یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

متافیزیک

عضو جدید
می دونید یه زمانایی خیلی بدم از دین و خدا و متد و روشش میاد(وقتی که چیز چرندی در مورد دین می شنوم.)
اما بعد که می شینم وفکرمی کنم،می بینم نه اصلا هیچ مشکلی تو روش پیشنهادی محمد برای زندگی وجود نداره.البته "لا اکراه فی دین"!
بابا این شریعتی بیچاره خودشو خفه کرد تا ادامه دهنده ی باز سازی اسلام نوین که تازه آغاز شده بود باشه.
و بتونه بهمون نشون بده که :اسلام.شیعه. کامل و بی نقص.
ولی متدای پیشنهادی آدما همیشه بر اثر یه نیاز خواص بوده و ممکنه بقیه ی نیازارو پوشش نده.که همیشه هم همین طوری بوده.
»بیان بحث کنیم(اگه این ترم هممون مشروط نشدیم!):
من می گم بحث راز و تمرکز روی احساس (به جای فکر)
اشتباه.
اینکه آدم بر اساس غدد ترشح شده ی بدنش عمل می کنه،اشتباه.
انسان یعنی علی.
انسان یعنی کسی که
فکر می کنه،می اندیشه،برنامه ریزی می کنه و برای رسیدن به هدفش تلاش می کنه،
محیط رو تغییر می ده،خودش رو تغییر می ده...
به قول شریعتی:درست و بلا فاصله بعد از خدا در کل جهان هستی،انسانه.
یعنی شما می خواین بگین محمد(رسول الله)
راز رو نمی فهمید که برای گسترش اسلام به طور میانگین هر ماه 1 جنگ داشت؟
اونهمه سنگ خورد؟
سنگ درد داره،باید پذیرفت،اما این شوق خدا بود که تحمل درد رو براش مقدور می کرد.
آیا محمد هرسال حد اقل 1ماه تمام نمی رفت و به تفکر نمی پرداخت.
خداییش نظرای محمد رو با نظرای هر کس دیگه ای می خواین مقایسه کنین.مارکس.هگل....همین روانشناسای راز...
ببینی کدومش پخته تر و عاقلانه تره؟
کی بهتر اندیشیده؟
علم کی به پای محمد حبیب الله(وحبیبی)میرسه؟
من نمی گم تمام گفته های راز غلطه،ولی راحت بهتون بگم،ناقصه؛راه بجایی نخواهد برد.
بابا به خدا از امام علی حدث داریم:بهترین هارو آرزوکنین.بابا به خدا امام صادق کلی مایه دار بود.
یعنی ما بیام باور کنیم چون امام علی پیرهنش پاره پوره بود بلد نبوده راه و رسم پول در آوردن رو؟مثلا اگه العان بود شرکتش ورشکسته بود؟

سلام
دوست عزیزم همون طور که خودتون گفتید بهترین کار مطالعه هست ولی نه مطالعه 2 یا چند
حدیث و چند نقل قول از چند نفر ، و در آخر سریع جمع بندی کنیم و محکوم....

قبلا هم در نوشته هام گفتم که قانون جذب یک قانون عادی برای انسان هست و نه چیز فوق العاده...از اونجایی که ما انسان ها خیلی از قابلیت هامون فعال نشده برای همین تا به چنین چیز هایی میرسیم فکر میکنیم تمام قدرت انسان همون هست وبس... درحالی که اصلا این چنین نیست...

دیدم در مورد پیامبر و علی (ع) نوشتید ... سال گذشته در یک کتاب معتبر دینی دیدم که نقل شده (بسیار معروف هست) که علی ع فرموده بودند که اگر یک صدم (امیدوارم عدد رو درست گفته باشم) داراییم را بفروشم می توانم تمام مردم شهر را برای مدتی طعام دهم .
دوست عزیز لباس پاره علی (ع) دلیل دیگری داشت که اینجا جای بحث اون نیست.......

