به خاطر مشغله ای که دارم با دانشگاهها و دانشجویان متعدد از شهرهای مختلف در ارتباط بودم
امروز اسم چند تا دانشگاه رو اینجا دیدم که در حد چند کلمه تعریف میکنم !
سراج تبریز : بهترین دانشگاه غیر انتفاعی شمال غرب کشور . برنامه ها و سمینارهای متعددی برگزار میکنه و برای کسانی که به این دانشگاه دراومدن پیشنهاد میکنم از دستش ندن . البته این جملات من این طور معنی نشه که این دانشگاه ، دانشگاه تهرانه ! بلکه منظورم اینه که تو بین موسسات غیر انتفاعی دانشگاه بسیار بهتریه نسبت به دیگه
طبری بابل : موسسه خوبی هستش و میشه توش 2 سال نسبتا خوبی رو گذروند ! ای کاش موسسه علامه محدث نوری جزو موسساتی بود که تو شمال کشور دانشجو ارشد واسه معماری برمی داشت اون موقع میگفنم خوب بود جای طبری می رفتین علامه !
روزبه زنجان : موسسه نوپایی هستش . البته از وقتی به ساختمون تازه ساختش اومد میشه گفت پا گرفت ! ، مدیر گروهشم خانم دکتر زهره ترابی ! خیلی عالیه !
خاوران مشهد : به قول اون دوستمون یه آپارتمان 4 طبقست با این تفاوت که کلاهبردار هم تشریف دارن ! اصلا خوب نیست . من از دیگر موسسات مشهد اطلاعاتی ندارم ولی هر کی بتونه در بره به موسسات دیگش فکر میکنم از خاوران خیلی بهتر باشه
موسسات دیگه هم که اسم برده شد مثل شمال آمل و آبا آبیک هم که اسم برده شد موسسات خوبی هستن . در کل همه غیر انتفاعی ها امکانات محدودی دارن ولی برای کسانی که فقط و فقط برای مدرک درس بخونن خوبه !
اسم برده شد از دانشگاه زنجان : اگر امکانات این دانشگاه در پایتخت بود بدون شک جزو 4-5 دانشگاه برتر اسم برده میشد . امکانات عالی . ساختمان های نسبتا خوب و نوساز . رشد علمی مرتب تو دانشگاه جوری که پویایی علمی و عمرانی ( همیشه ساختمون سازی هست! همینجور ساختمون اضافه میکنن ! ) خوبی تو دانشگاه هستش . کلا چیز بدی وجود نداره و حراست خیلی منعطفی داره . ولی بدترین چیز که تو این دانشگاه هست اساتید بد اخلاق و گاها خیلی بی خیالی هستش که وجود داره و زمان می بره تا به این اساتید بشه عادت کرد !
دوستی که محقق اردبیل در اومده : اردبیل بهار و تابستون خنکی داره نسبت به کل ایران و سر همین خنکی تو این 2 فصل توریست جمع میکنه ! ولی تو زمستون سرمای وحشتناکی نسبت به زنجان و تبریز نداره ! و گرمتر از این 2 شهر هستش ولی برای کسی که از مناطق گرم به آذربایجان میان کلا سرما زیاد حس میشه ولی کلا جوری نیست که سخت باشه ! با یه البسه گرم جوری که زمستون رو بدون سرماخوردگی گذروند متوجه سرما نخواهید شد .
کسانی که زنجان درس بخونن سرمای متفاوتی رو تو دی ماه نسبت به کل ایران تحمل خواهند کرد . جوری که واسه نوه هاشونم از دی ماه زنجان داستانها تعریف کنن

محقق در حد و اندازه دانشگاه زنجان نیست ولی جوش رو از نزدیک دیدم دانشگاه خوبی هستش !
مطالبی که گفتم بدون قصد و غرض و بر اساس مشاهدات عینی و میزان رضایت و صحبت دانشجوهایی بوده که تو اونجا بودم و ازشون شنیدم . فقط یک نظر هستش و
ممکنه 100% اشتباه کنم ولی گفتم شاید به درد دوستی خورد