیگم.....)....یه اپدیت دگه لازم نداره متنت(حذف برخی سوالات و...)

انیشتن

عضو جدید
دوستان نارحت نشید ولی سوال 19 باید بر راندمان تقسیم بشه نه ضرب،
این سوتی بزرگیه به نظرم...

ببین داداش دیاکو
درزبندی معمولی (v>Q/(177*R
که R اینجا راندمان است در سوالات چندسال قبل هم راندمان تقسیم میشد نه ضرب فک کنم اینجا شما تو ضرب و تقسیم دچار مشکل شدی.ما Q رو میخوایما یکم دقت کن

انیشتن

عضو جدید
با توجه به توضیحی که برا سوال 29 نوشته اید فک نکنم موقر باشه اعتراضتون، این متن که نشون نمیده فرق اون دوتا سیکلو، باید دلیل محکمتری بیاریم، ولی من دلیلی ندارم....:smile:

ببین داداش دیاکو شما متن خودتو بفرست.اکی؟هرجور صلاحته بفرست.من دلایلم معتبره میفرستم حذف و غیر حذفش رو نظام مهندسی بایس تشخیص بده.همین.

انیشتن

عضو جدید
انیشتن جان..با توجه به توضیحاتی که دیاکوعزیر و بقیه دادند سوال مثلا سوال 19 رو حذف نمیکنی.....البته من خودم نه فرمولها یادمه و نه این اطلاعات کتابها بجز سه چهار تا از مباحث به دردم نمیخوره(تو کار نظارت و.بازرسی گازمیگم.....)....یه اپدیت دگه لازم نداره متنت(حذف برخی سوالات و...)

اره منم همینارو میفرستم مگه بچه ها بخوان سوال 53 رو اضافه کنن

دیاکو95

عضو جدید

حل سوال 19:
177*6*6*4.5=28674
28674/0.8=35842.5
3584.2*1.1641=41724.2
41724.2/1000=41 Kw
یعنی ظرفیت سوخت دستگاه نباید از 41 کیلو وات بیشتر باشه (اگه باشه اونوقت به ازای هر متر مکعب بیشتر از 177 کیلو کالری خواهیم داشت) که میشه گزینه 2،
به این سوال اعتراض نخواهم کرد.....
البته با احترام به دوستانم....

دیاکو95

عضو جدید
ببین داداش دیاکو شما متن خودتو بفرست.اکی؟هرجور صلاحته بفرست.من دلایلم معتبره میفرستم حذف و غیر حذفش رو نظام مهندسی بایس تشخیص بده.همین.

متن اعتراضتون رو بدید به من منم میفرستم به استثنای بعضی موارد. آخه وقتی مطمئنم سوالی درسته چرا اعتراض کنم... خوب میخندن بهمون دیگه،
من میخواستم به 38 و 33 اعتراض کنم ولی با صحبت های دوستم قانع شدم...
برای سوال 3 هم اعتراضی ندارم، ولی سوالای 48 و تمام سوالایی که حل نکردم و بلد نیستم رو هرچی شما بنویسید منم میفرستم.

arzess

عضو جدید
بچه ها سوال 38 رو به این دلیل حذف کردم
سلام
بطور خلاصه Q=CFM*delta T *1 (water capacity
CFM= 10000/10 =1000
اگه مقدار را به متر مکعب بر ساعت حساب کنیم میشه ۱۷۰۰٫
حالا اگه با ۱۸۰۰ که از تعویض هوای موتورخانه بدست آمده جمع کنیم میشه ۳۵۰۰

سلام
من نمیدونم چرا باید مقدار هوای گرمای تولید شده دستگاه را جمع کنیم با مقدار هوای تعویض؟ کجا مبحث امده که هوای تعویض موتور خانه رو باید با این مقدار جمع کرد. به نظرم که این سوال رو هم بزاریم باشه و حذفش نکنیم.

دیاکو95

عضو جدید

به قول سهیل خان، خداییش منم به خاطر دوستای هم باشگاهیم اینجام وگرنه کلی کار و زندگی دارم، با این که میدونم اگه خدا بخواد قبولم ولی دلم میخواد برا بقیه هم کاری کرده باشم،

دیاکو95

عضو جدید
سلام
من نمیدونم چرا باید مقدار هوای گرمای تولید شده دستگاه را جمع کنیم با مقدار هوای تعویض؟ کجا مبحث امده که هوای تعویض موتور خانه رو باید با این مقدار جمع کرد. به نظرم که این سوال رو هم بزاریم باشه و حذفش نکنیم.

دقیقا چیزی که من میخواستم بگم رو گفتی، من ترسیدم بگم اینو، خوب الان چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیاکو95

عضو جدید
سلام

نظر شما در مورد سوال 19 چیه؟؟

انیشتن

عضو جدید
حل سوال 19:
177*6*6*4.5=28674
28674/0.8=35842.5
3584.2*1.1641=41724.2
41724.2/1000=41 Kw
یعنی ظرفیت سوخت دستگاه نباید از 41 کیلو وات بیشتر باشه (اگه باشه اونوقت به ازای هر متر مکعب بیشتر از 177 کیلو کالری خواهیم داشت) که میشه گزینه 2،
به این سوال اعتراض نخواهم کرد.....
البته با احترام به دوستانم....

