یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی خوب هستید؟ دوستان من یه سوال داشتم به نظرتون چرا ما بدنبال راههای سخت هستیم ؟
چون همیشه با ما یاد دادن که زندگی سخته...پول در آوردن سخته...همه چه سخت به دست میاد....
ما هم عادت کردیم به این حرفا..و نا خود آگاه دنبال راهای سخت میریم..:cry:

samin-1

عضو جدید
سلام به همگی خوب هستید؟ دوستان من یه سوال داشتم به نظرتون چرا ما بدنبال راههای سخت هستیم ؟
چون برامون جذاب ترن وقتی هم به نتیجه میرسیم این نتیجه شیرین تره چون زیاد براش زحمت کشیدیم:D

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فشفشه عزيز و دوست داشتني
خوبي؟؟؟
خوشي؟؟؟
سلامتي؟؟؟
دماغت چاقه؟؟؟
تو كه جواب سئوال رو خوب مي‌دوني ديگه چرا سئوال ميكني؟؟؟
خب منم مثل بقيه دوستان نظرم رو مي‌گم:
به اين خاطر كه ما هميشه تو يكسري از محدوديت‌هايي كه تو ذهنمون براي خودمون متصور مي‌شيم زندگي مي‌كنيم و اين محدوديت‌ها هميشه راه حل‌هاي ساده رو نشدني مي‌دونن، و اينكه از بچگي به ما ياد دادن كه تا به سختي كار نكني به آرزوهات نخواهي رسيد و البته اين رو هم مي‌گفتن كه همه آرزوها دست‌يافتني نيست و به همين علت ضميرناخودآگاه ما به اين مسائل اينگونه پاسخ ميده كه بايد به سختي به زندگي‌مون ادامه بديم و اين هموني هست كه يو سئوال كردي....
اميدوارم تونسته باشم نظرم رو واضح بيان كرده باشم....;)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)
:gol:گروه موفقيت:gol:

ha.hadian

عضو جدید
سلام ستایش جان تو ازبابت قانون جاذبه خیالت راحت باشه . من خودم اونرا تجربه کردم وبه اون رسیدم . به نظر من چنین قانون جاذبه ی وجود دارد تا تو به اون چطوری فکر کنی: همیشه مثبت فکر کن.:love:

*anis*

عضو جدید
سلام به فشفشه عزیز
به نظر من اگه راه ساده تر و عاقلانه تری باشه ( و البته قانونی :D)که ما ازش با خبر باشیم حتما از اون راه میریم ولی در کل من فکر میکنم نتایجی که با زحمت بیشتری به دست میاد لذت بخش ترن .

*anis*

عضو جدید

سلام به فشفشه عزیز
به نظر من اگه راه ساده تر و عاقلانه تری باشه ( و البته قانونی :D)که ما ازش با خبر باشیم حتما از اون راه میریم ولی در کل من فکر میکنم نتایجی که با زحمت بیشتری به دست میاد لذت بخش ترن .

*anis*

عضو جدید
انیس جان شاید گفته من از نظر بعضی ها شرک باشه ولی لازم میدونم اونو مطرح کنم.کسی تورو خلق نکرده تو خودت خواستی که باشی در واقع وجودی بودی که دوست داشتی موجود باشی و خودت و جلوهای زیبای خودتو به همه نشون بدی.این جمله رو شنیدی که میگن برای شناخت خدا کافیه خودتو بشناسی؟؟ بزار راحتت کنم تو خودت خدا هستی پس در پی شناخت خودت باش و خودتو در سطح پایین ندون ودوست داشته باش ولی نه از روی غرور.

ممنونم دوست عزیز
راهنماییتون بسیار قابل تامل هست . خیلی کمک کردین بهم

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستای خوبم
من هم یه سوال دارم که می خوام بپرسم:
چرا ما آدما تا میخوایم به چیزای خوب و مثبت فکر کنیم ، افکار منفی به سراغمون میان و مزاحم فکر کردن به چیزای مثبت میشن؟؟؟؟:que:

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اعتقاد + تلاش = پیروزی - راهکارهای رسیدن به موفقیت!

