بیشترشون در مورد کتک و آزار اوناست.
باشه میگم.
عزیز جان تا اون جایی که من شندیم جن ها بدون اجازه از طرف خداوند نمیتونند مبادرت به ازار و اذیت کنن ... جن هیچگاه به طور مستقیم نمیتواند انسان ها رو مورد کتک و آزار قرار بده..البته منم اینجوری شنیدم و خوندم
داستانایی که از بیابون گردا شنیدیو بگووووووووو
آره مشتاقیم واسه شنیدنش
این مسئله رو منم قبول دارم
اما در مورد اوون دوستی که اول داستان تعریف کرده بود.
حاجی من این داستان و 5 یا 6 سال پیش خوندم. و منبع درست حسابی گیر نیوردم.
یه موقع خیلی دوست داشتم که با هاشون ارتباط داشته باشم که نیاز داشت علم رمل و جف رو یاد بگیرم پیش یه استاد قهار احضار.
در مورد اون کلیپ اولی که کار کامپیوتره.
من به شخصه تا الان 2 بار باهاشون برخورد کردم.
و حتی در کویر نوردی هایی که دارم با خیلی از چوپان ها صحبت کردم و اونام داستانهای جالبی از آزار اونها به انسان ها داشته اند را تعریف میکنند.
بحث در مورد علم رمل یا جف به همین راحتی نیست.
در مورد داستان قرارنبود منبع بزارم قرار شد هرچی شنیدیم یا خوندیمو بزاریم وتا اونجایی من دیدم جالب بود واسه همین این ماجرارو گذاشتم حالا تو پستای بعدی دلیل اصلیمو از زدن این تاپیک واستون میگم
انسان چیزی که میخواهد ببیند میبیند
انسان کافیست فکر بکند آن را مطمئنا در واقعیت میبیند ضمیر ناخودآگاه ما همواره در جستجوی آن اندیشه ایست که در ذهن ما میگذرد وتا به مقصود نرسد آرام نمیگیرد
اون مطلبی که نوشتی جن از آینده خبر میده دروغه چون جن میتونه از گذشته خبر بده اما از آینده نه چون آینده جزو غیبیاته و خدا در قرآن میفرماید که جنیان از غیب آگاه نیستن.
آره منم فکر کنم جن نتونه آینده رو پیش بینی کنه
راستی اگه خواستین بگین تا راه های خلاصی از دست جن رو بگم. جنی که ساحران اون رو به وجود آدم میندازن تا در زندگی آزارش بده و به انواع مشکلات دچارش کنه . هر چند خودم به این راهها اعتقاد ندارم.
شبیه این شرکتای آنتی ویروس هنوز ویروس نیومده آنتیشو رو کردی
من باور میکنم خانمی اگه واسه خودت بد نمیشه بگو...
من خودم بچه که بودم یه روز سر کوچمون یه باغ قدیمی کاه گلی بود شب ساعته 10 بود دیدم یه چیزی مثل دو تا سم اسب رو دیوار داره راه راه میره من فقط پاهاشو دیدم بعد گفتن بهم که اون جن بوده الان این باغ و خراب کردن یه خونه جدید ساختن هر مستجری میاد توش سر سال نمیشه ازون خونه اسباب کشی میکنه
آره جن ها پاهایی شبیه سم دارن ولی نه کاملا مثل اون و از انسان ها کوچکتر هستند
ما هم یه خونه خریدیم بعدا فهمیدیم توش جن داره، سر هفته رفتیم با صحاب خونه دعوا ، پسش دادیم،
خیلی از این خونه های قدیمی دارای آب انبار و زیر زمین توشون جن داره و زندگی عادیشونو اونجا میکنن
یه رفیقی داشتم دوسال از ازدواجش میگذشت ، تو خونه قدیمی اجاره ای طبقه بالا زندگی می کرد، پنجره اتاقش باز میشد رو به به درخت کنار که تو خیابون بود،
یه روز بحث شد جریانو برام تعریف کرد ،
تعریف میکرد درخته کنار جن داشته هر موقع اینا از خونه میرفتن بیرون این میومده تمام وسایل خونه رو بهم میریخت یا اینکه میگفت سویچ موتور رو بر میداشت میذاشت زیر قالی و می بایست کلی دنبال سویچ بگردیم یا می گفت موقعی که خواب بودن میومد تلویزیون رو روشن می کرد
تعریف میکرد رفتیم پیش یه قرآن خون و اون اومده بشون گفته کاریش نداشته باشین به کسی هم چیزی نگین،
پس خواهشا دوستان عزیز شما هم چیزی نگین فقط بخونین
خیلی جالب بود اگه تا این حد دخالت کنه خیلی آزار دهندس دوستت رفت از اونجا؟؟
به شخصه قبول دارم
و کاملا دیدم و لمس کردم و در ارتباط هم بودم باهاشون
ولی به دلایلی نمیتونم توضیح بدم
الان چی راحتی؟؟من بعدا باهات حرف میزنم
کلا اینجور مسایل نباید توضیح داده بشه چون واسه شخصی که لمس کرده و در ارتباطه خطرناکه
[/QUOTE]
فکر نکنم خطر ناک باشه چون ممکنه به کسی کمک کنه
وای آتروس اول نفهمیدم اینقدر اسرارت واسه چیه که تاپیک رو هر کسی نبینه...!
به جون مامانم وقتی کلیپ رو دیدم انگاری همون جن الان از جلو خودم رد شدش هنوزم دستام داره میلرزه آخه اون بالا بگو که این پایین میخوای جن نشونمون بدی
من که خودم ندیدم اما بابام تو جاده اصفهان با دوستش میرفته که وسط های راه یه جن میاد تو ماشین کنار دوستش میشینه تا چند کیلومتری میمونه تو ماشین اما بابام میگه تا نزدیک به مسجد شدیم دیدیم دیگه نیست تو ماشین رفته بوده
شرمنده آبجی جون ترسیدی عکس که ترس نداره بابات تعریف نکرده اون آدم چه شکلی بوده؟؟؟