این طور که از پست ها معلومه آمار بالایی از دختران مایل به ازدواج نیستن!
این از همه شگفت انگیزتره!
ازدواج نکنین وضعیت بهتر میشه؟
چطور ب این نتیجه رسیدین؟
این فواید در مقایل مشکلات و درده سر ها و استرس ها و بدبختیای بعد ازدواج تقریبا اصلا صرفه نداره...اصلا یه حسابم نمیاد ....الکی به جوونا امید ندین ..همه بدبخت میشین...من میدونم ( اشاره به داستان گالیور):دی
از هر پسری که الکی سمت ازدواج نمیره باید ترسید...بله ..
آره چون زیاد رو موضوع ازدواجو اینا کلید کردین .. و گویا علاقه خاصی دارین بهش .. دی:
بازم تلاش کنین بالاخره یکی میخواد .. معلومه خیلی تلاش کردین .. دی:
بله ..
آره چون زیاد رو موضوع ازدواجو اینا کلید کردین .. و گویا علاقه خاصی دارین بهش .. دی:
بازم تلاش کنین بالاخره یکی میخواد .. معلومه خیلی تلاش کردین .. دی:
نه من اصلا تلاش ندارم
من منتظرم خودش با پای خودش بیاد
مه اینکه من برم دنبالش
از هر پسری که الکی سمت ازدواج نمیره باید ترسید...
مثه اینایی که راحت میگن زن آدم تکراری میشه.خیلی خطرناکن.
کلاً نباید ب پسرا اعتماد کرد ..
در مورد ازدواج هم بهتره خانواده ها مداخله کنن ..
اونایی هم که میگن زن ها تکراری میشن بدون که اهل زندگی نیستن .. باید کاری کرد که ب غلط کردن بیفتن!
نمیشه کاری کرد که به غلط کردن بیفتن.فقط باید دعا کرد که خدا شرشونو ازآدم دور نگه داره...
اونی که با خونوادش میاد خواستگاری، به راحتی نباید از دستش داد.حتی اگه پولش کافی نیست،ولی انسانیتش از خیلیا بیشتره.
حتی اگه خیلی خوب بلد نیست زبون بریزه یا مخ طرف مقابلشو بزنه...خیلی دارن کم میشن اینجور پسرا.
بله! شما که راست میگین ..
پس باش تا بیاد!!!!
کلاً نباید ب پسرا اعتماد کرد ..
در مورد ازدواج هم بهتره خانواده ها مداخله کنن ..
اونایی هم که میگن زن ها تکراری میشن بدون که اهل زندگی نیستن .. باید کاری کرد که ب غلط کردن بیفتن!
نمیشه کاری کرد که به غلط کردن بیفتن.فقط باید دعا کرد که خدا شرشونو ازآدم دور نگه داره...
اونی که با خونوادش میاد خواستگاری، به راحتی نباید از دستش داد.حتی اگه پولش کافی نیست،ولی انسانیتش از خیلیا بیشتره.
حتی اگه خیلی خوب بلد نیست زبون بریزه یا مخ طرف مقابلشو بزنه...خیلی دارن کم میشن اینجور پسرا.
درسته ولی بازم حتی اگه پسری اینطور باشه که شما میگید، باید دقت کنیم ببینیم درصورت باز شدن چشم و گوشش بازم همونطور میمونه یا نه!.نمیشه کاری کرد که به غلط کردن بیفتن.فقط باید دعا کرد که خدا شرشونو ازآدم دور نگه داره...
دختران ایرانی === فقط پول را می شناسند !!!
به نظر من " بهترین زنان ایرانی ، بدترین زنان جهان هستند " خدایا برسون اخطار ربات فروم را)
میبینی طرف 30 و اندی سالش شده و دیگه یا باید کلا قید ازدواج رو بزنه و یا بره به عنوان زن دوم یا هوو یا کسی ک با یه بچه از زن قبلیش و دیگه امید پسر مجرد رو زده - بعد یهو یه پسر مجرد و خوب ک گیرش میاد و ازدواج میکنن -خب تا اینجا ک همه چی خوبه -بعد ازدواج دختره عوض میشه
مگه من چمه؟ دخترم به این خوشگلی خودمم به این خوبی -خیلی هم دلش بخواد -به جای اینکه یاد قبل ازدواجش بیفته ک چقدر این روزا رو آرزو میکرد و دیگه دعا نویس نمونده بود نره -حریص میشه -خود خوب و عالی پنداری پیدا میکنه -شرو میکنه تلافی روزایی ک تو ارزوی شوهر بود رو در اوردن و همش دنبال اینه از شوهره سواری بیشتر بگیره-هی این حریص تر میشه هی بیشتر و بیشتر و بیشتر -بدبختی اینه اطرافیانش هم ک روزای مجردیش و الانش رو دارن میبینن به جای اینکه بگن چه مرگته بشین سره زندگیت بدتر شیرش میکنن
این جور موقع ها اکثر مردا ارومن و واکنشی نشون نمیدن -یهو یارو میشن و دیگه تو هیچ طویله ای نمیرن -این موقس ک به چکنم چه کنم میفتناره دیگه خره ک از پل بگذره و دیگه نگران حرف مردم نباشن -چشمو گوششون باز میشه-اه پسرا بدن ایششششششش -همشون یه کرباسن -خو کسی مجبورتون نکرده همه رو امتحان کنید
![]()
خخخ. این مورد تو همهممکنه باشه. هم زنا هم مردا. لطفاً اینجا دعوای کل کل راه نندازید.