اعتقاد + تلاش = پیروزی - راهکارهای رسیدن به موفقیت!

اعتقاد + تلاش = پیروزی
گروهی از روانشناسان براین باورند كه برای رسیدن به آنچه می‌خواهیم باید قبل از هرچیز، اعتقاد به پیروزی در دسترسی به هدف داشته ‌باشیم
اما آیا به واقع، این نگاه واقع‌گرایانه و دقیق است؟
آنان می‌گویند خواستن، اعتقادداشتن، رسیدن و دریافت‌كردن، سه مرحله ساده اما اساسی برای ایجاد آن چیزی است كه خواسته‌اید؛ اگرچه مرحله دوم، یعنی اعتقاد داشتن به آن اتفاق مورد نظر، می‌تواند سخت‌ترین و مهمترین مرحله باشد.

چرا كه وقتی شما موفق می‌شوید معتقدات خود را مدیریت كنید، درواقع زندگی‌تان را مدیریت كرده‌اید. این نوع نگاه اهمیت و نقش ذهنیت‌های مثبت را دردست‌یابی به هدف مطرح می‌كند[نقش تصویرهای ذهنی در زندگی]
به عبارتی ما باید با مدیریت اعتقادات خود، همه افكار، اظهارات، واژه‌هایی كه بكار می‌بریم و عمل‌مان را -كه قبلا با نوعی بی‌‌اعتقادی و عدم اطمینان همراه بود- به سوی اعتماد و اعتقاد به قدرت‌مان برای دست‌یابی به آنچه می‌خواهیم سوق دهیم.
و دراین مسیرهرچه بیشتر راسخ و پایدارباشیم و اجازه ندهیم این بی‌اعتقادی‌ها و ذهنیت‌های منفی، آنچه می‌خواهیم را درهاله‌ای از ابهام و تاریكی فرو برده و پنهان سازد؛ قطعا درچارچوب شفاف‌سازی‌ها و روشن‌بینی‌ها، می‌توانیم مرحله عمده‌ای را برای رسیدن به هدف، پشت سرگذاریم.

اگر توجه كنید ارتباط قابل توجهی بین اساس بیشتر افكار، اظهارات و اعمال شما با میزان اعتقاد‌پذیری و قانون جاذبه وجود دارد كه در نهایت جهت‌گیری آنها را سمت و سو می‌بخشد.

این اعتقاد‌پذیری به گونه‌ای است كه هیچ شك و تردیدی را در بر ندارد و همچنین به مفهوم چشم‌پوشی از واقعیات جاری و ساری نیست. به عبارت دقیق‌تر، اعتقاد و ایمان به پیروزی، به طور قطعی و غیرمشروط است.

اعتقاد مقوله‌ای است كه به دوراز تاثیرپذیری از سایرمسایل، بخصوص آنچه دردنیای خارج اتفاق می‌افتد ثابت و استوار در ذهن‌ها باقی می‌ماند و در عمل نمود می‌یابد.

اما به نظرمی‌رسد یك نكته مهم دراین دیدگاه مورد تاكید قرارنگرفته است؛ اینكه هر اعتقادی بنا به ماهیت، كیفیت و كمیتی كه دارد، تلاش خاص خود را می‌طلبد تا به واقع، به ثمرنشیند. و هراعتقادی هراندازه هم كه راسخ و جدی باشد اگربا تلاش لازم همراه نباشد به بارنخواهد نشست.