شاید شنیده باشید که حضرت عیسی (که به ایشون لقب استاد ماورائ الطبیعه رو دادند) در طول زندگیشون انسان های زیادی را از مرگ نجات داده و یا دوباره زنده کرده اند ولی ما کمتر چنین کاری از امامان و پیامبران خود دیده ایم...ایا این نشان دهنده آن است که بلد نیستند؟ هرگز... این انسان های مقدس و پاک همواره در راه دستورات خداوند گام بر می دارند و هر کدام از آن ها قسمتی از توانایی های اشرف مخلوقات رو به ما نشون میدند تا شاید بتونیم به قدرت و ارزش خودمون پی ببریم....

درهر صورت قاطی کردن بحث های مذهبی با موارد مورد بحث در این تاپیک زیاد جالب به نظر نمیرسه ، برای همین امیدوارم این بحث گسترش پیدا نکنه...

با تشکر فراوان از شما...

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونید یه زمانایی خیلی بدم از دین و خدا و متد و روشش میاد(وقتی که چیز چرندی در مورد دین می شنوم.)
.
.
.
یعنی ما بیام باور کنیم چون امام علی پیرهنش پاره پوره بود بلد نبوده راه و رسم پول در آوردن رو؟مثلا اگه العان بود شرکتش ورشکسته بود؟

ببينيد دوست عزيز، تنها چيزي كه الان ميتونم بگم اينه كه اين تاپيك، در مورد قانون جذب هستش!! ما هدفمون اينجا درس دينداري و خداشناسي و مذهب و اينا نيس !!!!!!!!! خواهشا مسائل رو قاطي نكنيد....
ما داريم از يه قدرت بزرگ انسانها صحبت ميكنيم....
ولي همونطوري هم كه گفتم براي پي بردن به اين قدرت، به خدا هم نزديك ميشيم.... از قدرتش ميگيم... از خوبياش.... از تمام لطفايي كه داره ..... اما نه در قالب دين و مذهب و گناه و شرع و اين چيزا....
انقد از اين چيزا شنيديم كه ديگه بسه اينجا مطرح بشه... بهتره اين بحثا توي تاپيك مخصوص خودش راه بيفته... من يكي كه هر وقت از اسلام توي اين بُعد حرف ميشه، حالم به هم ميخوره (شرمنده كه اينطوري ميگم) .... به خاطر اينكه فقط بلديم شعار بديم....
بهتره اينجا همون بحث راز رو داشته باشيم... اينكه راز چيه... چطور ميشه بهش رسيد..... اينكه انقد ميگن شما اشرف مخلوقات هستيد ، يعني چي؟؟ و ...

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

صادق کلی مایه دار بود.

درود بر شما دوست عزیز
ممنون از نظرتون
دوست من فکر کنم یه هوا اشتباه شده قرار نیست که کسی با علمی که داره خودش رو تمام و کمال بدونه بله جایی آقای شریعتی گفته من در قلب اروپا رفتم و اسلام رو دیدم ولی افسوس که در اسلام خبری ازش نبود.
خب اگه علی (ع) پیرهن تنش پاره بود از راز برای پیرهن تنش استفاده میکرد!!! میگن حضرت علی زمان خودش مولتی میلیاردر بود ولی چه ربطی داره چون شریعت ایشون و به قولی خلق دست آورده دیگه ای بود یا حضرت محمد از راز استفاده میکرد تا جنگ نکنه !!!!
نمیدونم این ره به ترکستانه چرا باید همه چیز رو باهم ادغام کنیم اگه دوست داشتی برات یه فایل بفرستم که ببینی استنادت به کتاب نامبرده ...
یعنی نیوتن از خدا چیزی نمیدونست جایی گفته شده خلق به بنده نمیدونم ثوابه؛ یا اند جاش تو بهشته خب پس ادیسون حتما الان با حضرت علی (ع) نشسته و بحث میکنه چون خدمتی بسیار بزرگ کرد ....
خب یه سوال میگن انیشتن 7 سال آخر عمرش انجیل میخوند چرا؟؟؟؟؟
یا مولانا از عشق به حضرت دوست لبریز شده بود ولی در پایان عمرش. چرا آخر عمرش؟؟؟؟؟!!!!!

