زندگی بعد از این آزمون هم ادامه داره....
برای اهداف خیلی بلندتری به این دنیا اومدیم...
هواستون باشه...
متنت فوق العادست انیشتن ..دقیقا همونطور که گفتم نوشتی .عذر میخوام این دو روزه درگیر یه مسئله بودم ونتونستم متنت رو بخونم.....اگه بتونی تو تمام سایتها که سر میزنی همین متن رو بنویسی عالیه ازشون درخواست کنید که این موارد رو بفرستند(چون تاثیر اینکه شما مثلا10نفر اینو بفرستید یا مثلا60 نفر این متن رو بفرسته متفاوته.....باور کن یه دوره یادم میاد که یه سوال زیاد هم مبهم نبود(ابهام داشت ولی کمی ابهام ولی بدلیل اینکه تعداد افراد زیادی بهش اعتراض کرده بودند که با اطلاعات موجود قابل حل نیست ...حذف شد.....).به نظر من متن عالیه....از تمام راههای ممکن حذف شدن یه سوالها استفاده کردید(فکر نمیکردم که از تمام مواردی که نوشتم در امتحان شما بشه اشکال پیدا کرد ولی مثل اینکه ازمون واقعا مشکلداری بوده و در این موارد به دلیل اعتراضات بیشتر از حد معمول حتما رسیدگیها جدیتر میشه.......(اخرین خطش رو این جمله رو اضافه کنید که متن مورد نظر مورد قبول و تایید مهندسان پایه 1 وپایه2زیادی که حداقل قرارگرفته است و اینجانبان اعتراضات را کاملا وارد دانسته اند(البته اگه برخیش رو مطمئن نیستید(متفق القول نیستید) بنویسید که بیشتر سوالات این متن رو مورد بررسی مهندسان پایه 1 و2 و......ولذا برای بار چندم در همین متن خواهشمند هستیم که ترتیب اثردهید و حق از دست رفته را برگردانیدچون نیاز زیادی به اخذ این پروانه در این تاریخ داریم..با تشکراز حسن توجه شما...آپدیت شد
کاک دیاکوی عزیز دقیقا درک میکنم که منظورتون چیه و اون اهداف چیه ولی متاسفانه .....
بچه ها اگه حل ۵۳رو نمیذارین من متن اعتراضمو بفرستم فک کنم بچه ها ی دیگه نمیخوان همکاری کنن من دیگه وقت ندارم امتحان دارم اگه مشکلی نداره و سوالی نیس که مشکل نداشته باشه من این متنو بفرستم
دوستان نارحت نشید ولی سوال 19 باید بر راندمان تقسیم بشه نه ضرب،
این سوتی بزرگیه به نظرم...
با توجه به توضیحی که برا سوال 29 نوشته اید فک نکنم موقر باشه اعتراضتون، این متن که نشون نمیده فرق اون دوتا سیکلو، باید دلیل محکمتری بیاریم، ولی من دلیلی ندارم....![]()
انیشتن جان..با توجه به توضیحاتی که دیاکوعزیر و بقیه دادند سوال مثلا سوال 19 رو حذف نمیکنی.....البته من خودم نه فرمولها یادمه و نه این اطلاعات کتابها بجز سه چهار تا از مباحث به دردم نمیخوره(تو کار نظارت و.بازرسی گازمیگم.....)....یه اپدیت دگه لازم نداره متنت(حذف برخی سوالات و...)
انیشتن جان..با توجه به توضیحاتی که دیاکوعزیر و بقیه دادند سوال مثلا سوال 19 رو حذف نمیکنی.....البته من خودم نه فرمولها یادمه و نه این اطلاعات کتابها بجز سه چهار تا از مباحث به دردم نمیخوره(تو کار نظارت و.بازرسی گازمیگم.....)....یه اپدیت دگه لازم نداره متنت(حذف برخی سوالات و...)
ببین داداش دیاکو شما متن خودتو بفرست.اکی؟هرجور صلاحته بفرست.من دلایلم معتبره میفرستم حذف و غیر حذفش رو نظام مهندسی بایس تشخیص بده.همین.