فرد- همشهری آنلاین - معصومه كیهانی

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال اگر دو نفر در مقابل هم از قانون جاذبه استفاده کنن کدوم یک برتری خواهند یافت؟سیستم کاینات به کدوم یک پاسخ بهتری میدهد.فرض شود هردو در سطح اعتقاد بسیار بالا هستن
مثلا هیتلر در برابر ناپلئون

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال اگر دو نفر در مقابل هم از قانون جاذبه استفاده کنن کدوم یک برتری خواهند یافت؟سیستم کاینات به کدوم یک پاسخ بهتری میدهد.فرض شود هردو در سطح اعتقاد بسیار بالا هستن
مثلا هیتلر در برابر ناپلئون
سلام!
دوست عزیز!
تو این زمینه, باور بیشتر!
و اعتماد به نفس بیشتر مهمه!
مثلا فرض کن, 2نفر, ساعت ها چشم تو چشم, می ایستند و به هم نگاه میکنن!
و با نگاهشون, منظورشون رو می رسونن!
ولی گاهی, کسی تو این نگاه کردن, کم میاره!
خب؟
حالا هرچقدر هم جفتشون اعتقاد با سطح بالایی داشته باشن, ولی بالاخره, یکی کم میاره!
و اونه که بازندس...!

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستای خوبم
چرا ما آدما تا میخوایم به چیزای خوب و مثبت فکر کنیم ، افکار منفی به سراغمون میان و مزاحم فکر کردن به چیزای مثبت میشن؟؟؟؟:que:
سلام خانومي
علم ما آدما محدوده ==> وقتي به راه هاي رسيدن به خواستمون فكر مي كنيم، نمي تونيم باور كنيم كه نتيجه بگيريم ==> ديوانه ميشيم:biggrin::D:biggrin:
خوب تنها راه اينه كه به روشها فكر نكني. آخه به من و تو چه مربوطه كه پول و خونه و ماشين و ... قراره از كجا بيان؟:mad::cry::confused:
خوب پس فقط به خواستمون فكر مي كنيم و به راه هاش كار نداشته باشيم.
به قول بعضيا با هم پشتمون رشته كوه.

*anis*

عضو جدید
سلام به دوستای خوبم
سلام دوست عزيز
من فكر ميكنم به اين دليله كه ما خودمونو عادت داديم به منفي فكر كردن و واسه همينه كه وقتي هم كه ميخوايم مثبت فكر كنيم ذهنمون مقاومت ميكنه . يه جايي شنيدم كه اگه يه كارو 40 روز مداوم انجام بدي عادت ميشه واست . پس بهتره كه خودمونو عادت بديم به مثبت فكر كردن و هر وقت افكار منفي اومد به سراغمون به خودمون بگيم كه اين يه جور مقاومت ذهنمونه كه اگه بهش توجه نكنيم كم كم خسته ميشه
موفق باشي:gol::gol::gol::gol::gol:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستای خوبم

چون منفی در منفی میشه مثبت!:w18:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جلو قدم بردار و کاری را انجام بده که واقعا دوست داری.فرصت بسیار کوتاه است.چگونه می توانی به خودت اجازه دهی در این عمر کوتاه به کاری بپردازی که تمایلی به انجام آن نداری.به این گونه ، حیات را به سر آوردن و سرمایه وجودی خویش را هدر دادن ، نمی توان زندگی نامید؛بلکه نوعی مرگ تدریجی است که برای خویشتن برگزیده ایم.

گفتگو با خدا/نیل والش دونالد​

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا انقدر اینجا بی فروغ شده؟؟؟؟
چرا دیگه کسی سوالی نمی پرسه؟؟؟؟چرا بحث راه نمیندازین؟؟؟
تنبل نشین دیگه.................:(:cry:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جلو قدم بردار و کاری را انجام بده که واقعا دوست داری.فرصت بسیار کوتاه است.چگونه می توانی به خودت اجازه دهی در این عمر کوتاه به کاری بپردازی که تمایلی به انجام آن نداری.به این گونه ، حیات را به سر آوردن و سرمایه وجودی خویش را هدر دادن ، نمی توان زندگی نامید؛بلکه نوعی مرگ تدریجی است که برای خویشتن برگزیده ایم.​

گفتگو با خدا/نیل والش دونالد
اين جملات بسيار محشر و عالي بودند. اصلا بايد طلا بگيري بزني سر در همه جا. بندازيم گردنمون. واقعا چرا بايد كاري رو بكنيم كه دوست نداريم؟

kurosh parsa

عضو جدید
.........

