PAYAM20
عضو جدید
نتایج زودتر از ساعت 16 اعلام شد.
برای دریافت نتایج به : http://www1.sanjesh.org/arshadn/88/index.php مراجعه کنین.
برای دریافت نتایج به : http://www1.sanjesh.org/arshadn/88/index.php مراجعه کنین.
سلام
من همدان طراحی کاربردی - روزانه قبول شدم .
ما که از اول شانس نداشتیم ... ولی باز خدا رو شکر
علم و صنعت ... طراحی سیستم های تعلیق ترمز و فرمان (روزانه)
______________________________من که منتظر آزادم.
____________________سلام
من همدان طراحی کاربردی - روزانه قبول شدم .
ناراضی که نیستم... ولی سورپرایز هم نشدم چون می دونستم علم و صنعت رو میارمداداش شانس از این بالاتر میخوای.؟
من عشقم مهندسی خودرو هست ولی حیف که رتبه خیلی بالا بود.
خوش به حالتون.
رتبتون چند بود؟ همچنین درصدها؟
من با رتبه 1600 طراحی و ساخت خودرهای نظامی مالک اشتر قبول شدم کسی میتونه اطلاعاتی از این دانشگاه بگهمن روزانه تبديل انرژي بندرعباس پذيرفته شدم
من تبدیل دانشگاه تهران قبول شدم،
Ehsan_M جان مثل اینکه تو مهر کارنامه نهایی با تمام آخرین رتبه قبولی های رشته های انتخابی تو سایت سازمان سنجش میاد.
تبریک میگم بهتون، امیدوارم موفق باشیدمن تبدیل دانشگاه تهران قبول شدم،
Ehsan_M جان مثل اینکه تو مهر کارنامه نهایی با تمام آخرین رتبه قبولی های رشته های انتخابی تو سایت سازمان سنجش میاد.
رتبه من 67 روزانه قبول شدم، البته این مساله رو یک شنبه متوجه شدم! اون موقع که رتبه ها اومده بود من رتبم رو که خوندم دیدم شدم 167 رو همین رتبه هم انتخاب رشته کردم البته رتبم با درصدهام اصلا همخونی نداشت،نتیجم که اومد روزانه تهران قبول شدم! برای همین خیلی تعجب کردم و شنبه رفتم سازمان سنجش که مطمئن شم درست قبولیم رو نوشتن یا نه،بالاخره یک شنبه اطلاعات کارنامم رو تونستم ببینم،معلوم شد 67 بوده نه 167،در مورد اینکه چرا این طوری شده نمی دونم، اما خودم فکر کنم برای این بود که مرورگرم اشتباه نشون می داد(از explorer استفاده نمی کنم).تبریک میگم بهتون، امیدوارم موفق باشید
اگه ممکنه رتبهتون و اینکه شبانه یا روزانه بودهرو بگید
چون من باتوجه به نتایج سالای قبل یکم به نتیجه نهایی امسال شک دارم، یکم با آمار همخونی نداره
سال قبل با این رتبه شریف قبول میشدن، من امسال تهرانم قبول نشدم
من فکر کنم آمار شما زیاد درست نیست(احتمالا مال اون لیست های پارسه است که یه رتبه 70 صنعتی شریف قبول شده) چون طبق اون چیزی که من میدونم آخرین رتبه قبولی تهران حدود همون 70 تا دیگه ماکزیمم 80 هست.البته با رتبه ی شما سالای گذشته قبول شدن.من فکر میکنم این دیگه شانس بوده چون آخرین رتبه ی قبولی بچه ها تو تهران بستگی به سالش و انتخابی که رتبه بهتر ها کردن بین 64-65 تا 79-80 تغییر میکنه.احتمالا امسال هم تقاضا برای تهران زیاد بوده.من خودم تو امیرکبیر یه رتبه 35 و یه رتبه 27 رو دیدم که انتخاب اولشون تبدیل تهران بود نه شریف.چون من باتوجه به نتایج سالای قبل یکم به نتیجه نهایی امسال شک دارم، یکم با آمار همخونی نداره سال قبل با این رتبه شریف قبول میشدن، من امسال تهرانم قبول نشدم
ممنون از جوابتونرتبه من 67 روزانه قبول شدم، البته این مساله رو یک شنبه متوجه شدم! اون موقع که رتبه ها اومده بود من رتبم رو که خوندم دیدم شدم 167 رو همین رتبه هم انتخاب رشته کردم البته رتبم با درصدهام اصلا همخونی نداشت،نتیجم که اومد روزانه تهران قبول شدم! برای همین خیلی تعجب کردم و شنبه رفتم سازمان سنجش که مطمئن شم درست قبولیم رو نوشتن یا نه،بالاخره یک شنبه اطلاعات کارنامم رو تونستم ببینم،معلوم شد 67 بوده نه 167،در مورد اینکه چرا این طوری شده نمی دونم، اما خودم فکر کنم برای این بود که مرورگرم اشتباه نشون می داد(از explorer استفاده نمی کنم).
من فکر کنم آمار شما زیاد درست نیست(احتمالا مال اون لیست های پارسه است که یه رتبه 70 صنعتی شریف قبول شده) چون طبق اون چیزی که من میدونم آخرین رتبه قبولی تهران حدود همون 70 تا دیگه ماکزیمم 80 هست.البته با رتبه ی شما سالای گذشته قبول شدن.من فکر میکنم این دیگه شانس بوده چون آخرین رتبه ی قبولی بچه ها تو تهران بستگی به سالش و انتخابی که رتبه بهتر ها کردن بین 64-65 تا 79-80 تغییر میکنه.احتمالا امسال هم تقاضا برای تهران زیاد بوده.من خودم تو امیرکبیر یه رتبه 35 و یه رتبه 27 رو دیدم که انتخاب اولشون تبدیل تهران بود نه شریف.
راستی اگر ممکنه درصدها و تراز و رتبه هاتون رو تو گرایش های طراحی وتبدیل میگین؟