آخرین تاپیک سال

...SPARTACUS

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ابتدا سال نو رو پیشاپیش به همه دوستان گلم تبریک میگم...امیدوارم سال خوبی داشته باشید...
به رسم ادب و قدر شناسی از کسی که در ابتدا سپاس گذاری میکنم کسی نیست جزء مونس شبهای من...کسی که همیشه صادقانه باهاش دردودل کردم و اونم برای هیچ بنده ای کم نمیزاره...
من از خدای خودم تشکر میکنم البته با وجود تمام کم و کاستیهای باطن و گناهانم،ولی حداقل به این مهم آگاه هستم که کسی جز خدای من در پایان خط دفتر روزگار برای من مهر هزار آفرینو نمیزنه!
و درپایان از داداش گلم دوست خوبم رضا داودی تشکر میکنم....از اون لرای با غیرته...من خیالم راحته اگه جنگ بشه کسانی مثل رضا هستن که صحنه رو خالی نمیکنن...:D

narges224

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم از خدایی که هر لحظه کنارم بوده وهست و امسال بهم هدیه ای داده که اندازه یه دنیاهم ازش تشکر کنم بازم کمه.
از پدر و مادر خوبم تشکر می کنم که همیشه کنارم بودن.

آخرین ویرایش:

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهی با خاطری خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار ، دست از غیر تو شسته و در انتظار رحمتت نشسته ام، بدهی کریمی ندهی حکیمی، بخوانی شاکرم برانی صابرم الهی احوالم چنان است که میدانی و اعمالم چنین است که میبینی.
نه پای گریز دارم و نه زبان ستیز ، یا ارحم الراحمین بهترینها را در این روزهای پایانی سال برای دوستانم که از بهترینها هستد مقدر فرما...

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من سال بدی داشتم

اما گذشت

از خدا می خوام اتفاقی که واسه من افتاد واسه هیچ کس پیش نیاد

mohammad vaghei

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از خدا تشکر میکنم چون امسال کربلا رو قسمتم کرد/از پدر و مادرم چون میدونم اونا دعا کردن برم/از دوستای گل اینجا چون سال خوبی با هم داشتیم همه همه زیر سایه مرتضی علی و پدر و مادراشون خوش و سلام باشن

RZGH

عضو جدید
کاربر ممتاز
حافظ گشوده ام وچه زیباست فال تو
حتما قشنگ می شودامسال حال تو
با ان زبان فاخروایرانی اصیل
فرخنده بادروزوشب وماه وسال تو

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال
قبل از شروع سال نود همیشه به خودم تلقین میکردم سال نود سال خوش شانسی و خوبی برای منه.... و واقعا هم شد. من سال خوبی داشتم و تغییرات اساسی تو زندگیم. حالا میکم نود و یک هم سال شانسمه! خدا رو شکر اوضاعم همیشه از قبل بهتر میشه. البته با تلاشهای خودم و اراده ام که دیگه هرگز ضعیف نخواهد شد....
خدا رو شکر...