بچه ها سوال 38 رو به این دلیل حذف کردم
سلام
بطور خلاصه Q=CFM*delta T *1 (water capacity
CFM= 10000/10 =1000
اگه مقدار را به متر مکعب بر ساعت حساب کنیم میشه ۱۷۰۰٫
حالا اگه با ۱۸۰۰ که از تعویض هوای موتورخانه بدست آمده جمع کنیم میشه ۳۵۰۰
ببین داداش دیاکو شما متن خودتو بفرست.اکی؟هرجور صلاحته بفرست.من دلایلم معتبره میفرستم حذف و غیر حذفش رو نظام مهندسی بایس تشخیص بده.همین.
سلام
من نمیدونم چرا باید مقدار هوای گرمای تولید شده دستگاه را جمع کنیم با مقدار هوای تعویض؟ کجا مبحث امده که هوای تعویض موتور خانه رو باید با این مقدار جمع کرد. به نظرم که این سوال رو هم بزاریم باشه و حذفش نکنیم.
سلام
من نمیدونم چرا باید مقدار هوای گرمای تولید شده دستگاه را جمع کنیم با مقدار هوای تعویض؟ کجا مبحث امده که هوای تعویض موتور خانه رو باید با این مقدار جمع کرد. به نظرم که این سوال رو هم بزاریم باشه و حذفش نکنیم.
حل سوال 19:
177*6*6*4.5=28674
28674/0.8=35842.5
3584.2*1.1641=41724.2
41724.2/1000=41 Kw
یعنی ظرفیت سوخت دستگاه نباید از 41 کیلو وات بیشتر باشه (اگه باشه اونوقت به ازای هر متر مکعب بیشتر از 177 کیلو کالری خواهیم داشت) که میشه گزینه 2،
به این سوال اعتراض نخواهم کرد.....
البته با احترام به دوستانم....
لطفا سوال چهارم آذر92 رو ببرسی کنین دقیقا همینه که من میگم البته سوالو معکوس دادن.و بنا نیس چون شما میگید ضرب کنیم و جوابتون نزدیک به گزینه ها می باشد و درست زده باشید شما به اصل سوال توجه کنین شاید طراح سوال اشتباه کرده.و اینکه در اینجا از مجازی بودن و واقعی بودن چیزی نگفته که اگه طبق این سوال آدر 92 ما ظرفیت رو واقعی در نظر بگیریم حتما حتما حتما بایس تقسیم کنیم طبق فرمولی که توضیح دادم.(v>Q/(177*R
لطفا سوال چهارم آذر92 رو ببرسی کنین دقیقا همینه که من میگم البته سوالو معکوس دادن.و بنا نیس چون شما میگید ضرب کنیم و جوابتون نزدیک به گزینه ها می باشد و درست زده باشید شما به اصل سوال توجه کنین شاید طراح سوال اشتباه کرده.و اینکه در اینجا از مجازی بودن و واقعی بودن چیزی نگفته که اگه طبق این سوال آدر 92 ما ظرفیت رو واقعی در نظر بگیریم حتما حتما حتما بایس تقسیم کنیم طبق فرمولی که توضیح دادم.(v>Q/(177*R
دقیقا چیزی که من میخواستم بگم رو گفتی، من ترسیدم بگم اینو، خوب الان چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم هرچی فکر کردم دلیل منطقی ندارم
این میخواد تعویض هوارو بررسی کنه
نظر شما در مورد سوال 19 چیه؟؟
من هم همون 40 کیلووات رو زدم و فکر کنم که درسته.
اما هنوز سر این قضیه هوای تعویض موتور خونه تبرید قانع نشدم. من این سوال رو هم مینویسم توی اعتراضم.
آقا با توضیحی که اون دوستمون داد من مطمئن شدم که 3500 جواب درسته به دو دلیل اول اینکه 1800 که ما اوردیم حتما توی جواب تاثیر داره و باید باشه دوم این که با توجه به کلید ها طراح هم حتما 1800 رو با 1700 جمع کرده که شده 3500، ولی چراشو نمیدونم حالا یکی باید از دید مهندسی بگه که این جمع بستن غلطه، من که مهندس نیستم![]()