یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...

اين بار ميدونم به خواستش ميرسه.... و اميدوارم كه خدا هم بيشتر كمكش كنه :gol:

دوست عزیز درود بر شما
ما اینجا قصد ساختن یه تیم ورک بسیار بسیار بزرگ و اکتیو داریم پس از تمامی عزیزان خواهش داریم که در اسرع وقت قوی بشن که به بودنشون نیازه اونم شدیدا;)
و در ادامه از همی دوستان خواهش داریم که با مطرح کردن و پرسیدن انتی شیم چون بودن در بطن ماجرا باعث بسته شدن چشم ها میشه و مشورت خیلی میتونه کمک کنه
همگی باهم برای هم ایستاده ایم ما محکوم به موفقیتم
;)

*afsane*

عضو جدید
سلام به همه دوستای خوش قلب و مهربونم.از همتون ممنونم.به خاطر دعاهای قشنگتون.این چند روزه خیلی فکر کردم.به حکمت این اتفاق و اون نشونه ها.راستش نتونستم به خودم بقبولونم که اون نشونه ها همش نتیجه فکر زیاد و تصور خودمه ولی به این فک کردم که اگه اون وقت منو نا امید میکرد لطمه ای که میخوردم بدتر از الان بود.اون موقع تو اوج درس خوندنم بود.واسه امتحان ارشد میخوندم یا اینکه خدا خواست اول به نبودش عادت کنم بعد به نداشتنش.نمیدونم. هنوز سردرگمم. راستش دونستن این بیشتر از اصل موضوع واسم مهم و دردناکه ولی از یه بابت ازش ممنونم که شماها رو کنارم گذاشته.از همتون ممنونم.اگه باعث ناراحتیو بی انگیزگیتون شدم عذر میخوام.:gol:

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلا به دوستای گل:gol:
بچه ها یه سوال ازتون دارم
تا حالا شده هرچقدر که سعی کرده باشین و کلی راهو امتحان کرده باشین ولی نتونین نظرتونو راجع به یه مساله تغییر بدین؟(در صورتی که واقعا دوست ندارین اونجوری فکر کنین)

من این مورد برام خیلی وقته در یک موردی وجود داره میخوام بدونم شماها باشین از چه راهی استفاده میکنین

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستای خوش قلب و مهربونم.از همتون ممنونم.به خاطر دعاهای قشنگتون.این چند روزه خیلی فکر کردم.به حکمت این اتفاق و اون نشونه ها.راستش نتونستم به خودم بقبولونم که اون نشونه ها همش نتیجه فکر زیاد و تصور خودمه ولی به این فک کردم که اگه اون وقت منو نا امید میکرد لطمه ای که میخوردم بدتر از الان بود.اون موقع تو اوج درس خوندنم بود.واسه امتحان ارشد میخوندم یا اینکه خدا خواست اول به نبودش عادت کنم بعد به نداشتنش.نمیدونم. هنوز سردرگمم. راستش دونستن این بیشتر از اصل موضوع واسم مهم و دردناکه ولی از یه بابت ازش ممنونم که شماها رو کنارم گذاشته.از همتون ممنونم.اگه باعث ناراحتیو بی انگیزگیتون شدم عذر میخوام.:gol:

خداروشکر میکنم که به این نتیجه رسیدی و واقعا امیدوارم هر لحظه از قبلت به احساس آرامش بیشتری برسی:gol:

nader.naderi

عضو جدید
خداروشکر میکنم که به این نتیجه رسیدی و واقعا امیدوارم هر لحظه از قبلت به احساس آرامش بیشتری برسی:gol:
من یه چیزی میگم :gol:حتما خدای شمایه جای دیگه نفردیگه ای برات درنظرگرفته درموردکسی قضاوت نکن:gol:همه رو ببخش

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
از صميم قلب برات خوشحالم.... اينم لطف خداس كه بازم به اين مرحله اونم به اين زودي رسيدي! ديدي خدا هنوز كنارته... هيچ وقت تنهات نذاشته و نميذاره.... اميدوارم به زودي خدا اينقدر كنار خودش آرومت كنه كه ديگه چيزي نباشه توي دنيا كه ناراحتت كنه.... :gol:

