سلام به همه دوستاي قرمز و آبي
من قبول دارم كه بعضي از حرفامون رو كه از روي تعصبه نبايد اينجا بنويسيم و اصلا كار درستي نيست اگه ميخوايم كل كل كنيم بهتره كه دوستانه و جدا از به كار بردن الفاظ نا پسند باشه بهتر اينه كه در كنار دوستي با هم كل كل كنيم من از همه استقلاليا معذرت ميخوام اين براي اولين بار نيست كه همچين جملاتي رو مينويسن هم از ابيا هم از قرمزا و از دوستم علي هم ميخوام كه ديگه از اين نمونه جملات استفاده نكنه
دوست دارم اينجا بچه ها با هم دوست باشن اگه كسي مرحمت بكنه و تايپك دوستي قرمز و آبي رو هم بزاره تا بچه هاي باشگاه ورزشي بيشتر با هم آشنا بشن ممنون مي شم
شايد اگه باشگاه ورزشي يه مدير داشت بهتر بود (يه بار نازي مو فكر كنم البته نازي بود مي خواست اين كار رو بكنه اما نميدونم چطور شد يادشون رفت )
به هر حال تنها خواهش من اينه كه به هم احترام بزاريم و كل كل كنيم
اگه فضولي كردم ببخشيد قصدم نصيحت نيست شما همه بزرگواريد
راست ميگن ديگه استقلال قهرماني رو واسه چي ميخواد اون كه قهرمان ليگ برتر شده راست ميگن اين ماييم كه بايد واسه قهرماني تلاش كنيم چون هيچوقت از افتخار آفريني خسته نميشيم
مس كرمان تيم خوبيه قبول دارم ولي بدونين نه شما نه مس نه هيچ تيم ديگه اي به گرد پاي پرسپوليس نميرسه
دوست من ما به اون چيزايي كه مينويسيم فكر ميكنيم حتي ميدونيم شما چه جوابي ميدين
نه افشين جون من اينكاره نيستم نميتونم قانون وضع كنم بهتره خود شما يا نازي و يا ساير بچه ها كه سابقه دارين و بيشتر از من ميدونين قانون وضع كنين و تايپك رو بزنين
از اين فكر دوستي آبي قرمز هم واقعا خوشم اومد علي خب خودت پيشنهادش رو دادي خودتم تاپيكش رو بزنم البته بايد قوانيني بذاري كه حتي كوچكترين كل كلي هم اونجا صورت نگيره اصلا راجع به ورزش حرفي نزنيم فكر كنم بهتر باشه يا راجع به تيماي ديگه حرف بزنيم و ما دو رنگ يه طرف باشيم و بقيه تيما سمت ديگه نمي دونم يه فكر اساسي مي خواد اين كار...
نه افشين جون من اينكاره نيستم نميتونم قانون وضع كنم بهتره خود شما يا نازي و يا ساير بچه ها كه سابقه دارين و بيشتر از من ميدونين قانون وضع كنين و تايپك رو بزنين
ممنون ميشم
شايد بهتر باشه كه يكي از قانوناش اين باشه كه كل كل ممنوع فقط دوستي
و همديگه رو معرفي كنيم تا بچه هاي باشگاه بيشتر با هم آشنا بشن
ممنون ميشم
شايد بهتر باشه كه يكي از قانوناش اين باشه كه كل كل ممنوع فقط دوستي
و همديگه رو معرفي كنيم تا بچه هاي باشگاه بيشتر با هم آشنا بشن
زرشک ... جوش نزنفكر كنم كوچكترين لطفي كه يه كاربر مي تونه در حق خودش و ديگران بكنه اينه كه وقتي مياد داخل يه تاپيك مرتبط با عنوان تاپيك پست بزنه حالا ربط اين پستاي بي ربط به عنوان تاپيك رو نمي دونم چيه اينجا قرار بود استقلاليا بيان و جشن قهرماني بگيريم كه گرفتيم حالا اين حرفايي كه مي زنين چه ربطي به سرورتون استقلال داره من نمي دونم آخه يه نگاه به خودتون بندازين در حدي هستين كه با پرافتخارترين تيم ليگ برتر و جام حذفي و آسيا خودتون رو مقايسه كنيد؟؟؟
شنیدم اون سه تا سوراخ روی آرم استقلال واسه سه دوره قهرمانیه حالا میتونید یه سوراخ بزرگتر هم کنار سوراخ آخر بزارید .... هزار سال هم که نگذره بازم پرسپولیس سرور خوب گوش کنید پرسپولیس سرور استقلاله... درود بر سرمربی سابق پرسپولیس و حال حاضر تیم ملی افشین امپراطور
زرشک ... جوش نزن
اين چندمين باره كه يه پرسپوليسي تو چند وقت اخير كاملا ادب و شعور خودش رو نشون ميده
اگه قرمز رنگ وحشي گريه پس چرا آواتارت قرمزهمی فهمم ، حق میدم ، از اینکه ما 2بار قهرمانی آسیا داریم ولی شما هنوز توی حسرت مقام دومی هستید واقعا سوختن داره ، دیگه از رنگ قرمز تعریف نکن که رنگ خشم و نفرت و وحشیگریه
حالا همین گروهبان روی همه کله گنده هاتون رو کمک کرده
آقا افشین از شما بعیده. شما موسس تاپیک محفل دوستانه پرسپولیس و استقلال هستین. لطفا تجدید نظر بدین در شرکت در این بحث ها
علي جان فكر مي كنم كلا مسائل رو با هم قاطي كردي شايدم كل تالار هاي اين سايت رو فقط تحت تاثير همون يه تاپيك قرار دادي من اونجا از تيمم حرفي نمي زنم ولي اينجا فكر نمي كنم ربطي به اونجا داشته باشه نيازي به تجديد نظر نمي بينم چون اون تاپيك رو زدم كه آبي ها و قرمز ها دور هم باشن و گل بگن و گل بشنون يعني بايد تو تاپيكاي ديگه بحثي نكنم؟؟؟ببخشيد ولي اين حرف از نظر من خيلي خنده داره حتما بايد پوستر هاي داخل اتاقم رو هم بكنم لباساي آبي رو بندازم دور و ديگه از فونت آبي استفاده نكنم از خودكار آبي استفاده نكنم فقط بخاطر اينكه تو اين سايت يه تاپيكي زدم براي دوستي آبي ها و قرمز ها؟؟؟!!!من سعي مي كنم مسائل زندگيم با هم قاطي نشه اينم دقيقا عين همونه
فكر نمي كنم كسي هم با شما هم عقيده باشه تو اين زمينه
ضمنا حرفي كه درباره ي اون دوستمون زدم كاملا صدق مي كنه ايشون با ادبيات قشنگش كه مختص خودشه كاملا شان و منزلت خودش رو نشون داد
افشین عزیز حکایت تو هم شبیه همون هالم بی همل می مونه.
بذار خودمو مثال بزنم تا کسی ناراحت نشه. حرفات مثل اینه که من توی بحثها میگم بیان مرکز ترک اعتیاد بذاریم ولی خودم دارم مواد می فروشم. با خودکار آبی می نویسی بنویس. پوستر تیم محبوبتو می زنی توی اتاقت بزن ولی در بین مردم اون جوری که قرار گذاشتی و حتی موسس چیزی شدی بهش عمل کن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
► •*♥*•◄ 4 مهرماه تاسیس باشگاه استقلال تبریک ► •*♥*•◄ | فوتبال ایران | 9 |