ولی نمیدونم چرا زیاد خوشحال نیستم؟
آخه فکر میکردم تربیت رو بیارم! اما بازم خدا شکر.
خوب اگه خوشحال نیستی جاتو با من عوض کن دانشگاه محقق اردبیلی خیلی شهر خوبیه تازه سرم میدم بهت

ولی نمیدونم چرا زیاد خوشحال نیستم؟
آخه فکر میکردم تربیت رو بیارم! اما بازم خدا شکر.
سلام تبریک به همه..آفرین چقدر همه خوب شدین.exe... که آخرم اسمش درست یاد نگرفتم.
niki...arefe...ebram..puyan و بقیه به همه تبریک
منم غیر انتفاعی کرمان قبول شدم
یه سوال:مدرک غیر انتفاعی چقدر معتبره؟؟؟ارزش داره برم یا بخونم؟چ.ن من سال اول بود امتحان دادم
مگه چیز بدی گفتی ؟ راس گفتی ک
کلا مشهدیا ادمای نچسبو عجیب غریبین ،من از مشهد متنفرم
البته استثنام داره(الان مارال خفم می کنه )
من همیشه دوست داشتم شهرای شمالی زندگی کنم به خاطر آزادیشون
الان بهتره ولی وقتی من می رم دور حرم زیاد حرف می شنوم از این خانوم چادریا![]()
آخه من کارشناسی اونجا بودم و تازه فارغ شدم... برام جالب بود![]()
گرگان همینو میدونم که پارسال توی تکمیل ظرفیت تازه دانشگاهش اورد....جاش خوب نیست گویا....چون دانشگاه گلستان تازه در حال ساخته ساختمان هست مهندس ما مهندس ناظر تاسیساتشه و هنوز جای بزرگ در خور روزانه و شبانه نداره....اما از نزدیک نرفتم ببینم ...اگه وقت شد میرم برات عکس میگیرم....از نظر بار علمی نمیدونم والا...استاد کارشناسیم که دکترای انرژی داره میدونم اونجا مدیر گروهشه....etelaati raje be in daneshgah dari?nesbat be gheire entefayiaye dge chetore?nesbat be shabanehaye daneshgahaye sabzevaro gorgano ina
سلام دوستان و آرزوي شادي براي همه
من شبانه علم و صنعت با رتبه ٧٦٩
کدوم گرایشید شما؟
منم دقیقا حال وروز تو رو دارم سراج تبریز قبول شدم نمی دونم چی کار کنمبچه ها من قصد نداشتم غیرانتفاعی برم.مدرک مغتبرمیخواستم.اماالان دودلم.این غیرانتفاعیه.چیکا کنم
منم سرراج قبول شدم واقعا نمی دونم چیکار کنم ولی من سال دومم بود که شرکت می کنم اسکیسو خراب کردممنم با رتبه 1300 غیرانتفاعی سراج تبریز قبول شدم
امسال سال اولم بود و چون پایان نامه داشتم زیاد نخونده بودم
به نظرتون برم یا بمونم براسال بعد؟
سلام من کارشناسی اونجا بودم دانشگاه بدی نیست از لحاظ جو دانشجوهاشسلام دوستان ،من روزانه دانشگاه زنجان قبول شدم ولی اصلا خوشحال نیستم منتظر جواب دانشگاه آزادم ،کلافم ای کاش موقع انتخاب رشته نمی زدم کسی میدونه سطح علمی زنجان چطوره؟
بچه ها کسی هست جاشو با من که روزانه محقق اردبیلی قبول شدم عوض کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی دوست عزیز....ببخشید اما یه سئوال دیگه دارم....اگه تکمیل ظرفیت بزنم احتمال قبولی غ.انتفاعی گرگان استرآباد یا لامعی رو دارم و البته آزاد هم 1 هفته دیگه مشخص میشه و اونم ممکنه قبول بشم....از چند نفر سئوال کردم گفت خوندنش سخته اما مدکرش معتبره و دانشگاه پیام نور تهران شرق جز 10 دانشگاه معتبر هست...حالا به نظرتون اگه جای من بودید و امسال هم باید تصمیم میگرفتی که حتما یکی رو انتخاب کنی چیکار میکردی؟؟؟
ببین عارفه من سر قضیه کنکور فراگیر پیام نور خییییلی تحقیق کردم..واگه جای تو بودم اصلا نمیرفتم..بازم بشین فکراتو کن!
از سختیش که میگی اره سخت هست یه کتاب گنده میدن بهت امتحانش هم سراسریه اون کتاب 500صفحه ای رو باید کامل بخونی با مقدمه و...
در کل پیام نور تو مقطع ارشد سه چهار جا بیشتر تو ایران نداره..همینم نشون میده چنان پیشرفت نکرده..دانشگاه پیام نور عسلویه که ارشد معماری داره اصن یه وضی!!ترم قبل کل کلاساش تو یک ترم 3جلسه بود...دانشگاه بندر عباسش هم بچه هاشون مینالن...تهران بین این 3 دانشگاه شرایط بهتری داره...