آخرین ویرایش:

f11691gh

عضو جدید
سلام سلام
من اومدم خوشحالم که دوست خوبمون افسانه داره حالش بهتر میشه.میدونی افسانه جان اینجا دوست های خوبی خداوند بهت میده که غم دلت رو از یادت میره ایشاالله برای همه مردم جهان.آمین.میگم میشه برای من دعا کنید یه اتفاقی داره میافته که خیلی یرام دعا کنید انشاالله وقتی درست شد بهتون میگم.

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا شده هرچقدر که سعی کرده باشین و کلی راهو امتحان کرده باشین ولی نتونین نظرتونو راجع به یه مساله تغییر بدین؟(در صورتی که واقعا دوست ندارین اونجوری فکر کنین)

من این مورد برام خیلی وقته در یک موردی وجود داره میخوام بدونم شماها باشین از چه راهی استفاده میکنین
آره انوشه جان برای منم یه مسئله ای قبلا پیش اومده بود که تقریبا یه سال درگیرش بودم البته قبل از اشنایی با قانون جذب بود
یک سال خیلیه ها
ولی باورت میشه وقتی با راز اشنا شدم سعی کردم به اون حرفش گوش کنم و عمل کنم که میگفت هر لحظه ای که فکرت مشغول میشه یکباره به یه چیز دیگه فکر کن که حستو عوض کنه و با تکرار این کار کاملا احساسم تغییر کرد و خیلی حالمو عوض کرد اینو امتحان کن اگر میبینی نمیتونی نظرتو عوض کنی اوایل کامل فکرتو منحرف کن مثلا یه کش پول بنداز دستت هر وقت اون فکر اومد سراغت بکش تا بخوره به دستت و با دردش اون فکر هم میپره
امتحان کن باید جواب بده چون تو باید حالت خوب و عالی باشه
باید سطح انرژیتو بالا نگه داری
شاد و ثروتمند باشید

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گلم خیلی خوشحالم میکنید اگر به وبلاگ بنده تشریف بیارید و کمکم کنید
دلم میخواد اونجا رو با انرژیهای بی حد و حصرتون چراغونی کنید
از داشتن دوستان خوب و مثبتی چون شما به خودم میبالم
آدرس وبلاگ من

http://kelkemehraz.blogfa.com/
کلک مهراز چشم به راه قدوم سبز شماست

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام
من اومدم خوشحالم که دوست خوبمون افسانه داره حالش بهتر میشه.میدونی افسانه جان اینجا دوست های خوبی خداوند بهت میده که غم دلت رو از یادت میره ایشاالله برای همه مردم جهان.آمین.میگم میشه برای من دعا کنید یه اتفاقی داره میافته که خیلی یرام دعا کنید انشاالله وقتی درست شد بهتون میگم.

انشا... که حتما کارت درست میشه
من که فکر میکنم دعا ساده ترین و بهترین کاریه که دوستا میتونن در حق هم انجام بدن

در ضمن خوشحالم که حالت از اون اولی که اومده بودی خیلی بهتره;)

