تو گودی هستی یا رویا شما ها هردو جن هستید دیگه
رويام. ديگه ديگه

تو گودی هستی یا رویا شما ها هردو جن هستید دیگه
نازیلا جون این دانشجو 1361 کلا بی ادبهآدم از جن بهتره.بچه بی ادب...![]()
نازیلا جون این دانشجو 1361 کلا بی ادبه
نه بابا رویا جون اینا رو ولش هر دو تو تعطیلاتن مخصوصا مریم البته نازی تو هم از این مریم وضعیتت بهتر نیستانه مريم جون زيادم بي ادب نيستا....شوخي ميكنه خب.به دل نگيرين.باشه؟؟؟
دانشجو با تو هستنا!!!!!! مودب باش پسر.![]()
آخه یکم شوخیو رد میکنه این بچهنه مريم جون زيادم بي ادب نيستا....شوخي ميكنه خب.به دل نگيرين.باشه؟؟؟
دانشجو با تو هستنا!!!!!! مودب باش پسر.![]()
این الان ادب داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه بابا رویا جون اینا رو ولش هر دو تو تعطیلاتن مخصوصا مریم البته نازی تو هم از این مریم وضعیتت بهتر نیستا
آخه یکم شوخیو رد میکنه این بچه
تو که پایه ثابت فیلم ترسناکی جنو قبول داری؟
تو مثل اینکه هنوز یاد نگرفتی چیزیرو که نمیتونی و در حدش نیستی رو ادعا نکنیمیخوای ادبش کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ها؟؟؟؟؟ یعنی تو صاحب اصلیه این نام کاربری نیستی؟ من گیج شدمسلام مريم جون من رويام نه vergil .آره من قبول دارم. تنها موجودات كه آدما نيستن
جن ويا شايد خيلي موجودات زنده ديگه باشن حالا چه به چشم ما ديده شن چه نه. ولي
من كاملا به نظر كسيكه ميگه قبول نداره هم احترام ميذارم![]()
اوهومممممممم نازی جونم ادبش کنمیخوای ادبش کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا رویا جون اینا رو ولش هر دو تو تعطیلاتن مخصوصا مریم البته نازی تو هم از این مریم وضعیتت بهتر نیستا
عزیزم گیج نشدی بودی مگه نمیبینی نوشته رویا و.. اینا دوتاانها؟؟؟؟؟ یعنی تو صاحب اصلیه این نام کاربری نیستی؟ من گیج شدم
ها؟؟؟؟؟ یعنی تو صاحب اصلیه این نام کاربری نیستی؟ من گیج شدم
رویا جون اسم vergil چیه پس؟سلام مريم جون من رويام نه vergil .آره من قبول دارم. تنها موجودات كه آدما نيستن
جن ويا شايد خيلي موجودات زنده ديگه باشن حالا چه به چشم ما ديده شن چه نه. ولي
من كاملا به نظر كسيكه ميگه قبول نداره هم احترام ميذارم![]()
تو مثل اینکه هنوز یاد نگرفتی چیزیرو که نمیتونی و در حدش نیستی رو ادعا نکنی
عزیزم گیج نشدی بودی مگه نمیبینی نوشته رویا و.. اینا دوتاان[/QUOT
دانشجو خان![]()
لطفا به چيزي كه بهت گفتم عمل كن.گل يادت نره
![]()
اوهوممممتاسفم...
متاسفم که ناخواسته با کسی مثل شما هم کلام شدم.
متاسفم...
متاسفم که ناخواسته با کسی مثل شما هم کلام شدم.
وای الهه جون دیگه این کارو نکنیا چون از زندگی طبیعی خارجت میکننسلام وستان
راستش من هم جن رو حس کردم باهاش حرف هم زدم اولاش خیلی میترسیدم الانم میترسم
اما یه مدته که دیگه نمیبینمش خدا کنه دیگه نبینم![]()
خوب دانشجو واسه برخورد اولش با نازیلا خیلی تند رفت نازیلا حق دارهاااااااااا.بچه ها بس كنين.چتونه شماها.بابا كوتاه بياين ديگه
رویا جونم عزیزم اینا باید از من معذرت بخوان ولی من بخاطر تو باشه. این گلو میدمش به همه بچه های باشگاهااااااااااااا.دانشجو!!!!!!!!! بد نشو ديگه.من ميدونم تو منظوري نداري وكلا مدلت اينه بچه ها كه نميدونن. خب ناراحت ميشن. خواهشن مراعات كن والانم بخاطر رويا از مريمو نازيلا با يه شاخه گل معذرت خواهي كن.وسربه سر شون نذار.جون رويا![]()
رویا جونم عزیزم اینا باید از من معذرت بخوان ولی من بخاطر تو باشه. این گلو میدمش به همه بچه های باشگاه
![]()
آي شلوغ.مرسي خودتم گلي. ولي اين گل فقط مخصوص مريمونازيلا جونه
ايشالا كه خانم ها قبول ميكنن
خوب دانشجو واسه برخورد اولش با نازیلا خیلی تند رفت نازیلا حق داره