طبق سایت های دانشگاه پیام نور این دانشگاه نیمه حضوریه..!و تو این راه قدم بر میداره..پس کیفیت پایینه..البته به عینه مشخصه.
ببین همین جا هم چند نفر گفتن پیام نور نرو..الان تو عموم مردم و خارج از باشگاه هم بپرسی اکثریت همینو میگن...
ببین در کل مدرک پیام نور تا سال 90 ارزشی نداشت که سازمان سنجش تو سایتش اطلاعیه داد که از این تاریخ مورد تایید هست!!
ببین اگه فارغ التحصیل ارشد پیام نور باشی نمیتونی کلیه دانشگاه های ازاد ایران و سما تدریس کنی سراسری که دیگه اصلا!!حرفام کاملا مستنده..چون اخرین اطلاعیه استخدام پذیرش اساتید حق التدریس واسه دانشگاه ازاد کاملا قید شده بود که فارغ التحصیلان پیام نور هر مدلی (فراگیر ونیمه حضوری و حضوریو..)ثبت نام به عمل نمی اید!!فک کن دانشگاه ازاد قبولش نداره دیگه بماند جاهای دیگه...!
اگه خواستی لینک معتبر بدم که باور کنی.ولی در کل پیشنهاد دوستانه میکنم که واسه پیام نور بیشتر فکر کن..اگه میگی میخوای بری پیام نور و از امسال بشینی درس بخونی واسه دکترا باید بهت بگم که اگه وارد پیام نور شدی کتابای همون ترم خودتو بتونی بخونی کامل هنر کردی...بازم بیشتر تحقیق کن
خوشم میاد که اینقدر زرنگی و دختر تیزی هستیحرفهاتو تا حدیشو قبول دارم اما من فقط منتظر قبولیه ارشد و گرفتنه مدرک هستم ...کار تدریسم اوکیه...اونم دانشگاه آزاد و اینکه شما میگی استخدام پذیرش نداره برای گرفتنه هئیت علمیه که الان هم دانشگاه آزاد تا مدرک دکترا نگیری دیگه نمیتونی عضو هئیت علمی بشه....دارم کسی که 1 سال پیش آخرین دوره ای بود که تونست عضو هئیت علمی بشه و الان معاون دانشگاه آزاد هم شده...گفت اصلا تدریس در دانشگاه ربطی به مدرک کارشناسی ارشد نداره...خودش هم غیر انتفاعی آمل خونده بوده و گفت میتونی تدریس کنی...برای هئیت علمی هم اینو گفت...ولی گفت برای پیام نور و دانشگاه های غیر انتفاعی باید مدرکت سراسری باشه و اگه پیام نور باشی احتمالش بیشتر از اینه که بیای آزاد .....
و تهران کلاسهاش حضوریه...الان یه نفر رو پیدا کردم که طراحی شهری اونجا میخونه و گفت کلاس دارند و خیلی هم تعریف کرد...حالا خدا اعلم.....
ولی از همین الان قول تدریس توی دانشگاه آزاد و مائده و علمی کاربردی بهم داده شد و غیر انتفاعی هم که خودم توی گرگان دانشجوشون بودم اونم اوکی میکنم....همه چی به بند پارتی ربط داره و البته مطالعه خودت....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حرفهاتو تا حدیشو قبول دارم اما من فقط منتظر قبولیه ارشد و گرفتنه مدرک هستم ...کار تدریسم اوکیه...اونم دانشگاه آزاد و اینکه شما میگی استخدام پذیرش نداره برای گرفتنه هئیت علمیه که الان هم دانشگاه آزاد تا مدرک دکترا نگیری دیگه نمیتونی عضو هئیت علمی بشه....دارم کسی که 1 سال پیش آخرین دوره ای بود که تونست عضو هئیت علمی بشه و الان معاون دانشگاه آزاد هم شده...گفت اصلا تدریس در دانشگاه ربطی به مدرک کارشناسی ارشد نداره...خودش هم غیر انتفاعی آمل خونده بوده و گفت میتونی تدریس کنی...برای هئیت علمی هم اینو گفت...ولی گفت برای پیام نور و دانشگاه های غیر انتفاعی باید مدرکت سراسری باشه و اگه پیام نور باشی احتمالش بیشتر از اینه که بیای آزاد .....
و تهران کلاسهاش حضوریه...الان یه نفر رو پیدا کردم که طراحی شهری اونجا میخونه و گفت کلاس دارند و خیلی هم تعریف کرد...حالا خدا اعلم.....
ولی از همین الان قول تدریس توی دانشگاه آزاد و مائده و علمی کاربردی بهم داده شد و غیر انتفاعی هم که خودم توی گرگان دانشجوشون بودم اونم اوکی میکنم....همه چی به بند پارتی ربط داره و البته مطالعه خودت....
خیلی خندیدمیکی بود اسمش sity بود 540 شده نوشته دانشگاه تهران قبول شده . راست گفته؟! معاوضه نمیکنی با من ؟