سلام تبریک عرض میکنم .قبولیه شما منو یاد قبولیم از اهواز انداخبت سال 85 از ازدبیل اومدم شهر شما یادش بخیر .
سلام تبریک به همه..آفرین چقدر همه خوب شدین.exe... که آخرم اسمش درست یاد نگرفتم.
niki...arefe...ebram..puyan و بقیه به همه تبریک
منم غیر انتفاعی کرمان قبول شدم
کرمانو عشق است !!! بیا با من جابه جا شو برو مشهد![]()
من شیرازیم اگه یکی شیراز قبول شده با اون جابجا میکنم
دوستان میدونم اینجا جاش نیست اما اگه جواب بدین یه دنیا ممنون میشم:
اول اینکه مجموعه معماری منظور همون معماری معماری هست الان کسی که مجموعه معماری قبول شده یعنی چی؟
دوم اینکه من ترم 4 معماری هستم و میخوام از الان برای کنکور بخونم و میخوام همون سری اول قبول بشم راهنمایی شما چیه؟؟از یکی از دوستان که پرسیدم گفت فعلا فقط زبان بخون بر همین کتاب های تافل و 504 رو خریدم و دارم میخونم حالا اگر راهنمایی دارید بکنید...ممنون میشم.
ممنونم علی جان....ببینیم قسمتمون چیه...ایشالله از این تصمیم هیچ وقت منصرف نشمخوشم میاد که اینقدر زرنگی و دختر تیزی هستی.....موفق باشی
![]()
آقا مهیار خان تبریک میگم بهت بابت قبولیت...اما رتبه ات خیلی خوب بودا چرا غیر انتفاعی آخه؟؟؟؟!!!!هم دانشگاهی های من کجان؟ علم و هنر یزد . البته هنوز معاوضه میکنماااا![]()
هم دانشگاهی های من کجان؟ علم و هنر یزد . البته هنوز معاوضه میکنماااا![]()
حرفی سخنی نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه ها کسی درباره سطح علمیه غیر انتفاعی خاوران مشهد چیزی نمیدونه؟؟؟
اگه کلا در این زمینه هر چیز خاصی به نظرتون میرسه لطفا بهم بگین ممنون
حرفهاتو تا حدیشو قبول دارم اما من فقط منتظر قبولیه ارشد و گرفتنه مدرک هستم ...کار تدریسم اوکیه...اونم دانشگاه آزاد و اینکه شما میگی استخدام پذیرش نداره برای گرفتنه هئیت علمیه که الان هم دانشگاه آزاد تا مدرک دکترا نگیری دیگه نمیتونی عضو هئیت علمی بشه....دارم کسی که 1 سال پیش آخرین دوره ای بود که تونست عضو هئیت علمی بشه و الان معاون دانشگاه آزاد هم شده...گفت اصلا تدریس در دانشگاه ربطی به مدرک کارشناسی ارشد نداره...خودش هم غیر انتفاعی آمل خونده بوده و گفت میتونی تدریس کنی...برای هئیت علمی هم اینو گفت...ولی گفت برای پیام نور و دانشگاه های غیر انتفاعی باید مدرکت سراسری باشه و اگه پیام نور باشی احتمالش بیشتر از اینه که بیای آزاد .....
و تهران کلاسهاش حضوریه...الان یه نفر رو پیدا کردم که طراحی شهری اونجا میخونه و گفت کلاس دارند و خیلی هم تعریف کرد...حالا خدا اعلم.....
ولی از همین الان قول تدریس توی دانشگاه آزاد و مائده و علمی کاربردی بهم داده شد و غیر انتفاعی هم که خودم توی گرگان دانشجوشون بودم اونم اوکی میکنم....همه چی به بند پارتی ربط داره و البته مطالعه خودت....
