آثار شگفت انگیز ازدواج؟(بسیار جالبه)

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیز :d

ولی گفتم دیگه شما به همون چشمی ببینش که کارتون فوتبالیستا میدیدی :|

فک کنم نویسنده ی این متن تنظیم خانواده پاس نکرده :d چشم گوشش بسته س:d

ادامه داره برو صفحه دوم یا سوم یا چهارم ادامشو بخون

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ازدواج یا چـیز؟:huh:
مگه ازدواج فقط همینه که اینجوری تیتر زدن:D

ممنون. جالب بود
خخخخخ

لابد برا بعضیا هست دیگ :|

ازدواج همینه دیگه.
فقط عشق مادر به فرزند وجود داره بقیش همش هورمونه!!:D
:|
نه خدا نکنه .. :|

نمیری اتی .. دی:
چیز :d

ولی گفتم دیگه شما به همون چشمی ببینش که کارتون فوتبالیستا میدیدی :|

فک کنم نویسنده ی این متن تنظیم خانواده پاس نکرده :d چشم گوشش بسته س:d
:biggrin:
آره خیلی ..
چرا گریه میکنی؟؟ حرف اتی ناراحتت کرد که ایشالا حقیقت نداشته یاشه .. :|
اونایی که ایزدواج کردند تایید میکنند؟

گویا تأییدش نمیکنن ..
یا دلشون نمیخواد یا اینکه ب ضررشون تموم شده .. :surprised:

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
من نمی گم؛ اکثر روانشناسها، جامعه شناسها، و متفکرین می گن. اصلاً مهمترین عامل نابود شدن عشق ازدواجه (این رو هم من نمی گم).

حرف مفته.اصولا روانشناسایی که خودشون ید طولایی در خیانت و فروپاشی خانواده دارن، ازین نطقا میکنن.طرف خونواده و بچشو ول کرد، شوهرشو کتک میزد، رفت جایزه صلح جهانی نوبل هم گرفت!

اونی که واقعا میخواد عاشق باشه، میره با طرف ازدواج میکنه.اونی که دنبال هوسرانیه نه عشق،ازدواج نمیکنه تا تعهدی براش بوجود نیاد.

عشق امثال پدربزرگ مادربزرگای ما، به 100000000000000 تا از هوس های امروزی به ظاهر عاشقانه میارزید.

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف مفته.اصولا روانشناسایی که خودشون ید طولایی در خیانت و فروپاشی خانواده دارن، ازین نطقا میکنن.طرف خونواده و بچشو ول کرد، شوهرشو کتک میزد، رفت جایزه صلح جهانی نوبل هم گرفت!

اونی که واقعا میخواد عاشق باشه، میره با طرف ازدواج میکنه.اونی که دنبال هوسرانیه نه عشق،ازدواج نمیکنه تا تعهدی براش بوجود نیاد.

عشق امثال پدربزرگ مادربزرگای ما، به 100000000000000 تا از هوس های امروزی به ظاهر عاشقانه میارزید.

:surprised::huh:
شوهرشو کتک میزد؟
:biggrin:باحاله

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::huh:
شوهرشو کتک میزد؟
:biggrin:باحاله

منظورش اون زنه ست دیگه...اسمش کی بود؟؟!... شیرین عبادی؟؟؟!
من مصاحبه شوهرش رو یادمه. میگفت از بس عصبی بوده یه بار عینک منو گرفته مچاله کرده!
حالا رفته خارج شده دلقک این و اون. سرکارش گذاشتن. بهش جایزه هم میدن.

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ندیدی مگه؟دلم کباب شدواسش. اصول اولیه انسانیت رو خودشون بلد نیستن و رعایت نمیکنن اونوقت میخوان حقوق سایرین رو احیا کنن!

من مصاحبه شوهرش رو یادمه. میگفت از بس عصبی بوده یه بار عینک منو گرفته مچاله کرده!

:lol:نه ندیدم ..نمیدونستم
واس چی دلت واسش کباب شد...حتی اگه هم کتک خورده:Dبازم ناراحت نباش...گهی پشت به زین و گهی زین به پشت...