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
من با نظر دوست خوبمون sayah archi كاملا موافقم.... البته اگه منظورت اين باشه كه به يه مسئله اصلا فك نكني، كه در اينصورت فقط بايد ذهنتو مشغول چيز ديگه كني... خيلي سخته اوايل... شايد هرچي ذهنتو مشغول چيزاي ديگه كني، اما باز هم ذهنت برگرده به اون مسئله! اما شدنيه و تمرين زيادي ميخواد...
ولي اگه منظورت اينه كه در مورد مسئله‌اي يه جور ديگه فك كني... مثلا شخصي با حرفاش آزارت ميده، دوس نداري اينطور باشه و ميخواي كه همه چي مطابق ميلت بشه و حرفاش آزاردهنده‌ي اون شخص برات تبديل بشه به حرفايي كه دوس داري...
من شخصا امتحان كردم اينو... بايد توي اين روش چند چيز رو اول تغيير بدي.... اول اينكه گوشت نشنوه يه حرفايي رو!! همون حرفايي كه دوس نداري بشنوي رو ، گوشت رو عادت بده كه نشنوه! سخته اما شدني... و اينكه به جاي اون حرفا ،حرفايي كه دوس داشتي بشنوي رو تصور كن... اگه بتوني اينارو انجام بدي ، خيلي زود نتيجه ميگيري.... يه اتفاقايي ميفته كه باورتم نميشه...
مثلا هميني كه ميگم خودم انجام دادم، يكي بود كه با بعضي حرفاش آزارم ميداد.... اون لحظه كه اون حرفاشو ميزد، سعي ميكردم كه به روي خودم نيارم و همزمان با حرفاي بدش تو ذهنم تصور ميكردم كه الان داره فلان حرف خوب رو به من ميگه!!!
بعد از چند روز دقيقا همونطوري شد!! يعني اون حرفايي كه دوس نداشتمو ديگه نزد و جاش حرفايي كه من توي ذهنم بود رو ميزد!!!
اگه موردت اينه ، امتحان كن ،نتيجشو ميبيني.... :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام

از صميم قلب آرزو دارم كه اتفاقاي خيلي خوبي برات بيفته... و خيلي پر انرژي برگردي اينجا و به همه روحيه و انرژي مثبت بدي....

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
sayah aschi وm2002kعزیز ممنون
چیزایی که گفتین تا حالا منظور کردم و میکنم

m2002kعزیز مطلبی رو که تو گفتی در مورد دو نفر داشتم و خداروشکر تا حدودی حل شد
ولی این مورد الآنو یکم واضح تر میگم راستش واسه خودمم عجیبه ولی خب دیگه هست

موردی که میگم در رابطه با یکی از دوستانه خیلی خوبمه که از دوران دبیرستان با هم هستیم و تقریبا خیلی هم با هم صمیمی هستیم.من هر بار مساله مهمی واسم اتفاق میفته و به دوستم میگم خیلی سریع میبینم که عکسش به یه شکلی پیش میاد و کامل همه چیز برام عوض میشه حالا در هر جهتی که بوده خوب یا بد عوض میشه.این فکر خیلی آزارم میده خیلی باهاش مبارزه کردم اما همیشه اتفاق افتاده الان به جایی رسیده که واقعا دیگه خیلی از حرفامو بهش نمیزنم و شاید اون رو هم برنجونم.
اصلا نمیخوام این طرز فکرو ادامه بدم اما اتفاقاتی که پشت بندش میفته...(امیدوارم فکر نکنین خرافاتیم)

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
sayah aschi وm2002kعزیز ممنون
چیزایی که گفتین تا حالا منظور کردم و میکنم

m2002kعزیز مطلبی رو که تو گفتی در مورد دو نفر داشتم و خداروشکر تا حدودی حل شد
ولی این مورد الآنو یکم واضح تر میگم راستش واسه خودمم عجیبه ولی خب دیگه هست

موردی که میگم در رابطه با یکی از دوستانه خیلی خوبمه که از دوران دبیرستان با هم هستیم و تقریبا خیلی هم با هم صمیمی هستیم.من هر بار مساله مهمی واسم اتفاق میفته و به دوستم میگم خیلی سریع میبینم که عکسش به یه شکلی پیش میاد و کامل همه چیز برام عوض میشه حالا در هر جهتی که بوده خوب یا بد عوض میشه.این فکر خیلی آزارم میده خیلی باهاش مبارزه کردم اما همیشه اتفاق افتاده الان به جایی رسیده که واقعا دیگه خیلی از حرفامو بهش نمیزنم و شاید اون رو هم برنجونم.
اصلا نمیخوام این طرز فکرو ادامه بدم اما اتفاقاتی که پشت بندش میفته...(امیدوارم فکر نکنین خرافاتیم)