متاسفم که تا میگیم سلام همه میگن آیه داریم دوست گرامی ره به ترکستانه ترکستان اینجا باید از قدرت ذهن استفاده کرد به خدا توکل کرد رو ذهنیت تصور ساخت و
تلاش کرد تلاش;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه قراره با راز یه ماشین.یه خونه.یه .....(روزیه تضمین شده ی خودمون!که البته باید براش تلاش کرد)
رو گیر بیاریم.کلاهمون پس معرکس.
ببینین نظرتون در مورد این چیه؟

و خود شهر!

درود بر شما
یه سوال شما که میدونی میخوای بمیری چرا اصلا بدنیا میایی؟
چرا رشد میکنی با شرایط جامعه ؟ چرا تحصیل میکنی ؟ چرا به دانشگاه میری ؟ چرا ازدواج میکنی
چرا و چرا ؟؟
همه میدونن دنیا فانیه خب چرا پس هر روز صبح بیدار میشی شاید بری نون تازه بخری تا صبحونه بزنی چرا خب مگه آخرت همه خاک نیست ؟؟؟؟
این مسخره ترین سوالی بود که متاسفانه میشد پرسید ولی بازهم اسمش سواله
من الان تمام خلقت حضرت دوست رو زیر سوال بردم مگه نه !!!!

شاید هدف از زندگی ما در این دنیا این نباشه که خدا رو نپرستیم، بلکه این باشد که او را خلق کنیم( سرآرتور کلارک);)

aminbeiranvand

عضو جدید
ای بابا!

ای بابا!

1.ما مسلمانیم،همه جا،هر چیز رو باید با قرآنمون بسنجیم!...
2.منم گفتم امام علی پولدار بو ده(نه!حق با شماست،ببخشین)
ولی منظورم این بود که می تونست پولدارانه زندگی کنه.
3.بازم می خواستم بگم بیاین از امام ها و قرآنم استفاده کنیم.از نظر روانشناسا کامل تره.
4.ای بابام هی!
من واقعا بابت تند رویم پوزش می طلبم.
بخشش از بزرگانه!

aminbeiranvand

عضو جدید
.ما مسلمانیم،همه جا،هر چیز رو باید با قرآنمون بسنجیم!...
باید توضیح بدم!
نه من حرفم رو پس می گیرم.
ما همون دینی رو داریم که می فهمیمش و قبولش داریم.
حالا:من مسلمانم!

f11691gh

عضو جدید
خداوند توکل کنندگان را دوست دارد،موفق باشید،
هممون امتحان داریم و محتاجیم!
بیاید کلک بزنیم!!!
همه واسه هم دعا کنیم!
آسمون هفتم رو بترکونیم!!!
ولی،ولی
مگه می شه آسمون رو تر کوند؟اونم 7م!
اتفاقا فکر کنم خدا هم بدش نیاد،منتها آدمش گیر نمیاد!
کیه که بتونه تو 7آسمون غوغا کنه؟؟؟
مرداش بیان جلو...
آآآآآخ!
ناز نگاه بعضیا که نگاهشون تکون می ده زمین رو،آسمون رو،
حتی دل خدارو!!!
آآآآخ!
اون کیه که آسمون و زمین رو بعشق اون آفریده؟
آآآآآآآآخ!
از دست خطا کارم،از پای کج روم،چشای ناپاکم،قلب سیاهم،....
نه،نه،
آخ از خود خودم.
خدایا،...
یا رسول الله،یا حبیب الله...
چقدر زیبا بود دوست عزیزم چشم من که برای همتون دعا میکنم.

aminbeiranvand

عضو جدید
واقعا ممنون!

واقعا ممنون!

