من میخواستم از کسانی تشکر کنم دیدم بقیه تشکر کردند و دیگه اونا رو نمیگم و منم ازشون تشکر میکنم.......
اول از همه ی دوستای خوبم توی باشگاه تشکر میکنم البته اگه بخوام اسم بیارم ممکنه اسم کسی جا بیفته

.....
.......
تشکر میکنم از پرویز مظلومی که بهم یاداوری کرد غرور بدجور ادمو زمین گیر میکنه.....
تشکر میکنم از بچه های پرسپولیس که بهم یاداوری کردند همیشه در ناامیدی بسی امید است......
تشکر میکنم از عرفان که فهمیدم هدف حد نداره.........
تشکر میکنم از زمین لرزه ای که اومد و بهم یاداوری کرد هر لحظه ممکنه دیگه فرصت این که دوباره عزیزانمو ببینمو از دست بدم......
تشکر میکنم از داداشم که همیشه با حرفاش هر وقت میخوام از راه به در شم میارتم تو راه.......
تشکر میکنم از بهار که بهم یاداوری کرد روزای دلگیر زمستونم تموم میشه........
تشکر میکنم از اون کسی که معرفتش زیر صفر بود ولی با این کارش بهم یاداوری کرد بی معرفتی چقدر بده تا بیش تر حواسمو جمع کنم که حداقل من بی معرفتی نکنم......
تشکر میکنم از اون کسایی که توی یه تاپیکی با نظراتم موافق بودند و همچنین کسایی که مخالف بودند......
تشکر میکنم از ابجیم توی باشگاه که واقعا اخر معرفته .......
تشکر میکنم از hosseinassar مدیر تالار برق به خاطر معرفتش........
تشکر میکنم از همه ی بچه های تالار تاپیک برق قسمت کنکورش که تجربیاتشونو میان در اختیار بچه ها میزارند مخصوصا اقا ایدین با روحیه ی فوق العاده مثبت نگرش......
تشکر میکنم از اون کسی که بهم اعتماد کرد وکلی از تجربیاتشو در اختیارم گذاشت......
من از وجود همچین تاپیکی خبر نداشتم یه تشکر ویژه میکنم از دوست خوبم گلبرگ نقره ای که منو از وجود همچین تاپیکی با خبر کرد.....
و در پایان یه تشکر از رضا داوودی عزیز داداش گلم.......