منم همینطور جون من رنگو داری؟اصلا به آدم آرامش می ده.دیروز یه جایی بودم که جلوم کلاس فوتبال بود توی چمن مصنوعی همه لباس آبیو سفید پوشیده بودن آدم دوست داشت فقط بهشون نگاه کنهمن كه به استقلالي بودن خودم افتخار ميكنم تا كور شود هر آنكه نتواند ديد .......
![]()
منم همینطور جون من رنگو داری؟اصلا به آدم آرامش می ده.دیروز یه جایی بودم که جلوم کلاس فوتبال بود توی چمن مصنوعی همه لباس آبیو سفید پوشیده بودن آدم دوست داشت فقط بهشون نگاه کنه![]()
بچه ها هر کی چیزی در مورد نقل و انتقال ssایا می دونه بگه فعلا که هیچ خبری نیست فقط صادقی قرار داد بستو جباری تقریبا رفت وضعیت عنایتی رو نمی دونم ولی داره تمرین می کنه.....
بقیه خبرا با شما.............
بچه ها هر کی چیزی در مورد نقل و انتقال ssایا می دونه بگه فعلا که هیچ خبری نیست فقط صادقی قرار داد بستو جباری تقریبا رفت وضعیت عنایتی رو نمی دونم ولی داره تمرین می کنه.....
بقیه خبرا با شما.............
جباری کجا رفت؟![]()
بابا خبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!فعلا جايي نرفته . عروسيشه . منتظره عروسيش تموم بشه تا يه فكري بكنه . هنوز كه با هيچ تيمي قرارداد نبسته![]()
دوست آبیه من چرا عصبانی می شی ؟جباری کجا رفت؟![]()
بابا خبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من شبانه روز تو اینترنتم و اخبار های مختلفو می بینم نمی دونستم عروسیشه
آماری داری ها منو اینجوری کردی![]()
دوست آبیه من چرا عصبانی می شی ؟
گفتم تقریبا رفت یعنی اینکه خودش نمی خواد بمونه واعظ و صمد هم نمی خوان(با توجه به نشریات (خودم که توی باشگاه نیستم منم توی نشریات اخبارارو می خونم))
وای تبریک نمی دونستم 5تا پسر داره خدا واسش نگه داره سالم و سلامت تا واسه ی استقلال گلای قشنگ قشنگ بزنهتولد دوقلوهاي عنايتي
عنايتي كه نتوانست در تمرين صبح امروز استقلال شركت كند، همه را در انتظار يك شيريني حسابي نگه داشته است
غلامرضا عنايتي مهاجم استقلال در روز پدر صاحب يك دوقلوي پسر شد تا در ميان فوتبالستهاي هم نسل صاحب يك ركورد شود. عنايتي كه نتوانست در تمرين صبح امروز استقلال شركت كند، همه را در انتظار يك شيريني حسابي نگه داشته است. غلامرضا عنایتی روز 12 تیرماه 1378 ازدواج کرد. همسرش دختر عمه ی او بود و از این ازدواج صاحب 5 فرزند پسر شده که معین ، عماد و امید و البته آرميا و آريا نام دارند.دو پسري كه پدر به قدم خوبشان اعتقاد دارد.![]()
تولد دوقلوهاي عنايتي
عنايتي كه نتوانست در تمرين صبح امروز استقلال شركت كند، همه را در انتظار يك شيريني حسابي نگه داشته است
غلامرضا عنايتي مهاجم استقلال در روز پدر صاحب يك دوقلوي پسر شد تا در ميان فوتبالستهاي هم نسل صاحب يك ركورد شود. عنايتي كه نتوانست در تمرين صبح امروز استقلال شركت كند، همه را در انتظار يك شيريني حسابي نگه داشته است. غلامرضا عنایتی روز 12 تیرماه 1378 ازدواج کرد. همسرش دختر عمه ی او بود و از این ازدواج صاحب 5 فرزند پسر شده که معین ، عماد و امید و البته آرميا و آريا نام دارند.دو پسري كه پدر به قدم خوبشان اعتقاد دارد.![]()
آره والا پیروز استقلالیه تیر بود ببین به کجاش رسونده بودن که رفتهیچ بعید نیست اگه او هم برهوقتی پیروز رفته دیگه رو بقیه مگه میشه حساب باز کرد
پیروز تعصبی تر از این بود که به خاطر پول جدا بشه حتما بحثی بوده![]()
استقلال
زنده باد هر چی استقلالیه با غیرته![]()
پرسپولیس
عشق است و صفا
این دوستمون سوادشون انگار کمی نم کشیده دستشونو بگیرید راهنمایشون کنیدپرسپولیس
عشق است و صفا
دوست من مثل اینکه اینو ندیده استقلالپرسپولیس
عشق است و صفا
خاک پاتیم استقلالیخاک پای هر چی تاجیه با غیرته !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
► •*♥*•◄ 4 مهرماه تاسیس باشگاه استقلال تبریک ► •*♥*•◄ | فوتبال ایران | 9 |