خداوند توکل کنندگان را دوست دارد،موفق باشید،
هممون امتحان داریم و محتاجیم!
بیاید کلک بزنیم!!!
همه واسه هم دعا کنیم!
آسمون هفتم رو بترکونیم!!!
ولی،ولی
مگه می شه آسمون رو تر کوند؟اونم 7م!
اتفاقا فکر کنم خدا هم بدش نیاد،منتها آدمش گیر نمیاد!
کیه که بتونه تو 7آسمون غوغا کنه؟؟؟
مرداش بیان جلو...
آآآآآخ!
ناز نگاه بعضیا که نگاهشون تکون می ده زمین رو،آسمون رو،
حتی دل خدارو!!!
آآآآخ!
اون کیه که آسمون و زمین رو بعشق اون آفریده؟
آآآآآآآآخ!
از دست خطا کارم،از پای کج روم،چشای ناپاکم،قلب سیاهم،....
نه،نه،
آخ از خود خودم.
خدایا،...
یا رسول الله،یا حبیب الله...

چقدر زیبا بود دوست عزیزم چشم من که برای همتون دعا میکنم.
من نمی دونم نظر شما چیه، ولی من فکر می کنم بعضیا(محمد.علی.پیامبرا.فاطمه.حسن.حسین.....)
اینقدر خوبن.اینقدر انرجی و موج مثبت دورو برشونه که هر جا میرن بدی ها پاک می شن.غم ها ازبین میرن.(مثه این آدمای خوشتیپ و خوشگل که وقتی نگاشون می کنی شاداب می شی!)

aminbeiranvand

عضو جدید

یعنی ما بیام باور کنیم چون امام علی پیرهنش پاره پوره بود بلد نبوده راه و رسم پول در آوردن رو؟
چرا همه گیر دادین به این جمله؟
منظورم اینه:
اینکه امام علی دنبال پول نیست،
پس لابد باید دنبال چیز با ارزش تری باشه.
ولی بازم من قانع نشدم که همه مثه متافیزیک حد و اندازه ی راز رو درست فهمیده باشیم.
و هی فکر می کنم داریم ازش یه چیزی مثه بت در کنار خدا می سازیم.
نه؟

آخرین ویرایش:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ
مردی با یوشع بن کارچاه مصاحبه می کرد :
-چرا خدا از راه بوته ی خار با موسی (ع) صحبت کرد؟
-اگر هم درخت زیتون یا بوته ی تمشکی را انتخاب می کرد ، همین سوال را می کردید . اما سوالتان را بی جواب نمی گذارم .خدا بوته خار بیچاره و کوچکی را انتخاب کرد تا بگوید بر روی زمین جائی نیست که " او " حضور نداشته باشد .;)

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...!
این روزا خیلی سرم شلوغه...!
ولی گهگاه سعی میکنم به این تایپیک مورد علاقم سر بزنم...! با اینکه کمتر پست میدم...!

ولی در مورد نظرات بچه ها...! دین و...!
بله اینجا نباید دین رو قاطی کرد!
ولی چه دیندار!
چه بی دین!
چه بزرگترین و حرفه ای ترین خلاف کارها,
چه پیامبران...

اینا هر کدوم به نوعی از این قانون استفاده میکردن! و کردن...!

این قانون, فرق بین آدم هایه معمولی هستش!
که بعضی از این آدم ها از فکرشون استفاده نمیکنن!
و سرشون رو میندازن پایین, و با جریان آب... و جامعه و غیره, بدون اینکه بفهمن,همون مسیر رو طی میکنن!
و اگه یه تلنگری بهشون برخورد کرد, با کلماتی مثل قضا و قدر, به همینی که هست راضی میشن, و بازم ادامه میدن!
ولی...!
دسته ی دیگه , آدم هایی هستن که میدونن دنیا دست خودشونه!
و اگه نخوان, قضا و قدری وجود نداره!
خودشون هستن که دنیاشون رو میسازن! آیندشون رو میسازن!
هدفشون رو میسازن!
با جریان جامعه, به راحتی حرکت نمیکنن!
مهره ی شطرنج دیگری نیستن!
خودشون دیگه بازی میکنن! و خودشون مهره هارو اونجوری که دوس دارن, تکون میدن...!
که یکی این قانون رو واسه ی افکار شیطانیش استفاده میکنه,
و دیگری هم برای افکار بزرگ و خوب و برایه پیشرفت...! و میشن دانشمندانی مثل انیشتین و پیامبران بزرگی مثل حضرت محمد(ص)