.........

سلام دوستان خوبم.:gol:ای کاش همه اطرافیان من مثل شما عزیزان دوستداشتنی وزیبا بودند.:gol:من یک سوال کلیدی دارم که خواهش میکنم جواب بدید واگه تجربه ای دارید در اختیارم بذارید:gol:.من تمام این قانونهارو قبول دارم ودارم سعی میکنم تا به اونها عمل کنم.ولی با اطرافیانم چیکار کنم؟من توی خونه دانشجویی زندگی میکنم و به خاطر دوری از خونه تا پایان ترم نمی تونم برگردم.توی این مدت خیلی با اعصاب من بازی میشه.برای همین نمیشه همیشه مثبت فکر کرد ارتباط برقرار کرد و....شما چطور میتونید در کنار کسانی زندگی کنید و اونا کوچکترین تاثیری رو شما نداشته باشن وشما همیشه با روحیه وعالی باشید؟شما جای من باشید چیکار میکنید؟:gol:

aryoua

عضو
سلام
می خواستم بگم من هم سعی کردم توی محیط کارم که توی شهرستان بود مثبت اندیش باشم و مزاحم هم داشتم. اصلاً همه جا آدمهای نا موافق هست خصوصاً در محیطهای کار.
به نظر من نمی شه اصلاً تحت تأثیر عوامل منفی قرار نگیری فقط با مثبت اندیشی میشه اثرش را کاهش داد.
این قانون اثر گذار است ولی هر آدمی محدودیت خودشو داره. توقع نمره 100 نداشته باشید. اگر بکار بردن این قانون 20 درصد هم بهتون کمک کرد باز هم خوبه.
مثلاً یادم است توی دلم جمله های مثبت را تکرار می کردم واعتقاد خوبی هم داشتم که باعث شد(به نظر من ) توی یک قطار سریع السیر که بلیط هم نداشتم جا برام پیدا بشه یا بعضی وقتای دیگه که خدا کمک کرد.
به نظر من اگه موقعهای خلوت مثلاً شبها یک جلسه 10 دقیقه ای با خدا بگذاریدو مشکلهای خودتونو که قبلاً نوشته اید به خدا ارائه بدهیدو بعد با خیال راحت بخوابید. خیلی از این مشکلات کمتر میشه.

loe kan

عضو جدید
برنامه ريزي كن كه هروقت ميري حموم يا مي خواي بخوابي موج مثبت به خودت بدي كم كم با ديدن نتايج موجات اعتماد به نفست بالا ميره و اونا ديگه نميتونن مزاحمت شن