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
آفرین.اصلا کلا ول کرد رفت.عاطفه تلقانی خودش فعال کودکان کار،معلم بچه های خانه کودک ناصرخسرو ...فعال اجتماعیه.در کتاب صلح در اکتبر 2003 میگفت من بارها از این خانم خواستم که واسه کمک بیاد...هیچ کاری نکرد.اینا خیرشون نه به خودشون میرسه، نه خونواده هاشون، نه هموطنانشون.همش سو استفاده سیاسیو پوله!

خیلیاشون همیننا.یعنی یه سرچی کنن برن سراغ اعضای خونواده امثال همین شیرین عبادیو مهرانگیز کارو اینایی که پز روشنفکری دارن، گندش در میاد که خودشون به خودشونو خونوادشون رحم نمیکنن.
:lol:نه ندیدم ..نمیدونستم
واس چی دلت واسش کباب شد...حتی اگه هم کتک خورده:Dبازم ناراحت نباش...گهی پشت به زین و گهی زین به پشت...

طفلی موقعی که رفت خواستگاری، تو خوابشم نمیدید...

meytim

متخصص محاسبات عددی و MATLAB
کاربر ممتاز

شما از انسانهای زیر کدوم رو قبول دارید؟
ـ ناپلئون بناپارت
ـ بالزاک
ـ اوشو
ـ انیشتین
ـ ابن سبنا
ـ سقراط
ـ افلاطون
ـ فرانکلین
ـ آبراهام لینکلن
ـ سامرست موام
ـ ویکتور هوگو
ـ مرلین مونرو
ـ ...

یک کم مطالعه کنید بعد نظر بدید؛ لطفاً مثل اکثریت ایرانیها نباشید! البته به نظر من تا ازدواج نکردید، بهتره که در این مورد نظر ندید.

یکی از مهمترین ویژگیهایی که به نظر من یک همسر باید داشته باشه اینه که "دستهاش قفس نباشه." من تا حالا ندیدم؛ امیدوارم شما ببینید. شعر زیر که من خیلی وقتها برای همسرم و دوستان می خونم، در همین راستاست (مهمترین بخشش رو پررنگ کردم):

قلب تو قلب پرنده
پوستت اما پوست شیر
زندون تنو رها کن
ای پرنده پر بگیر

اونور جنگل تن سبز
پشت دشت سر به دامن
اونور روزای تاریک
پشت نیم شبای روشن

برای باور بودن
جایی شاید باشه شاید
برای لمس تن عشق
کسی باید باشه باید

که سر خستگیاتو
به روی سینه بگیره
برای دلواپسی هات
واسه سادگیت بمیره

قلب تو قلب پرنده
پوستت اما پوست شیر
زندون تنو رها کن
ای پرنده پر بگیر

حرف تنهایی قدیمی
اما تلخ و سینه سوزه
اولین و آخرین حرف
حرف هر روز و هنوزه

تنهایی شاید یه راهه
راهیه تا بی نهایت
قصه همیشه تکرار
هجرت و هجرت و هجرت

اما تو این راه که همراه
جز هجوم خار و خس نیست
کسی شاید باشه شاید
کسی که دستاش قفس نیست

قلب تو قلب پرنده
پوستت اما پوست شیر
زندون تن و رها کن
ای پرنده پر بگیر

آخرین ویرایش:

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق مادر به فرزند بخاطر عشق پدر به مادر بوجود اومده خوب

:razz:قبول ندارم

چه بسیار بچه های بی گناهی که بوجود اومدن بدون حتی یه درصد عشق پدر به مادر...
ولی اون مادر با وجود همه نفرتی که از پدر بچه داشت، از عشقش به بچه ش یک درصدم کم نشد...

تنها چیزی که تو دنیا هیچکس(از هر نژدا و کشوری) نمیتونه منکرش بشه: عشق مادر به فرزند

زنده باد مادر

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من برای پدر مادرم چیکار کردم که حالا فرزندم بخواد برای من انجام بده ..... با افزایش ازدواج های سفید همه چیز دیگه محیا شده !!! ی عده برای ترغیب جووونا دست ب چ کارایی میزنن انگار نونمونو اینا قرار بدن

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
من برای پدر مادرم چیکار کردم که حالا فرزندم بخواد برای من انجام بده ..... با افزایش ازدواج های سفید همه چیز دیگه محیا شده !!! ی عده برای ترغیب جووونا دست ب چ کارایی میزنن انگار نونمونو اینا قرار بدن

خب شما انجام بده تا بچتون هم براتون انجام بده.