ما میتونیم هر کدوما که میخواییم بشیم!
به شرطی که فقط فکر کنیم! و به این نتیجه برسیم که خودمون باشیم!
و خودمون برایه خودمون تصمیم بگیریم...!
و نگذاریم که بازیچه ی دست دیگران شیم...!

به امید روزی که...!:gol:
یا حق...!

aminbeiranvand

عضو جدید
چیک و چیک و چیک و انسان گریست

چیک و چیک و چیک و انسان گریست

[FONT=&quot] بالهایت را کجا جا گذاشته ای؟[/FONT]​
[FONT=&quot]پرنده بر شانه های انسان نشست.[/FONT]​
[FONT=&quot]انسان با تعجب رو به پرنده کرد و گفت:"اما من درخت نیستم.تو نمی توانی روی شانه ی من آشیانه بسازی."[/FONT]​
[FONT=&quot]پرنده گفت:"من فرق درخت ها و آدم ها را خوب می دانم.اما گاهی پرنده ها و آدم ها را اشتباه می گیرم."[/FONT]​
[FONT=&quot]انسان خندید و به نظرش این خنده دار ترین اشتباه ممکن بود.[/FONT]​
[FONT=&quot]پرنده گفت:"راستی چرا پرزدن را کنار گذاشتی؟"[/FONT]​
[FONT=&quot]انسان منظور پرنده را نفهمید،اما باز هم خندید.[/FONT]​
[FONT=&quot]پرنده گفت:"نمی دانی توی آسمان جای تو خالیست."[/FONT]​
[FONT=&quot]انسان دیگر نخندید.انگار ته ته خاطراتش چیزی را به یاد آورد.چیزی که نمی دانست چیست.شاید یک آبی دور.یک اوج دوست داشتنی.[/FONT]​
[FONT=&quot]پرنده گفت:"غبر از تو پرنده های دیگری را هم می شناسم که پر زدن از یادشان رفته است.درست است که پرواز برای یک پرتده ضرورت است،اما اگر تمرین نکند فراموش می شود."[/FONT]​
[FONT=&quot]پرنده این را گفت و پر زد.انسان رد پرنده را دنبال کرد تا اینکه چشمش به یک آبی بزرگ افتاد و به یاد آورد روزی نام این آبی بزرگ بالای سرش ،آسمان بود وچیزی شبیه دلتنگی توی دلش موج زد.[/FONT]​
[FONT=&quot]آن وقت خدا بر شانه های کوچک انسان دست گذاشت و گفت:"یادت می آید تو را با دو بال و دو پا آفریده بودم؟زمین و آسمان هردو برای تو بود.اما تو آسمان را ندیدی.راستی،عزیزم،بالهایت را کجا جا گذاشتی؟"
انسان دست بر شانهایش گذاشت و جای خالی چیزی را احساس کرد و گریست.
"عرفان نظرآهاری"

[/FONT]​

آخرین ویرایش:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگر ثابت و استوار قدم برداري آنچه را مي‌خواهي حتماً بدست خواهي آورد.
"الين كدي"
:gol:
(دوستان عزيز، خواهشا بحث دين و مذهب رو ديگه اينجا ادامه ندن!!! توي تاپيك مربوط به خودش ادامه بديد...)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
نجوای خداوند

...و به ياد آوريم آن زمان را كه خدا با خستگي وصف ناپذير خويش هستي را به تصوير كشيد ، لختي نشست تا نفسي تازه كند ، نيم نگاهي به آخرين و زيبا ترين مخلوق خويش كرد و نجواكنان فرمود :
« تو را براي تجسم بخشيدن به عشق خلق كردم كه با همه توان و هستي ات عشق بورزي و ايثار كني تا فرشتگان بدانند ، چرا بايد تو را تكريم كنند ؟»