تنها دو راه به نظر من وجود داره:
1- مثل همين كاري كه الان ميكني، ديگه مسائل مهمت رو بهش نگي!!!
2- طرز فكرت رو عوض كني... يعني فكر كني كه وقتي با دوستت مسائلت رو در ميون ميذاري، اتفاق بدي نميفته... يعني نتيجه عوض نميشه... بايد اينطور فكر كني و كاملا باورش كني...
پيشنهاد ميكنم از چيزاي كوچيك شروع كن توي اين روش... مسائلي كه اگرم نتيجه‌اش عوض شد اذيتت نكنه.... وقتي به نتيجه‌ي اين روش ايمان آوردي ، ديگه ميتوني راحت تمام مسائل رو با دوستت در ميون بذاري....
همونطور كه گفتم ميشه آدمارو هم با انرژيمون تغيير داد... بشن هموني كه ما ميخوايم...
اصلا هم ربطي به خرافات نداره.... واسه خود منم پيش اومده... ;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود بر شما دوست عزیز:gol:
راستش برای من پیش نیومده ولی اگه تو شرایط شبیه به شرایط شما قرار بگیرم و از اونجایی که واقعا دوست ندارم بهش فکر کنم بی خیالش میشم چون قرار شده ما افکارمون رو هم دسته بندی کنیم و اگه باعث اذیت بشه بی خیالش میشم ;)
امیدوارم که مفید بوده باشه;)

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنها دو راه به نظر من وجود داره:
1- مثل همين كاري كه الان ميكني، ديگه مسائل مهمت رو بهش نگي!!!
2- طرز فكرت رو عوض كني... يعني فكر كني كه وقتي با دوستت مسائلت رو در ميون ميذاري، اتفاق بدي نميفته... يعني نتيجه عوض نميشه... بايد اينطور فكر كني و كاملا باورش كني...
پيشنهاد ميكنم از چيزاي كوچيك شروع كن توي اين روش... مسائلي كه اگرم نتيجه‌اش عوض شد اذيتت نكنه.... وقتي به نتيجه‌ي اين روش ايمان آوردي ، ديگه ميتوني راحت تمام مسائل رو با دوستت در ميون بذاري....
همونطور كه گفتم ميشه آدمارو هم با انرژيمون تغيير داد... بشن هموني كه ما ميخوايم...
اصلا هم ربطي به خرافات نداره.... واسه خود منم پيش اومده... ;)

مرسی عزیزم فکر کنم همون راه اول بهتر باشه چون راه دوم رو خیلی امتحان کردم بیبرو برگرد نتیجه نداده

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر شما دوست عزیز:gol:
راستش برای من پیش نیومده ولی اگه تو شرایط شبیه به شرایط شما قرار بگیرم و از اونجایی که واقعا دوست ندارم بهش فکر کنم بی خیالش میشم چون قرار شده ما افکارمون رو هم دسته بندی کنیم و اگه باعث اذیت بشه بی خیالش میشم ;)
امیدوارم که مفید بوده باشه;)

مرسی فشفشه عزیز فکر کنم واقعا باید در نهایت بیخیال این مساله بشم
حرفایی که میزنمو دسته بندی میکنم

بازم ممنون

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود بر شما
خدای بزرگ ازت ممنونیم که کمک کردی و خوشحالیم
دوست گرامی موفق باشی;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره انوشه جان برای منم یه مسئله ای قبلا پیش اومده بود که تقریبا یه سال درگیرش بودم البته قبل از اشنایی با قانون جذب بود
یک سال خیلیه ها
ولی باورت میشه وقتی با راز اشنا شدم سعی کردم به اون حرفش گوش کنم و عمل کنم که میگفت هر لحظه ای که فکرت مشغول میشه یکباره به یه چیز دیگه فکر کن که حستو عوض کنه و با تکرار این کار کاملا احساسم تغییر کرد و خیلی حالمو عوض کرد اینو امتحان کن اگر میبینی نمیتونی نظرتو عوض کنی اوایل کامل فکرتو منحرف کن مثلا یه کش پول بنداز دستت هر وقت اون فکر اومد سراغت بکش تا بخوره به دستت و با دردش اون فکر هم میپره
امتحان کن باید جواب بده چون تو باید حالت خوب و عالی باشه
باید سطح انرژیتو بالا نگه داری
شاد و ثروتمند باشید

