·▪•●سوالات و درخواست های نرم افزاری مهندسی شیمی ●•▪·

REZA.F

کاربر بیش فعال
سوالات درخواستها و غیره نرم افزارهای مهندسی شیمی

سوالات درخواستها و غیره نرم افزارهای مهندسی شیمی

سلام. خواهش میکنم اگه کسی این نرم افزار رو داره لطف کنه بزاره تو سایت. چون خیلی لازمش دارم. ممنون. پیر شید ایشاا.. لال از دنیا نرید!!!!

mohammad_che_eng

عضو جدید
من ورژن 1.1 دا رم
که از پا ليشگا ه ابا دا ن بر ام او ردن
جنا ب پير جو مگه هيسيس 5.5 هم او مده

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
Chemstations CHEMCAD Version 6

Win App | 188MB | RS.COM
Chemstations announces CHEMCAD version 6.0. The latest version builds on our commitment to innovation, integration, and open architecture with significant improvements in both the graphical user interface and the core engineering functionality of the program. Almost three years of effort, hundreds of hours of customer interviews, and decades of internal experience were focused to deliver a state-of-the-art process simulation package that seamlessly integrates into the wider chemical engineering computing environment. Current and new users will appreciate the usability, flowsheet convergence, and extensibility enhancements.

Graphical User Interface - All new, designed from user goal analysis. Easy access to all simulation data in a multi pane environment. Drawing, editing, and PFD preparation all done from a single mode. Unit operation icons completely redesigned to modern standards.

File Structure - Greatly simplified, single file structure for simulations. Streamlined for intra- and inter-organizational collaboration.

Thermodynamics Databases - Improved structure for storing, retrieving, and sharing user chemicals, BIPs, and electrolyte reaction data.

Stream & UnitOp Templates - Enter a commonly used stream or UnitOp configuration once and have it available for future simulations.

Distillation Convergence - Improved to ensure convergences on difficult systems without estimates.

CD Images:

http://rapidshare.com/files/100492181/CHEMCAD6.part1.rar
http://rapidshare.com/files/100550486/CHEMCAD6.part2.rar
http://rapidshare.com/files/100600473/CHEMCAD6.part3.rar
http://rapidshare.com/files/100623522/CHEMCAD6.part4.rar

saeid_nemati

عضو جدید
اگه این لطف رو در حق من بکنید ممنون میشم.
اگه upload نشد چی؟ میتونید واسم پست کنید.
متشکرم

بالاخره با مصيبت زياد upload شد . اينم لينكش
http://www.2shared.com/file/3552855/2b2aa280/Hysys-Refinery_without_Hard_Key_.html
اگه تونستي download كني بهم بگو تا نصبشم بهت بگم . يه قلق كوچولو داره . موفق باشي.

Oil Engineer

عضو جدید
سلام عزیز
ببین این ایراد زمانی نمایش داده میشه که شما خصوصیات ترمودینامیکی اجزا رو اعم از دما فشار وزن مولکولی دبی دمای جوش و غیره .وارد نمیکنی.من دقیقان نمی دونم کدوم قسمت هستس اما اگر خصوصیات رو وارد کنی مشکلت حل میشه.
موفق و پیروز باشی

shinto

عضو جدید
خواهشا

خواهشا

خواهشا یکی لطف کنه لینک مستقیم hysys refinary رو بزاره:(:(:(:crying::crying:

خواهشا یکی لطف کنه لینک مستقیم hysys refinary رو بزاره:(:(:(:crying::crying:
اینم خدمت شما
برنامه رو دانلود کردم و روی رپیدشر آپلود کردم . اینم لینکش :
http://rapidshare.com/files/128929006/Hysys-Refinery_without_Hard_Key_.rar.html
دیگه زحمت مستقیم کردنش با مدیر عزیز :)

راستی جناب saeid_nemati اگه میشه لطف کنید آموزش نصبش رو هم توضیح بدید
ممنون
موفق باشید

mohammad_che_eng

عضو جدید
نكته اي كه در نصب اين نرم افزار بايد رعايت بشه ....

اينه كه بعد از وارد كردن سريال نامبر و نصب نرم افزار ...

