متافیزیک
عضو جدید
می دونید یه زمانایی خیلی بدم از دین و خدا و متد و روشش میاد(وقتی که چیز چرندی در مورد دین می شنوم.)
اما بعد که می شینم وفکرمی کنم،می بینم نه اصلا هیچ مشکلی تو روش پیشنهادی محمد برای زندگی وجود نداره.البته "لا اکراه فی دین"!
بابا این شریعتی بیچاره خودشو خفه کرد تا ادامه دهنده ی باز سازی اسلام نوین که تازه آغاز شده بود باشه.
و بتونه بهمون نشون بده که :اسلام.شیعه. کامل و بی نقص.
ولی متدای پیشنهادی آدما همیشه بر اثر یه نیاز خواص بوده و ممکنه بقیه ی نیازارو پوشش نده.که همیشه هم همین طوری بوده.
»بیان بحث کنیم(اگه این ترم هممون مشروط نشدیم!):
من می گم بحث راز و تمرکز روی احساس (به جای فکر)
اشتباه.
اینکه آدم بر اساس غدد ترشح شده ی بدنش عمل می کنه،اشتباه.
انسان یعنی علی.
انسان یعنی کسی که
فکر می کنه،می اندیشه،برنامه ریزی می کنه و برای رسیدن به هدفش تلاش می کنه،
محیط رو تغییر می ده،خودش رو تغییر می ده...
به قول شریعتی:درست و بلا فاصله بعد از خدا در کل جهان هستی،انسانه.
یعنی شما می خواین بگین محمد(رسول الله)
راز رو نمی فهمید که برای گسترش اسلام به طور میانگین هر ماه 1 جنگ داشت؟
اونهمه سنگ خورد؟
سنگ درد داره،باید پذیرفت،اما این شوق خدا بود که تحمل درد رو براش مقدور می کرد.
آیا محمد هرسال حد اقل 1ماه تمام نمی رفت و به تفکر نمی پرداخت.
خداییش نظرای محمد رو با نظرای هر کس دیگه ای می خواین مقایسه کنین.مارکس.هگل....همین روانشناسای راز...
ببینی کدومش پخته تر و عاقلانه تره؟
کی بهتر اندیشیده؟
علم کی به پای محمد حبیب الله(وحبیبی)میرسه؟
من نمی گم تمام گفته های راز غلطه،ولی راحت بهتون بگم،ناقصه؛راه بجایی نخواهد برد.
بابا به خدا از امام علی حدث داریم:بهترین هارو آرزوکنین.بابا به خدا امام صادق کلی مایه دار بود.
یعنی ما بیام باور کنیم چون امام علی پیرهنش پاره پوره بود بلد نبوده راه و رسم پول در آوردن رو؟مثلا اگه العان بود شرکتش ورشکسته بود؟
سلام
دوست عزیزم همون طور که خودتون گفتید بهترین کار مطالعه هست ولی نه مطالعه 2 یا چند
حدیث و چند نقل قول از چند نفر ، و در آخر سریع جمع بندی کنیم و محکوم....
قبلا هم در نوشته هام گفتم که قانون جذب یک قانون عادی برای انسان هست و نه چیز فوق العاده...از اونجایی که ما انسان ها خیلی از قابلیت هامون فعال نشده برای همین تا به چنین چیز هایی میرسیم فکر میکنیم تمام قدرت انسان همون هست وبس... درحالی که اصلا این چنین نیست...
دیدم در مورد پیامبر و علی (ع) نوشتید ... سال گذشته در یک کتاب معتبر دینی دیدم که نقل شده (بسیار معروف هست) که علی ع فرموده بودند که اگر یک صدم (امیدوارم عدد رو درست گفته باشم) داراییم را بفروشم می توانم تمام مردم شهر را برای مدتی طعام دهم .
دوست عزیز لباس پاره علی (ع) دلیل دیگری داشت که اینجا جای بحث اون نیست.......
شاید شنیده باشید که حضرت عیسی (که به ایشون لقب استاد ماورائ الطبیعه رو دادند) در طول زندگیشون انسان های زیادی را از مرگ نجات داده و یا دوباره زنده کرده اند ولی ما کمتر چنین کاری از امامان و پیامبران خود دیده ایم...ایا این نشان دهنده آن است که بلد نیستند؟ هرگز... این انسان های مقدس و پاک همواره در راه دستورات خداوند گام بر می دارند و هر کدام از آن ها قسمتی از توانایی های اشرف مخلوقات رو به ما نشون میدند تا شاید بتونیم به قدرت و ارزش خودمون پی ببریم....
درهر صورت قاطی کردن بحث های مذهبی با موارد مورد بحث در این تاپیک زیاد جالب به نظر نمیرسه ، برای همین امیدوارم این بحث گسترش پیدا نکنه...
با تشکر فراوان از شما...