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب شما انجام بده تا بچتون هم براتون انجام بده.
متاسفانه دنیا زیاد شبیه به معادلات دیفرانسیل نیست...
متوجه صحبت و نیتت هستم.

ولی در کل معمولن آدم ها به طرق مختلف تست (Exam) میشن... یجورایی به جز اون حس خوب که در قبال یک کار خوب انجام میدین، دلیل نمیشه همیشه رفتار های مثبتی از طرف دیگران به خودتون مشاهده کنید.

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اولی منطقیه ولی برای مذهبیا! فکر میکنی کسی که خیلی قید و بندی نداره عاشق هم باشه میره با طررف ازدواج میکنه؟:D
یعنی میگی زمان مامان بزرگ بابا بزرگامون اصلا هوس وجود نداشت و همه دوستت دارم ها عاشقانه بود؟ مثه فیلم فارسی های ِ قدیمی؟َ! :huh:
come on! الان هم خیلی ها دنبال هوس نیستن. نیمه پر لیوان رو هم ببینیم

با تشکر:D

ازدواج علاوه بر فواید جسمی، دارای فواید روحی ـ روانی نیز هست. چرا که ازدواج فقط به خاطر روابط جنسی نیست بلکه می توان گفت بیشتر به علت روابط روحی و روانی است که ماندگار می ماند:

1. آرامش: انسان موجودی است که نیازمند آرامش و آسودگی است. او این آرامش و آسودگی را به علت این که فطرتاً موجودی است اجتماعی به وسیله دیگران به دست می آورد. بهترین فردی می توانند انسان را به آرامش برساند همسر اوست. زیرا محبت ودوستی زوجین به علت اتحادشان، دائمی و نامحدود است که باعث می شود آنها در کنار هم احساس آرامش و امنیت کنند.

2. دوستی و محبت و عشق: انسان در هر مرحله از حیات خویش به محبت و مهر دیگران نیازمند است. هم چنین نیاز دارد که به دیگران مهر بورزد. دریافت کامل ترین و دائمی ترین نوع محبت، دوستی و عشق با ازدواج صورت می گیرد. زیرا انسان هر قدر در محیطی سرشار از محبت بزرگ شده باشد باز در جوانی نیاز به وجود کسی دارد تا با او راحت تر باشد و حرف های دلش را بزند، محبتش را عرضه کند و مورد پذیرش آغوش باز او قرار گیرد.

3. مسئولیت پذیری: مسئولیت پذیری در مقابل دیگران که باعث رشد اجتماعی شده و شخصیت فرد را به پختگی می رساند، از مزایای ازدواج کردن است. این تأثیر را در هیچ عمل و رفتار فردی و اجتماعی دیگر نمی توان یافت. ازدواج انسان را از مدار خودبینی به مدار دیگربینی ارتقاء می دهد.

4. تکامل: تکامل به چگونگی فرآیند شکل گیری و رشد انسان ها در تمام ابعاد زندگی گفته می شود. انسان از طریق ازدواج می تواند به رشد برسد. به عبارتی، زمانی که مرد و زن با یکدیگر ازدواج نموده اند، کامل می شوند. زیرا آنها برای رهایی از رنج و تنهایی، رسیدن به کمال، پختگی و رشد، رنگ دادن به زندگی و حضور فعالتر در جامعه انسانی نیازمند پیوستن به یکدیگر هستند. از این طریق است مرد کاملاً مرد و زن کاملاً زن می شود.

خو از اول بگو!
ما گفتیم نکنه فقط چیـــزه تو ازدواج!:d

چه ضرری داره؟ اینکه هزینه رابطه جنسی بدون ازدواج یک صدم با ازدواج هست رو می گید؟! این که استفاده است! (من خودم ازدواج کردم و بر اساس واقعیت دارم این رو می گم.)

