منم 1 چیز بگم؟!
فکر می کنم هممون مثه اون کوهنورده ایم که آخرش طنابشو ول نکرد و یخ زد!
همش به خودمون دلداری های مسخره می دیم و هی می خوای سرمون رو توی برف کنیم(مثه کبکا)
خوب اگه فکر می کنی مشکلی هست،خوب لابد هست دیگه!
لابد نا موفقیم دیگه!
بله دوست عزیز...من هم با شما موافقم ولی به شکل دیگه.
خیلی از ماها مثل اون کوهنورد هستیم که به کوهی از منفی بافی ها و نا باوری ها چسبیده ایم و به یک طناب پوسیده (که حاصل اطلاعات کالی که از کودکی تا به حال دریافت کرده ایم )اطمینان کردیم. و جرات رها کردن افکار منفی و اون طناب پوسیده رو نداریم تا بتونیم خودمون رو در آغوش آنچه که خدا برامون در این دنیا محیا کرده قرار بدیم که مهمترین شرط اون این هست که به خدا و قوانینش اعتماد کنیم ولی وسوسه ی طناب نمی گذارد که ما این کار رو انجام بدیم و فقط به ذهن استدلالی خود گوش می دهیم و همون جا یخ می زنیم....
موفق باشی
منم 1 چیز بگم؟!
همش به خودمون دلداری های مسخره می دیم و هی می خوای سرمون رو توی برف کنیم(مثه کبکا)
لابد نا موفقیم دیگه!
خداوند توکل کنندگان را دوست دارد،موفق باشید،به به منم موافقم.ببخشید امتحان دارم زیاد نمیتونم بیام.برام دعا کنید تا امتحانامو خوب بشم
ایول!بله دوست عزیز...من هم با شما موافقم ولی به شکل دیگه.
خیلی از ماها مثل اون کوهنورد هستیم که به کوهی از منفی بافی ها و نا باوری ها چسبیده ایم و به یک طناب پوسیده (که حاصل اطلاعات کالی که از کودکی تا به حال دریافت کرده ایم )اطمینان کردیم. و جرات رها کردن افکار منفی و اون طناب پوسیده رو نداریم تا بتونیم خودمون رو در آغوش آنچه که خدا برامون در این دنیا محیا کرده قرار بدیم که مهمترین شرط اون این هست که به خدا و قوانینش اعتماد کنیم ولی وسوسه ی طناب نمی گذارد که ما این کار رو انجام بدیم و فقط به ذهن استدلالی خود گوش می دهیم و همون جا یخ می زنیم....
موفق باشی
بحث قشنگ راز!
منم یه مدت ندونسته ازش استفاده می کردم،
بعدا که فیلمش اومد،دیدم بهش می گن راز!
خوب چیز عجیبیه که در و دیوار و جهان هستی شعور داشته باشه؟
می دونی این رازیا مثه چین؟
مثه کسایین گه لباس و کفش و دست و پا و چشم و ابروی یه شاهزاده رو دیدن و می خوان به آدم بقبولونن که قشنگه،حس داره،انرجی داره....
بابا قشنگی و حس و زیبایی و ....
این چیزای چش و ابرو رو ولش!
یه کم بیاین عقب تر،یه کم دیگه!
آها!
حالا زیبایی از کیه؟
چرا هی بریم سراغ لباسش؟
بیاین بریم پیش خودش.بیاین از خودش بخوایم.
(ببخشین،مخه دیگه جواب نمی ده!می دونم خوب و مفهوم نیست،ولی وقت آزادم العان بود و تمام توانم این.بازم پوزش می خوام)
سلام امین جان.منم 1 چیز بگم؟!
لابد نا موفقیم دیگه!
بحث قشنگ راز!
منم یه مدت ندونسته ازش استفاده می کردم،
(ببخشین،مخه دیگه جواب نمی ده!می دونم خوب و مفهوم نیست،ولی وقت آزادم العان بود و تمام توانم این.بازم پوزش می خوام)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |