زنگ زدم. دستگاشون کار نمی کنه در حال حاضر
اینجا هم ی تماسی باهاشون برقرار کنید ببینید چی میگن....البته اطلاعی از کیفیتش دیگه ندارم
اینجا
سلام دوستان
کسی مطلب فارسی در مورد تکنولوژی تولید پوشش داره؟؟
خیلی لازمش .. اگه کسی لطف کنه و مطلب بذاره ممنون میشم.
اگه کتابی هم معرفی کنین خیلی خوبه.
سلام دوستان من برای پروژه ام نیاز به اطلاعاتی در مورد intraction های بین پلیمر و نانو دارم انواعش خواصی که حاصل میشه و بررسیش در فازهای مختلف ممنون میشم اگر کمکم کنید
سلام.دوستان من دانشجوی ترم پنج هستم به نظر شما من الآن چه کاری باید انجام بدم؟؟اگه کتاب یا مقاله خاصی باید بخونم معرفی میکنی؟؟
بازم سوال!!!!به نظرتون خیلی سخنه که کنار پلیمر دولتی معماری پیام نور بخونم؟؟؟؟؟احتمال موفقیتم توی پلیمر کم میشه؟؟
ببخشید شما زبان رو خودتون کار کردید یا آموزشگاه رفتید؟؟به نظرتون کدوم موسسه بهتره؟؟میشه یه نفر خودش زبان رو بخونه؟؟
ببخشد شما میدونید پایه حقوق یه مهندس پلیمر تقریبا چقدره؟؟چرا این همه مارو میترسونن که کمه......................
سلام1_میگم درباره اون مواردی که فرمودین کدوم یکیش الآن از نظر بازار کار برای خانم و درآمد و... بهتره(سنتز_الاستومر_فوم و...)
2_به نظر شما این پکیجهایی که الآن تو بازارن برای کنکور حتما الزامیا؟؟اگه آره کدومش بهتره؟؟علوی که امسال چاپ نداشته...
با سلام خدمت دوستان عزیز.
سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید .
دنبال یکجور ماده پلاستیکی می گردم که استحکام داشته باشه . یک نوع کمد می خوام بسازم که در معرض رطوبته . از چوب نمی خوام استفاده کنم و به دلایلی فلز هم نمی خوام استفاده کنم. بحث نسبتا سبک بودن کار برام مهمه . دنبال نوعی ورقه پلاستیکی دو یا چند لایه شبیه پلی کربنات می گردم . البته پلی کربنات به درد من نمیخوره چون خیلی نرم و شکنندست و استحکام لازم رو نداره. چه پیشنهادی دارید ؟ ارتفاع ورق پلاستیکی حدود 3 (ارتفاع) در 1 باید باشه . یه سوال دیگه بازار مواد پلاستیک و پلیمر تو تهران کجاست ؟
سلام دوست عزیزبا سلام خدمت دوستان عزیز.
سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید .
دنبال یکجور ماده پلاستیکی می گردم که استحکام داشته باشه . یک نوع کمد می خوام بسازم که در معرض رطوبته . از چوب نمی خوام استفاده کنم و به دلایلی فلز هم نمی خوام استفاده کنم. بحث نسبتا سبک بودن کار برام مهمه . دنبال نوعی ورقه پلاستیکی دو یا چند لایه شبیه پلی کربنات می گردم . البته پلی کربنات به درد من نمیخوره چون خیلی نرم و شکنندست و استحکام لازم رو نداره. چه پیشنهادی دارید ؟ ارتفاع ورق پلاستیکی حدود 3 (ارتفاع) در 1 باید باشه . یه سوال دیگه بازار مواد پلاستیک و پلیمر تو تهران کجاست ؟
سلام . خوبید ؟ دئچوستان کسی کارنامه نفرات برتر کنکور ارشدو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من خودم نفر برترم چری می خوای بدونی؟
تبرریک میگمکتابایی رو که خوندی میگی؟؟