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبم.:gol:ای کاش همه اطرافیان من مثل شما عزیزان دوستداشتنی وزیبا بودند.:gol:من یک سوال کلیدی دارم که خواهش میکنم جواب بدید واگه تجربه ای دارید در اختیارم بذارید:gol:.من تمام این قانونهارو قبول دارم ودارم سعی میکنم تا به اونها عمل کنم.ولی با اطرافیانم چیکار کنم؟من توی خونه دانشجویی زندگی میکنم و به خاطر دوری از خونه تا پایان ترم نمی تونم برگردم.توی این مدت خیلی با اعصاب من بازی میشه.برای همین نمیشه همیشه مثبت فکر کرد ارتباط برقرار کرد و....شما چطور میتونید در کنار کسانی زندگی کنید و اونا کوچکترین تاثیری رو شما نداشته باشن وشما همیشه با روحیه وعالی باشید؟شما جای من باشید چیکار میکنید؟:gol:
فقط لبخند بزن کوروش خان. تو نمی تونی آدما رو عوض کنی تا خودشون نخوان. پس بهتره سعی کنی از اونچیزی که باعث برخورد بینتون میشه جلوگیری کنی. اينجوري اونا هم تغيير مي كنن. موفق باشی.
ضمنا اين قانون واسه مشكل شما راه حل خوبيه. مي توني تو ذهنت شرايط دوستي و صلح رو تصور كني و بهش اطمينان داشته باشي و ببيني كه داري با اعصاب راحت زندگي مي كني. كم كم شرايط بهتر شدن رو به سوي خودت جذب مي كني. راستي يه چيز ديگه لازم نيست بهتر شدن اوضاع حتما در شرايط فعلي اتفاق بيفته. مي تونه حتي رفتن يكي از اون افراد يا رفتن تو از اونجا باشه. ولي خوب به راه حلش كار نداشته باش فقط مطمئن باش كه اوضاع بهتر شده و تو توي شرايط آرماني خودت به سر مي بري.

آخرین ویرایش:

Random

عضو جدید
سلام به همه دوستان
از دوستان اگه کسی میتونه به من در مورد این سوالی که مطرح میکنم کمکم کنه , دریغ نکنه .

1-هم فیلم راز و هم کتابشو خوندم , (نمیدونم شاید برای من بد جا افتاده باشه) به هر حال , توی این فیلم و کتاب گفته میشه از کائنات بخواهید !! تا کائنات همه چیزو راست و ریز کنن ,
اگه ما از کائنات بخواهیم این شرک به خدا محسوب نمیشه ؟

2- اگر اینجوری که ما با تمام انرژی اون چیزیرو که میخوایم بطلبیم , و همون چیزو بدست بیاریم ...
و اگه اون چیزو خدا به ما نمیداد و ما اونو با فکر و تجسم و تخیلات گرفتیم واقعا این کار پسندیده و درسته ؟

آخرین ویرایش:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
از دوستان اگه کسی میتونه به من در مورد این سوالی که مطرح میکنم کمکم کنه , دریغ نکنه .

1-هم فیلم راز و هم کتابشو خوندم , (نمیدونم شاید برای من بد جا افتاده باشه) به هر حال , توی این فیلم و کتاب گفته میشه از کائنات بخواهید !! تا کائنات همه چیزو راست و ریز کنن ,

2- اگر اینجوری که ما با تمام انرژی اون چیزیرو که میخوایم بطلبیم , و همون چیزو بدست بیاریم ...
و اگه اون چیزو خدا به ما نمیداد و ما اونو با فکر و تجسم و تخیلات گرفتیم واقعا این کار پسندیده و درسته ؟
سلام
ببین منظور از کائنات قدرت مطلق هستیه که اونم از نظر من فرقی با خدا نداره. یعنی منظور از کائنات همون خداست.
شما چیزی رو که بدست میارید خدا بهتون داده ولی یا حقتون بوده یا به زور گرفتید. حالا اگه به زور خواستید و به صلاحتون نبوده میشه دردسر وگرنه هم که بقول استاد حلت حالشو ببرید.
پس موقع درخواست هر چیزی از خدا کمک بخواهید که اونچه به صلاحتونه اتفاق بیفته.
به این ترتیب اگه چیزی رو به دست نیاریم هم خوشحالیم چون حتما به جاش یه راه بهتر جلومون گذاشته شده و ما بازم حالشو می بریم.

amirabas_ali

عضو جدید
کاربر ممتاز
همایش کارآفرینی و اشتغال ویژه اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران

همایش کارآفرینی و اشتغال ویژه اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران

سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با همکاری اداره کل تعاون استان در راستای مقابله با بحران بیکاری در بین دانش آموختگان بخش، اقدام به برگزاری سلسله همایش های کارآفرینی و اشتغال اعضای جویای کار در سطح استان می نماید.
به گزارش روابط عمومی نظام مهندسی کشاورزی، نصراله شمس آذر معاون آموزشی، فنی و پژوهشی این سازمان در جلسه شورای مدیران سازمان با اشاره به نقش تشکلهای بخش در کاهش بحران بیکاری در بین دانش آموختگان رشته های کشاورزی و منابع طبیعی اظهار داشت: بر اساس توافقات به عمل آمده بین معاونت آموزشی، فنی و پژوهشی سازمان و اداره کل تعاون استان تهران، مقرر شد که اداره کل یاد شده در زمینه تدوین برنامه های آموزشی و همایش های مربوط به اشتغال اعضای فارغ التحصیل در رشته های کشاورزی و منابع طبیعی و همچنین برگزاری اینگونه همایش ها در سطح شهرستانهای استان، همکاری های لازم را با نظام مهندسی بعمل آورد.
وی در ادامه از برگزاری اولین همایش کارآفرینی و اشتغال اعضای فارغ التحصیل کشاورزی و منابع طبیعی در بخش تعاون خبر داد و افزود همایش مذکور از ساعت ۸:۳۰ روز چهارشنبه ۲۴/۸/۸۵ در شهرستان کرج برگزار خواهد شد وی اظهار امیدواری کرد برگزاری چنین نشستهایی اعضای جویای کار را به ایجاد تعاونی های تولیدی چند منظوره در سطح استان رهنمون ساخته و مقدمات کارآفرینی ایشان را فراهم نماید.
شایان ذکر است بیش از نیمی از اعضای سازمان نظام مهندسی در کرج و توابع آن، جویای کار هستند که از این حیث، شهرستان کرج رتبه اول را در بین شهرستانهای استان تهران از نظر نسبت فارغ التحصیلان به افراد جویای کار داراست.

kurosh parsa

عضو جدید
سلام به همه دوستان

سلام دوست عزیزم
همونطور که سیما خانوم گفتن کاینات همون خداست پس شرکی در کار نیست.در ضمن مگه خدا نگفته که هر چی ارزو دارید از من بخواهید خوب عزیزم توهم داری همین کارو میکنی ولی به نوعی دیگه.یادت باشه که تو ازفکر که با ارزشترین هدیه خداوند به انسان استفاده میکنی (در قران امده:ایا انها که میدانند با انهایی که نمی دانند برابرند؟...هرگز)تو یک چیز خوب یاد گرفتی پس ازش استفاده کن و به دیگران هم یاد بده.ولی یادت باشه افکار منفی اول از همه روی خودفرد تاثیر میزاره که میشه اینطور تعبیر کرد که مورد تنبیه خدا قرار گرفته.پس مثبت وپاک فکر کن ....:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

yummy426

عضو جدید
سلام
ببین منظور از کائنات قدرت مطلق هستیه که اونم از نظر من فرقی با خدا نداره. یعنی منظور از کائنات همون خداست.
شما چیزی رو که بدست میارید خدا بهتون داده ولی یا حقتون بوده یا به زور گرفتید. حالا اگه به زور خواستید و به صلاحتون نبوده میشه دردسر وگرنه هم که بقول استاد حلت حالشو ببرید.
پس موقع درخواست هر چیزی از خدا کمک بخواهید که اونچه به صلاحتونه اتفاق بیفته.
به این ترتیب اگه چیزی رو به دست نیاریم هم خوشحالیم چون حتما به جاش یه راه بهتر جلومون گذاشته شده و ما بازم حالشو می بریم.

سلام.من هم این سوال رو دارم.
چه جوری می تونیم بگیم کائنات همون خداست؟ آخه می گن اگه به چیزی که نمی خوایم فکر کنیم و از کلمات منفی استفاده کنیم کائنات نمی فهمه ما اون رو نمی خوایم و چون بهش فکر کردیم ،همون رو بهمون می ده.ولی خدا که می فهمه !