دوست گرامی درود بر شما
کاملا درسته

باهم پشتمون کوه;););)

kurosh parsa

عضو جدید

سلام افسانه خانوم:gol:
منم مثل بقیه دوستان از اینکه شما ارامش خودتونو بدست اوردید خوشحالم و خدای عزیزمو شکر میکنم.
راستش الان که دارم این متنو مینویسم بغض اشنایی منو گرفته.نوشته های شما راجع به خدا منو بدجوری تحت تاثیر قرار داد.راستش یاد گذشته خودم افتادم واینکه چقدر در مورد خدای خودم نامهربون بودم و چقدر بی انصاف.دلم برای خدای عزیزم خیلی میسوزه و دلم میخواست میتونستم یه جوری در اغوشش بگیرم و واسش گریه کنم تا یه طوری منو ببخشه و گذشته منو فراموش کنه.میدونم که منو بخشیده ولی حس عجیبی دارم شاید از قدر نشناسی خودم در رنجم .من عادت نداشتم نمک بخورم و نمکدون بشکنم ولی وقتی نوبت به خدا رسید همه چیزو زیر پام گذاشتم .خدای عزیزه من به من کمک کرد تا وارد محیطی بشم که بتونم با چند نفر اهل دل صحبت کنم و چیزایی که جای دیگه نمی تونستم بگم اینجا بیان کنم.افسانه خانوم :gol:من از شما ممنونم که دوباره مظلومیت خدای قشنگمو به من یاداوری کردید و باعث شدید دوباره به سمتش برم.افسانه خانوم:gol: من از شما ممنونم که اشک منو دراوردید اشکی که بوی عشق میداد و منو مست و عاشق تر کرد.اشکی که مدتها بود اونو لمس نکرده بودم. میدونم تنها کسی که میتونه منو درک کنه و بفهمه فقط خود خود مهربونو عاشقشه .پس
:gol::gol:فدات بشم:gol: خدای :gol:مهربون:gol: وعاشق :gol:من چون فقط تو ..:gol::gol:

:gol:دوستای گلم منو ببخشید اگه باعث ناراحتیتون شدم.من احتیاج داشتم که این حرفارو بزنم واالا دیوونه میشدم.قول میدم که دیگه تکرار نشه:gol:;)

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان عزیزم ببخشید این چند مدت نبودم که بتونم ادامه ی نکات انرژی بخش زندگی رو براتون بنویسم ولی قبلش یادمه یه سوال در جواب کوروش جان از شما عزیزان در مورد اینکه چه طور بفهمیم محیطی که هستیم انرژی مثبت داره یا منفی؟ پرسیده بودم که ندیدم عزیزی جواب داده باشه!!!این جوابشه:
خیلی ساده اگر شمعی رو در اون محیط روشن کنید و شمع منظم بسوزه خب اون مکان انرژی مثبت داره ولی اگر نامنظم بسوزه اون مکان انرژی منفی داره!:smile:و یه نکته دیگه اینکه اصولا انرژی منفی در گوشه های اون محیط(منزل و...) بیشتره!!!راستی حکمت اسفند کندرکی که ما ایرانی ها دود می کنیم همینه، که انرژی های منفی رو از بین می بره (مثل چشم زخم و......)و بهتره هنگامی که اسفند کندرک دود میکنیم در گوشه های منزل بگیریم!راستی عود هم همین خاصیت رو داره:D

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادامه.......
40 Tips for an Exceptional, Superb & Powerful Life
40 نکته برای داشتن یک زندگی متفاوت، شکوهمند و پرانرژی
31. Your job won't take care of you when you are sick. Your friends will. Stay in touch.
31- زمان بیماری، این شغل نیست که به دردتان می رسد، دوستانتان هستند. با آنها در تماس باشید.
32. Get rid of anything that isn't useful, beautiful or joyful.
32- از شر هر آنچه سودمند، زیبا و شادی بخش نیست، خلاص شوید
.
.
.
.
.
.

