اگه این لطف رو در حق من بکنید ممنون میشم.
اگه upload نشد چی؟ میتونید واسم پست کنید.
متشکرم
اینم خدمت شماخواهشا یکی لطف کنه لینک مستقیم hysys refinary رو بزاره![]()
فعلا زودهسلام , من دانشجوی سال اول هستم , می خواستم بپرسم نرم افزاری از برنامه های مربوط به مهندسی شیمی هست که برای من که فقط دو ترم پاس کردم مناسب باشه که الان برم یاد بگیرم ؟
ممنون از راهنماییتون![]()
نه عزیزماشكان excel يادت رفت...
اشكان از كي HYSYS ياد بگيره؟؟؟
جالبهنيما جان تا حدودي با هم فرق مي كنن....
من توو كتاب "مدل سازي و شبيه سازي فرآينذ هاي شيميايي با aspen"
نوشته :دكتر درستي
مهندس باغميشه و...
ديدم كه يه مثال برجو حل كرده بود و نتيجشو با hysys مقايسه كرده بود...در تعداد سيني ها چيزي در حدود 5 سيني تفاوت داشتن.......
شما یک عکس از نمودار درختی قبا از run شدن برنامه اینجا قرار بده تا بهتون بگم مشکل از کجاست..من هم دقیقا همین ایراد را دارم. همه مشخصات را کامل وارد می کنم ولی باز هم ایراد می گیرد ایرادش هم این است که شما هنگام تعریف مشخصات حتی ساده ترین شبیه سازی، باید در برگه Setup، گزینه Specification که نام و شرح مختصر فرآیند را شامل می شود را وارد کنید. این گزینه برای من ظاهر نمی شود و در نتیجه با وجود اینکه همه مشخصات کامل وارد شده است، شبیه سازی اجرا نمی شود.
تا بحال چند نسخه مختلف از ویرایش 11.1 را نصب کرده ام حتی نسخه ای که در سایت بود. 10.1 را هم نصب کرده همین مشکل کماکان دیده می شود. اگر دوستان روش حل این مشکل را می دانند ویا اگر نسخه از نرم افزار را دارند که این مشکل در آن وجود ندارد، لطفا مرا هم با خبر کنند. الهی خیر از جوانیتان ببینید!!![]()
این حالت صفحه Setup است که همانطور که ملاحظه می کنید گزینه Specification ندارد:
این هم ارور برنامه بعد از اجرا است:
لطفا راهنمایی کنید!!![]()
اینا همش دوره جدا گونس؟
1،2،4،5 واسه پایپینک خوبه
توی اسامی بالا همینا مربوط به پایپینگ بودبله هر کدوم یک دوره است.
دوره ی خاص دیگری نیاز نیست؟
یعنی همین 1، 2، 4 و 5 کفایت می کنه؟
با تشکر
توی اسامی بالا همینا مربوط به پایپینگ بود
بقیش کارای تخصصی دستگاههای دیگس