برگرفته از کتاب " لطفا گوسفند نباشید ! "

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا دلم میخواست تو واقعیت رو این پله ها می ایستادم اون بالای بالا یه نگاهی به پایین میکردمو نسیمه خنکی به صورتم میخرد
چقدر احتیاج دارم.......
ولی خیلی مرسی فشفشه جان از عکسی که گذاشتی حتی تصور بودن تو اون خیلی آرامش بخشه

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامممممم..
من خیلی وقته که به اینجا سر نزدم..دلم واسه همتون تنگ شده بود.....
راستش تازگیا به طرز عجیبی به هر چیزی که فکر میکنم ،واسم اتفاق میفته...
اصلا یه جور اطمینان بهم دست میده که اون چیزی که میخوام حتما اتفاق میفته.قبلا هر کاری میکردم ، نمی تونستم این اطمینان رو در خودم به وجود بیارم اما الان نا خواسته نسبت به اتفاقهایی که میخواد بیفته اطمینان دارم.
کلا انگار بهم الهام میشه میخواد چه اتفاقی بیفته..انگار میدونم قراره در آینده چه اتفاقی بیفته....:eek::eek:
نمیدونم این دیگه چه جورشه...............
امیدوارم که همیشه شاد و پر انرژی باشین :heart:
واسم دعا کنین:)

f11691gh

عضو جدید
سلامممممم..
اصلا یه جور اطمینان بهم دست میده که اون چیزی که میخوام حتما اتفاق میفته.قبلا هر کاری میکردم ، نمی تونستم این اطمینان رو در خودم به وجود بیارم اما الان نا خواسته نسبت به اتفاقهایی که میخواد بیفته اطمینان دارم.
کلا انگار بهم الهام میشه میخواد چه اتفاقی بیفته..انگار میدونم قراره در آینده چه اتفاقی بیفته....:eek::eek:
خوشحالم برات دوست عزیزم انشالله که حتما" میرسی به خواسته ات.وای چقدر دلم برای همتون تنگ شده :w36::w23:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامممممم..
چقد خوشحالم از اين چيزي كه ميشنوم... معلومه كه خيلي پرانرژي هستيو خيلي هم رابطت با خدانزديك شده كه به هرچي فكر ميكني، ميرسي.....
ايشالا هميشه شاد و پر انرژي باشي.... واسه همه‌ي بچه‌ها دعا كن...

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشحالم برات دوست عزیزم انشالله که حتما" میرسی به خواسته ات.وای چقدر دلم برای همتون تنگ شده :w36::w23:
به به امشب همه اومدناا... كم پيدا شديد چقد...
بياين يه كمي انرژي بديد بابا... دارم منم كم ميارمااااا :D