به وسيله ي كرك نرم افزار 2 فايل و پچ كنيد....

زياد سخت نيست..

P H O E N I X

عضو جدید
سوال در مورد نرم افزارهای م.شیمی

سوال در مورد نرم افزارهای م.شیمی

سلام , من دانشجوی سال اول هستم , می خواستم بپرسم نرم افزاری از برنامه های مربوط به مهندسی شیمی هست که برای من که فقط دو ترم پاس کردم مناسب باشه که الان برم یاد بگیرم ؟

ممنون از راهنماییتون:gol:

سلام , من دانشجوی سال اول هستم , می خواستم بپرسم نرم افزاری از برنامه های مربوط به مهندسی شیمی هست که برای من که فقط دو ترم پاس کردم مناسب باشه که الان برم یاد بگیرم ؟

ممنون از راهنماییتون:gol:
فعلا زوده
نرم افزارهای مهندسی شیمی اکثرا کار طراحی رو انجام میدن
شما هم هنوز درس تخصصی پاس نکردی که بتونی طراحی کنی
فقط برو ببین استاد درس برنامه نویسی کامپیوترتون چه زبونی رو آموزش میدن . همونو برو دنبالش و یاد بگیر

ایشالا وقتی فارغ شد !

hysys با aspen یکیه دیگه . مگه شرکتش ادغام نشده ؟ یکیش کافیه بنظر من

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
اشكان excel يادت رفت...;)

اشكان از كي HYSYS ياد بگيره؟؟؟
نه عزیزم
کسی که میاد دانشگاه به صورت پیش فرض باید office رو بلد باشه
فکر میکنم اگه اسپن ها رو یاد بگیره بهتر از هایسیس باشه.
ولی اگه دوست نداشت بره تو کار هایسیس

mohammad_che_eng

عضو جدید
نيما جان تا حدودي با هم فرق مي كنن....

من توو كتاب "مدل سازي و شبيه سازي فرآينذ هاي شيميايي با aspen"

نوشته :دكتر درستي
مهندس باغميشه و...

ديدم كه يه مثال برجو حل كرده بود و نتيجشو با hysys مقايسه كرده بود...در تعداد سيني ها چيزي در حدود 5 سيني تفاوت داشتن.......

نيما جان تا حدودي با هم فرق مي كنن....

من توو كتاب "مدل سازي و شبيه سازي فرآينذ هاي شيميايي با aspen"

نوشته :دكتر درستي
مهندس باغميشه و...

ديدم كه يه مثال برجو حل كرده بود و نتيجشو با hysys مقايسه كرده بود...در تعداد سيني ها چيزي در حدود 5 سيني تفاوت داشتن.......
جالبه
نمیدونستم
در نتیجه محاسبات شاید فرق کنه
ولی منظورم کلی بود . اهداف و روش دوتا برنامه یکیه ؟
من تا حالا با اسپن کار نکردم .ا صلا محیطشم ندیدم . کار باهاش مث هایسیسه ؟ ابزار بیشتر داره ؟ چجوریه ؟

mohammad_che_eng

عضو جدید
منم زياد با aspen كار نكردم...تازه شروع كردمش...

از نظر فضاي گرافيكي hysys بهتره ولي از نظر كاربردي aspen كاربردش بيشتره..

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
من پروژه ام شبیه سازی فرآیند تولید استالدهید از هیدروژن زدایی اتانول با نرم افزارهای hysys ، aspen plus و chemcad بود.
یک زجری کشیدم تا تونستم نتیجه های اینها رو با هم یکی کنم.
بعضی وقتها نتیجه هاشون یکی نمیشه
ولی فکر میکنم ایراد از ورژن های کرک شده ما باشه.

xali8

عضو جدید
سلام
ایهاالناس ما که hvac solution full را پیدا نکردیم اما......
اگه کسی RHVAC&REFRIG&CHVAC&DUCT SIZE FULL را خواست بگه تا اپلود کنیم اگه اونم پیدا شد می خریمش حتی!