همه نمونه ایش تو هر جنسی مطمئناً پیدا میشه.
میبینی طرف 30 و اندی سالش شده و دیگه یا باید کلا قید ازدواج رو بزنه و یا بره به عنوان زن دوم یا هوو یا کسی ک با یه بچه از زن قبلیش و دیگه امید پسر مجرد رو زده - بعد یهو یه پسر مجرد و خوب ک گیرش میاد و ازدواج میکنن -خب تا اینجا ک همه چی خوبه -بعد ازدواج دختره عوض میشه
مگه من چمه؟ دخترم به این خوشگلی خودمم به این خوبی -خیلی هم دلش بخواد -به جای اینکه یاد قبل ازدواجش بیفته ک چقدر این روزا رو آرزو میکرد و دیگه دعا نویس نمونده بود نره -حریص میشه -خود خوب و عالی پنداری پیدا میکنه -شرو میکنه تلافی روزایی ک تو ارزوی شوهر بود رو در اوردن و همش دنبال اینه از شوهره سواری بیشتر بگیره-هی این حریص تر میشه هی بیشتر و بیشتر و بیشتر -بدبختی اینه اطرافیانش هم ک روزای مجردیش و الانش رو دارن میبینن به جای اینکه بگن چه مرگته بشین سره زندگیت بدتر شیرش میکنن
این جور موقع ها اکثر مردا ارومن و واکنشی نشون نمیدن -یهو یارو میشن و دیگه تو هیچ طویله ای نمیرن -این موقس ک به چکنم چه کنم میفتناره دیگه خره ک از پل بگذره و دیگه نگران حرف مردم نباشن -چشمو گوششون باز میشه-اه پسرا بدن ایششششششش -همشون یه کرباسن -خو کسی مجبورتون نکرده همه رو امتحان کنید
![]()
من متوجه شدم داری کیو میگی
![]()
چی؟؟؟؟
شر؟؟؟
از اینور میگین شرن از اون ور نذر و نیاز میکنید برای بدست آوردن یکیشون![]()
الله اعلم ..یعنی من دروغگوم؟؟
یعنی خودش نمیاد؟؟؟؟
داره خطرناک میشه
اذیتشون نکنید بعدا تلافی میکنن ها
دختران ایرانی === فقط پول را می شناسند !!!
به نظر من " بهترین زنان ایرانی ، بدترین زنان جهان هستند " خدایا برسون اخطار ربات فروم را)
قصیر خودته
بلد نیستی محبت کنی به شوهرت اینطوزی میشه
اون دیگه ت
حالا چرا گفتی "ازدواج؟" خب بگو "رابطه جنسی" دیگه!!!ازدواج، این پیمانی که با رضایت زن و مرد، بر اساس اراده آنها بسته می شود، دارای آثاری شگفت انگیزی است.
1. بهبود حس بویایی: در رابطه جنسی زن و مرد ازدواج کرده هورمونی به نام پرولاکتین در آنان افزایش می یابد که باعث بهبود حس بویایی در آنان می گردد.
2. کاهش بیماری های قلبی: داشتن رابطه جنسی مرد و زن ازدواج کرده باعث کاهش بیماری های قلبی به ویژه کاهش کلسترول می گردد
3. کاهش وزن و تناسب اندام: رابطه جنسی یک نوع فعالیت بدنی است. داشتن رابطه جنسی سالم و مناسب زوج ها باعث می گردد. وزن زوجین کاهش یابد و از چاقی آنها و نامتناسب بودن اندامشان پرهیز شود.
4. استحکام عضلات و استخوان ها: داشتن رابطه جنسی زوج ها باعث افزایش هورمون تستوسترون و در نتیجه محکمتر شدن عضلات و استخوان ها ی آنان می گردد.
5. بالا رفتن مقاومت بدن در مقابل درد: در رابطه جنسی زوجین، هورمون اِکسی توسین به مقدار زیادی ترشح می شود و این هورمون باعث ترشح اَندروفین یعنی هورمون ضد درد طبیعی بدن گردیده و بدن را درمقابل درد مقاوم می سازد.
6. سلامت پروستات: رابطه جنسی زوج ها باعث می گردد از سرطان پروستات در مردان جلوگیری شود.
7. افزایش جریان خون: رابطه جنسی زوج ها باعث افزایش خون به مغز و اعضای دیگر بدن می شود. بنابراین، اکسیژن و مواد مغذی بیشتری به بافت های بدن می رسد.
حالا چرا گفتی "ازدواج؟" خب بگو "رابطه جنسی" دیگه!!!
دخترا نذر و نیاز میکنن یا شما مدام تاپیک و پست ازدواج میزنین؟
از وقتی اومدم تو باشگاه مدام یکیتون یه تاپیکی با این مضامین میزنه، بقیه تونم زیر منبرش گریه میکنید![]()