ممنونم علی جان....ببینیم قسمتمون چیه...ایشالله از این تصمیم هیچ وقت منصرف نشم
آقا مهیار خان تبریک میگم بهت بابت قبولیت...اما رتبه ات خیلی خوب بودا چرا غیر انتفاعی آخه؟؟؟؟!!!!(این به اون در که حاله منو گرفتی موقع نتیاج اولیه...خواستی تضعیف روحیه ام کنی
)
ظاهرا تصمیمت رو گرفتی...پس ایشالا موفق باشی
ولی عارفه بازم بیشتر تحقیق کن.حداقل صبر کن نتیجه ازاد بیاد بعد تصمیم بگیر..بعد وارد پیام نور شدی پشیمون نشی
مهیارخان خوش اشتها هم هستیا !!!!تهران وبهشتی میخوای ..بیا با کرمان من معاوضه کن![]()
همون پستهای اول تاپیک رو نخوندی نمیدونی چرا این بلا سرم اومده . مشاور خیر ندیده مرکز معماری بهم گفت این علم و فرهنگ و علم و هنر ک شهرشو نزده تو دفترچه دوتاشون تهران هستن. منم اینارو تو اولویتهای اولم ک تهران بود اوردم . وقتی ک قبول شدم فهمیدم علم و هنر تهران نیست یزده .. چون بعد از اولویت علم و هنر بازم تهران زده بودم مثل تهران شرق ها رسام کرج قزوین .... یه جور اشتباه انتخاب رشته ای بود![]()
دوستانی که ارشد قبول شدن رو به چالش سطل اب یخ دعوت میکنم..زود انجام بدین فیلمشو بزارین![]()
من فردا حموم میرم :|دوستانی که ارشد قبول شدن رو به چالش سطل اب یخ دعوت میکنم..زود انجام بدین فیلمشو بزارین![]()
بچه ها اهواز-چمران ارشد معماری -معماری داره؟اصلا گرایش معماری رو داره؟
سلام سلام سلام.سلام سلام. من قبولی هارو وارد جدول کردم. 8 شهریور که در صد اسکیس ها اومد اینجا درصداتونو بگید وارد کنم و بزارم توی سایت. مرسی
اشتباه از اون نبود مهیار...اشتباه از خودت بود که به حرفش اعتماد کردی...به هیچ کسی نباید اجازه بدی روی سرنوشته تو تاثیر بزاره....خوبه مشاوره بگیری و کمک و راهنمایی اونجوری بهتر روی تصمیمت میتونی قدم بزاری...ولی تو حتی به خودت زحمت ندادی دفترچه راهنما رو بخونی...من که خودم اینو زدم میدونستم یزده....این سهل انگاری رو متاسفانه خودت انجام دادی که به اطلاعات یه نفر قناعت کردی...هر چند که به اینجا خلاصه نمیشه...تو باید همه روزانه ها و شبانه های اطراف رو میزدی در آخر غیر انتفاعی حالا میخواد اون غ انتفاعی تهران باشه یا شهرستان....پس متاسفانه انتخاب رشته ات بد بوده.....حالام اشکال نداره کار از کار گذاشته برای دکتری حواستو جمع کنهمون پستهای اول تاپیک رو نخوندی نمیدونی چرا این بلا سرم اومده . مشاور خیر ندیده مرکز معماری بهم گفت این علم و فرهنگ و علم و هنر ک شهرشو نزده تو دفترچه دوتاشون تهران هستن. منم اینارو تو اولویتهای اولم ک تهران بود اوردم . وقتی ک قبول شدم فهمیدم علم و هنر تهران نیست یزده .. چون بعد از اولویت علم و هنر بازم تهران زده بودم مثل تهران شرق ها رسام کرج قزوین .... یه جور اشتباه انتخاب رشته ای بود![]()
عارفه به نظر خیلی فعاله، برا آدم زبل زیاد فرقی نداره کجا خونده باشه، دخترخاله ی من آزاد ریاضی خونده (تو شهر ما ریاضی تقریبا ظرفیت تکمیله از نظر تدریس حتی برا خیلی از دکتری ها) ولی این با همون مدرک ارشدشم خوبه وضع کارش و به جز سراسری تقریبا همه ی دانشگاها می ره، ولی یه فامیل دیگه مون همون فوقو از شهید بهشتی داره و الان فقط دبیرستان می تونه بره،و کارش خیلی کمتره هم به لحاظ درآمد هم به لحاظ ساعاتی که می ره، چون آدم منفعلیه تقریبا و فقط تو درس خوندن خوبه ... منظورم فقط عارفه نیستا کلا دارم می گم، مهم فقط این نیست که مدرک از کجا گرفته باشی (هرچند معلومه که بهتره سراسری باشه چون بی دردسر ترین حالته)، بیشتر این مهمه که قدرت بیانت چقدر باشه و چقد بتونن بهت اعتماد کنن که از عهده ی کار برمیایی، مدرک فقط به درد یه سری از کارای دولتی می خوره که اونم والا دیگه استخدامی در کار نیست که بخوایی براش این همه خودتو بکشی ...
البته نمی خوام پیشنهاد خاصی بدم -چون از نظر قانونی از چیزی اطلاع ندارم که مثلا پیام نور می تونه هیئت علمی شه یا نه و ...- فقط نظرمو گفتم با توجه به اطرافیانم که دیدم، خودمم بعد اینکه یکی دو سال شانسمو امتحان کنم و اگه ببینم بی فایده ست، بعدش وقتمو پشت کنکور تلف نمی کنم، خداییش پذیرش 200-300 نفر از بین این همه داوطلب که خیلیاشون دارن به سختی تلاش می کنن اونم نه یه سال دست کم دو-سه سال، یه جورایی شانسه![]()
تبریک به تمام دوستانی که قبول شدن. و امیدوارم به همین میزانی که در راه کنکور پر پیچ و خم معماری تلاش کردن در ادامه نیز به همین منوال پیش بروند. استاد شدن و ارشد و دکتری خواندن هدف نیست. معمار شدن و علم بدست آوردن هدفه. متاسفانه آنقدری که تب ارشد و دکتری و استادی وجود داره. همین قدر تب معمار شدن و علم آموزی در معماری مشهود نمی باشد. انشالله یک روزی به جاده معماری برگردیم. باز تبریک به دوستانی که قبول شدن و ارزو قبولی برای سایر دوستان در کنکور 94.