hormozdi

عضو جدید
من هم دقیقا همین ایراد را دارم. همه مشخصات را کامل وارد می کنم ولی باز هم ایراد می گیرد ایرادش هم این است که شما هنگام تعریف مشخصات حتی ساده ترین شبیه سازی، باید در برگه Setup، گزینه Specification که نام و شرح مختصر فرآیند را شامل می شود را وارد کنید. این گزینه برای من ظاهر نمی شود و در نتیجه با وجود اینکه همه مشخصات کامل وارد شده است، شبیه سازی اجرا نمی شود.
تا بحال چند نسخه مختلف از ویرایش 11.1 را نصب کرده ام حتی نسخه ای که در سایت بود. 10.1 را هم نصب کرده همین مشکل کماکان دیده می شود. اگر دوستان روش حل این مشکل را می دانند ویا اگر نسخه از نرم افزار را دارند که این مشکل در آن وجود ندارد، لطفا مرا هم با خبر کنند. الهی خیر از جوانیتان ببینید!! :cry:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
من هم دقیقا همین ایراد را دارم. همه مشخصات را کامل وارد می کنم ولی باز هم ایراد می گیرد ایرادش هم این است که شما هنگام تعریف مشخصات حتی ساده ترین شبیه سازی، باید در برگه Setup، گزینه Specification که نام و شرح مختصر فرآیند را شامل می شود را وارد کنید. این گزینه برای من ظاهر نمی شود و در نتیجه با وجود اینکه همه مشخصات کامل وارد شده است، شبیه سازی اجرا نمی شود.
تا بحال چند نسخه مختلف از ویرایش 11.1 را نصب کرده ام حتی نسخه ای که در سایت بود. 10.1 را هم نصب کرده همین مشکل کماکان دیده می شود. اگر دوستان روش حل این مشکل را می دانند ویا اگر نسخه از نرم افزار را دارند که این مشکل در آن وجود ندارد، لطفا مرا هم با خبر کنند. الهی خیر از جوانیتان ببینید!! :cry:
شما یک عکس از نمودار درختی قبا از run شدن برنامه اینجا قرار بده تا بهتون بگم مشکل از کجاست..

hormozdi

عضو جدید
این حالت صفحه Setup است که همانطور که ملاحظه می کنید گزینه Specification ندارد:

این هم ارور برنامه بعد از اجرا است:

لطفا راهنمایی کنید!! :cry:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
این حالت صفحه Setup است که همانطور که ملاحظه می کنید گزینه Specification ندارد:

این هم ارور برنامه بعد از اجرا است:

لطفا راهنمایی کنید!! :cry:

ببین مهندس این عکس رو برات میذارم

براش همه گزینه ها مشخص شده الان شما در عکس گزینه spese رو ندارین.. دو حالت داره یا اینکه در نصب مشکل داشتید و یا اینکه در تنظیمات دستکاری کردیه اید؟ کدومش؟

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
من می خواستم دوره ی piping شرکت کنم اما متاسفانه هیچ اطلاعی ندارم.
یک سری دوره ارائه شده، به نظر شما برای این که piping را یاد بگیرم باید در کدام دوره های زیر شرکت کنم؟

1. مبانی طراحی piping
2. اصول طراحی piping
3. تحلیل تنش با caesar II
4. مدلسازی لوله کشی autoplanet
5. مدلسازی لوله کشی pdms
6. نحوه تهیه مدرک pms
7. محاسبات هیدرولیک با pipe net
8. استاندارد طراحی asme b31.1
9. طراحی فرآیند با hysys
10. اصول طراحی نقشه های pfd&pid
11. طراحی فرآیندها با aspen plus
12. طراحی مبدل با aspen bjac
13. طراحی مخازن تحت فشار با pvelite
14. طراحی مخازن نگهداری با tank
15. طراحی مبدل با htfs

لطفا در این زمینه اطلاعاتی در اختیارم قرار دهید.
با تشکر

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
توی اسامی بالا همینا مربوط به پایپینگ بود
بقیش کارای تخصصی دستگاههای دیگس

لطف می کنی دونه دونه بگی هر کدوم برای چه تخصصیه؟
و همچنین آیا یادگیری دو نرم افزار autoplanet و pdms با هم لازمه و یا یکیش کافیه؟ کدوم یکی؟