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم مثل بقیه دوستان از اینکه شما ارامش خودتونو بدست اوردید خوشحالم و خدای عزیزمو شکر میکنم.
راستش الان که دارم این متنو مینویسم بغض اشنایی منو گرفته.نوشته های شما راجع به خدا منو بدجوری تحت تاثیر قرار داد.راستش یاد گذشته خودم افتادم واینکه چقدر در مورد خدای خودم نامهربون بودم و چقدر بی انصاف.دلم برای خدای عزیزم خیلی میسوزه و دلم میخواست میتونستم یه جوری در اغوشش بگیرم و واسش گریه کنم تا یه طوری منو ببخشه و گذشته منو فراموش کنه.میدونم که منو بخشیده ولی حس عجیبی دارم شاید از قدر نشناسی خودم در رنجم .من عادت نداشتم نمک بخورم و نمکدون بشکنم ولی وقتی نوبت به خدا رسید همه چیزو زیر پام گذاشتم .خدای عزیزه من به من کمک کرد تا وارد محیطی بشم که بتونم با چند نفر اهل دل صحبت کنم و چیزایی که جای دیگه نمی تونستم بگم اینجا بیان کنم.افسانه خانوم :gol:من از شما ممنونم که دوباره مظلومیت خدای قشنگمو به من یاداوری کردید و باعث شدید دوباره به سمتش برم.افسانه خانوم:gol: من از شما ممنونم که اشک منو دراوردید اشکی که بوی عشق میداد و منو مست و عاشق تر کرد.اشکی که مدتها بود اونو لمس نکرده بودم. میدونم تنها کسی که میتونه منو درک کنه و بفهمه فقط خود خود مهربونو عاشقشه .پس
:gol::gol:فدات بشم:gol: خدای :gol:مهربون:gol: وعاشق :gol:من چون فقط تو ..:gol::gol:

:gol:دوستای گلم منو ببخشید اگه باعث ناراحتیتون شدم.من احتیاج داشتم که این حرفارو بزنم واالا دیوونه میشدم.قول میدم که دیگه تکرار نشه:gol:;)

سلام ... خيلي خيلي خوشحالم....
مطمئن باشيد كه هرچي بينتون بوده خدا بخشيده! خيلي مهربون‌تر از اين حرفاس!
مثه بعضي بنده‌هاش نيس كه اهل انتقام و كينه باشه....
خودش گفته كه " صد بار اگه توبه شكستي ، بازآ.."....
اون هميشه كنار همه هستش و هميشه منتظر بنده‌هاشه كه به طرفش برن...
خوشحالم كه با تمام وجود برگشتيد به سمتش... بهترين آغوش رو انتخاب كرديد... هيچ وقت دست رد به سينه‌ي كسي نميزنه...
حرفاتون اصلا ناراحت كننده نبود.... خيلي هم قشنگ بودن.... هروقت احتياج داشتيد ، راحت حرفاتونو بزنيد... مطمئنم بقيه هم ناراحت نميشن و كلي هم از ديدن اين جور حرفا لذت ميبرن
;)
اينم از الطاف و مهربونيش بوده كه شمارو اينجا كشونده تا به اين آرامش برسيد :gol:

f11691gh

عضو جدید
نه آقای کورش پارسا شما حرف دلتون رو گفتید خوش به حالتون که اینقدر عاشقانه خداوند رو دوست دارید من که خیلی راه مونده تا به پای شما و بقیه دوستان برسم.دلم واسه خودم میسوزه که اینقدر بیرحمانه با خدای خودم رفتار کردم و در عوض خداوند به من چی داد محبت و محبت و دوستانی که به پاکی آب جویبار هستند و در این تاپیک آنها رو شناختم بله همه شما دوستان خوبم رو میگم.من خیلی روی خواسته ام پافشاری کردم اما نشد تازه فهمیدم همه ی این راه های دراز و پر از ناراحتی رو خداوند منو کشوند که خودمو پیدا کنم.خودمو که گم کرده بودم.شاید دلم شکسته باشه اما خداوند خواست تا من این ناراحتی ها رو تحمل کنم تا خودمو پیدا کنم و خواسته ام رو که یادم رفته بود و اینو بفهمم که این محدودیت هایی که واسه ما وجود داره رو خودمون برای خودمون ایجاد میکنیم خداوند ما رو بی انتها آفریده و شاید چون از این موضوع غافل میشیم ما رو به سختی ها دچار میکنه تا دوباره به یاد بیاریم اشرف مخلوقات بودن رو.ممنونم دوست خوبم که کتاب کیمیاگر رو بهم معرفی کردی.من امروز تمومش کردم و تازه فهمیدم که چه ظلمی دارم به خودم میکنم .خداوند میخواد که ما بی انتها باشیم.این خواست خداوند هست.دلم گرفته من تا به حال دنبال نیمه گم شده خودم میگشم و از وجود خودم غافل شده بودم از نعمت های خداوند ناراضی بودم.خدایا منو ببخش .روی نگاه کردن بهت رو ندارم دیگه.من به خودم خیلی بد کردم.خیلی.اما خداوند به من اینجا رو نشون داد در عین ناامیدی کامل این نور بود یه نشونه.من به دنبال سوال خودم اومدم اینجا ولی خداوند افق های روشن دیگه ای رو به روی من گشود.متشکرم خدای مهربونم.کی میدونه شاید به همه آرزوهام برسم فقط باید خودم رو مستحق این لطف خداوند بدونم.برام دعا کنید تا خودمو مستحق این لطف بدونم.امیدوارم تا چند روز دیگه تا قبل از اینکه خرداد تموم بشه به لطف خداوند بیام و بگم من به آرزوهام رسیدم.