دلیل ازدواج شما چی بوده دقیقا؟:d

آخرین ویرایش:

zahra mohsenian

کاربر بیش فعال
چرا فقط میگین عشق مادر به فرزند بابا هم عشق داره:cry:ازدواج با یه فرد عاقل که بهش یه اپسیلن کشش داری خیلی هم خوبه:cool:

meytim

متخصص محاسبات عددی و MATLAB
کاربر ممتاز
دلیل ازدواج شما چی بوده دقیقا؟:d

من قبلاً فکر می کردم برعکسه! مثل این مجردهای این تاپیک که الآن اینطوز فکر می کنن و احتمالاً بعد از ازدواج با من هم عقیده می شن.

راستی! به سؤالت جواب ندادم؛ این نادانسته نیست؛ عمدیه؛ دلم خواست به این سؤالت جواب ندم. :biggrin:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف مفته.اصولا روانشناسایی که خودشون ید طولایی در خیانت و فروپاشی خانواده دارن، ازین نطقا میکنن.
بادرستی یا غلطی حرفی که برای ردش تلاش میکنید کاری ندارم
اما اینهمه خودبینی از چی نشات میگیره! من تعجب میکنم اگر بدونم شما به قیامت اعتقاد دارید
چطور میخاین اون دنیا جواب تهمت هاتونو بدید!
مگر اینکه چون شما مسلمونید و اونها کافر ، از حق الناس اونها چشم پوشی بشه!
ثابت کردن حرف خودتون به هرقیمتی ارزش نداره ها

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمی گم؛ اکثر روانشناسها، جامعه شناسها، و متفکرین می گن. اصلاً مهمترین عامل نابود شدن عشق ازدواجه (این رو هم من نمی گم).
بحث نگاه آدم ها به ازدواجه
نگاه به تفاوت های فکری و رفتاری ، عیب و نقص هایی که توی هرکسی وجود داره و بعد از ازدواج زیر یک سقف خیلی بیشتر نمود پیدا میکنه
اگر به همسر هم همون نگاهی رو داشته باشیم که به خانوادمون
اونوقت با همه عیب و ایرادهاش مثل قبل از ازدواج دوستش خواهیم داشت
مسئله اینه که تا قبل ازدواج فقط خوبی هاشو میدیدیم بعد ازدواج فقط عیب هاشو
در حالی که درمورد خواهر و برادرانمون باهمه ی عیب ها و اختلافاتمون بازم عاشقانه دوستشون داریم و هرگز حاضر نیستیم ازشون طلاق بگیریم!

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
شوهرشو کتک میزد، رفت جایزه صلح جهانی نوبل هم گرفت!
عجب شیرزنی!
ندیدی مگه؟دلم کباب شد واسش.اصول اولیه انسانیت رو خودشون بلد نیستن و رعایت نمیکنن اونوقت میخوان حقوق سایرین رو احیا کنن!

یکطرفه نگاه نکن ، شاید اصول اخلاقی رو رعایت نمیکرده همسرش هم کتکش زده
خداوند در قرآن به شوهران اجازه کتک زده زن رو داده( در تفسیرها گفته شده نافرمانی درمورد مسایلی که خداوند به اون امر کرده)
خب شاید شوهر این خانم هم از اصولی که خدا مردان رو ازش نهی کرده تخطی کرده بوده و حقش کتک خوردن بوده!!!

نص صریح قرآنه
همسر اجازه کتک زدن داره در مواردی
حالا ایشون زورش زیاد بوده شوهرشو زده
خدا رو شکر نمردیم و دیدیم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
این شوهر خانوم عبادی ینی چجوری کتک میخورده؟ ینی زورش نمیرسیده نزاره زنش بزنتش یا همینجوری دوبار درگیر شدن مثلا بشقاب خورده تو سرش؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب شیرزنی!

خداوند در قرآن به شوهران اجازه کتک زده زن رو داده( در تفسیرها گفته شده نافرمانی درمورد مسایلی که خداوند به اون امر کرده)
خب شاید شوهر این خانم هم از اصولی که خدا مردان رو ازش نهی کرده تخطی کرده بوده و حقش کتک خوردن بوده!!!

نص صریح قرآنه

:biggrin:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب شیرزنی!

نص صریح قرآنه

مصاحبشو یه دور ببین

بالا