سلام دوستان
کسی جزوه رئولوژی دکتر گوهرچی رو داره؟؟؟
یا جزوه ی دیگه ای که به درد بخور باشه؟؟
ممنون میشم اگه بذارید..
سلام، معروف ترین نوع این پلیمرها با اسم تجاری نفیون ساخت شرکت دوپونت امریکاست، که پایه یک غشای مبادله گر پروتونه، برای ساخت پیلهای سوختی ازش استفاده میشه و در صنایع کلر الکالی هم کاربرد داره، مکانیزم تبادل یون در پلیمرها در حالت جامد خیلی پیچیدست، و معمولا این فرایند در راستای ضخامت یک غشای نازک قابل انجامه، به طور کلی میشه گفت که یون های موجود در یک سمت از غشا با گروه های عاملی که بر روی زنجیره پرفلئوره پلیمر مبادله گر جانشانی شده پیوند ضعیفی برقرار میکنند، این پیوند بسیار ناپایداره و یون مورد نظر ما مجددا از زنجیره جداشده و با گروه عاملی دیگری پیوند برقرار میکند و به همین ترتیب در راستای ضخامت غشا پیش می رود و ... اگه کلیدواژه نفیون رو سرچ کنید اطلاعات کاملتری رو پیدا میکنید. موفق باشیدسلام دوستان
در خصوص کاربرد رزین های مبادله گر یونی در صنعت و همچنین ساختار و نحوه عملکرد آنها اطلاعاتی میخواستم.تاپیک های موجود را خواندم اما نیاز به اطلاعات بیشتری دارم.
مثلا نحوه عملکرد و مکانیزم این رزین ها در غشاء ها چگونه است؟ یا باقی کاربرد های این رزین ها در صنعت به همراه مکانیزم شان ؟
ممنون می شوم اگر کتاب یا منبع دیگری میشناسید معرفی کنید.
با تشکر فراوان از شما.
سلامسلام
دوستان به نطر شما چه کارخونه ای برای کارآموزی بهتره؟؟
سلام دوستان کسی مقاله درباره یکی از موضوعات شیمی فیزیک پلیمرها نداره بهم بده؟؟اگه ترجمه داشته باشه که عمیقا ممنونتون میشم
* در ارتباط با مفهوم دمای انتقال شیشه ای
سلام دوستان دوتا در خواست دارم:
1- مقاله(فارسی یا انگلیسی) درباره پوششهای پلیمری برای ذخیره انرژی
Download2- مقاله درباره گرافن و سنتز گرافن
من خوندمسلام مهندسان عزیز . کسی هست که تو دانشگاه اصفهان بخونه ؟
سلامسلام.بچه ها جزوه های امیرکبیر همه دست نویسن؟؟خیلی سخته خوندنشون
سلام دوستان
کسی پی دی اف یا کتاب یا هر چیز دیگه ای که لغات تخصصی پلیمر رو بطور کامل داشته باشه نداره؟؟(برای ترجمه و ارشد)