لطفا سوال چهارم آذر92 رو ببرسی کنین دقیقا همینه که من میگم البته سوالو معکوس دادن.و بنا نیس چون شما میگید ضرب کنیم و جوابتون نزدیک به گزینه ها می باشد و درست زده باشید شما به اصل سوال توجه کنین شاید طراح سوال اشتباه کرده.و اینکه در اینجا از مجازی بودن و واقعی بودن چیزی نگفته که اگه طبق این سوال آدر 92 ما ظرفیت رو واقعی در نظر بگیریم حتما حتما حتما بایس تقسیم کنیم طبق فرمولی که توضیح دادم.(v>Q/(177*R

دیاکو95

عضو جدید
سوال (19A) جواب در گزینه ها وجود ندارد.
متاسفنه سوال ۱۹ مکانیک کاملا اشتباه است.
چرا که حداکثر(۱۰۰درصد) Q می شود ۴٫۵*۶*۶*۱۷۷مساوی ۲۸۶۷۴ کیلو کالری بر ساعت و وقتی می گوید راندمان ۸۰ در صد باید ضربدر ۸۰ درصد کنیم که می شود ۲۲۹۳۹ کیلو کالری بر ساعت و با ضرب در تبدیل واحد ۱٫۱۶۴۱ به وات تبدیل می شود و با تقسیم بر ۱۰۰۰ به کیلو وات تبدیل می شود که جواب می شود ۲۶٫۷و تفریبا ۲۷کیلو وات.بر چه اساسی دستگاه با ظرفیت ۴۰ کیلو وات را انتخاب کرده است وقتی حداکثر ظرفیت ما با راندمان ۸۰ درصد ۲۷ کیلو وات می تواند باشد.واین سوال دچار مشکل است.رسیدگی کننده به اعتراض محترم ،حتما اعتراضات زیادی که به این سوال شده است را در سایتهای علمی ومعتبر شنیده اید ویا اگر نشنیده اید احتمالا در همین متنها ی اعتراض به دستتان رسیده است...لطفا ترتیب اثر دهید.

لطفا سوال چهارم آذر92 رو ببرسی کنین دقیقا همینه که من میگم البته سوالو معکوس دادن.و بنا نیس چون شما میگید ضرب کنیم و جوابتون نزدیک به گزینه ها می باشد و درست زده باشید شما به اصل سوال توجه کنین شاید طراح سوال اشتباه کرده.و اینکه در اینجا از مجازی بودن و واقعی بودن چیزی نگفته که اگه طبق این سوال آدر 92 ما ظرفیت رو واقعی در نظر بگیریم حتما حتما حتما بایس تقسیم کنیم طبق فرمولی که توضیح دادم.(v>Q/(177*R

والا من نگفتم ضرب بشه، میگم تقسیم میکنیم.

شما اعتراض کنید به این سوال به قول باران خانم خدا کنه غلط باشه، من اینو درست زدم غلط باشه یا نه به حال من فرق نمیکنه ولی اگه غلط باشه به نفع شما هست، خدا کنه غلط باشه ولی من بهش اعتراض نمیکنم...

دیاکو95

عضو جدید

الان حل من کجاش ایراد داره؟؟؟

دیاکو95

عضو جدید
من هم همون 40 کیلووات رو زدم و فکر کنم که درسته.
اما هنوز سر این قضیه هوای تعویض موتور خونه تبرید قانع نشدم. من این سوال رو هم مینویسم توی اعتراضم.

آقا با توضیحی که اون دوستمون داد من مطمئن شدم که 3500 جواب درسته به دو دلیل اول اینکه 1800 که ما اوردیم حتما توی جواب تاثیر داره و باید باشه دوم این که با توجه به کلید ها طراح هم حتما 1800 رو با 1700 جمع کرده که شده 3500، ولی چراشو نمیدونم حالا یکی باید از دید مهندسی بگه که این جمع بستن غلطه، من که مهندس نیستم:D

انیشتن

عضو جدید
آقا با توضیحی که اون دوستمون داد من مطمئن شدم که 3500 جواب درسته به دو دلیل اول اینکه 1800 که ما اوردیم حتما توی جواب تاثیر داره و باید باشه دوم این که با توجه به کلید ها طراح هم حتما 1800 رو با 1700 جمع کرده که شده 3500، ولی چراشو نمیدونم حالا یکی باید از دید مهندسی بگه که این جمع بستن غلطه، من که مهندس نیستم:D

چون نوشتهبه میزانی که افزایش دمای هوای موتورخانه نسبت به دمای هوای خارج ناشی از کار همه ی دستگاه های گرمازا بیش از ده درجه
نشود.بنابراین چون گفته نزدیک سطح دریاس پس احتمال داده بیش از ده درجه نمیشه و بنابراین جم کرده با 1800

بالا