مهنسین شیمی در پروژه های نفت ، گاز و پتروشیمی در فاز اول (مطالعات طرح) و فاز دوم (طراحی ) و فاز سوم (نظارت ) در شرکتهای مهندسین مشاور و پیمانکاران انجام وظیفه می نمایند .سلام
سوالی که دارم در مورد piping یا همون لوله کشی صنعتیه. میخوام بدونم piping چه اهمیتی در مهندسی شیمی داره؟
یه مهندس شیمی در بخش piping یه واحد صنعتی چه کارهایی می تونه انجام بده؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی رو که در این زمینه دارین در اختیار من هم قرار بدین.
پیشنهاد می کنم اگر قصد نوشتن کلمه ای رو دارید که تخصصی می باشد بهتر است کلمه ی جایگزین اون را در فارسی و یا خود کلمه لاتین اون را جایگزین کنید.
با تشکر.
با سلام
در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی بحث پایپینگ به دو رشته مکانیک و شیمی مربوط می شود ( البته رشته هایی مانند متالوژی در مورد متریال و جوشکاری پایپینگ مرتبط به این موضوع هستند ) .
رشته شیمی در بحث مربوط به مقدار دبی مورد نیاز برای انجام یک فرایند و محاسبه دما و فشار کار فعالیت دارند و پیشنهاد مسیر انجام لوله کشی و محل مناسب برای ولو ها را اعلام می دارد ولی بقیه مباحث مانند محاسبه استرس , محل تکیه گاهها ، متریال مورد نیاز و نوع انها با مهندس مکانیک است . البته این دو گروه باید در هماهنگی با یکدیگر ارائه پروژه کنند و لازمه این کار این است که یک گروه از اطلاعات عمومی و تئوریهای گروه دیگر مطلع باشد ( فرایند از مکانیک و بالعکس ) است .
لازم به ذکر است که این رویه بطور عملی در صنعت و بخش طراحی انجام می شود .
----------------
http://ture.blogfa.com
یادداشتهای فنی پایپینگ
با سلام
در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی بحث پایپینگ به دو رشته مکانیک و شیمی مربوط می شود ( البته رشته هایی مانند متالوژی در مورد متریال و جوشکاری پایپینگ مرتبط به این موضوع هستند ) .
رشته شیمی در بحث مربوط به مقدار دبی مورد نیاز برای انجام یک فرایند و محاسبه دما و فشار کار فعالیت دارند و پیشنهاد مسیر انجام لوله کشی و محل مناسب برای ولو ها را اعلام می دارد ولی بقیه مباحث مانند محاسبه استرس , محل تکیه گاهها ، متریال مورد نیاز و نوع انها با مهندس مکانیک است . البته این دو گروه باید در هماهنگی با یکدیگر ارائه پروژه کنند و لازمه این کار این است که یک گروه از اطلاعات عمومی و تئوریهای گروه دیگر مطلع باشد ( فرایند از مکانیک و بالعکس ) است .
لازم به ذکر است که این رویه بطور عملی در صنعت و بخش طراحی انجام می شود .
----------------
http://ture.blogfa.com
یادداشتهای فنی پایپینگ