aminbeiranvand

عضو جدید
سلامممممم..
خود خودشه!شک نکن.این خود خود راز.(نه بیشتر،نه کمتر)دقیقا طول موجش رو گیر آوردی.
جدی جدی می گم.
از اونجایی که راز یکی از قانونای جالب و قوی جهانه،کساییم که بهش دست پیدا می کنن و ازش استفاده،خیلی زندکی جالب و جذابی خواهند داشت.
تبریک:redface:
ولی یادت نره فقط در حد یه قانون حالبه هاااا!(ولی خداییش خیییییلی حال می ده!خیلی راحت.فقط یه تصویر،یه توصیف از چیزی که می خوای؛بعدش دیگه حتی نمی خواد منتظر اومدنش بمونی،به راحتی می تونی تو برنامه های آتی زندگیت روش حساب کنی.
منم یه دفه حسم گرفت پیرهن بنفش داشته باشم!!!بنفش و سفید!!!اولین دفه تو عمرم!فقط در همین حد که تو ذهنم گفتم بنفش و سفید.
چند وقت بعد که رفتم خونه ی خاله،یهو رفت و یه پیرهن بنفش و سفید آورد،گفت این رو واسه شوهر خاله گرفته ولی بهش کوچیکه!!!و دقیقا اندازه ی من!
تازه جالبتر اینکه فرداشم زن عمو دقیقا به همون دلیل ته سفید و بنفش دیگه بهم داد!
جاتون خالی.یکیشون اینقد بهم میاد که فقط برای مراسم خواص! می پوشمش!!!
یادم رفت!
پیرهنی هم که بابا اینا داسم از مکه آوردن دقیقا همونی بود که بازم مدتی قبل خواسته بودم،سفید با یه نوار سرمه ای!
خلاصه منم هروقت چیزی برام مهمه و تو ضمینه ای چیز خواصی!می خوام :خیلی خیلی راحت فقط واسه خودم روشن می کنم که چی می خوام.!!!
من اولش ترسیده بودم!!!
می گفتم خدایا چی داره به سرم میاد؟چرا بعضی وقتا دقیقا می دونم قراره چه اتفاقی بی افته!؟؟؟
بعدش واسم عادی شد.
ولی هنوز حتی یه ذره هم از جذابیت و جالبیش کم نشده!

آخرین ویرایش:

aminbeiranvand

عضو جدید
تجربه بهم ثابت کرده که حتی یه ذره هم نباید به خودت شک،ترس و دلهره راه بدی.
تجربشم اینکه!!!(بگم گیر 1 بی وفا افتادم ترکم کرد؟!!!)نه نمی گم!!!
آقا خلاصه اینکه دل رو بزن به دریا.از بدست نیاوردنش که ضرر نمی کنی.چه اگه بدستش بیاری کلی بهت می چسبه و حال اساسیی می ده!

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
از خدا پرسيدم:خدايا چطور مي توان بهتر زندگي کرد

خدا جواب داد :گذشته ات را بدون هيچ تاسفي بپذير،
با اعتماد زمان حال ات را بگذران و بدون ترس براي آينده آماده شو.
ايمان را نگهدار و ترس را به گوشه اي انداز .
شک هايت را باور نکن و هيچگاه به باورهايت شک نکن.
زندگي شگفت انگيز است فقط اگربدانيد که چطور زندگي کنيد
مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای یک نفر
مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم این است با تمام توان شروع به دویدن کنی

aminbeiranvand

عضو جدید
شاید هدف از زندگی ما در این دنیا این نباشه که خدا رو نپرستیم، بلکه این باشد که او را خلق کنیم( سرآرتور کلارک);)
آره،شاید.
چون درسته که خدا تو جهان هست،اما توی ذهن ما که از اول خدایی وجود نداره.هیچ تصویر و تصوی ازش وجونداره.
باید شناختش،بایدساختش.
و پیروز تر اونیه که خداش به الله شبیه تر باشه،
و محمد یکی از اونایی بود که ....شایدم،نه؛شبیه ترین خدارو اون داشت.
خدایا خودرا به ما بشناسان،
بگذار طعم شیرینت را به تک تک سلول هایمان بچشانیم.

aminbeiranvand

عضو جدید
از خدا پرسيدم:خدايا چطور مي توان بهتر زندگي کرد

خدا جواب داد :گذشته ات را بدون هيچ تاسفي بپذير،
با اعتماد زمان حال ات را بگذران و بدون ترس براي آينده آماده شو.
ايمان را نگهدار و ترس را به گوشه اي انداز .
شک هايت را باور نکن و هيچگاه به باورهايت شک نکن.
زندگي شگفت انگيز است فقط اگربدانيد که چطور زندگي کنيد
مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای یک نفر
مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم این است با تمام توان شروع به دویدن کنی
هم آواتارتون،هم این متن،هم امضاتون؛عالین،عالی.

aminbeiranvand

عضو جدید
راز

راز

راز راه
رفتن است
راز رودخانه
پل
راز آسمان
ستاره است
راز خاک
گل