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان عزیزم ببخشید این چند مدت نبودم که بتونم ادامه ی نکات انرژی بخش زندگی رو براتون بنویسم ولی قبلش یادمه یه سوال در جواب کوروش جان از شما عزیزان در مورد اینکه چه طور بفهمیم محیطی که هستیم انرژی مثبت داره یا منفی؟ پرسیده بودم که ندیدم عزیزی جواب داده باشه!!!این جوابشه:
خیلی ساده اگر شمعی رو در اون محیط روشن کنید و شمع منظم بسوزه خب اون مکان انرژی مثبت داره ولی اگر نامنظم بسوزه اون مکان انرژی منفی داره!:smile:و یه نکته دیگه اینکه اصولا انرژی منفی در گوشه های اون محیط(منزل و...) بیشتره!!!راستی حکمت اسفند کندرکی که ما ایرانی ها دود می کنیم همینه، که انرژی های منفی رو از بین می بره (مثل چشم زخم و......)و بهتره هنگامی که اسفند کندرک دود میکنیم در گوشه های منزل بگیریم!راستی عود هم همین خاصیت رو داره:D
سلام
خيلي مطالب قشنگي بودن... من اطلاعاتي در مورد اينا نداشتم.... خيلي برام جالب بود.... موفق باشي... ممنون از لطفت :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه آقای کورش پارسا شما حرف دلتون رو گفتید خوش به حالتون که اینقدر عاشقانه خداوند رو دوست دارید من که خیلی راه مونده تا به پای شما و بقیه دوستان برسم.دلم واسه خودم میسوزه که اینقدر بیرحمانه با خدای خودم رفتار کردم و در عوض خداوند به من چی داد محبت و محبت و دوستانی که به پاکی آب جویبار هستند و در این تاپیک آنها رو شناختم بله همه شما دوستان خوبم رو میگم.من خیلی روی خواسته ام پافشاری کردم اما نشد تازه فهمیدم همه ی این راه های دراز و پر از ناراحتی رو خداوند منو کشوند که خودمو پیدا کنم.خودمو که گم کرده بودم.شاید دلم شکسته باشه اما خداوند خواست تا من این ناراحتی ها رو تحمل کنم تا خودمو پیدا کنم و خواسته ام رو که یادم رفته بود و اینو بفهمم که این محدودیت هایی که واسه ما وجود داره رو خودمون برای خودمون ایجاد میکنیم خداوند ما رو بی انتها آفریده و شاید چون از این موضوع غافل میشیم ما رو به سختی ها دچار میکنه تا دوباره به یاد بیاریم اشرف مخلوقات بودن رو.ممنونم دوست خوبم که کتاب کیمیاگر رو بهم معرفی کردی.من امروز تمومش کردم و تازه فهمیدم که چه ظلمی دارم به خودم میکنم .خداوند میخواد که ما بی انتها باشیم.این خواست خداوند هست.دلم گرفته من تا به حال دنبال نیمه گم شده خودم میگشم و از وجود خودم غافل شده بودم از نعمت های خداوند ناراضی بودم.خدایا منو ببخش .روی نگاه کردن بهت رو ندارم دیگه.من به خودم خیلی بد کردم.خیلی.اما خداوند به من اینجا رو نشون داد در عین ناامیدی کامل این نور بود یه نشونه.من به دنبال سوال خودم اومدم اینجا ولی خداوند افق های روشن دیگه ای رو به روی من گشود.متشکرم خدای مهربونم.کی میدونه شاید به همه آرزوهام برسم فقط باید خودم رو مستحق این لطف خداوند بدونم.برام دعا کنید تا خودمو مستحق این لطف بدونم.امیدوارم تا چند روز دیگه تا قبل از اینکه خرداد تموم بشه به لطف خداوند بیام و بگم من به آرزوهام رسیدم.
سلام
دوست عزيز، اگر خدا نبخشيده بود، الان اين حس قدرداني و سپاس رو نداشتي! خداوند بخشنده و مهربان است...
ببين چقد دوستت هم داشته كه تورو به راهي كشيده كه متوجه اشتباهاتت بشي ، و به قول خودت درهاي ديگه‌اي رو هم به روت باز كرده!!
هميشه همينطور بوده... اگه دري رو رومون ببنده (كه اين كارو تنها درصورتي ميكنه كه صلاحمون نباشه) عوضش چندين در ديگه به رومون باز ميكنه كه شرمنده‌اش ميشيم...
منم انقد شرمنده كرده كه ديگه اون آدم سابق نيستم... ديگه هرچي پيش بياد گله و شكايت نميكنم... تقصير اون نميندازم... ميگم خدايا بازم شكرت...
خيلي خوبه كه به اينجا رسيدي دوست عزيز... قدر اين جايگاهت رو بدون و سعي كن ارتقاش بدي...
موفق باشي :gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود بر شما کوروش گرامی :gol::gol::gol:
دوستان شاید اومدن ما به این دنیا برای اثبات خیلی چیزها بوده ولی یقینا این رو میدونیم که برای خلق کردن اومدیم و ما حق نداریم و نباید اجازه بدیم که به راحتی ره به
ترکستان بریم ما محکومیم به موفقیت.
همه ی ما نیاز به تنفس داریم اون هم از نوع روحی کوروش گرامی نشست به عقب یه نگاهی انداخت کمی مکث کرد سرش رو بالا گرفت و گفت خدایی من خدای مهربانم خدای بخشنده از این که مرا درآغوش گرفتی ممنونم از اینکه در کنارم بودی ممنون از اینکه هستی بدون هیچ چشم داشتی از اینکه با بودنت حس بزرگی بهم میدی ممنونم.
یا دوست دیگرمون به نوع خودش خب همه با هم برای هم پیش به سوی موفقیت

کوروش گرامی داشتن آغوش معبود از آرزوهای بسیار بسیار بزرگ همه ی ماست بهت تبریک میگیم :gol::gol::gol: