mahdi_aryayi
عضو جدید
نتایج ارشد اومد... بچه ها چی کار کردید؟
راضی بودید یا نه؟
راضی بودید یا نه؟
راضی بودید یا نه؟
ضمن خسته نباشید به همه شما عزیزان و آرزوی کسب موفقیت روزافزون و قبولی نهایی در رشته ای که دوست دارید باید خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که این تاپیک رو جستجو کردم و چیزی پیدا نکردم گویا این تاپیک توسط مدیر محترم تالار پاک شده.یه تاپیکی بود به اسم "آقا کنکور ارشد 88 چه طور بود" که توش کلی مطلب برای رتبه و درصد بود،الان هرچی می گردم پیداش نمی کنم آقا چی شده این تاپیک؟
راضی بودید یا نه؟
با سلام به همه دوستان
من یه مشکل دارم. مشکلم اینه که هر کاری میکنم نتایج اولیه کارنامه من رو نشون نمیده. نمی دونم چرا ولی میگه کسی با این اطلاعات وجود ندارد. هم با شماره پرونده رفتم هم با شماره داوطلبی ولی نمی دونم چه مرگشه .
میشه بگین چیکار باید بکنم ؟
مرسی
ضمن خسته نباشید به همه شما عزیزان و آرزوی کسب موفقیت روزافزون و قبولی نهایی در رشته ای که دوست دارید باید خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که این تاپیک رو جستجو کردم و چیزی پیدا نکردم گویا این تاپیک توسط مدیر محترم تالار پاک شده.
یه نگاهی به اون برگ ثبت نامت بنداز.شاید اسم و یا فامیلیتو و یا شاید شماره شناسنامتو اشتباهی ثبت کرده باشی.مثلن ممکنه اسمت احمد باشه ولی موقع ثبت نام اشتباهن اچمد تایپ کرده باشی.هر طور که ثبت کرده باشی همونطوری هم باید وارد بشی.با سلام به همه دوستان
من یه مشکل دارم. مشکلم اینه که هر کاری میکنم نتایج اولیه کارنامه من رو نشون نمیده. نمی دونم چرا ولی میگه کسی با این اطلاعات وجود ندارد. هم با شماره پرونده رفتم هم با شماره داوطلبی ولی نمی دونم چه مرگشه .
میشه بگین چیکار باید بکنم ؟
مرسی
این تاپیک رویت شد میتونید از مطالبش استفاده کنید.آخه برای چی تاپیکی که اون همه اطلاعات مفید توش بود باید پاک بشه؟
جناب مدیر پاسخگو باش بگو چرا پاک کردینش؟
سلام . رتبه من بد نشد . رتبم شد 750 . با این درصدها ریاضی 55 - سیالات 53 - جامدات 14 - دینامیک 27 - زبان نزدم . ولی خیلی ناراحتم یکی از بچه ها با همین درصدا ولی جامدات 45 درصد شده 300 . من دوتا درس آخری اشتباه محاسباتی زیاد داشتم . همین کار رو خراب کرد . اگر دقت بیشتری میکردم الان رتبم زیر 100 میومد .البته من دانشجوی آزاد اراک بودم و خیلی از امکانات دانشگاههای دولتی رو نداشتیم. در مجموع بد نبود ولی راضی کننده نیست.